سرورای اسپید تست رو cache کردن رو سرورای داخلی.
در واقع دارن گولتون میزنن. شما دارین تست سرعت و پینگ رو از سرور داخلی انجام میدین
Sent from my SM-G925I using Tapatalk
Printable View
سرورای اسپید تست رو cache کردن رو سرورای داخلی.
در واقع دارن گولتون میزنن. شما دارین تست سرعت و پینگ رو از سرور داخلی انجام میدین
خوبه خوبه کلاه گشاد خوبی میذارن انقدر گشاد که تا انگشتای پای آدم هم میرسه این کلاهنقل قول:
داداش انقدر الکی تست نگیر !!
همونطور که دوستمون تو پست های بالای گفت سرور اسپید تست رو کش کردن
یعنی انگار یه نسخه جعلی از سایت رو تو سرور های خودشون تو تهران ایجاد کردن و شما هر بار که با هر جای دنیا تست بگیری انگار داری با تهران تست میگیری :n08::n08:
=========
مخابرات تبریز : ارزونترین سرویس
128 ماهانه 5 گیگ 11 هزار تومن + 1.5 گیگ هزینه آپلود رو اضافه میکنن به ترافیک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم پینگ کمتر از مال من با لندن گیر بیاری با adsl :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدودا يك ماه ميشه گرفتم .نقل قول:
شهر كرج هستيم .
قرارداد به صورت يكساله تنظيم ميشه ، و قرار داد ماهانه نميبندن .
من eco 8192 يكساله گرفتم .
فقط مشكلش اينه كه هى بايد حجم بخريد [emoji23]
سرعت رو هم نميبندن هر چقدر بكشه ميتونيد استفاده كنيد .
من واقعا راضيم
Sent from my iPod touch using Tapatalk
من حدودا يك ماه ميشه گرفتم .نقل قول:
شهر كرج هستيم .
قرارداد به صورت يكساله تنظيم ميشه ، و قرار داد ماهانه نميبندن .
من eco 8192 يكساله گرفتم .
فقط مشكلش اينه كه هى بايد حجم بخريد
سرعت رو هم نميبندن هر چقدر بكشه ميتونيد استفاده كنيد .
من واقعا راضيم
هزینه دکل و سرویس. و... کلا چقدر اب خورد ؟نقل قول:
نقل قول:
Sent from my Master Mind Z3+ with Tapatalk
من ماهی ۳۰ گیگ مصرف دارم. سرویسی داره به دردم بخوره؟ ماهی ۵۰ تومننقل قول:
سرویس ۱۰ مگ بخر
باقی هزینه رو هم ترافیک بخر
فکر کنم جوابگو باشه
زنگ بزن ۲۰۲۰ بگو میزان مصرفت و سرعت درخواستیت رو
بهت میگن کدوم بهتره
من چون خط تلفنم بیشتر از ۲ مگابیت کشش نداره مجبورم از این سرویس استفاده کنم
هزينه راديو شد 350 تومننقل قول:
هزينه سرويس يكساله شد 340 تومن
ميله براى نصب راديو 30 تومن
سيم انتقال از پشت بام 27 تومن
سلام
برا استفاده ازاینترنت 4g ایرانسل در منزل و در کامپیوتر حتما باس مودم LTE باشه؟ یا نه از گوشی میتونم شیر کنم روی لبتاب؟
اگر مودم میخواد کم هزینه ترین مودم که بر سرعت تاثیر منفی نداشته باشه (بخاطر قیمت کمش) کدومه؟
و کلاً این 4g بهصرفه هست؟ الان دیدم 100 گیگ یکساله رو 175 هزار زده (190 هزار با مالیات)این 100 گیگ تبصره مبصره نداره؟ مثلا 50 تاش باس شبانه باشه و.....
اصلاً اطلاعات ندارم راجع بهش
دوستان پیشنهاد بهتری دارن محبت کنند
محل جدیدی که قراره برم فعلا خط نداره و مخابراتش هم فروش خط نداره
----------------
ببخشید پست رو تاپیک اشتباه زدم اگر مشکل ساز شد دوستانی که ابزار دارن حذفش کنند
با سلامنقل قول:
فرکانس 2600 بستگی به دکل انتن منتطقه داره ؟ یا تنظیمات خاصی توی مودم هست ؟
چون دانلود من تا 70 مگ هم بالا میره ولی اپلود معمولا 98 درصد مواقع زیر 10 هست و منم فقط اپلود رو لازم دارم نه دانلود !
