انتی ویروس ندارم ویندوزم هم اورجینال نیست
Printable View
انتی ویروس ندارم ویندوزم هم اورجینال نیست
دوست عزيز، شما يكي از فايل هات به اسم 3dm_ceg.dll نيست. معمولا اگه آنتي ويروس داشته باشي پاكش ميكنه و اگه هم نداري به هر دليلي پاك شدهنقل قول:
اين فايل رو بريزي مشكلت حل ميشه. اگه نشد ببين net framework. هم رو سيستمت نصب باشه
لازم هم نيست برنامه steam رو نصب كني
چطور باید این فایل رو پبدا کنم؟نقل قول:
هر چی گشتم پیداش نکردم
یه بار دیگه دانلودش کردم این دفعه اومد ولی بازم به مشکل خوردم ، وقتی لیگ هامو انتخاب میکنم موقع ساختن دیتابیس باز بازی خارج میشه و close program میزنه . این یکی باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟:n28::n28::n28::n28:
مربی یه تیم تو لیگ هلند شدم که دروازه بانش داغونه، کلا فقط یه بازیکنش قابلیت بازی تو دفاع چپ داره که اونم مصدومه، مدافع راست و مدافع وسط اصلیش مصدومیت دو ماهه دارن
مهاجماش هم کلا داغونن
تیم هم با اختلاف 4 امتیاز تو قعر جدوله :)))
کلا هم 100 هزار برا نقل و انتقالات بهم دادن
یه مهاجم اصلی، یه دفاع چپ ذخیره، و یه هافبک دفاعی با قابلیت بازی تو دفاع راست به عنوان ذخیره گرفتم (همه هم به عنوان بازیکن آزاد)
تو اولین بازی 5-3 بردم (یه پنالتی هم خراب کردم)، 4 بازیکن مختلف برام گل زدن که همشون اولین گل فصلشونو زدن (البته یکیشون همون مهاجمه بود که اولین بازیش رو داشت میکرد)
ولی با دروازه بانی که من دیدم اگه هرچه زودتر یه دروازه بان پیدا نکنم هیچ شانسی ندارم
منم مشکل شمارو داشتم با نسخه زیر حل شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای درست شدن اسامی هم باید برید اینجا
اقا من با میلان تو فصل دومم
دستوالعملا خاص خیلی جواب میده.
دستورالعملای من:بازی عریض.بردن توپ به کناره ها و سانتر تیز روی دروازه.حفظ توپ و سرعت بالا هست.
بیشترین گل زدم از روی سانتره که رسانه ها هم همش ازم انتقاد میکنن و بیشترین پاسهای صحیح رو هم تیم من میده تو لیگ(بارسای شده تیمم) ولی من تو میلان تا حالا 15 تا بازیکن رو فروختم و 15 تا دیگه جونتر خریدم با این حال تو فصل دوم دارم عالی نتیجه میگیرم.
دستور پاس بلند رو چطوری به بازیکن میشه داد ؟.نقل قول:
More Direct Passesنقل قول:
دستورات عمومی رو چی میدین ؟.نقل قول:
من کمتر سعی میکنم از دستورات عمومی استفاده کنمنقل قول:
چون توانایی بازیکنا خیلی با هم متفاوته
ولی دستوراتی که اکثر وقتا استفاده میکنم Prevent Short GK Distribution، Clear To Flanks و Work Ball Into Box هست
بقیش دیگه بسته به شرایط بازیه، مثلا ممکنه از Higher Tempo هم استفاده کنم، یا اگه تو بازی عقب باشم از More Direct Passing و Push Higher Up استفاده میکنم، اگه جلو باشم Retain Possession (در صورتی که نخوام از ضد حمله استفاده کنم)
تیمم با مشکل بزرگی مواجه شده (تیم هراکلس تو لیگ هلند)
حقوق تیم این قدر پایینه که هیچ بازیکن آزادی رو نمیتونم بگیرم، ضمن اینکه بودجه نقل و انتقالات هم دقیقا صفره که باعث میشه هر بازیکنی رو بخوام بگیرم هم به خاطر پولی که باید به ایجنتش داد نتونم جذبش کنم
قرارداد کلی بازیکنام هم آخر فصل به پایان میرسه و با این وضعیت حقوق حاضر به تمدید قرارداد نیستن
چندتا بازیکن هم گذاشتم تو لیست فروش که هیچ کس نمیخردشون
تو این شرایط کاری میشه کرد برا تیم؟ :n28:
توی این شرایط باید همینطوری ادامه داد و یه خورده شانس هم داشته باشی تا بتونی نتیجه بگیری.نقل قول:
تیمی که داری هم فکر نکنم آکادمی جالبی داشته باشه.
ولی میشه با تکیه بر ناکتیک های نتیجه گرا و دفاعی آخر فصل رتبه بهتری گرفت.
یه تجربه شخصی هم که من دارم با تیم های ضعیف میشه با تاکتیک های فوق هجومی 4-2-4 جلوی نصف تیم های لیگ(مخصوصا توی بازی های خانگی) نتیجه گرفت.
تا حالا بد نتیجه نگرفتم، غیر از یه باخت به PSV (که اونم 3-1 جلو بودم ولی 5-3 باختم) بقیش یا مساوی شده یا بردم، البته تازه حریف سختام مونده چون وقتی مربی تیم شدم که اکثر بازیهای سخت نیم فصل اول رو مربی قبلی باخته بود و برکنار شد، حالا نیم فصل دوم اولش بیچارمنقل قول:
سیستم 4-3-3 DM گذاشتم ولی الان هافبک دفاعی اصلیم 3 ماه مصدوم شده، بیشتر نگرانیم برا فصل بعده که احتمالا چندتا بازیکنای اصلی تیم به خاطر عدم توافق برا حقوق از تیم برن
باید آخر فصل هرجور هست از این تیم فرار کنم :n31:
نقل قول:
آره فلنگو ببند این تیم زیاد بدرد موندن نمیخوره:n10:
اسانید Football Manger من یه مشکلی دارم که امیدوارم بتونم با کمک شما حلش کنم.
وقتی میخوام ویندوز رو عوض کنم باید چیکار کنم که Football Manger حذف نشه و یا SAVE هایی که داشتم رو دوباره برگردونم و همون تیمی رو که قبلا داشتم مربیگری میکردم رو ادامه ش رو بدم؟
اگر فوتبال منیجر مثل امسال بدون نصب باشه در صورتی که بازی توی درایو ویندوز نصب نشده باشه مشکلی نداره و حذف نمیشه.فقط یادت باشه آپدیت های گرافیک و غیره رو روی ویندوز جدید نصب کنی.نقل قول:
سیوهای بازی هم توی Documents فولدر Sports Interactive فولدر Football Manager 2015 فولدر games هست که میشه اون ها رو برداشت و بعد توی ویندوز جدید دوباره توی مسیری که گفتم کپی کرد.
اگه بازی حذف بشه ولی SAVE های بازی رو داشته باشم ، اطلاعات دوباره بر میگردن؟نقل قول:
نقل قول:
آره برمیگردن.
کلا موقع ویندوز عوض کردن و یا حتی بعضی وقت ها برای اطمینان پوشه Sports Interactive رو یه جای دیگه کپی کن تا همیشه اونو داشته باشی.فقط حواست به تنظیمات داخلی بازی مثل واحد پول و غیره باشه که ممکنه با تغییر ویندوز و با حذف بازی تغییر کنن.
برا رفتن به تیم جدید بهترین راه اینه که تو تیم فعلی بمونی و بدرخشی یا استعفا بدی و منتظر تیم بمونی؟
مهمترین چیز برای تیم پیدا کردن reputation ه که هرچی بالاتر باشه تیم های بیشتر و بهتری میان دنبالت که این هم با موندن توی تیم و توی دید بودن بدست میاد.سوابق و تعداد جام ها و درصد بردها هم مهمه.نقل قول:
سعی کن رابطت با رسانه ها رو هم خوب کنی چون توی بی تیمی بدردت میخوره.
مثلا من توی منیجر 2012 با لیورپول شروع کردم و تیم رو پنجم کردم ولی چون قول لیگ قهرمانان داده بودم اخراج شدم و بعد از چند ماه به دلیل پایین بودن reputation به زور رفتم میلوال توی دسته یک و باید تیم رو از سقوط نجات میدادم.
پس بهتره تا جا هست توی تیم بمونی و تنها در صورتی استعفا بدی که بدونی پیشنهاد بهتر برات میاد.
دوستان کسی خبر نداره که فیفا منیجر 15 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ جا خبری ازش نیست
اصلاً ساخته نشده.قرار هم نیست برای 15 ساخته بشهنقل قول:
چطور باید استعفا بدیم؟نقل قول:
توی منوی اصلی Home رو انتخاب کن و بعدش بالا چند گزینه میبینی که از اونجا بیا روی My Contract و گزینه Resign رو برای استعفا استفاده کن.نقل قول:
جفت My Contract یه گزینه به اسم My Profile هست که از اونجا میتونی Retire رو برای خداحافظی کردن از مربیگری بزنی که اصلا این کار رو نکن:n10: در ضمن با گزینه Go On Vacation میتونی بری تعطیلات.
مصدومیت پدر تیم رو در آورده.کسی تا به حال اینقدر مصدومیت داشته؟
ادیتور بازی رو نصب کردم،وقتی می خوام اجرا کنم این ارور رو میده:
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
نقل قول:I had this issue, think it was because I hadn't installed the Editor into the same game library as FM.
یعنی اینکه باید ادیتور را در همون جایی که بازی را نصب کردی نصب کنی.امتحان کن
سلام
یه سوال ایا تو این بازی میشه یه تیم ملی رو مدیریت کرد یافقط تیم هایه باشگاهیه؟؟؟کدوم بازیه رایانه فوتبال میشه سرمربیه یک تیم ملی یا مدیریت یک تیملی داشته باشی؟؟
توی همون پوشه بازی،این رو هم نصب کردمنقل قول:
کسی میدونه این fmrte اومده یا نه؟:n13:
اگه اره لینک میدین؟
سلام اره امکانش هستنقل قول:
سلام خدمت دوستان
برای حل مشکل کرش دامپ تو یکی از سایتا یه راه پیدا کردم که تو پستای قبلی کسی اونو نگفته بود این روش مشکل منو حل کرد اونو واستون کپی می کنم:
- بعد از اکسترک کردن فایل ها با پوشه ای تحت عنوان football manager 2015 مواجه میشید. این پوشه رو کپی کنید و بعد به درایو c کامپیوترتون برید و پوشه اشاره شده رو داخل پوشه Program Files (x86) کپی کنید.
- به داخل همین پوشه Program Files (x86) در درایو c برید و بعد وارد پوشه football manager 2015 بشید و روی فایل بازی کلیک راست کنید و روی run as adminstor کلیک کنید.
من خودم تو یه درایو دیگه ریخته بودم کرش دامپ میداد ولی الان حل شده.
با تیم هراکلس هلند بعد از اینکه تونستم از سقوط نجات پیدا کنم و به میانه جدول برسم تو فصل دومم فوق العاده کار کردم و الان جزو تیمهای صدر جدولم
تازه تا حالا همه حریفهام تیمهای قوی بودن (آژاکس، پی اس وی، فاینورد و ...) چه حالی میده با این تیم بتونم به اروپا برسم
البته متاسفانه مدرک مربیگریم رو پایین انتخاب کردم به همین دلیل فکر نمیکنم تیمهای بزرگ بهم پیشنهاد مربیگری بدن
بهتره در طول سال این دوره ها رو طی کنی ، هر وقت دیدی که یکی از کمکت هات برای گذراندن دوره ها تلاش کرده تو هم میتونی برای این دوره ها تلاش کنی ( که معمولا موفقیت آمیز هم هستند ) من هم اول مدرکم رو خیلی پائین اعلام کردم والان دارم مدرک حرفه ای بین المللی میگیرم ، تا این مدرک رو نگیرینقل قول:reputation به بین المللی نمیرسه ( فکر میکنم )
من خیلی وقته دوره رو شروع کردم ولی هنوز مدرکم بالاتر نرفتهنقل قول:
چقدر طول میکشه تا مدرک جدید بگیرم؟
راستی موقتا به صدر جدول لیگ هلند رسیدم :)
البته با 2 بازی بیشتر نسبت به آژاکس
مدرک حرفه ای بین المللی 1 سال ، مدرک A بین المللی 1 سال و B شش ماه C سه ماه ( اگر درست یادم مونده باشه )نقل قول:
سلام.
مشکلی که من دارم اینه که اسامی بازیکنا اصلا درست نیس.
پچ 1.3 هم نصبه برام.
تو 2014 هم این مشکل رو داشتم که پچ 1.6 رو نصب کردم درس شد.
تو اینترنت اون دستورای جایگزینی فایلای all رو انجام دادم ولی توفیقی نکرد.
تیک ریل پلیرم هم روشنه و از اونجا مشکل نیس.
بالاخره مدرک مربیگری سطح B رو گرفتم (الان هم مدرک A رو شروع کردم که 1 سال طول میکشه)
با مدرک B و سابقه موفقیت آمیز در 1/5 سال مربیگری (فصل اول که وسط فصل اومدم تیم آخر جدول رو به رده دهم رسوندم. الان هم تا نیم فصل صدرنشین لیگ هلندم) فکر میکنین چه تیمی میتونم برم؟
با اینکه هنوز نیم فصلم بهم پیشنهاد تمدید قرارداد دادن نمیدونم قبول کنم یا نه
نه از تیمش خوشم میاد نه از مربیگری تو لیگ هلند لذت میبرم، تنها مزیت موندن تو این تیم اینه که با این شرایط که پیش میرم فصل دیگه میتونم تو اروپا مربیگری کنم
ولی با توجه به سطح تیمم احتمالا از گروهم به راحتی حذف میشم و فکر نمیکنم 6تا بازی اروپایی ارزش موندن داشته باشه
ولی نمیدونم اگه قراردادمو تمدید نکنم این شانس رو دارم که به تیم بهتری تو لیگ دیگه برم یا نه
فکر نکنم با مدرک مربیگری B تیمی بالاتر از سطح تیم فعلی بیاد دنبالت ولی این رو هم در نظر بگیر که با حضور توی اروپا این فرصت رو داری تا خودت رو به بقیه بشناسونی و از نظر معروف بودن سطحت بره بالاتر!نقل قول:
تازه اگر تمدید هم کنی همیشه گزینه resign هست و میشه هر لحظه که دوست داری استعفا بدی و بری یه تیم بهتر.:n33: