در تنطیمات مودم RSSI و CINR روی چه عددی هست؟نقل قول:
Printable View
در تنطیمات مودم RSSI و CINR روی چه عددی هست؟نقل قول:
دوستان من برام یه شرایطی پیش اومده گه به هیچ وجع نمیتونم از اینترنت ADSL استفاده کنم ایا وایمکس مبین نت خوبه ؟
فرقش با ADSL چقدره؟ تورو خدا درست راهنماییم کنید
نقل قول:
CINR RSSI INFO CINR/CINR2=[15/15] RSSI/RSSI2=[-83/-78] Combined CINR/RSSI INFO CINR/RSSI=[18/-77]
signal strength[2/5]CINR/RSSI=[18/-77]
نقل قول:
سیگنال مقداری ضعیفه ممکنه مشکل از این باشه.
مودم را در فضای باز یا کنار پنجره قرار بدید به صورتی که RSSI منفی تر و CINR بیشتر شوند.
اگر بازهم حل نشدمشکل شبکه و ترافیک است.
کیفیت و پایداری و سرعت ADSL بسیار بهتر و بیشتر از وایمکس است.نقل قول:
کیفیت وایمکس بستگی به منطقه درحال استفاده داره.
من خودم نمی تونم ASDL بگیرم از مبین نت استفاده می کنم راضی کننده هست. فعلا کیفیت مبین نت خیلی بهتره از ایرانسل هست.
تست سرعت سرویس 1 مگابیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه قبلا با همين شرايط سرعت دانلود 50 تا 100 بودنقل قول:
دوست عزیز من اصفهان هم مشکل دارم .. سرویس دو مگ خریداری کردم اما ی ماهی هست سرعت دانلودم به زور به 100 تا میرسه !!
تا قبل از این روی 300 بود سرعتم .. کلا مشکل پیدا کرده
سلام
من میخواستم عاملیت و نمایدگی فروش مبین نت را بگیرم برای شرکتی که راه انداختم
اما
اینقدر شرایط گذاشتند که نشد
مثلا گفتند حتما ۶ ماه باید شرکتت راه اندازی شده باشه
در صورتی که شرکت من ۱ ماهه راه اندازی شده !!! و ....
میشه یکم کمکم کنید بگید چجوری میتونم آخر عاملیت فروش بگیرم !!
دوستم ۱ ماهه کافی نت زده بهش دادند اما من با اینکه ۳۵ میلیون تو حساب شرکتم هست وو یک شرکت سهامی خاص هستند هزار تا بهونه برام آوردند ٬٬٬
لطفا شرایط گرفتن عاملیت یا نمایندگی وایمکس مبین نت را کامل برام بگید:n30::n30::n30:
آقا مبین نت همیشه همین طوری بوده ؛ من که 2 سال پیش داشتم یه روز خوب یه روز داغون بود ؛ بهتره کلن بی خیالش بشید بزارید کنار .نقل قول:
آره منم سه ساله دارم استفاده ميکنم يک سال اول خوب بود بعد وحشتناک خراب شد و چون من طرح 2 ساله داشتم مجبور بودم بسازم بعد 7-8 ماه دو باره خوب شد و چهار پنج ماه خوب بود و دوباره افتضاحنقل قول:
کلا به هيچ عنوان مبين نت رو توصيه نميکنم قيمتهاش خيلي گرونه و کيفيت خدمات افتضاح
با قيمت خيلي کمتر ميتونيد اينترنت سيم کارت استفاده کنيد. با تنوع اپراتورها احتمال اينکه يک اپراتور، 3G با کيفيت تو منطقتون بده خيلي زياده و ميتونيد با يک موبايل قديمي و فعال کردن هات اسپات از اينترنت سيم کارت استفاده کنيد يا يک مودم 3G بخريد.
سلامنقل قول:
متقاضیان میتوانند رزومه کاری خود را به همراه مدارک زیر به نشانی ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال فرمایند.شرایط عمومی اعطای نمایندگی v مدارک ثبتی و آخرین روزنامهی رسمی شرکتv پروانهها و مجوزهای شرکت در حوزهی تلهکامv سوابق شرکت؛ تاریخچه و فعالیتهای آنv سوابق فروش و همکاری با دیگر اپراتورهاv خلاصهای از تراز مالی شرکتv فهرست مشتریان سازمانی و خدمات در حال ارایه
نقل قول:
سلام چندتا سوال برای من پیش امده منظورتون از
پروانهها و مجوزهای شرکت در حوزهی تلهکام ؟؟
سوابق فروش و همکاری با دیگر اپراتورها؟؟؟
فهرست مشتریان سازمانی و خدمات در حال ارایه؟؟
منظورتون را دقیقا نفهمیدم
یعنی یک کافی نتی سر کوچه ما که زده نمایندگی مبین نت همه ایناا را داشته ؟؟؟
چطوری اینارااا میتونم بگیرم ؟
سلام
چیزی که برتون قرار داده بودم از سمت مبین نت برای بنده همان شب ارسال شده بود
باید مستقیما با خودشون تماس بگیرید
سلام .
