چیزی از بازی حذف شده؟ زبان بازی یا چیزی؟ آخه چطوریه دوتا حجم متفاوت...نقل قول:
کسی درباره ultimate team که دوستمون گفت نمیدونه
Printable View
چیزی از بازی حذف شده؟ زبان بازی یا چیزی؟ آخه چطوریه دوتا حجم متفاوت...نقل قول:
کسی درباره ultimate team که دوستمون گفت نمیدونه
??????نقل قول:
.......
چون که چند پارت هستش و هر پارت 5% ریکاوری داره..البته من هنوز تست نکردم و در حال دانلودم...تاساعت 4 اماده میشهنقل قول:
سلام
دوستان کی تونسته کامل دانلود کنه
بگه مام از همونجا دانلود کنیم
4.8 گیگ فقط زبان انگلیسی داره ، بقیه زبانا هم جدا واسه دانلود گذاشته شده (سایت پی سی گیم)نقل قول:
دوستان کسی دانلود نکرده جواب مارو بدهنقل قول:
من الان منتظرم یکی بگه من از کجا دقیقا دانلود کنم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستان من تو سایت Skidrow اثری از اسم Ultimate team ندیدم .
تو سایت Skidrow دو نسخه از pes رو گذاشتن یکیشون ریلودد هست و اون یکی پسوند SG داره و حجمش هم 2 گیگ بیشتره .
تو کامنت های Skidrow تقریبا 5 نفر سوال پرسیدن فرق بین Sg با نسخه معمولی ریلودد چیه ؟
بچه های اینجا کسی اطلاع داره فرشون چیه ؟
خود Skidrow تو چهار پنج جا آپ کرده . من لینک های Uploaded شون رو تا چند ساعت دیگه مستقیم میکنم که سرعت بره بالاتر و دان میکنم .
خب دوستان ، الان اومدم منزل بازیو روی سیستم highend خودم تست کنم که متاسفانه شدیدا لگ داره
حتی وقتی تنظیمات رو مدیوم میکنم بازم تصویر تیکه تیکه میشه
مشکل از بازی نیست ، چون سیستم دوستم از سیستم من ضعیفتر بود تازه اونجا روی اخرین تنظیمات بازی رو اجرا کردیم که تصویر روون بود
پارسال هم این مشل رو با pes 2015 داشتم که یکی از دوستان همین تاپیک راه حلشو از طریق کنترل پنل انویدیا به من یاد دادن اما الان یادم رفته
اگه کسی یاد داره بگه باید چکار کنم
با تشکر
سلام عزیز از کجا دانلود کردی سالمه کامل ما هم دانلود کنیم؟نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام عزیز از کجا دانلود کردی سالمه کامل ما هم دانلود کنیم؟نقل قول:
اگه لپ تاپ داری رو بازی کلیک راست کن و با انویدیا اجراش بدهنقل قول:
اقا نسخه یولتیمیت تیم برای بازی فیفا هستش نه پی اس !! اونم که دوستان دیدن یه سایت تورنت فیک هستش که برای بالا بردن آمار بازدید هاش از یک ماه پیش با انواع اسم ها هر روز میزنه بازی اومده در حالی که فیک هستش .نقل قول:
این نسخه ریلودد معتبرترین نسخه بازی هستش .
ادرس سایت اسکیدرو رو بدین تا چک کنیم
اره با لپتاپ گیمینگ هستم این کارو انجام دادم فایده نداشت دادانقل قول:
سلام آقا وحید . باهاتون موافقم . منم یاد فیفا افتادم . حدس زدم فیک باشه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اونی که SG داره دیگه از عبارت Reloaded استفاده نکرده . امکان داره تیم کرکرش فرق داشته باشن ؟
کلیک راست رو بازی مورد نظر بعد گزینهنقل قول:
run with grafics proccessor
بعد با high nvidia اجراش میدی
مال من که اینطوری میاد.
یا میری تو تنظیمات انویدیا
سربرگ manage 3g setting
گزینه programes setting
از شماره یک بازی رو انتخاب میکنی
شماره دو گرافیک مد نظرت رو ( انویدیا )
بعد add میزنی خلاص.
دانلودها نسخه ریلودد رو واسه دانلود قرار داده... 6 گیگ تقریبا:n01:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله فیک هستش شک نکنید .
اون SG هم مخفف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستش و چیز خاصی نیست . معتبرترین نسخه همین ریلودد هستش .
