سلام...
لينك دانلود مستقيم كليه بازي هاي N-Gage از رپيدشير...
شاد باشيد:40:کد:http://rapidshare.com/users/1SP9US
Printable View
سلام...
لينك دانلود مستقيم كليه بازي هاي N-Gage از رپيدشير...
شاد باشيد:40:کد:http://rapidshare.com/users/1SP9US
ممنون legend جان
فقط فک نکنم کامل باشه ها! ها؟
سلام...حالا من نشمردم:31: ولي خيلي زياده...نقل قول:
بازی با حجم کم تر نداری؟
چرا یکی دو تا یک مگی هم داره ولی یا تریالن یا باحال نیستن مثل hell strike
سرچ کنی پیدا می کنی
سلام من موبایلم 7610ولی بازیcolin mcrae rallyااجرا می شه ولی رنگش به هم می خوره انگار coloerfix می خاد
سایت turke lمی تونی لیست coloerfix رو پیدا کونی
ببخشی چطور می تونم بازی های sis رو در n-gage نصب کنم چون وقتی بازی رو تو کامپیوتر کلیک می کنم تا نصب بشه میگه مموری فول هستش و نمیتونه بازی رو نصب کنه و وقتی هم تو پوشه n-gage می ریزم n-gage نمی تونه شناسایی کنه و وقتی من خودم تو موبایل اجراش می کنم می نویسه که ((can not support) ) از اساتید بزرگوار خواهشمندم مرا راهنمایی کنن.
گوشیت چیه؟
اگر ngage 2 داری اصلا نصب نمی شه
اینم لینک سالم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو از لینک زیر دانلود کنید. بعد محتویات درون پوشه ی System رو داخل پوشه ی System خود گوشی بریزید.گوشی رو Restart کنید و بازی رو از E:\System\Apps\6R58\6R58.app اجرا کنید.
تست شده روی N70
لینک دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/48487321/THE_ONE.zip
ببخشید بازی هایی که بهcolor fix نیاز دارند برروی گوشی n70 music چطور اسنفاده کنم؟ متشکرم M.M
برای n70 me هیچ color fix ای که درست کار بکنه نیست . من خودم یکسال دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم . حتی اونی هم که باپایتون کار میکنه و مخصوص n70 کار نمیکنه . بازم شما یه چک بکن اگه چیز درستی پیدا کردی اینجا به ما هم خبر بده .
ما گوشي n70 موزيك داريم من در مجموع موقع بازي كردن بازيهاي انگيج 5 تا فايل رو دنلود كردم و اونها رو اجرا ميكنم
1:color fix by kamal . sis
2:binpda.intro.sis
3:color fix _by sobol on .sis
4:n_ gage library pack .sis
البته اين 4 تا فايل موقعي كه ميريزم به نظر من هيچ كار مثبتي انجام نميده چون با كليك روي هركدام از فايلها گوشي من هنگ ميكنه فقط بايد برنامه رو فعال كني بعدش بازيهاي انگيج رو بريزي تا اينجا
5:sis.new total color fix
اين اخري مخصوص گوشيهاي n70 n72 n90 هستش كه براي بازي كردن بازيهاي asphalt 2 يا همون اسفالت 20 مگابايتي
cmr 2005 ghost recon wwp
به اين برنامه نياز داري و يه چيز ديگه و اونم اينه كه در مورد بعضي از بازيها اگر همه اين كارها رو بكني باز هم بايد بلوتوس گوشيت روشن باشه مصل بازي ashen
شما این پستو بخون.بعضی از بازی هایی که نیاز به کالر فیکس دارند با این عملیات ها اجرا میشوند :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2097007&postcount=449
!!توجه!!توجه!!
color fix مناسب برای n70.n72
کسانی که این مدل گوشی دارند باید 4 برنامه ی زیر را بیابند وآنها را برروی گوشی خود نصب کنند تا بتوانند یازی هایی که به این برنامه نیاز دارند را به خوبی برروی موبایل خود باز کنند و من توانستم توسط این 4 برنامه بازی های مقابل را بازکنم (AsphaltUrbanGT2 و Colin McRae Rally 2005 و Ghost Recon - Jungle Stormو Tom_Clancy_Splinter_Cellو...)
>>متاسفانه من سایت دقیق این برنامه ها را فراموش کرد و اگر مسول این بخش لطف کند محل دانلود آنها را بگذارد متشکر می شوم.