فرکانس رو باید خود اپراتور فعال کنه و بعدش این مودم هست که به 2600 یا 1800 وصل میشه. می تونید توی تنظیمات بعضی مودمها فقط فرکانس 2600 را فعال کنید، شاید اگر روی 1800 قفل کنید و snir حدود 15 به بالا داشته باشید بسته به سرور تا 20 مگ هم بگیریدنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین نا محدود 256
رایتل 3g هفت گیگ 1 ماهه 27 هزار تومن.تست در فضای بسته خونه تهران خیابان پیروزی
پارس آنلاین- 2 مگ حجمی جشنواره 1 ساله 65 گیگ (خط روی 12 مگ دانلود و 1 مگ آپلود بسته شده و سرویس گیمینگ هم فعاله)
چه چیز توپی .قیمتش چند؟:n40:نقل قول:
کلا شد 75 تومن (شبانه هم از ساعت 2 تا 7، 1/3 بها حساب میشه)نقل قول:
آره کیفیتش خیلی خوبه (سرعت و کیفیت ساعت 8 صبح با 8 شب خیلی فرق نداره (برعکس شرکت های دیگه مثل بای وب که صبح خوبن ولی شب افتضاح میشن پارس ثباتش در طول ساعات شبانه روز خوبه))- هم پینگ و هم تک کانکشن هر دو عالی هستن (پینگ 4.2.2.4 بین 95 تا 110 و پینگ 8.8.8.8 بین 105 تا 120 و پینگ داخلی کمتر از 20 میلی ثانیه است و پکت لاست هم در حد 1 تو 500 تاست سرعت تک کانکشن هم بین 300 تا 900 کیلوبایته)
در کل راضی ام (قبلا بای وب داشتم به تمام معنا افتضاح بود)
تازه من چون سرعت بالاتر از 12 مگ snr خطم زیر 10 میومد و یه مقدار نوسان و قطعی داشت (تو سرعت 16 مگ) گفتم رو 12 بستن الان اصلا قطعی ندارم مگه دو سه هفته یکبار که از مرکز قطع بشه که اونم در حد کمتر از 5-10 دقیقه است
ولی از سمت من اصلا قطع نمیشه (به علت نویز و ...)
اگه خطت بکشه تا 16 مگ هم واست میبندن
فعال کردن حالت گیمینگ (کاهش پینگ) هم که تو پارس رایگانه
بازم سوالی بود در خدمتم
قبلا هم تو این تاپیک گفته شده که اسپید تست های پارس افلاین به هیچ دردی نمیخوره
الکی دلتون رو به این اعداد و ارقامی که تو تست های اسپید تست میبینید خوش نکنید
لول واقعا خیلی جالبه :n02: سرور کالیفورنیا پینگ 13 از ایران:n08: کسی تو خود los angeles هم باشه پینگش 13 نمیشه با سن دیگو یا آلمان با پینگ 57 :n31:نقل قول:
منم اعداد و ارقامی که تو پست بالا اعلام کردم فقط براساس speedtest.net نبودنقل قول:
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و همچنین گوگل رو که از cmd ویندوز می گیرم که قابل دستکاری نیست (همشون هم کمتر از 120 هستن)
تک کانکشن هم براساس تنظیم دانلود منیجر با 1 کانکشن و همچنین با استفاده از سایت معتبر (براساس پروتکل https) و غیر قابل کش کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه می گیرم بعد هم کیفیت و پینگ چیزیه که عملا در لود ویدیو و عکس و تلگرام و اینستا و ... مشهوده و از این نظر با این گفته شما موافقم که صرفا براساس نتایج سایت speedtest.net نمیشه گفت یه isp خوبه یا نه؟(به نظر منم این پینگی که speedtest.net میده غیر طبیعه!! ولی به نظرم سرعت دانلود و آپلودش صحیحه)
وقتی که شبانه بشه پولی دیگه کردم کمتر دانلود میکنن و در نتیجه کیفیت شبانه ( مثلا رایگان ) میره بالانقل قول:
در ضمن اون تست هایی که با اسپید تست میگیرید کلا فیکه چه دانلود ، چه اپلود و چه پینگ
دارید با دیتا سنتر های پارس انلاین تست میگیرید که تو تهرانه
از تهران با امریکا پینگ ۱۳ !!!
من کمترین پینگ با امریکا زیر ۱۵۰ نداشتم
کلا اسپید تست سایت معتبر و دقیقی نیستنقل قول:
اینترنتت از هر isp دیگه ای هم که باشه تو سایت اسپید تست واسه هاست های مختلف نتایج عجیب و غریب و کاملا متضاد با هم میده
ایراده دیگه اش اینه که تک کانکشن نیست و...