داداش خودم گیمر حرفه ای هستمنقل قول:
این کارا رو کردم بازم بازی تیکه تیکه اجرا میشه لگ داره
ممنون .نقل قول:
اخه وحید جان اگه واقعا SG صرفا یه اسمه نباید لینک ها رو جدا میکردن . مسئله اینجاس که نسخه Reloaded تقریبا 5 گیگ در 6 جا مختلف آپ شده . نسخه Full Unlocked SG (که دیگه Reloaded رو ننوشته) حجمش بیشتر از 6 گیگ هست و تو 6 جای دیگه آپلود شده .
منظورم اینه که علی ظاهر از نظر اونام فرق هست . چرا که تو دو باکس جدا توضیحات و لینکاشون رو قرار دادن . یکی فرضشون نکردن ...
من سرچ کردم واسه بازی های دیگه با این پسوند دیدم یه سایت ایرانی نوشته "این نسخه SG بازی متال گیر فانتوم پین از گروه کمتر شناخته شده ای هست و صبر کنید Reloaded بیاد و الخ .." .
در کل من از اینا حدس زدم یه گروهن جدا از خود Reloaded . به قول شما ریلودد نیستن اما اسکدرو که هستن !
شما ریلودد رو دان میکنید درسته ؟
اه
یعنی اینجا هیچ کسی دانلود نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟
بگه کدوم سایت کامله مام دان کنیم؟
عزیز دانلود ها همون 5 گیگه با 5% ریکاورینقل قول:
ولی ی پارت 36 مگابایتی که کرک هست رو پارت 6 گذاشته
وگرنه 6 گیگ نیست
همون 5.036 گیگ هستش
چند فریم میگیرید ؟ اگه زیر 30 اینا باشه یعنی مشکل از مچ شدن بازی با گرافیک انویدیاتون هست . سعی کنید بازی و ستینگ رو رو high performace بذارید . سری به ستینگ بازی بزنید ببینید به سخت افزارتون چی داده .نقل قول:
اگه فریم ریت مناسبه (حدود 60 برای pes 15) : لطف کنید برید پنل انویدیا v-sync رو روشن کنید .
(گیمر حرفه ای باشی یادت بره چطوری این مشکل رو و ساز کنی ؟! خب گوگل کن مشکل رو شما که حرفه ای هستی )
نقل قول:نقل قول:
اون ورتیکال سینک فقط میشد روشنش کرد
هاف نداشت دادا حالا باید چکار کنم
الان بعد از روشن کردن ورتیکال سینک میزان فریم ریت بازیو بهتون میگمنقل قول:
بازی با حجم 3.2 Gb منتشر شد ! من که طول روز نمیتونم دانلود کنم . امشب همین نسخه کم حجم رو دانلود میکنم .
نقل قول:
دوست گرامی تو این دنیا در این لحظه ما دو نسخه pes 2016 غیر فیک داریم .
یکیش نسخه کرک شده توسط ریلودد هست (پیشنهاد اول) که حجمش حدودا 5 گیگه (یعنی کمتر از 5100 و بیشتر از 4900 مگ) .
نسخه دوم هم SG هستش و حجمشم 6.60 گیگه . یکی از کاربران می فرمایند که این فایل بازی قبل از کرک شدن هستش .
امکانش هست لینک دانلود با این حجمی که گفتید رو قرار بدید؟!نقل قول:
مرسی رفیقنقل قول:
من از همون سایت P30DAY گذاشتم واسه دانلود
دو پارت اول و دومو تموم کردم
هر موقع نصب کردم با تفسیر و تحلیل خودم بر میگردم
فعلا بایی
- - - Updated - - -
مرسی رفیقنقل قول:
من از همون سایت P30DAY گذاشتم واسه دانلود
دو پارت اول و دومو تموم کردم
هر موقع نصب کردم با تفسیر و تحلیل خودم بر میگردم
فعلا بایی
میشه لینک پرسرعت بدی از این نسخه کم حجم که دانلودش کنم شب بعد چه تغییراتی نسبت به نسخه اصلی داره؟نقل قول:
چه گزارشگر مسخره ای ، چطور میتونم گزارشگر عربی رو فعال کنم
یکی از دوستان همچین از گزارشگر تعریف کردن که فکر کردم در حد فیفا خوب شده ، اما الان بعد از چند بازی حالت تهوع گرفتم انقدر که عقب موندست
اینکه صدا تیکه تیکه گزارش میشه تقصیر گزارشگر نیست
اما سبک گزارشگری اون یارو خیلی مزخرفه که تفصیر گزارشگر ضعیف بازیه
من کار ندارم توی واقعیت گزارشگر کدوم شبکه است
اما جان چمپیون خیلی از این بهتر بود حتی سبک سرهنگ علیفر از این احمق بهتره
لینک دانلود حجم کم رو لطف کنید.