دوستان پینگ شما با مبین نت چقدره ؟
برای بنده که وحشتناکه و به عنوان مثال گوگل رو در بهترین شرایط در 300 میلی ثانیه پینگ می کنه و اکثرا هم تایم اوت میشه . این در حالی هستش که سایر شرکت های خدمات اینترنتی در منطقه ی ما پینگ با زمان 140-170 برای گوگل دارن .
حتی با دوستامون که آنلاین بازی می کنیم و هر دوی ما توی یک شهر هستیم ، پینگ بین 500 تا 700 میلی ثانیه میشه ! در حالی که از شرکت خدمات دهنده ی دیگه این پینگ بین 70 تا 90 میلی ثانیه هستش.
واقعا آدم پشیمون میشه . فکری ، راه حلی برای بهتر شدنش نیست ؟ جریان تغییر فرکانس چیه و احتمال داره با تغییر فرکانس مشکل حل بشه ( جالبه برای بنده RSSI زده 38dbm )؟
با سلام
دوستان كسي با اينترنت مبين نت مشكل ترافيك خوري يا حجم دزدي ندارد
مال من چندين سري است ماهيانه كه شارژ مي كنم ظرف 5روز ترافيك تمام مي شود استفاده هم اصلا دانلود ندارم فقط با موبايل در برنامه هاي اجتماعي هستم آخرين سرويسي كه خريده بودم 512 5گيگ 1ماهه بود كه ظرف 7روز تمام شد با توجه به عكس زير آيا اين مقدار مصرف طبيعي است ؟
سلام
dns مبین نت چیه ؟
بعد میشه از طریق تنظیمات مودم مبین نت dns رو عوض کرد. ؟
دقیقا از این ماه که شاژ کردم مودمو به طور فجیحی حجمم کم شده مصرفمم هم مثل ماه قبل بود خیلی مشکوک به دزدی هستمنقل قول:
منهم چند ماهي هست همين مشکل رو دارمنقل قول:
ظاهرا فرمول مصرف رو عوض کردند
مطمئن هستین فقط با گوشی وصل میشین ؟ حجم مصرفی رو با حجم مصرفی اندازه گیری شده روی گوشی مقایسه کنین .نقل قول:
توجه داشته باشین گوشی های هوشمند در حالت پیش فرض ترجیه میدن یه سری کارها مثل آپدیت نرم افزارها و ... رو از طریق وای فای انجام بدن ...
نه تمام مصرفمامو مانیتور میکنم تمام اپدیتامو هم غیرفعال یه گیگ مفتی دادن دزدا از حلقمون کشیدنش بیروننقل قول:
سلام
دوستان مبین نتی اعلام وضعیت کنند
سرعت بهتر شده روان هست یا خیر؟
واسه من يه مقدار بهتره شدهنقل قول:
سلامنقل قول:
منم دیدم کسی اینجا جواب نداد با ریسک پلن ۹۰ تومانی خریداری کردم ۱ مگ ۳۰ گیگ
راضی هستم به جز !اینکه یه وقتهایی قطعی داره
دوستانی که گاهی افت سرعت پیدا میکنند مودموشن روشن خاموش کنند حل میشه:n12:
گاهی؟ من ۲ مگ دارم وضعیت آنتن هم خوبه (حدود ۲۵ دسیبل CINR1) ولی نصف اوقات دایال آپم. چه با آیپی ۱۷۸ چه ۵.۵ ...نقل قول:
مسئله روشن خاموش هم نیست، روشن خاموش باعث میشه (اگه شانس بیارید) آی پی عوض بشه و آی پی دیگه زیر بار نباشه و سرویس بهتر بشه....من فقط تغییر فرکانس رو امتحان نکردم همه کاری واسه بهتر شدنش کردم اما مشکل از سمت کلاینت نیست این سرویس دهنده هست که میدونه مشتریاش از سر ناچاری بهش پناه میبرن واسه همین تا جائی که میتونه سود میکشه و پاسخگو هم نیست.
از اولشم افتضاح بود...ولی الآن دیگه حد افتضاح بودنش قابل تحمل نیست:n34:، عملا ماهی ۱۵۰ تومن میرزم توی جیب کثیفشون.... کاش میتونستم ADSL میگرفتم اما مشکل نویز دارم قبلا دنبال رفعش نبودم اومدم وایمکس
ولی تمام سعیم رو میکنم توی چند هفتهی آینده کلا بذارم کنار این سرویسدهندهی مزخرف رو:n21::n21:
پ.ن: تاپیک جدید زدین توی تاپیک قبلی ده ها بار به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردیم اما گوش کسی بدهکار نبود. واقعا کارشون چیزی جز دزدی آشکار نیست!
