بلهنقل قول:
برای خودم بارها اتفاق افتاده که دوستانم بهم پیام میدن و تلگرام شماره اونها رو نشون میده
اصلا نیازی نیست که تو info برید
پیام که بفرستید شماره شما نشون داده میشه
Printable View
بلهنقل قول:
برای خودم بارها اتفاق افتاده که دوستانم بهم پیام میدن و تلگرام شماره اونها رو نشون میده
اصلا نیازی نیست که تو info برید
پیام که بفرستید شماره شما نشون داده میشه
بله میبینه ... علاوه بر شماره اسم و فامیلی که توی تلگرام ثبت کردید هم میبینه...نقل قول:
برای اینکه شماره شما غیر قابل رویت باشه باید ID تلگرام طرف رو داشته باشید (البته با فرض اینکه طرف آی دی شو فعال نموده باشه! )
دوستان بهيچ عنوان تحت تاثير تبليغات نرم افزار هك تلگرام قرار نگيريد!
بعضي جاها ٧ تومن بعضي جاها ٩ و هرچي ديگه ميفروشن
حالا چي هست؟ بسيار مزحك! چندتا فولدر داخل يه فايل زيپ هست كه مثلا اندرويد و آي او اس رو تفكيك كرده
بعد مثلا اندوريد رو باز ميكنيد دوتا پوشه داره
يكيش داخلش برنامه اي به اسم ستينگ هست كه بابد روي گوشي قرباني نصب كنيد!!!
يه راه ديگه و در واقع پوشه دوم يك كار بسيار چيپ و ضايع!!! كه در طي اون به قرباني با به ايدي صوري به اسم تلگرام فارسي پيام ميزنيد كه تاييد نكردي و كد بفرست و تابلو!!!!
يعني اينقدر اينا مسخرس كه خدا ميدونه
اينا رو اينجا گفتم كه افراد كمتري خام خريد همچين چيزي بشن
Sent from my iPhone using Tapatalk
در تکمیل صحبت دوست عزیزمون، تلگرام هک شدنی نیست دوستان
(ممکنه در آینده بشه ولی فعلا ایمن ترین اپلیکیشن همین تلگرامه توی اپلیکیشن های عمومی چت و ... )
این جوجه فوکولی ها هم که اسمشو گذاشتن هک! در اصل هک نیست
طرف رو گول میزنن
شماره یه بدبختی رو (ترجیحا اونایی که انگلیسی شون خوب نیست یا کار با اپلیکیشن ها رو بلد نیستن ) گیر میارن
بعد میخوان اکتیو کنن (با نسخه دسکتاپ ) یه کد میره برای طرف
این جوجه هم میاد با یه آی دی دیگه به اسم تبلیغات ( یا آی دی خود تلگرام با حروف اضافه مثل telegrame ) یا هر چیزی دیگه میگه که میخوام تلگرامتون رو ال کنم و بل کنم
طرف هم ساده اس میاد کد رو براش کپی میکنه، کپی کردن کد همانا و دسترسی به تلگرام بخت برگشته همانا
هرچند اگه قربانی active season ها رو بلد باشه میتونه راحت کیک کنه اون جوجه رو
در کل تا جایی که میدونم این هک نیست!
چطوری باید از ریپورت خارج شد؟ به هیچ کس نمیشه پیام داد جز کسایی که شماره رو دارن... راه حلش چیه؟
بنا به مشاهده و تجربه بنده اکانت تلگرام حتی با فعال بودن Two-Step Verification قابل هک ـه !