اونایی که توانایی دانلود ندارند می تونن از اینجا بخرن. معتبره
ببنید دوست عزیز موضوع را برای خودتون سخت نکنید :n02: اون لینک های اولی مربوط میش به نسخه آنلوکد و غیر فشرده بازی که هنوز کرک نشده بودهنقل قول:
اون یکی هم مربوط میشه به همین نسخه که توسط ریلودد کرک شده و فشرده شده
در اصل هیچ فرقی به جز اون موارد بالایی که گفتم نداره .
بازم میگم معتبرترین ریلیز برای این بازی برای ریلودد هست و فردا روز اگر پچی بیاد با این نسخه هماهنگ خواهد بود .
پس دوستان بدون شک و تردید و با اطمینان 100 در 100 نسخه ریلودد رو دانلود و لذت ببرند .
پ . ن : دوستان فکر کنم نسخه بلک باکس بازی هم با 2 گیگ کمتر از حجم بازی اصلی بیاد ولی از من نصیحت همین نسخه اصلی رو دانلود کنید چون پچ های منتشر خواهد با بلک باکس سازگار نیستند به علت دستکاری .
نقل قول:
در این حد بده ؟! :n37: دوست عزیز میشه خود بازی رو تحلیل کنید چی بهتر شده و ... ؟ دمت گرم:n01:
دوست عزیز سلیقه ای هستش ... بعد از این همه سال به نظر من گزارشگرش خیلی خوب شده الیته نمیدونم روی نسخه pc چطوریه چون در ps4 هر ثانیه صدای تماشاگرا هیجان خاصی میده و این هیجان با اون صدا به نظر من قشنگ بودنقل قول:
خب امروز هوای بارونی رو هم تجربه کردم نکته ی جالب در هوای بارونی علاوه بر حرکت کندتر توپ و نمای قشنگ پاشیدن اب از ساق پای بازیکنان لیز خوردن بازیکنان در بعضی صحنه ها و عدم تعادلشون بود یعنی دقیقا عین فوتبال واقعی بازیکن تعادلش بهم میخورد و می افتاد !
نکته ی بعدی در خصوص تمرینان در مسترلیگ بود که بازکنانی که گل بیشتری میزدن زودتر پیشرفت داشتن
یه چیز که در مسترلیگ همه رو ازار میداد خستگی بازیکنان بعد از چند بازی بود که دراین نسخه کمی بهتر شده و بازیکن مثلی سری های قبلی خسته نیست و تازه اگر در بازی قبل مثلا حالت سبز بوده و گل زده الان حالت نارنجی و بازی بعد هم گل بزنه قرمز میشه . یعنی بازیکنی که اماده باشه دسته قرمز بالا هست
همچنان تغییرات دینامیک اب و هوا پیش نیومده ... :n35:
دانلود من تموم شد و در حال نصبم....تا شب نظر خودمو در مورد بازی میدم....
برا اب هوای داینامیک هم میگن باید اب و هوا رو بزاری رو رندوم
دوستان من اشتباه میکردم . همونطور که بالا اشاره کردن ، لینک اول صفحه اسکیدرو برای نسخه کرک شدس . لینک 6.60 هم برای بازی قبل از کرک شدنشه . ممنون از vahidreza2007@ که مطلب رو روشن کرد .
دوستان من اشتباه میکردم . همونطور که بالا اشاره کردن ، لینک اول صفحه اسکیدرو برای نسخه کرک شدس و لینک 6.60 GB هم برای بازی قبل از کرک شدنشه . ممنون از vahidreza2007@ که مطلب رو روشن کرد .
قابل توجه دوستان
نسخه کنسول ps4 بازی 18.5 گیگ حجم داره و نسخه پی سی بازی 5 گیگ .
وضعیت انلاین چطوره میشه وارد شد؟
نسخه ps4 حجمش 25 گیگ هست دوست عزیزنقل قول:
اصل این بازی برای کنسولهای نسل جدیده واسه کامپیوتر مثل سالهای قبل زیاد حرفی برای گفتن نداره از حجمشم معلومه که حد اقل از نظر گرافیکی کار خاصی روش انجام ندادن
مثل سال قبل این بازی برای علاقه مندان فوتبال نقش حیاط خلوتو بازی خواهد کرد یعنی برای تنوع یه چند دستی هم بازی میکنن