دور قم اعشارشو گرد کن درست می شه! البته رو به استکبار داعشی:n02:
Printable View
دور قم اعشارشو گرد کن درست می شه! البته رو به استکبار داعشی:n02:
با اشتباه نداره یا یه چیزی حدود یه دو نه یک و ۱۳ تا صفر جلوش اشتباه داره حالا هنوز حساب نکردم دوباره و یه ضریب ۱.۴ دادم که فکر کنم ۲.۷ باشه باید برم دوباره نگاه کنم عدد ها رونقل قول:
یادت نره ماکسیمم ضریب 13 رو هم ازش بگیری بعد ببینیم می شه بردش رو هوا یا نه:n02:
والا حساب کردنش خیلی سخت نیستنقل قول:
کسی باور نمیکنه یه سری عدد خاص داره مثلا شکافت هر هسته اورانیوم حدود ۲۰۰ مگا الکترون ولت انرژی تولید میکنه خوب یک مولش ۶.۰۲۲ *۱۰^۲۳ تا اتم هست خوب توش ضرب میشه یه تبدیل واحد داره و بعد چند تا محاسبه دیگه که اوناش رو هم کار سختی نیست میشه انجام داد و بعد جواب قشنگ تو یه برگه دفتری جا میشه خالا مینویسم و میزارم عکسش رو
بزار فقط آروم بزار! بعد اون علامتارم تشریح کن داش من فیزیکم خوب نیست زیاد.:n02:
سلام .اینجا کسی هست که تو کار گوشی باشه یا اطلاعات بالایی داشته باشه ؟ یه سوال تخصصی دارم .اگه کسی هست اعلام کنه ؟
موارد تخصصی رو تو انجمن های تخصصی خودش مطرح کنین، زودتر به جواب می رسین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا بر گه رو گذاشتم ترسیدم پاکش کردم
یکی از بچه ها هم شاهد هست
آقا این پورت فورواردینگ مودم تلنت کجاست ؟ :n37:
چه مودم مسخره ای هستا !
بچه ها بریم چهار شنبه سوی امشب کی چیکارست برنامه امشبتون چیه؟
ما تو سپاهان شهر شلوغ میشه چون زمین خالی داره و تر تمیز هم هست همه اصفهان میرن اونجا مسئولین پارسال همکاری هم کردن برق رو قطع کردن که مثلا کسی بیرون نره و ... که بازم فایده نداشت ماهم امشب اونجاییم بزن و بکوب و ترقه هم هیچی ندارم ای کاش بچه ها امشب اهنگ و ... شون به راه باشه خانوما و اقایون هم همکاری کنن و یخ شب توپ داشته باشیم
من که از کارایی که به بهانه ی ۴شنبه سوری میکنن بدم میاد. مث آدم میشینم تو خونه؛ تو بازی آنلاین به اندازه ی کافی آتیش میزنیم و می ترکونیم...
Sent from my ST15i using Tapatalk
امشب عملیات دلتا هست بریزید مردم وتیکه پاره کنید :n08:
در خونه یا زنگ خونه مردمو بزنید ...درکه باز شد بمب دود زا ..یا کپسولی پرت کنید فرارکنید ...یادتون باشه کاری با مغازه یا تاکسی یا پاساژ هانداشته باشید
ماکه امشب بابمب دود زا کلی برنامه داریم گروهی ..اونم چه دودی همرا صدایه نوازش کپسولی
بهونه چیه بابا چهار شنبه سوریه دیگه سور هم که میشه جشن و شادی و .... خوب جشن و شادی هم الان این شکلیه ۵۰ سال پیش یه شکل دیگه بود قبلش یه شکل دیگه هست ۵۰ سال دیگه هم یه شکل دیگه چه حرفیه به بهونه چهار شنبه سوری چهار شنبه سوری جشن هست همیشه که نمیشه شاد بود و زد و رقصیدنقل قول:
درسته؟
به شخصه میشینم خونه فیلمم رو نگاه میکنم.به بهانه چهارشنبه سوری ملت هرکاری دلشون میخواد میکنن و از عُرف شدیدا خارج میشن.والا آدم یاد فیلم پاکسازی میفته
یه چندتا موشک از اون چوبی بلندا رو مستقیم بزارید وسط خیابون نشونه گیری کنید به خونه ها و بلند دادبزنید وبگید بسویه بینهایت وفراتراز آن بعد روشنش کنید بعد با دست سفت بگیرید تا موشکه ازدستتون درنره بزنه خونه مردم رو داغون کنه:n08:
یابشینید توخونتون از برنامه هایه هزارساله تکراریه شبکه هایه تلویزیون لذت ببرید
دو فیلم لاک پشت های نینجا و تبدیل شوندگان4 هزارساله نیست.امسال فیلم های خوبی رو در نظر گرفتن برای پخشنقل قول:
یه جوری میگی تبدیل شوندگان 4 انگارتلویزیون میخواد American Pieنشون بده:n08:نقل قول:
آقای رجب شما برید همون چیزهایی که میخواید رو انجام بدید.هرکس نسبت به روحیه خودش.درضمن تبدیل شوندگان خیلی قشنگ تر از اون فیلمی هست که اسم بردیدنقل قول:
ای خدا ای خدا ای خدا
یعنی بدترین خبر دم عید رو شنیدم قراره برامون مهمان بیاد خانوادگی
اه میخواستم بشینم عید درس بخونم واسه کنکور اخه روزای تعطیل من خیلی بهتر درس میخونم و از طرفی این عید رو ما نرفتیم مسافرت میخواستیم خانوادگی دورهم باشیم
خوشبحالتون خوشبحال شما اگه از دید و بازدید عید خوشتون میاد.