منم به نظرم بهترین راه اندازه گیری پینگ cmd ویندوزه (چون علاوه بر پینگ تایم، پکت لاست هم میشه باهاش اندازه گرفت که به نظرم همین پکت لاست از خود پینگ تایم (به شرطی که پینگ کمتر از 150 باشه) مهمتره یعنی مثلا پینگ 130 بدون پکت لاست از پینگ 110 با 2 درصد پکت لاست بهتره و این دو از پینگ 90 با 3 درصد پکت لاست بهترن و کلا پکت لاست بیشتر از 3 درصد اختلال شدیده حالا شما خودتون قضاوت کنید بای وب پینگش میانگین 170-200 بود با 15 تا 30 درصد پکت لاست!!!! عملا در حد دایال آپ بود) برای سرعت تک کانکشن هم همون سایتی که گفتم و دانلود منیجر
این پینگ 13 هم که خیلی تابلو فیکه!!
ولی خب همین پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و خود سایت گوگل و ... که گفتم همشون بین 90 تا 120 هستن پینگ آمریکا هستن دیگه ؟!
کیفیت و سرعت شب هم من منظورم سرعت سر شب بود (ساعت 8 تا 12 شب) تو این ساعت ها که اوج مصرف محسوب میشن معمولا همه isp ها (به خصوص های وب) به شدت کیفیت و سرعتشون افت میکنه (بیشتر تو سرعت اینترنت نه اینترانت) ولی من تو پارس افت محسوسی نسبت به ساعات قبل از ظهر (که کیفیت خیلی خوبه) ندیدم و همین که کیفیتش ثبات داره به نظرم یه مزیت مهمه
وگرنه تو اون ساعت 2 شب به بعد به قول شما چون در هر حال پولیه زیاد کسی دانلود نمیکنه و سرعت شاید از روز هم بهتر باشه (چون کسی نیست!!)
در کل در شرایط فعلی که وضع اینترنت کشور داغونه (و قطعا در آینده بدتر از این هم خواهد شد) و هر روز هم این فازهای جدید سالم سازی محتوا!! افتتاح میشن به نظرم پارس کیفیتش خیلی خوبه ولی متاسفانه از نظر هزینه طرح خاصی (مثل شاتل لند و یا بسته های ترافیک اضافه با 50 درصد تخفیف و ...) نداره و مشکل اصلیش همین بحث قیمت حجمشه ولی در حال حاضر از نظر کیفیت نسبت به شرکت های دیگه (به غیر از شاتل) واقعا یه سر و گردن بالاتره
مشکل بزرگ دیگه ای که در پارس انلاین وجود داره عدم پشتیبانی از اپلود بیش از 1 مگ هست !! چند بار تماس گرفتم میگن نهایتش 1 مگه و بیشتر نداریم !
2 مگ محدود با خط 4 و 1 :
من تو هیچ شرکت ADSL دیگه ای ندیدم آپلود بیشتر از 1 مگ واسه کسی ببندن (تو همین تاپیک سر بزنید تمام کسایی که ADSL دارن نهایت آپلودشون رو 1 مگه که عملا همین 850-800 کیلوبیت میشه که تو سایت اسپید تست نشون میده)نقل قول:
اگه خطتون کشش داره بگید دانلودتون رو بیشتر کنن (تا 16 مگ هم میبندن)
واسه کاهش پینگ هم زنگ بزنید بگید سرویس گیمینگ رو فعال کنن (در عین حال که رایگانه هم پینگ تایم رو بهتر میکنه و هم کیفیت نتتون رو بیشتر میکنه)
(کلا فناوری ADSL2+ در بهترین شرایط حداکثر سرعت آپلودش 3 مگه (مثل سرعت دانلودش که 24 مگه) منتها فعلا تو ایران با تجهیزاتی که شرکت های مختلف دارن سرعت آپلود تا 1 مگ و سرعت دانلود تا 16 مگ میبندن و همین سرعت ها هم در صورتی محقق میشه که وضعیت خط مشترک عالی و فاصله اش از مرکز مخابراتی کمتر از 200-300 متر باشه وگرنه با وجود نویز به همین مقادیر هم نمیرسه (مخصوصا در رابطه با سرعت دانلود))
های وب. سرویس ۸ مگ که با بعد از فعال کردن بسته ی نیترو ۱۲ مگ، سرعتش همین مقدار باقی مونده. این سرویسم البته چند روز دیگه به پایان میرسه. برخلاف اکثر دوستانی که های وب دارند و کیفیت خوبی ندارند، بنده کیفیت نسبتاً خوبی دارم.
همراه اول تري جي
ايرانسل فورجي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
تست از Speedtest :
سرعت دانلود در IDM :
سرویسم هم اکو 128 شاتل .
مخابرات تبریز - 5 مگ محدود
شهریار صبانت سرویس سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 60 گيگ (ماهيانه 5 گیگ) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
ایرانسل 4G با سرور لندن