میشه یه نفر اختصاصا در مورد من جواب بده؟نقل قول:
Printable View
میشه یه نفر اختصاصا در مورد من جواب بده؟نقل قول:
دوستان الان بهترین طرح یکساله رو کدوم شرکت میده؟
سرعت 1مگ میخوام شبانش هم خیلی مهم نیس:n16:
الان پارس انلاین دارم
نقل قول:
هاى وب....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم يا شاتل يا پيشگامان
دوست عزیز اگه سرعت بالاتر بخواید باید برید سمت td lte...بسته های اینترنت هیچ اپراتوری با مصرف و هزینه شما سازگار نیست در ضمن هزینه مودم فورجی دادن هم بنظر من بصرفه و منطقی نیست....پیشنهاد میدم اول تو نقشه پوشش td ایرانسل چک کنید اگه پوشش داخلی داشتید طرح مودم به اضافه صد گیگ شیش ماهه دویست تومن رو بخرید اگه پوشش خارجی بود برید سمت مبین نت که مودم و ده گیگ رو میده صد و سی و بسته های پرمصرف هم دارهنقل قول:
سلام .
تجربه شخصی من با های وب : موقع خرید دقت کنید!!!
راجع به سرعت : در پنل های وب نوشته شده سرعت تا 16مگ! و حداقل تضمین شده 1 مگ. تا اینجا به ظاهر اشکالی نیست، ولی زمانیکه افت سرعت داشته باشید، با این جواب مواجه می شید: حداقل سرعت 1مگ تقسیم بر 8 مساوی با 128 کیلو بیت! به زبان ساده تر یعنی به اسم 16مگ سرویس 128 کیلو بیت ارائه میشود.
راجع به طرح های فشفشه وحجم : درپنل نوشته شده : 30گیگ 15 روزه و با فونت ریز، زیرش نوشته شده : برای فعال سازی باید حداقل 16 روز از شما سرویس باقی مانده باشد. یعنی برای فعال سازی باید حادقل یک سرویس زمانی نیترو با قیمت 5500 تومان که با احتساب مالیات افزوده می شود حدود7 هزار تومان هم بخرید!
هنگام تماس با بخش فنی هم با این جوابها مواجه می شوید: نویز خططون بالاست! مشکل از خط شماست! اون قسمت زیرشو نخوندین؟!!
صداقت با فونت ریز!
من یه دفتر فنی دارم چه شرکتی واسه نت خوبه؟ جشنواره چه شرکتی بهترین قیمت داره؟خوزستان ساکنم
سلام من یه طرحی میخوام که دانلود شبانه داشته باشه دانلودم از شبی2تا3گیگ بیشتر نیس فیلم و سریالو اینجور چیزا میخوام دانلود کنم حالابه نظرتون چی بگیرم که هم قیمتش مناسب باشه هم به کارم بیاد
به نظر من های وب یکی از سرویس دهنده های خوب ADSL هستش.بخصوص طرح های فشفه که میده.تا اینجا که من میدونم هیچکدوم از شرکت های ارائه دهنده طرح مثل فشفشه های وب رو تدارن.