چون و چندشو دقیق نمیدونم ... اما اینو امروز فهمیدم که محض سرگرمی یک اکانت جعلی درست کردم (با از این شماره های رایگان اینترنتی ...) البته متوجه شدم با همون شماره یکی پیش از من اکانت ساخته بود و داشت یک کارایی میکرد ... بعد تازه طرف هم ایرانی بود ... کلا جالبه ملت همیشه در صحنه ای هستیم ... :n02: اولین کاری که کردم دیوایس های دیگه رو لوگ آوت کردم ... چند ثانیه دیگه یکی دوباره لاگین شد ... (خب تا اینجا که مساله سادست ... یعنی در اصل من هم همینجوری به این اکانت وارد شده بودم ... ارسال کد فعال سازی به اون شماره و ورود مجدد... ) اما حتی زمانیکه اون کد مرحله 2 رو هم فعال نمودم و ایمیل ریکاوری هم حتی گذاشتم باز هم سر چند ثانیه هک میکرد ... زمانیکه ایمیل ریکاوری بگذارید طرف اگر فرگات پسورد رو بزنه به ایمیل کد میره یعنی ایمیل رو هم هک کرد اما نه ؟ چون ایمیلم رو که چک میکردم اون ایمیل تلگرام باز نشده بود ... با اون هکره هی لجبازی میکردم ... چندین و چند بار هک میکرد و سریع هم دیوایس منو لوگ آوت میکرد ... منم همین کارو با او میکردم اما من هکش نمیکردم بلکه فقط سریعتر عمل میکردم و بهش فرصت پسورد 2 نمیدادم ...
خلاصه که بنده به زعم خودم به شما اطمینان میدهم که امنیتی در تلگرام وجود نداره ...
بنده خودم هم یک روش داشتم که خیلی هم ساده است شاید به ذهن خیلیا دیگه هم برسه ... که البته نمیشه اسمشو هک گذاشت اما خب میشه به اکانت طرف دسترسی داشت ... بنا به مسایل امنیتی نمیگم ! :n02: از این روشهایی که شما گفتید هم نیست ... در مورد چیزیکه شما گفتید هم ظرف 2 دقیقه باید کد فعال سازی ثبت بشه اونوقت یعنی توی همون دو دقیقه طرف رو آنلاین گیر میارید و اونم سریع کد رو میفرسته ؟
دوست عزیز این شماره ها پابلیک هستن و ربطی به هک نداره، ممکنه هر دقیقه کاربر تلگرام، واتساپ و ... روی اونها تغییر کنه، دلیل نمیشه
سلام
بچه ها راهی هست که بفهمم یه نفر شماره من رو توی تلگرامش داره یا نه؟
مثلا من توی لیست فرنداش هستم یا نه؟
دوستان این برنامه هایی که برای ارسال گروهی پیام تبلیغات به تلگرام رو میفروشند خارجیه یا ایرانی؟ کسی اسمشو میدونه؟
من یک گروه ایجاد نمودم چرا وقتی دوستانمو invite میکنم پیامهای بعد از اینویت شدنشونو میبینند ... اون پیامهایی که از پیش بوده براشون غیر قابل رویته چرا ؟!
فکر نکنم جوابی برای چراتون باشهنقل قول:
احتمالا خود تلگرام اینکار رو کرده
ولی فکر کنم تو سوپر گروه این قابلیت برداشته شده
یعنی تو سوپر گروه میتونن پیام های قبل از اینویت رو هم ببینند.
اوهوم درسته ... خودم هم همین حدسو زدم ...نقل قول:
یک سوال دیگه ؟ من اگر پیام کسی رو برای یکی فروارد کنم اون طرفی که اصل پیام از اون بوده مطلع میشه ؟!
خیرنقل قول:
ولی خب اسمش روی پیام میمونه مگر اینکه پیامشو کپی کنید
اسمش روی پیام مهم نیست ... یعنی منظورم اینه که طرفی که پیام فروارد شده را من برای اون میفرستم خب بفهمه مهم نیست ... طرفی که پیام رو از اون دریافته ام چی ؟ نمیفهمه دیگه ظاهرا نه؟!نقل قول:
خیر نمی فهمهنقل قول:
سلام. من یک گروه کوچکی ایجاد نَمودم و بعد امروز مساله ای پیش اومد و تمام پست های داخل اون گروه رو حذف کردم ... اما ظاهرا وقتیکه حذف میکنم از روی پیامهای تلگرامی من حذف میشه یعنی در اصل برای من هیدن میشه ... آیا اینطوره !؟ یعنی الان اون پیامهای قبلی هنوز برای اعضا نمایش داده میشه ؟! ضمنا تعدادی از اعضا رو هم remove کردم برای اونها چطور ... ؟!
