سلامنقل قول:
در صورتی که سرعت شما از سرور های اسیاتک مانند میهن دانلود و سافت 98 در تایم شبانه محدود نباشد اکانت تاثیر گذار هست.
باتشکر
سلامنقل قول:
در صورتی که سرعت شما از سرور های اسیاتک مانند میهن دانلود و سافت 98 در تایم شبانه محدود نباشد اکانت تاثیر گذار هست.
باتشکر
دوستان سلام الان چه اکانتی برای افزایش سرعت پینگ دارید چرانوشته های بالاتون کامل نیست واعداد وحروف اضافی داره؟ سوال دوم ایا این اکانت روی اسیاتک نامحدود برای افزایش سرعت دانلود تاثیر داره یا خیر
سلامنقل قول:
در حال حاظر اکانت افزایش سرعت و تبدیل اینترانت به اینترنت ارائه میشود.از سایت میتوانید اکانت تهیه کنید:
------.ir
علت بهم ریختگی نوشته ها و پست ها از سمت سیستم انجمن هست.
خیر بر روی نامحدود اسیاتک تاثیری ندارد.
باتشکر
اکانت افزایش پینگ ندارید ؟ بعد چطور واز کودوم سرور باید وصل شد؟نقل قول:
اکانت کاهش پینگ فعلا ارائه نمیشود.نقل قول:
از سایت کانکشن را دانلود کنید و به اکانت وصل شوید.
از طریق اکانتم تیکت دادم رو سایت ولی بیشتر از 24ساعت هست که هنوز جواب نگرفتم پس ناچارم اینجا بپرسم. اگر بخوام از اکانتم به عنوان http pr0xy استفاده کنم از چه آی پی و پورتی باید استفاده کنم؟!
سلامنقل قول:
پاسخ شما در تیکت داده شد.
up........
لعنت به اول و آخر این سرویس اشغالی که داری میفروشی فقط قطعه وصل میشی 5 دقیقه بعد قطعه .
خوشت میاد بری تو اعصاب ملت یا فک می کنی ملت شعور ندارن اگه چیزی بهت نمیگن ؟
دوستان خواهشا نخرید بی نهایت اعصاب خرد کن هست این سرویس ها غیر ممکنه بعد از چند دقیقه قطع نشه مطمئنم بعد از پست منم به جای اینکه بباد معذرت خواهی کنه بایت قطعی میاد 4 تا حرف بی سر و ته ردیف می کنه تحویل مردم میده ....
شرم آوره واقعا .
بنده از ایشون سرویس گرفتم برای افزایش سرعت دانلودم اولش که میزاری دانلود نهایتا 2 دقیقه دانلود میکنی بعدش همش قطع و وصل و سرعت افتضاح من که راضی نبودم و همون روز اول اشتراکمو ول کردم
درسته زیاد قطع و وصلی داره بعضی مواقع هم اصلا دیگه وصل نمیشه ! من چند بار از این اکانتها خریدم کلا اعصاب خورد کن هستن ولی چاره چیه مجبوریم برا دانلود از سرورهای خارجی تو تایم رایگان استفاده کنیم البته اینم بگم بار اخر که از این اکانت گرفتم با روشی که خود and-roid2 در اختیارم گذاشت یعنی وارد کردن ------ و پورت داخل اینترنت دانلود منیجر و فعال کردن یوزر و پسورد اکانتم برای این ------ تا حدودی مشکل برطرف میشه . دوستان برا دانلود این کارو انجام بدن نتیجه میگیرن .
چرا قیمت سرویسهای حجمی این ماه پیش دوبل شده؟
دوست عزیز ادب رو رعایت کنید! این طرز صحبت کردن نیست...نقل قول:
من بار ها به شما اعلام کردم این مشکلاتی که پیش میاد از سمت زیرساخت و دیتاسنتر هست و کاری از سمت ما ساخته نیست!