با کمترین مبلغ بیشتر حجم رو میخری.خوراکه دانلود کردنه
سلام بچه ها
من تهران هستم و داتک دارم بعد یکسال امروز مهلت تموم میشه
من 512 دارم پینک برا سرور داخلی 60 سرورای اروپایی 180 -200 و سرعت دانلودم 800 هستش
کدوم شرکتی پیشنهاد میدی پینک خوب و سرعت دانلود بالا و شبانه رایگان داشته باشه؟؟ (خلاصه برا گیم و دانلود میخوام)
ممنونم
بهترین پینگ مخابرات - پارس آنلاین البته به طور کلی و اجماعی میگم
سلام،دوستان الان کدام شرکت شبانه رایگان داره(شب نامحدود) ؟ با چه سرعتی؟از چه ساعتی؟
بین پارس انلاین-پیشگامان-اسیا تک کدوم رو پیشنهاد میدید؟
لیمیت نکنه
دانلود رایگان داشته باشه
قیمتش مناسب باشه
سرعت بالا
حیف های وب نمیتونم بگیرم رفتم سایتش فوق العاده اس بسته های قرمزش
شبانه نامحدود نداریمنقل قول:
یا سرعت رو کم میکنن یا حجم مشخصی واسه دانلود گذاشتن
ولی در کل ایرانسل وهمراه بهترین برای شبانه هستن
پارس انلاین و گمونم اسیاتک با مبین نت سرویس دارن واسه شبانه
ایرانسل و همراه محدودیت سرعت ندارن بستگی به شانس وکیفیت تجهیزات و سیگنالت داره بهترینش هم همینه واسه دانلود
ایرانسل از ساعت 2 تا 8 هست همراه هم میتونی از 1 تا 11 صبح اگ اشتباه نکنم استفاده کنی
پارسم از 2 تا هشت هست بازم بستگی به شانس مرکز مخابراتیتون داره بهتره از تاپیک سرویس دهنده ها استفاده کنید
اسیاتک و پارسنقل قول:
نگاه به بسته هاش بنداز
سرعت تو مراکز مختلف فرق دراه ولی جفتشون جز بهترین ها هستن
پارس بسته های خوبی داره همینطور بسته های انرژی
اسیاتک سرویس رایگان مثل اسیادل و ... ود داره
آسیاتک دارم من 16 مگ شبانه رایگان 2 تا 8 صبحنقل قول:
سرعت چه صبح چه شب بین 1مگ تا 1.3 مگ متغیره
پینگم حدود 110 تا 150 (پالادینز و تقریبا راحت بازی میکنم)
در کل اگه قیمتش اوکی باشه برات خوبه
آسیا تک مگه شبانه رایگان داره؟!نقل قول:
اون سرویسهایی که جلوش نوشته (با بسته ویژه 2 تا 8 صبح) مگه نیم بها نیست؟!
سلام.
الان مخابرات دارم و چون شبانه رایگانش رو برداشته میخوام نقل مکان کنم به یه ISP که حداقل ترافیک با صرفه داشته باشه.
ماهیانه 30 گیگ مصرف دارم و بازی آنلاین هم میکنم و پینگ و time out برام مهمه.
به نظرتون از چه شرکتی بگیرم؟
پارس آنلاین که میگن حجم میدزده و با اینکه پینگ پایینی داره ولی از نظر time out خیلی خیلی بده!
های وب بسته فشفشش خیلی خوبه ولی سرعتش که میگه از 1 تا 16 مگ خیلی حرف گنگیه و نمیدونم پینگش چطوره!
پیشگامان چطوره؟
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
سلام دوستان پارس انلاين سرويس نامحدود داره ؟؟ ميخواستم شاتل بگيرم جا نداشت من بيشتر استفادم بازي انلاين هست و فيلم هارو هم انلاين ميبينم چي بگيرم مناسب باشه ؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان . من قبلا سرویس 1 ساله 16 مگ مخابرات داشتم که خط روی 8 مگ بسته شده بود
الان زمان سرویسم تموم شده و تغییرش دادم به 512 نامحدود ولی ریت خط هنوز توی مودم روی 8 مگ هست
ولی با حداکثر 65 کیلوبایت دانلود میکنه . راهی نیست اینو دورش زد برسی به همون ریت 8 مگ مودم ؟
سلام
دوستان من مركز مخابرات امامت هستم (تهران) ي نت با ٤٠ / ٥٠ گيگ حجم ميخوام با سرعت بالا به نظرتون از چه شركتي بگيرم؟
سلام دوستان ما کرمانشاه هستیم و نقل مکان کردیم به مرکز مخابراتی رسالت کرمانشاه قبلا های وب داشتم اینجا فقط مخابرات سرویس میده نمیدونم چرا :n34:
از کسایی که اینترنت مخابرات دارن لطف کنن بگن که الان چه طرح هایی هست که به درد بخوره
من حداقل ماهی 20 گیگ مصرف دارم. لطف کنید جشنواره ای چیزی معرفی کنید که سرعت بالا باشه و ترافیک هم در حد مصرف من جواب بده
سپاس:n40:
نقل قول:
سرویس 1 مگ ماهی 17 گیگ پس پرداخت من از این راضی بودم چون اضافه هم میشد گیگی 1500 بود کلا 30 40 گیگ مصرف داشتم ماهانه
1 مگ؟نقل قول:
خیلی سرعت کمه من خاطرم نیست آخرین باری که سرعت زیر 16 داشتم کی بوده
جشنوراه ها چی کی اطلاع داره؟
خیر من با 1 مگ کلی سریال انلاین میدیدم چون بیشتر از این باشه گیگ خوری زیاد میشه :n10:نقل قول:
نه ممنون به کار من نمیاد یک مگنقل قول:
ممنون از شما
کسی دیگه ای اطلاع داره از جشنواره ها؟
سلام دوستان
کسی که نمیتونه اینترنت ای دی اس ال بگیره بهترین سرویس اینترنتی همراه اول و یا ایرانسل و یا وایمکس ووو... که قیمت و سرعت مناسب داشته باشه چیه ؟ماهیانه یا سالانه ؟ ایا بدون داشتن تلفن ثابت امکان گرفتن ای دی اس ال وجود داره ؟
Td lte ایرانسل شش ماهه صد گیگ با مودم...نه خیر adsl و vdsl خط تلفن میخواننقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون .این Td lte ایرانسل را کجا و به چه قیمتی میشه خرید؟
مودم و صد گیگ شش ماهه با مالیات 200 تومنهنقل قول:
از ایرانسل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا یلو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان اگر سرویس وایرلس تک نت کرمانشاه دارید ممنون میشم راهنماییم کنید
1: دانلود رایگان شبانه سرعتش چطوره ؟؟
2: بعد از گرفتن سرویس جدید سرعت تغییر میکنه یا همون مثل اوله ؟؟؟؟
سلام.