نقل قول:
تجربه حذف گروه رو تجربه کردم سوپر گروه دکتر سروش عضو شدم ولی به خاطر یه سری مسائل سوپر گروهو حذف کردند و گروه هم همینطوریه
یعنی مدیر اگر حذف کنه برای دیگر اعضا هم نشون داده نمیشه
اینو هم تو یه گروه تجربه کردم یعنی یکی می اومد تبلیغ میذاشت و می رفت و مدیر پیاماشو پاک می کرد و در نتیجه برای ما هم نشون داده نمی شد
ویرایش:نه اگر شما مدیر گروه باشید کلا برای بقیه هم پاک میشه
مطمئنید ؟ ربطی به اینکه اون سوپر گروه بوده نداشته ؟!
از یکی از بچه ها پرسیدم گفت نه الان داره پیامهای قبلی رو میبینه ...
شما الان گروه تشکیل داده بودید یا سوپر گروه؟نقل قول:
والا من زیاد تلگرام باز نیستم ... گروه دیگه ... همون new groupنقل قول:
سوپرگروه چی است اصلا ؟ من تصور کردم منظور از سوپرگروه همینکه تعداد اعضاش زیاد باشه ؟! :n26:
آره سوپر گروه همونه که اعضاش 1000 نفر و شرطش اینه که گروهتون اول به 200 نفر برسه بعد آپدیتش کنید به سوپر گروهنقل قول:
اما من قشنگ یادم هست که یکی از ادمینا که دوستم بود وقتی یه نفر تبلیغ میزد تو گروه پاکش میکرد و برای من هم پاک میشد
ولی اگر خودم از گروه بیام بیرون پباماش برام میمونه و باید clear history بزنم تا کل پیاما برام پاک بشن
اگر هم شما کل گروه پاک کنید احتمالا باز پیاماش بمونه مگر اینکه تک تک پیاما رو دیلیت کنید یا اینکه کلر هیستوری بزنید تا همش پاک بشه
برای تلگرام دسکتاپ راهی نیست بشه دانلود خودکار رو غیر فعال کرد؟ اتومات همه چی رو دانلود میکنه... حجم خوری داره
تو تلگرام دسکتاپ فقط عکس ها هستند که خود به خود باز میشن و حجم خوری دارند و فیلم و صوت رو تا شما گزینه دانلود نزنید دانلود نمیشهنقل قول:
اون عکس ها رو هم میشه از تنظیماتش کنترل کنید و لغو کنید یعنی هر عکسی رو نشون نده و هر وقت شما خواستید عکسو نشون بده
برای من صدا ها رو هم دانلود میکنه...فقط ویدیو ها رو باید خودم بزنم تا دانلود شه... اخرین ورژن تلگرام نصب دارمنقل قول:
تو ستینگ که میرید یه گزینه داره به اسم Automatic media download settingنقل قول:
اونجا تیک ها مورد نظر رو بردارید
چجوری باید تو این قسمت پسورد بذاریم 3 تا جای پسورد داره جریان این یه پسورد اضافه چیه؟نقل قول:
، برای اینکه اکانتتون به مشکل نخورده two – step verification را از قسمت تنظیمات فعال کنید. با اینکار اگر اون کد رو هم داشته باشد هنگام ورود ازتون پسوردی که تعیین کردید می خواهد.
دوستان جدیدا برای شما پیغام conecting اون بالا چند ثانیه میاد ؟ برای من بعضی وقتا میاد و حدود 5-10 ثانیه هست
اول فکر کردم به خاطر سرعت نتم هست ولی دیدم سرعت خوبه و همینطور از یکی از دوستام هم که از یه isp دیگه سرویس میگرفت پرسیدم اونم گفتم جدیدا این پیغام بعضی وقتا میاد
مشکل از تلگرامنقل قول:
برای من هم مانند شما میشه
ربطی به isp نداره
جالبه بعضی وقتام این پیغام نمیاد ولی بعضی وقتا چند ثانیه میادنقل قول:
مشکل از تلگرام هست یا ایران که قیلترینگ هوشمندش رو داره قوی تره میکنه ؟
فکر نکنم مشکل از فیلترینگ ایران باشهنقل قول:
چون چند بار تو اخبار هم خوندم که تلگرام هر از گاهی به مشکل بر میخوره
دوستان چرا بعضی وقتا که داخل تلگرام آفلاین میشیم تا 15 الی 20 دقیقه بعد اش برا بقیه آنلاین نشونمون میده؟
اره متاسفانه مشکل داره تو این موضوع !نقل قول:
برا یه بنده خدایی تا یه ساعت بعدش هم انلاین میزد ! دعوام هم شد باهاش سر این موضوع که فکر میکردم الکی میگه !
پس راه حلی برا این مشکل نیست ؟
لوگ آوت بشید شاید این مشگل مرتفع بشه ....نقل قول:
-----
دوستان پیرو موردی که روز گذشته به عرضتون رسوندم ... چگونه باید با پشتیبانی تلگرام تماس بگیرم و درخواست بدم اون گروه کلا Remove / حذف بشه ؟!
پس راه حلی برا این مشکل نیست ؟
سلامنقل قول:
بهترین کار این هست که قبل از قطع ارتباط از اینترنت ، از برنامه تلگرام خارج بشین تا تلگرام سیگنال خارج شدن از برنامه رو به سرور ارسال کنه ، بعد اینترنت قطع کنین .
کلا تو اینترنت هایی که ما داریم با نوسان سرعت و کیفیت ، که باعث میشه بعضی ارتباطات بین تلگرام با سرور مشکل پیدا کنه و سرور تلگرام تو اون بازه زمانی که آنلاین میزنه براتون ، منتظر سیگنال از برنامه تون میمونه و بعد از یک تایم اوت شمارو آفلاین میزنه .
دوستان من چند سوال کوتاه دارم
1- مثلا اومدیم و اسم کانال را گذاشتیم p30world و لینک را هم تعیین کردیم telgram.me/p30world
اکثرا در عکسها و متن ها با @ اسم کانال هست که نیاز به گذاشتن لینک نیست، این آیا همون اسم کاناله که با p30world@ نوشته شده؟
2- در قسمت توضیحات برای مثال برای ارتباط باآدمین نوشته شده Adminp30world@ آیا این را با تغییر نام کاربری بدست ایجاد میکنند؟
3- آخر اینکه چطور میشه زیر عکس توضیحات نوشت (هنگام ارسال عکس در همون باکس)
1- این اسم کانال نیست ، در واقع این همون آی دی کانال شما محسوب میشه که در هر جایی از تلگرام با @ همراه بشه به کانال شما لینک میشه .
2- هر اکانتی در تلگرام میتونه برای خودش یک نام کاربری داشته باشه. در ابتدا که شما تلگرام رو فعال میکنین فقط یک شماره تلفن از شما داره که بعد میتونین نام کاربری برای خودتون تنظیم کنید.
3- عکس باید در گالری وجود داشته باشه . تیک انتخاب عکس رو نزنین ، روی عکس لمس کنین . بعد عکس بزرگتر نمایش داده میشه . در بالا سمت راست نوشته T که با لمس اون میتونین متن زیر عکس بنویسید .
با سلام و تشکرنقل قول:
منظور از آی دی گروه کدومه؟ ما دو قسمت داریم یکی اسم کانال هست و یکی هم پایین اون نوشته لینک تعیین کنید که نوشته ------------/XXXXXXX منظور از آی دی همون اسمی هست که به جای X میزاریم؟ یعنی میشه اسم را گزاشت پی سی ورلد ولی لینک را گذاشت telgram.me/p30world و آی دی هم بشه P30world@ درسته؟
------------------------------------------
سوال دیگر این که آیا میشه پیام و پستی را ایجاد کرد که وقتی عضو جدید وارد گروه میشه توضیحاتی در باره گروه به فرد نمایش داده بشه؟
من بارها شده وارد گروهی شدم و بلافاصله پیام اومده مثل دکمه join را بزنید و به گروه بپیوندین و....
اگر اکانتمون رو کلا از تلگرام حذف کنیم گروه ها و کانال هایی که در تلگرام ایجاد کردیم هم حذف میشه یا پابرجا می مونن؟