برنامه های لازم برای باز کردن بازی ها:
1-Color Fix EF N70.sis
2-N70 libs.sis
3-Python.sis
4-Total Colour Fix.sis
اين بازي او ان اي يا همون وان رو توفايل سيستم مموري كارت نصب كردم ولي وقتي ميرم اجراش كنم صفحه سفيد ميشه بعد چند لحظه به همون صفحه قبل برمي گرده چه كار كنم گوشيمم ان 70
درضمن اين بازي براي سري 60 ورژن 3 نيست ؟
ممنون
شما فایل system رو کپی کردی؟بعدش هم باید 6R58.app اجرا کنی.من هم N70 دارم و برای من کار کرد.نقل قول:
اين بازي او ان اي يا همون وان رو توفايل سيستم مموري كارت نصب كردم ولي وقتي ميرم اجراش كنم صفحه سفيد ميشه بعد چند لحظه به همون صفحه قبل برمي گرده چه كار كنم گوشيمم ان 70
نه این مخصوص 60v2 هستش....نقل قول:
درضمن اين بازي براي سري 60 ورژن 3 نيست ؟
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان ايا از طريقي ميشه بازيهاي ngag 2 را روي گوشي n70 اجرا كرد با تشكر
میشه یک کم واضح تردرباره ی نصب بازی ها توضیحبدین.
سروش احراری
نقل قول:نخیر. چون سایز بازی ها ngag 2 هستش 240*320. اما ان70 :176*208 .
راستی یه چیزو همین الان یادم اومد شما حتما باید 6R58.app رو fexplorer یا برنامه ی مشابه اون اجرا کنید...نقل قول:
تو صفحه ی اول که توضیح داده شده بود. باید اول اون فایل All in one رو نصب کنید بعدش هم بازیو نصب کنید.نقل قول:
blue_ray جان
دستت درد نكنه
اشكال كارموپيداكردم و بازي رو نصب كردم
بازيه قشنگيه
ممنون
داداش خیلی باحالی.اخرشی.دوست دارم زیاد.مرسی.پیر شی.عالی بود.انشا الله تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی. من عضو جدید هستم ولی خیلی دوست دارم. جیگرت رو بخورم خام خام...
بازی evil4برای نوکیاs60v2هست(کلا بازی وحشت میخاستم لطف می کنید اگه بزارید)
خيلي جالب بود.فقط يه مساله مهم و اون اينكه اين برنامه colorfix رو چطور ميشه كار انداخت!!! (البته توي n70 , چون هر چي كه سعي ميكنم بازم تو بازي ghostrecon تصوير خرابه.
سلام mansoure .اگه بازي ashen رو نصب كني ديگه فكر بازي وحشت به كلت نميزنه.
يه مساله مهم ديگه و اون اينكه كسي ميدونه اين برنامه colorfix رو چطور ميشه كار انداخت!!! (البته توي n70 , چون هر چي كه سعي ميكنم بازم تو بازي ghostrecon تصوير خرابه.
سلام
من میخواستم بدونم که این بازی ها رو 3250 نصب میشه.
سلام
من میخواستم بدونم که این بازی ها رو 3250 نصب میشه.
خير نصب نميشه...ولي فك كنم انگيج 2 اجرا بشه...:20: البته مطمئن نيستم كه سايزش بخوره ولي نصب ميشه...نقل قول:
کمال جان دیگه بازی نداری اینا واقعا عالی بودن
دوست عزيز ديگه براي N-Gage I بازي توليد نميشه و ادامه كار در ورژن II پيش ميره....:10:نقل قول:
با سلام:
تقریبا 60 درصد بازی های انگیج سایت شما را دانلود کردم ،گوشی من n70 است.بیشتر بازی ها درست اجرا میشود ولی بازی هایی مثل ghost recon و asphalt 2GT که 19 مگابایت حجمشه باید انتی ویروس Kaspersky نصب باش در غیر این صورت از برنامه colorfix خارج میشود.تصویر درست است ولی رنگ بازی خراب است.ولی وقتی انتی ویروسو نصب می کنم بازی های دیگری مثل asphalt که 8مگابایت حجمش است خراب میشود.مشک از چیه؟
خیلی ممنون اگه زود جوابمو بدید.
آقا واقعاً دستتون درد نكنه.سايته خيلي با حاليه.خيلي وقت بود دنبال اين بازيا بودم.بازم مملون.
آقا دستتدرد نكنه ولي يه چيزي بهد اين كه دانلودشون كردم موقع باز كردن error ميدن؟ميشه يه لينكي بدي كه بشه مستقيم و يكپارچه دانلود كرد؟اگه شد بفرست به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .مملونت ميشم.(منظورم بازيه splintere)
این بازی ها با گوشی N82 هم سازگاری داره
دوست عزيز براي N82شما ميتوني از NGAG IIلذت ببري كه واقعا محشره!!!!!:11:نقل قول:
چی جوریاست این N-Gage II؟؟؟؟نقل قول:
ماله 9.1؟؟
واسه سری 60 ویرایش 2 ناداره؟
خير....نقل قول:
ورژن 2 فقط همين بازي هاست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان از راهنمایی تون مچکرم