ببخشید
چاپگر من میگه کارتریج رنگی رو نذاشتی ، پس عملیات رو لغو کن
ولی بعد از چند ثانیه شروع میکنه به چاپ کردن
میدونید چرا ؟
Printable View
ببخشید
چاپگر من میگه کارتریج رنگی رو نذاشتی ، پس عملیات رو لغو کن
ولی بعد از چند ثانیه شروع میکنه به چاپ کردن
میدونید چرا ؟
به پرینتری برا چاپ عکس نیاز دارم ! فکر کنم پرینترهای حرارتی انتخاب مناسبی باشند ؟!
بهترین گزینه این نوع پرینتر کدام مارک و کدام مدل است ؟
راهنمایی بفرمایید ...
آقا ما آخرش امروز رفتیم یه Hp1005 خریدیم.
پرینتر و کپیرش عالیه، ولی هر کار می کنم اسکنش کار نمی کنه. هی میگه can not communicate to scanner . بعدش تا یه چند وقت دستگاه تو مایه های هنگه، یعنی روش می نویسه scannig to pc ، باید خیلی وایسم تا از این حالت در بیاد یا خاموش و روشنش کنم.کاملا هم درایورش رونصبش کردم. اشکال از چی می تونه باشه؟
آهان راستی.ممکنه اشکال از گرافیک باشه.آخه من هیچ مشکلی با کارت گرافیکم ندارم، فقط وقتی standby می کنم، اگه بخوام از این حالت درش بیارم ریست می کنه. ممکنه مشکل اسکنر هم مربوط به همین باشه؟
آخه مطمئنا اسکنر خود دستگاه چندکاره مشکل نداره، چون موقع استفاده از کپیر در واقع اسکن میکنه و بعد پرینت. ولی هر کار می کنم رو کامپیوتر نمی تونم اسکن کنم
تو رو خدا کمکم کنین.سرم درد گرفته!
سلام
مي خواستم ببينم کارکرد و دوام پرينتر ليزري سامسونگ نسبت به HP چطوره؟
سامسونگ بهتره يا HP ؟؟؟
اگه کسی در مورد این پرینتهای جدید اطلاعاتی داره بگه. قیمت خودش و کارترجش چقدره؟؟ میارزه به جای پرینتر جوهر افشان پرینتر ژل بگیریم؟؟
اونطور که شنیدم کیفیت چاپ عکسش خیلی خوبه.
نظر شما در مورد پرينترepson-cx-3900 چيه؟خوبه يا مدل هاي ديگري رو پيشنهاد مي كنيد؟:20:
در مورد کانون آی ÷ی 4300 در مورد چی ÷ست ته کارتریج و طریقه باز یابی اطلاعات آن و ارور های مربوط به آن هر اطلاعاتی که دارید لطف کنید در اختیار بنده قرار دهید.
من یه مشکل عجیب پیدا کردم
یه پرینتر hp 1020 دارم، که 2 هفته ای میشه که خریدمش، آخرین بار 3 روز پیش ازش استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشت. دیروز windows ام رو عوض کردم، درایورهام رو هم درست نصب کردم، نمی دونم چی شده ولی پرینتر پرینت نمی کنه!!! کار میکنه، بالا هم میاد، اما هیچ ورقی رو نمیگیره و بیرون نمیده، هیچ پیغامی هم نمی ده....