من اصفهان زندگی میکنم (شمال شهر)، اینترنت نامحدود شاتل گرفتم ( ART 3 )، اولش خوب بود، الان شروع کرده به محدود کردن سرعت حتی پایین تر از کف سرعت، کف سرعتی که خریدم 256kb ه که میشه 30 کیلوبایت ولی به من 5 کیلوبایت زوری میده:n27:
حدود دو هفته ی دیگه دوره ی اینترنتم تموم میشه، شما کدوم سرویس دهنده رو پیشنهاد میکنید؟
سلام. کدوم سرویس دهنده نت، آپلود رایگان داره؟ مرسی
سلام دوستان
بهترین طرح از لحاظ قیمت که دارای دانلود رایگان شبانه باشه در استان خراسان رضوی چیه؟
8 روز دیگه طرحم تموم میشه
کمپین تابستان 2 مگ مخابرات داشتم ساعت 2-6 دانلود رایگان داشت خیلی عالی بود
سلام دوستان مخابرات شبانش رو از دیروز جمع کرده, البته من میخوام شکایت کنم چون از قراردادم هنوز مونده بود که حذف کردن ولی الان برای دانلود شبانه مثلا شبی 10 گیگ کجا مناسب هست؟
سلام دوستان
بهترین شرکتی که سرویس حجمی یا نامحدود سرعتی که حجم حداقل 20 گیگ در ماه و سرعت 1 یا 2 مگابیت بده کجاست؟
با قیمت مطلوب
سلام به دوستان عزیزم
دیگه وضعیت نت من که نامحدوده 512 هستش غیر قابل تحمل شده.
من توی مجتمعی که زندگی میکنم یه شرکتی به نام بیتانت ارائه سرویس میکنه.
حالا از این بگذریم من نتی احتیاج دارم که یه کمی از شر این کندی راحت بشم و تا ماهی نهایتا 50-60 هزینه میکنم.
تلگرام حداقل روزی 1 گیگ مصرف داره در خونه و اینکه دانلود هم به نسبت انجام میدم .
میتونم خود همین سرویسی که دارم رو ارتقا بدم به نامحدود 2.5 با تبادل ترافیک 40 گیگ 60 هزار تومن و اینکه میتونم هم تغییر isp بدم.
فیبر نوری و سرویس های جدید مخابرات رو نظرتون چیه؟
مرکزم هم شهید صالح طبری تو غرب تهران هستش.
پیشاپیش دم همه گرم.
دوستان من سرویس آرت 5 شاتل رو دارم نزدیک ماهی 70 هزار برام آب می خوره.مصرفم ماهی تقریباً بین 40 تا 50 گیگ هست.اما خودتون بهتر می دونید سرویس های آرت سرعت پایینی دارن و نهایت سرعت من 300 کیلو بایت هست
به نظرتون با این هزینه ای که می کنم سرویس بهتری هست با سرعت بالاتر؟
ممنون
سلام کسایی که تجربه استفاده از دو isp شاتل و اسیاتک دارن پینگ کدوم یکی کمتره برای اجرا بازی ؟؟