پ.ن۲: اگه مته به خشخاش میذارین، منظورم از دایال آپ سرعتای زیر ۴۰ کیلوبایت هست واقعا این سرعت امروزه دیگه دایال آپه
فقط سیگنال دهی بالا ملاک نیستنقل قول:
شما از وضعیت SNR خود اطلاع دارید که ایا در موقعیت نویز کمتر قرار دارید یا خیر؟
ببینید خود CINR موثر بودن سیگنال رو هم در برابر نویز و هم تداخل توام میسنجه و برای من هردو شاخصش بالای ۲۵دسیبل هست که عالی محسوب میشه. از طرفی RSSI که انرژی فیزیکی سیگنال رو روی آنتن میسنجه حدود 60dBm- هست که باز خوب محسوب میشه.نقل قول:
ازون طرف اگه مشکل من فیزیکی میبود این مسئله مداوم میبود من هفتهی پیش با همین خط ۳۰۰ کیلوبایت رو دریافت کردم. میتونم به طور کلی بگم وضعیت سرعت من اینجوره:
۱۰٪ مواقع حدود ۲۰۰ کیلوبایت
۳۰٪ مواقع حدود ۱۰۰ کیلوبایت
۶۰٪ مواقع زیر ۴۰ کیلوبایت (متوسط)
خیلی اوقات مثلا از دو روز پیش تا بحال (بجز چند ساعت) سرعت من به طور متوسط زیر ۲۰ کیلوبایت بوده!
در حالیکه طبق اعلام خودشون با محدود کردن سرعت و تقسیم بین ۴ مشترک و .... من با سرویس ۲ مگ در ۱۰۰٪ مواقع باید حداقل ۶۴کیلوبایت رو داشته باشم!
همچین موردی یعنی تا حالا گزارش نشده؟ و همهی دوستانی که مبیننت دارند راضی هستن؟ یعنی شرایطشون خیلی بهتر ازینه؟من خیلی هم خوشحال میشم مشکل من قابل حل باشه:n05:
دو مسئله هست یکی اینکه الآن فرکانسی که وصلم
3559000KHz با ۱۰ مگ پهنای باند که نمیدونم تغییرش موثر هست یا نه
دیگه اینکه مودمم مال سال ۸۹ یا ۹۰ هست و آپگریدی چیزی هم نکردم، بعید هم میدونم خود شرکت اتوماتیک آپگرید کنه. یه شک هم به اینه که شاید با تعویض مودم اوضاعم بهتر بشه نیفتم تو دردسر خط ADSL و نویز ووووو
مدلش: BM632w
ورژن سختافزاریش: 00040501
ورژن نرمافزاریش: V100R001IRNC15B015
============================
آپدیت:
فریمویر رو آپدیت کردم به ورژن ۰۱۸ و فعلا تغییر محسوسی ندیدم با آی.پی ۱۸۸...
دوستان لطفا یه فیدبک بدید ببینم اینترنت شما به طور کلی چطوریه؟
آپدیت۲: فعلا با آی.پی ۵.۵۲ سرعتم خوبه، ولی با ۱۸۸ افتضاح بود. حالا امیدوارم به یه شرایط متوسط تو رنج اینترنت ایران برسه
برو بکسسسسسسسس انگار سرویس جدید چهار مگ اومده چند روز پیش از این نظر سنجی ها بود من اکثرشو خیل بد زدم الان میرم برا خرید اوففف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتش بر حلقم همین الان یهویی چشتون دراد :n02::n02:
سلامنقل قول:
برای من که اضاف نشده چرا؟:n28:
شانسیه دیگه برا من اومده اونم با قیمت 35 تومن خخخخخ حالا تو کفش بمونیدنقل قول:
از ساعت دوازده شب یهو آنتن مودم من رفت. من از شهر رشت هستم.
سایت مبین نت هم انگار دان شده.
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
//////////////////////////
مشکل سراسری بودنقل قول:
مال ما هم قطع بود...
این سرعتو وقتی روی ۵۰٪ درصد با ثبات کافی داشتید حساب میشه، نه اول دانلود idm رو ۱٪ .... :n06:نقل قول:
سلام
یک گیگ حجم مبین نت طرح 2 مگ مگه 12 هزار تومان نبود چرا شده 14 هزار تومان !!!
دوستان قدیمی مبین نت
هنوز هم برای مشترکان قدیمی تو ساعات رایگان دانلود اون دوبرابر حجم خریداری شده حساب میشه یا نه؟
کسی که مطمئنه جواب بده مهمه
با سلام دوستان من اولین باره میخوام مبین نت بگیرم کودوم مودمش خوب وایا همراه با مودم اینترنت رایگانم میدن؟
- - - Updated - - -
بابا سلام دوستان من اولین باره میخوام مبین نت بگیرم کودوم مودمش خوب وایا همراه با مودم اینترنت رایگانم میدن؟
نقل قول:
اصلا سمتش نیا.اگه مجبوری که بگیری نو نخر که اصلا ارزش نداره BM632W کارکرده تمیز 140 تومن گیرت میاد