نمی دونم چش شده!؟
در قسمت preferences یک print test page ازش بگیرید ، امیدوارم مشکلتون حل بشه..اگه نشد درایور را پاک کنید و دوباره نصب کنیدنقل قول:
ویرایش - پست تکراری
نقل قول:
سامسونگ بهتره يا HP ؟؟؟
به نظر من hp بهتره چون لوازمش ارزونتر و راحتر پیدا میشهنقل قول:
سلام
من يک پرينتر جوهرافشان کانن مدل s200دارم که مدت حدود يک ماه ازش استفاده نکردم وحالا هم که مي خوام استفاده کنم هيچ چيز روي برگه چاپ نمي کنه فکر کردم شايد اشکال ار کارتريجش باشه اون رو هم عوض کردم ولي بازم هم کار نکرد در صورتي که عمليات چاپ انجام مي شه ولي هيچ چيز روي برگه چاپ نمي شه
حالا بايد چي کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید هد کارتریج رو بزاری تو آبجوش تا باز بزشهنقل قول:
مرسي از پاسختون
ولي من هم کارتريج ها رو گذاشتم تو آب جوش وهم محلي که اين کارتريجها در آن قرار مي گيرند را در آبجوش گذاشتم ودوباره امتحان کردم وفقط دفعه اول که حالا يک مقداري بخار آب در آن جمع شده است يک سري خطوطي چاپ مي کند ولي براي بار دوم وبيشتر باز هم کاغذ رو سفيد مي ده بيرون يعني در واقع براي بار دوم و بيشتر اصلا از جوهر استفاده نمي کنند چون محلي که جوهر روي آن قرار مي گيرد کاملا فاقد جوهر مي شود با توجه به اينکه با کاتريج نو هم همين رفتار رو انجام مي ده حالا من بايد چي کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
محلی که کارتریج در اون قرار میگیری باید خشک نشده باشهنقل قول:
همیشه باید کارتریج آکبند که میگیری قبل از استفاده اونو به طور کامل کلین و تست پرینت بزنی
بازهم ممنون از پاسختون
حالا با اين تفاسير ميشه به من بگيد که دقيقا بايد چه کاري انجام بدم يعني از نظر شما کارتريج نو هم ايراد داره وبايد يکي ديگر بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارتریج آکبند ایرادی نداره...اما باید قبل از استفاده از طریق خود برنامه یا Properties پرینتر باید کلین کنینقل قول:
با سلام
داخل کارتن HP 1020 چه چیز هایی موجود است :کابل پرینتر به USB ندارد باید خودمان تهیه کنیم
- پرینتر
- کارتریج
- سی دی :درایو
- دفترچه راهنما
- کابل برق (دو عدد) البته با دو شاخه های متفاوت
تصحیح شد
سلام ممنون از همه راهنماييهاتون ولي اين کار آخرتون رو هم انجام دادم ولي بازم جواب نگرفتم حالا مي خواستم ببينم راه حل ديگري نيز وجود دارد يا بايد اصلا بي خيال اين پرپنتر بشم؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
بعد ازچند روزمی بینم که هیچ کس پیدانشد یه جوابی به مابده.
من يه پرينتر اپسون ديدم كه دو ماه كار نكرده بود و حالا كارتريجش رو عوض كرده بودند كار نمي كرد. دستم رو روي دكمه Power (يا شايد هم دكمه كنار اون) گذاشتم، دستگاه لرزشي كرد و شروع به پرينت گرفتن كرد. شايد مال شما هم راه حل مشابهي داشته باشه.نقل قول:
سلام ممنون از جواب شما دوست عزيز
ولي پرينتر من اصلا دکمه خاصي ندارد براي اين کار وفقط يه دکمه داره که اگر در جريان عمليات چاپ از انجام اين کار منصرف شدين عمليات چاپ رو کنسل مي کنه همين
تنها راه اینه که نزاری کارتریج خشک بشهنقل قول:
hpهای الان مزخرف شدهنقل قول:
ما 3 تا 1018خریدیم و نیومده فرستادیم گارانتی
بين چاپگرهاي سه كاره جوهر افشان Hp 5283 , Epson 5900 كدام را بخرم ؟ هردو از بهترين نوع سه كاره هستند. در ضمن گارانتي و خدمات پس از فروش آنها برام مهمه (اپسون گارانتي اش ماديران هست) . هر دوي آنها قيمتشون 160 هزار تومان است . كدوم را بگيرم دوستان با ذكر دليل؟
لام من یه پرینتر brother دارم الان هرچی می خوام پرینت بگیرم نمی گیره نمی دونم چرا شاید مرکبش تموم شده از کجا بدونم تموم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدلش brother hl-1440 است .