شما که ماشا.. اکثر سرویس دهنده ها را تست کردید بهتر از من میدونید حتی در بهترین دیتاسنتر های ایران که تبیان باشه این مشکلات هم وجود داره
مشکلات قطعی هم از از سمت ما نیست.بار ها شده من سرور را مانیتور کردم ولی بعلت حجم شدید اتک سرور ها بمدت نیم ساعت تا یک ساعت با تایم اوت شدید و حتی قطعی روبرو بوده اند!
من بار ها این مورد را پشتیبانی سرور و حتی دیتاسنتر و زیرساخت پیگیری کردم .اینم نمونه تیکت پشتیبانی:
http://8pic.ir/images/ivbau9bz2dzye7uri0a9.jpg
نقل قول:دوست گرامی این مشکلات همانطور که در پنل کاربری و اینجا اعلام شد متاسفانه از سمت زیرساخت و دیتاسنتر هست که هرز چندگاهی به علت حجم شدید اتک بر روی اینترنت دیتاسنتر ها پیش میاد و اکثر فروشندگانی که در این زمینه کار میکنند با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند....نقل قول:
سرویس های حجمی تغییر قیمتی نداشتند.:n01:نقل قول:
من تند رفتم چون سرویست جز اینکه ادمو عصبی کنه چیز دیگه ای نداره ولی واسه جلوگیری از این مسائل در اینده دیگه ازت سرویس نمیخرم ...
من نارضایتی شما و کاربران دیگر را درک میکنم و بابتش از همه کاربران عذرخواهی میکنیم. ولی این را شما بدانید تمام این مشکلات از سمت زیرساخت و دیتاسنتر هست. و اینکه شما فکر کنید این مشکل از جانب ما هست اشتباه میکنید. سرویس فروشندگان دیگر را استفاده کنید انها هم در شرایطی که دیتاسنتر زیر اتک شدید باشد به چنین وضعیتی دچار میشوند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این همه تفاسیر من راهکاری جهت کاهش این اختلالات حدود 1 ماهه پیاده کردم و تاثیرش تا به الان مثبت بوده!
بعضی مواقع هم که مشکل اتصال به اکانت دارید به قطعی های مقطعی سرور اکانتینگ بر میگردد. با اینکه سرور اکانتینگ از بهترین دیتاسنتر ایران تبیان تهیه شده ولی بعضی موارد دچار چنین قطعی های کوتاهی میشود.
امیدوارم شرایط را درک کنید و یه جانبه قضاوت نکنید.
باتشکر
بی نهاییت خرابه .
ممنون، فقط اگه فکری برای قطعی ها بشه خوبه.نقل قول:
دوستان حتما این پست رو بخونید:
ما تمام سعی و تلاش خود را میکنیم تا مشکلات قطعی و اختلال و... به حداقل برسد. اما مشکلاتی که در این مدت اخیر بوجود آمده از دسترس ما خارجه و باید توسط دیتاسنتر و زیرساخت برطرف شود و فقط مختص ما نیست. سایر فروشندگان نیز همین وضعیت را دارند.نقل قول:
باتشکر
شما pروکسی ارائه میدی؟
بله با شرایط زیر ارائه میشه:نقل قول:
1.اکانت نامحدود داشته باشید.
2.در صورت فعال سازی پروکـــسی دسترسی شما از طریق کانکشن vpn غیر فعال میشود.(مگر اینکه یوزرتون رو به 2 کاربره ارتقا بدید)
3.فقط به یک سرور دسترسی دارید.
ممنون میشم کانکشن جهت تست ارائه بدید.نقل قول:
البته شب هنگام ساعات مصرف رایگان تست خواهم کرد که در عمل تست بشه.
تشکر.
اینترنت شما از کدام isp هست؟نقل قول:
آسیاتک سرویس ۱۰ مگ دارم شبانه از ۲ تا ۸نقل قول:
پ.خ شد....نقل قول:
سلام ای مخصوص اسیاتک هست یا تمام اپراتورها میتونن استفاده کنن
مثلا اگ من داتک یا پیشگامان داشته باشم چی
در ساعات اولیه سرعت دانلود با این سرویس خیلی خیلی پایین بود در حد ۴۰-۵۰ کیلوبایت، ولی چند ساعت بعد بهتر شد...