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
همینجوریش داریم از صداش مستفیض میشیم :n02: حداقل بذار نبینم اون کارهایی رو که نباید ببینم :n09: بذار فکر کنم فقط دارن ترقه و ... میزنن :n39:نقل قول:
من الان تو بازی، اینقدر هیجان بم وارد میشه که اصلا هیچ چیزی بیشتر از بازی آنلاین بهم انرژی نمیده.
همین الان خبر 20:30 گفت دوتا جوون زیر 20سال کشته شدن سر این مسائل و چندین نفرم مجروح شدن.وقتی عرض میکنم از عُرف خارج میشن همینه.بیچاره خانواده های اون اشخاص فوت شده
دوستان کار نيمه وقت چي پيشنهاد ميدين؟
یه فلش مموری مفتکی 16 گیگ دستم رسید :n09:
ممنون از ابر و باد و مه و خورشید و فلک که بعد از سوختن اون فلش مموری قبلی ، یدونه جدیدشو برام فرستادند :n02:
امشب اینقدر منطقه ما آرام و ساکت بود که من خوابم گرفت:n02:
نقل قول:
رشتتون چیه ؟ تو چه ضمینه هایی کار کردی و یا آشنایی داریی ؟ اصلا به چه کارهایی خودت علاقه داری ؟
نقل قول:
اینجا که یه آن بارون زد فکر کردم دیگه تعطیل شده ولی باز مثل اینکه شروع کردن :دی
رشته که مدیریت خوندم و در حال شروع دارو هم هستمنقل قول:
از سخت افزار و دستگاه های شیطانی سر در میارم
البته متحول شدن و سعی کردن از من و تو و رقیباشون عقب نمونند.:n02:نقل قول:
ولی کلا من نمی دونم فیلم دیدن چه لذتی داره:n29: الان هرچی فیلمه ماله هالی ووده اونم همش داستان های تکراری. یک قهرمان یک مشکل، و در اخر مشکلی که حل می شود!!:n02:
باز روزی روزگاری در امریکا یا فیلم 1.2 weeks یا لولیتا رو بزارن باز یه چیزی:n02:
یه سری هستن خر کاری میکنن اونا خوب نیست وگرنه اتفاقا زنگیا و نوریاش خوبهنقل قول:
مثلا دیشب ما داشتیم راه میرفتیم همین طور و ... یه پسره داشتم میگرفتن فرار کرد اومد طرف یه ساختمون ما داشتیم از پشت ساختمونه میرفتیم شانسش گفت نگرفتنش رسید به ما با گفت منو جا بدید تو جمعتون میگیرنم الان ما هم گفتیم باشه اومد و داشتیم راه میرفتیم یهو یه ماشین شخصی اومد وایساد و گفت کدومشون بود یکی از دوستاشون رو گرفته بودن گفت هیچ کدوم پسره تیپ و قیافه اش فرق داشت باما اونو گفت بیا رفت جلو گفت تو بودی؟ گفت نه بعد نفهمیدیم چی از کجا اومد جلو پامون بعد پلیسه در رفت اینم یه فیلمی در اورد و در رفت پسره ۱۳-۱۴ سالش بیشتر نبود گفتیم کناه داره از الان براش سو سابقه ثبت میشه بعد تو مدرسه و ... هم درد سر داره گفتیم بیاد
یکی نزدیک بود خودمو به باد بده اومد یکی قشنگ زد کنار ساختمون کنارم منم یکی دو متر بیشتر فاصله نداشتم
یه سری هم هستن فقط میزنن و میرقصن اونا که باشن خوبه مگه چیه بابا یه نیم ساعت یک ساعت بیشتر هم نمیتونن وایسن خسته میشن
یه سری دلو دیوونه هم بودن اونا اسپری مینداختن تو اتیشا خیلی دیوونه بازیه اینا مکانزیمش دقیقا مثل نارنجک هاییه که نیکه تیکه نیست
نارنجک ها توش گاز تولید میشه و فشار میاره منفجر میشه اینا یه خورده گازی که توش مونده با اتیش گرم میشه و میترکه صداش که خیلی بده و اتیش ها رو هم کاملا پخش میکنه هیچی ازش نمیونه یه انشی که مثلا یک متر ارتفاع داره و حدود یه دایره با شعاع نیم متر رو کاملا پخش میکنه و خود ترکش هاش هم پخش میشه که بد چیزیه متاسفانه دری هاش در نمیاد و خود قوطی رو پاره میکنه فشار گاز توش خیلی خطریه من یه تیک از ترکش یمی از اسپری ها رو تقریبا ۱۰-۱۵ متری یه اتیشا پیدا کردم یه اسپری نیوا ضد عرق بود نقره ایا خودمم داشتم انتی باکتریال بود فکر کنم
این خولو چلا رو باید بگیرن میزنن یکی رو داغون میکنن
سلام...