خدمت شما عرض شود که زمانیکه ما می خواهیم از HP1600 خروجی چاپ بگیریم وقتیکه فایل رو در محیط فتوشاپ
بررسی می کنیم می بینیم که تصویر کاملا Align شده و هیچ حاشیه ای از کناره ها نداره و کاملا با سایز کاغذ A4
ثابت شده . ولی زمانیکه پرینت می گیریم از کناره بالا و پایین و چپ و راست بین 1 تا 2 سانت حاشیه سفید مثل
قاب درست می شه
می تونید بگین چرا این اتفاق می افته ؟
سلام من رينتر
سلام من پرينتر كانن دارم . و ارور تانك فول ميده چه طوري تانكش رو خالي كنم
لطفا راهنمايي كنيد؟
سلام لطفا هر كسي در مورد تانك فول پرينتر كانن ميدونه كه من چطوري تانك شو خالي كنم راهنمائي كنه
ممنون ميشم
پرينتر باهال فقط Canon
آخره هر چي پرينترهCanon
سلام، من میخوام یه پرینتر سامسونگ بخرم:
1- 1610 بگیرم یا 2010 ؟
2- فرقشون در چیه ؟
3- 1610 بگیرم پشیمون نشدم که چرا 2010 نگرفتم(چون نمیخوام زیاد هزینه کنم) ؟
کسانی که تجربه کار دارن راهنمایی کنن.
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
سلام به همگی
یه hp1020 دارم که فک کنم پودرش تموم شده.
حالا اینو باید چه جوری شارژش کرد؟
کارتریجو باید عوض کنم ؟
مرسی
نه دوست عزیزنقل قول:
کارتریجش که حدود 60 هزار تومنه
باید بدی بیرون شارژش کنن
5 هزار تومن هزینه شارژشه
اگه بلد باشی خودتم میتونی پودرشا بخری و شارژش کنی که خیلی به صرفه تره
نه دوست عزیزنقل قول:
کارتریجش که حدود 60 هزار تومنه
باید بدی بیرون شارژش کنن(پودر داخلش بریزن)
5 هزار تومن هزینه شارژشه
اگه بلد باشی خودتم میتونی پودرشا بخری و شارژش کنی که خیلی به صرفه تره
سلام دوستان....!
نمیدونم سوالمو جای درستی مطرح کردم یا نه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت :
متاسفانه اطلاعاتم در مورد پرینترها خیلی ضعیفه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه دونه پرینتر بیشتر برای چاپ نوشته میخواستم . خوی قاعدتا باید لیزری باشه دیگه؟
امکانات جانبیش خیلی برام مهم نیست. من در مورد شارژ این پرینترها هم اطلاع چندانی ندارم. از جوهرافشان که خیلی خیلی باید ارزونتر باشه دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجیحا هم رنگ بدنش مشکی باشه بهتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه چند مدل با قیمت به من پیشنهاد کنین ممنون میشم. دلیلتون رو هم لطفا ذکر کنین.
شرمنده تعداد صفحات زیاد بود نتونستم بشینم بخونم. مر30. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل پرینتر 1320 :
اشتباها یک بار پاکش کردم
حالا بعداز نصب مجدد eror troubshooter میده و پرینت نمی کنه کسی در این باره می دونه
راه حل چیه؟
با سلام خدمت همه ی دوستان .
من راهنمایی در مورد خرید چاپگر Hp جوهر افشان رنگی برای مصارف خانگی با محدوده ی قیمت 75 تا 85 می خواستم .
البته دو مدل به من پیشنهاد شده :
Hp F380 95.000
Hp 2360 65.000
لطفا نظرتون رو بهم بگین .
انگار دیگه کسی توی این تاپیک جواب سوالو رو نمیده ؟؟؟