یک اکانت یک ماهه تهیه کردم ببینم چطوریه و در طول یک ماه چقدر میشه استفاده کرد، یا دوباره بخرم یا سرویسای شرکتای دیگه استفاده کنیم.
ممنون میشم اکانت pروکسی من رو فعال کنید.
درودنقل قول:
بله در تمام isp ها بغیر از وایمکس قابل استفاده میباشد. جهت اطلاعات بیشتر توضیحات سرویس را مطالعه کنید:
باتشکر از خرید شمانقل قول:
پ.خ را چک کنید.
سلام مهدی جان
پینگ اسیاتک نزدیک 200هستش
الان کدوم سرویس باید واسه گیمرها گرفت:n13:
بعدش استفاده اش چه جوری هستش
بعد از یک هفته شرایط عالی و فقط قطعی 1 یا 2 بار قطعی های شدید برگشته به خصوص اختلالات udp که مربوط به بازی های انلاین هست اصلا نمیشه تو بازی موند سریع قطع میشه ...
4 تا سروره عملا یک سروره مبین نته .
سلامنقل قول:
رضا جان سرور 1 و 2 و 4 معمولا برای گیم مناسبتر هستن.
برای استفاده باید کانکشن vp.n رو از سایت دانلود کنید و به سرویس متصل بشید.
امروز مجدد از دیتاسنتر اختلال داریم.نقل قول:
همه سرور ها هم از مبین نت نیست!
3 تا سرورت مبین نته به ترتیب 1 و 2 و 4 // 3 هم که اریا بود فک کنم که اونم موقعی که اوضاع درست بود کلی مشکل داشت یه صفحه باز میکرد دو تا باز نمی کرد ..
در حال حاظر این دیتاسنتر کیفیت بهتر و اختلال کمتری نسبت به سایر دیتاسنتر ها دارد.نقل قول:
سلام
ممنون میشم کانکشن جهت تست ارائه بدید.
البته شب هنگام ساعات مصرف رایگان تست خواهم کرد که در عمل تست بشه.
آسیاتک سرویس ۱۰ مگ دارم شبانه از4 تا 10
تشکر.
سلامنقل قول:
خدمت شما:
user: test
pass: test2
من روی همین اکانت فعلیم تمدید کردم 1 ماهه نامحدود بعد وصل نشد ( قبلش میدونستم احتمال 99 درصد وصل نمیشه ) بعد رفتم تو پنل یوزر و پس رو عوض کردم کلا دیگه وارد نمیشه ...
قرستادم برات .
مشکل اکانتت برطرف شد. تست کننقل قول:
پس کلا گزینه تمدید کردن برای چیه ؟ غیر ممکنه تمدید کنم مشکل پیش نیاد ...
امکان تغییر یوزر و پس رو داره اما فقط پس عوض میشه ؟ صدآفرین به برنامه نویسش .
راستی الان این که به طرز شدیدی قطعی کم شده به خاطرسرور مبین نته یا نه کلا اینترانت درست شده ؟ من خودم فک می کنم فقط مبین نت باشه چون اخیرا دیده بودم قطی رو چند تا سرور دیگه رو .
اکانتت تمدید شده بود اما حجم ریست نشده بود! این مشکل به ندرت پیش میادنقل قول:
مورد دوم در مورد تغییر یوزر رو اطلاع میدم برطرف کنند.
پارتی تموم شد کم کم دوباره داره برمیگرده به دوران اوجش از نظر کندی و stable نبودن .
باز کل سرورها شد آسیا تک ؟
نمی تونی یه چیزو که داره درست کار می کنه انگولک نکنی ؟
اصلا خوشت میاد یه چیزو درستو خراب کنی الان این پینگش بده من مشکل دارم با این سرور .