آقایون من الان در منگی کامل به سر میبرم ...
بگید ببینم چهار شنبه سوری دیشب بود یا امشب؟؟؟
آخه حرکی برای خودش یه سازی میزنه و من الاندر هنگی هستم ...
هنگی نداره کهنقل قول:
چهارشنبه سوری در شب سه شنبه انجام میشه.
قدیما از شب چهارشنبه تا دقایق آخر روشنایی روز چهارشنبه شادی میکردن، یعنی شب چهارشنبه آتیش روشن میکردن و قاشق زنی میکردن و روز چهارشنبه هم رقص و آواز و کوزه شکستن بود.نقل قول:
XPERIA Z3
والا انگار موندن تو این فرم داستان خسته نشدننقل قول:
خسته کننده میشه بعد از ۴ تا فیلم حالا فقط یکی نیروی خارق العاده داره یکی نمیدونم ذهنش خیلی قویه و یکی خیلی خوب عمل میکنه همشون یکی هست که از بقیه بهتر هست فایده نداره حالا اگر رمانتیک باشه هم یه شاهزاده رویا ها هست که با یه پرنسس ازدواج میکنه و به خوبیو خوشی زندگی میکنن یکنواختی زیاد هست
اخه اون فیلم روزی روزگاری درامریکا به چه در میخوره؟؟؟فیلمش عالیه حتی هزاردفعه هم ببینی ولی فیلمی که 4ساعته روبه ملت نیم ساعت الا1.5ساعت تحویل میدن کجاش زیباست ؟؟هرسال فیلم هایه تکراری رو حذفیاتشو بیشترمیکنننقل قول:
اونایی که درچهارشنبه و پنجشنبه ترقه میزنن ببین برا کدوم ابادیه سوفلایین خاک برسرشون یا عقب مونده ان یا اولین بارشونه چهارشنبه سوری میبینننقل قول:
کلاسش اینه که سه شنبه اجراشه
سلام برادران گرامی
یه سوال !
این میز گردتون چرا چهار گوشست ؟ :n13:
کج نیست؟ کجه میزه نه ؟نقل قول:
هــــــی جنتلمن هـــــا :n02:
.
یه مشکلی دارم ،،، نمیدونم چرا فلش مموری یا رم ریدر که به پی سی وصل میکنم ، این جور میشه ؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب مثل سال های قبل نبود.سال های قبل انگار میدون جنگ بود حوالی خونه ما و امسال هم خوب بود ولی نه مثل قبل همش دست ساز میزدن با 30 تا گاز تو اتیش.سال قبل تو بطری اب معدنی نمیدونم چی ریخته بودن تکون میدادن مینداختن انگار بمب زدن
پلیس نیومد چهارتا بسیجی امودن با باتوم نمیدونم چی شد به خنده افتادن گذاشتن رفتن.
شبه چهار شنبه(سه شنبه شب میشه).شب اگه اول بیاد یعنی روز قبل اگر اخر بیاد میشه همون روز.این معدلی که نمیدونم از کی تو ایران اومده
این بنده خدا هایی که ترقه ها رو فردا پس فرداش میزنن از دیشب باقی مونده خودشون امروز خالی میکنن.چون از 7 شب شروع میشه تا 11 قبل و بعدش ملت صداشون در میاد
مورد داشتیم طرف ترفه زده صداش سال بعد امده
رم ریدر : یا مموری خوب متصل نیست یا روش رمزه !نقل قول: