سلام
دوستان با هر خط موبایل چندتا اکانت میشه وریفای کرد؟
Printable View
سلام
دوستان با هر خط موبایل چندتا اکانت میشه وریفای کرد؟
سلام
روشی وجود داره از طریق کامپیوتر فایل های ویدئویی به صفحه شخصی اینستاگرام ارسال بشه؟
سلام
اگر از تصاویر و استوری های یک اکانت با برنامه ای اسکرین شات بگیرم، طرف مقابل متوجه میشه و براش اخطار فرستاده میشه؟
دوستان من با یه خط 2 تا یا بیشتر اکانت ساختم..جالا چطوری میتونم ریست پسورد بدم؟ چون اخرین اکانتی که ساخته شده رو پسوردشو میفرسته...چکارکنم اون یکی ایدی رو پسوردشو بفرسته؟
سلام
دوستان بنده دو روزه که با ورود به اینستاگرام مشکل پیدا کردم
از طریق کامپیوتر بدون چیلترچکن نمیتونم وارد اکانتم بشم و این خطا رو میده
The username you entered doesn't belong to an account. Please check your username and try again.
از طریق گوشی هم نمیتونستم وارد بشم اما با استفاده از اینترنت سیمکارت وارد شدم و از اون به بعد با وای فای به راحتی با اینستاگرام کار میکنم اما اگر از اکانتم خارج بشم مجبورم مجدد با استفاده از اینترنت سیمکارت وارد اکانتم بشم
سلام و خسته نباشید خدمت کاربران و مدیران سایت
من سه چهار ماهیه که با نینجا گرام روی vps کار میکنم
که نرم افزار مث اینکه مشکل داره و لایک درست و حسابی نمیکنه فقط میتونم باش فالو کنم چنتا ورژن امتحان کردم همین بود که اونم اینستا زود بلاک میکنه و مجبورم time delay رو خیلی ببرم بالا حدود 90 تا 120 بین هر فالو
که خیلی طاقت فرسا،زمان بر،هزینه بر شده برام
ینی حدودا روزی ۱۰۰۰ تومن پول vps شده برام
اگر مرحمت کنید یه راه راحت تر برای افزایش فالوور معرفی کنید منم دعا میکنم خدا هرچی میخواید بهتون بده?
سلام دوستان کسی بلد هست چه جوری میشه views یا see کلیپ داخل اینستاگرام رو بالا برد
(مثال : طرف 20k فالور داره بعد views فیلم هاش شده 80k)
تو رو خدا نگین با هشتگ # یا لایک کردن یا فالو کردن . من انجام دادم نشد
سلام. اتفاقا هشتگ کردن و لایک کردن یکی از مهمترین موارده فقط باید بلد باشید چطوری و چه موقع اینکارو انجام بدیدنقل قول:
یکی از دلایلی که بازدید یک پست بالای تعداد اعضاش میشه اینه که هشتگ هاش تاپ میشن و چند تا هشتگ که تاپ بشه خود پست هم تاپ میشه و دیده میشه .
اول از همه باید مطالبی که انتخاب میکنی هشتگ های مناسبتی براش بزنین تعداد لایک خیلی مهمه . محتوا واسه بالا بردن این موضوع بیشتره . لایک از همه مهمتره چون هرچقدر تعداد لایک ها بره بالا الگوریتم اینستاگرام اون پست رو ارزشمند در نظر میگیره و تو فید بقیه ممبر ها قرار میده و احتمال اینکه دوست دوستان شما هم پست شما رو توی تاپ هاشون ببینن تقریبا بالای 90 درصده
راهکاری که مد نظر من هست اینه که یه مدت باید پست هاتون با محتوا باشه و هشتگ های مرتبط با محتوا بزنید ( مثلا اگر در مورد فلان فیلم هست باید تمام موارد مربوط به فیلم عبارات فیلم و اسم و فیلم و بازیگرها باشه .هرکس با هرکدوم از این هشتگ ها پست شما رو می بینه .
مورد آخر اینه که اصلا از فالوئرهای فیک استفاده نکنید چون اینستاگرام خودش متوجه میشه و پست شما برای حتی دوستان خودتون هم تو فیدشون ارسال نمیشه .
افزایش فالوئر فقط باید با بالا بردن محتوا باشه. استفاده از هشتگ های مناسب با پست مربوطه. خرید فالوئر فاییده ای نداره . الگوریتم اینستاگرام پیچیده تر از این حرفاست که بخواین با خرید لایک و خرید ممبر بی ارزش هزینه های الکی و بی خود بکنید.نقل قول:
کسانی که ممبر هاشون بالاست 90 درصد محتواشون بالاست. البته صفحات ایرانی رو فاکتور بگیرید چون ایرانی ها دنبال هر چیز بنجلی هستن واسه همین پیج های فیک و بیخود هم ممکنه تعداد ممبرهاش بالا باشه . ولی در کل اگه میخواین موفق بشید جای هزینه بیخود برای لایک و اد ممبر اجباری فعالیت خودتون رو تو اینستاگرام هدفمند کنید پست های مناسبی بزنید محتوا و عکس ها خیلی مهم هستند . اینکارو رو که بکنید تقریبا هر روز اد ممبر دارید و پست هاتون کم کم تعداد لایک هاش بیشتر میشه. واسه ارسال پست هم باید زمان بندی در نظر بگیرید مثلا اگر هر روز ارسال دارید در یک ساعت مشخص باشه. کلا واسه کارتون زمان بندی بذاری . این واسه دیده شدن واقعا مهمه . ساده از این چیزا نگذرید چون واقعا تاثیر گذاره.
خرید لایک و فالو الان قابل تشخیص هست و ممکنه هر آن اکانتتون بن بشه و بلاک حتی بشید
فکر نمیکنم با یک خط بشه دو تا اکانت ساخت ولی میشه با ایمیل هم اکانت جدا ساختنقل قول:
نقل قول:کد:http://gramblr.com
برای طرف دایرکت میره مثل وقتی یکی از داخل استوری مسیج میده با این تفاوت که میگه فلانی اسکرین شات گرفتهنقل قول:
احتمالا ایمیل دادین از طریق ایمیل بازیابی کنید. با یک خط فکر نمیکنم بشه دو تا اکانت ساخت !نقل قول:
اینترنت مخابرات دارید؟نقل قول:
DNS مودمتون رو تغییر بدید
دبیر کارگروه فیلترینگ : "با وجودی که برای انتقال تدریجی و آرام مردم به پیامرسانهای داخلی هنوز برخی از نسخههای تلگرام مسدود نشدهاند و هنوز مبارزه جدی با فیلترشکن ها انجام نشده است بازدید کاربران ایرانی از تلگرام کاهش یافته است.» این نکته میگوید: احتمالا قطع دسترسی یکباره 40 میلیون کاربر ایرانی تلگرام باعث ایجاد مشکلات و بازخوردهای جدی میشد و علاوه بر این، شیب مهاجرت به پیامرسانهای داخلی به عنوان جایگزین تلگرام را بسیار تند میکرد تا جایی که شاید این پیامرسانها نتوانند پاسخگوی مراجعات باشند. بنابراین برنامههای نسخه فارسی تلگرام باز ماندند."
نسخه جدید پاک کردن تاریخچه جستجو نداره ؟ هر چی میگردم نیست
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان من جدیدا از طریق دیتای همراه اول نمیتونم عکس ها و ویدیوهای اینستاگرام رو باز کنم ، ولی با بقیه آی اس پی ها مشکل ندارم ،
خواستم ببینم برای دوستان هم این مشکل هست؟
راهی برای افزایش فالوور تضمینی و رایگان هست؟
یه پیج برای بچه هام ساختم میخوام فالوور زیاد شه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
راهی هست بشه عکسای اکانت privat رو دید؟
سلام پیجی که توسط خود فرد دی اکتیو/deactive شده چجوری قابل بازگشت هست؟
پ.ن:همگام سازی با اکانت فیسبوک نکرده
اینستاگرام از پلتفرم ویدیوهای طولانی IGTV رونمایی کرد؛ رقیب قدرتمند یوتوب
تقریبا از یکی دو هفته پیش، زمزمههایی از افزایش محدودیت زمانی ویدیوهای اینستاگرام در رسانهها به گوش میرسید که بالاخره دیشب توسط گردانندگان این شبکه اجتماعی تأیید شد. کوین سیستروم، مدیر عامل اینستاگرام دیشب به طور رسمی از IGTV رونمایی کرد؛ پلتفرمی جدید برای میزبانی ویدیو که کاربران می توانند در آن ویدیوهایی تا سقف یک ساعت به اشتراک بگذارند.
این پلتفرم به عنوان قسمتی از تب اکسپلور اینستاگرام شروع به فعالیت کرده و به زودی اپلیکیشن مستقل iOS و اندروید هم برای آن منتشر میشود. اما دسترسی به IGTV هنوز برای همه ممکن نیست، و اینستاگرام اعلام کرده که به تدریج آن را برای کلیه کاربرانش از سراسر دنیا منتشر میکند.
ویدیوهای IGTV میتوانند از 15 ثانیه تا 60 دقیقه باشند و همگی در کادر عمودی بارگذاری میشوند. نسبت تصویر در این ویدیوها 9:16 بوده و نهایتا میتوان فایلهایی با حجم 3.6 گیگابایت در این پلتفرم بارگذاری نمود. همچنین اینستاگرام در این بخش از ویدیوهایی با حداکثر رزولوشن 4K پشتیبانی خواهد کرد.
دز ظاهر خوبه ولی یه نکته منفی دارهنقل قول:
بزرگترین مشکل اینستاگرام اینه وقتی در حال مرور پست ها هستیم ویدئویی هایی که تو پست ها هستن اتوماتیک لود میشن
و اگه جایی باشید که سرعت نت مشکل داشته باشن به شدت رو اعصابه
چون همه ویدئو ها ناخواسته لود میشه و سرعت رو میگیره
حالا فکر کنید تا حجم 1 ساعت ویدئو اتوماتیک لود بشه ! سرعت رو که میگیره هیچ بلکه حجم رو هم میخوره !
بماند که همه پیج ها شروع میکنن به آپلود قسمت های مختلف سریال ( عدم رعایت کپی رایت )
امیدوارم با این قابلیت دانلود دستی هم اضافه بشه
وگرنه لود شدن همه ویدئو ها همین الانشم رو اعصابه
سلام . در نسخه دسکتاپ اینستاگرام ، قبلا امکان پاک کردن کامنت وجود داشت اما الان وقتی کامنت گذاشته میشه دیگه نمیشه کامنت نوشته شده رو پاک کرد . آیا کسانی که از نسخه دسکتاپ اینستاگرام استفاده میکنن هم همین مشکل رو دارن ؟
سلام
اپلیکیشن یا سایتی هست که بتونه هایلایتهای پیجها رو به صورت دسته بندی شده و با همون ترتیبی که تو پیج قرار گرفتن دانلود کنه؟
از طریق یه اکستنشن کروم تست کردم هر هایلایت رو تو یه فایل فشرده دانلود میکنه و خوبه، فقط مشکلش اینه که مجموعه عکس و ویدئوهای هر هایلات به ترتیب دانلود نمیشن
چند تا اپلیکیشن رو هم تست کردم ولی مشکلشون اینه که هر هایلایت رو تو فولدر جداگونه خودش دانلود نمیکنه و همشون قرو قاطی میشن
مرسی
سلام
در تنظیمات اینستاگرام جایی هست که من اجازه ندم افراد فامیل و دوستان (شماره ها و کانتکهای گوشی من) که اینستاگرام هم اکثرشون دارند نتونن اکانت من رو جستجو و پیدا کنند؟ این افراد و شماره ها که می گم هیچ کدوم در لیست دوستان این اکانت اینستاگرام من نیستند. البته قابلیت Private کردن اکانت و عدم اجازه برای مشاهده پستها رو می دونم ولی آیا قابلیت پنهان و مخفی شدن از جستجو هم در تنظیمات هست؟ و آیا ممکنه بخاطر اینکه تلفن من رو در گوشی هاشون دارند بتونن دوستان اد شده این اکانت من رو به عنوان Suggest برای دوستیابی مشاهده کنند؟
سلام دوستان
تو این ورژن اخری که نصب کردم پست های جدید نمایش داده نمیشه چرا!!؟؟
مثلا دوستام که پست میزارن میاد بالا ولی تو یه پیح خبر که عضوم پستای جدیدش نمیاد،
تیک سبز که تمام پست های دو روز پیش رو خوندید میاد در صورتی که وقتی میرم تو یه سری از پیج هایی که عضوم میبینم ۲۰ تا پست جدید گذاشته ولی بالا نیومده!! چرا اینجوری شده
توی نسخه جدید میتونید فید خبری رو برای دوستان و یا پیج ها غیر فعال کنید .نقل قول:
وارد صفحه مورد نظر بشید و از اون سه نقطه بالای بالا گزینه Mute و یا UnMute رو انتخاب کنید.
داداش mute نیستش که unmutesh کنم:n31:نقل قول:
دوستان
مشکل من اینه ریپورت بلاک شدم بخاطر انفالو یکسری انفالو کننده وقتی 10 شب میشه ازاد میشم 20 نفر رو انفالو میکنم دوباره بلاک میشم در صورتی که قبلا 4000 نفر رو انفالو کردم بلاک نشدم دیشب 40 نفر رو انفالو کردم بلاک شدم امروز هم 15 نفر رو بلاک شدم علتش چیه مخوام 670 نفر رو به 15 نفر تبدیل کنم راه حل دارین ! من به اینستا شدید اعتیاد دارم و همین خیلی نابودم کرده 3 روز بلاک و دوباره ازاد میشم زجر دهنده است کمک کنید :n36:
دوستان هنوزم ميشه دوباره تلگرام رو نصب كرد يا بايد نسخه از قبل داشته باشيم منظورم اينه كه كد يراي فعال سازي مياد رو گوشي
سلام
میشه از اینستاگرام بدون وارد کردن شماره تلفن و فقط با ایمیل و نام کاربری استفاده کرد؟ یعنی اصلا برای ثبت نام و ساخت اکانت شماره تلفن رو استفاده نکنیم.
سلام دوستان
یک مساله ای هست من اکانتم و یک مدت طولانی استفاده نکردم الان یوزر پسورد رو میزنم لاگین میشه اما برای اطمینان میگه که سکوریتی کد و به ایمیل شما ارسال کردم
منتها مشکلی کهدهست اینه که بنده اولا شماره موبایل وارد نکردم
دوما ایمیلی که وارد کردم یادم نمیاد چی بوده
الان مسیج اومده به ایمیلتان ارسال شده سکوریتی کد
چه کار کنم ؟
سپاسگذازم:n16:
بله ، امکان پذیرهنقل قول:
خیر امکان پذیر نیست!به محض ورود به اینیستاگرام میگه اول باید شناره تایید بشه!!!!
من با ایمیل ثبت نام کردم مشکلی هم ندتشتهنقل قول:
خیر بیشتر از ۱ ساله امکانش نیستنقل قول:
چجوری میشه یه فیلم رو که توی یه صفحه دیگه اینستاگرام به اشتراک گذاشته شده توی صفحه خودم بذارم؟
سلام
دوستان وقتی اکانت اینستاگرام ه..ک بشه امکان ه...ک کامپیوتر صاحب اکانت هم وجود داره یا خیر :n03:
بله این امکان وجود دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
به وسیله روش هایی مثل وجود کرم های کامپیوتری و یا استفاده از کیلاگرها و یا استفاده از صفحه های لاگین جعلی و یا دزدی کوکی های مرورگرها و یا حملات بروث فورس و یا حملات مردمیانی هکرها اکانت ها رو سرقت میکنند. کسی که تونسته اکانت رو هک کنه، در صورتی که خود صاحب اکانت رمز رو جایی لو نداده باشه :n02: باید به کامپیوتر فرد و یا خوشبینانه تر به مرورگر فرد دسترسی پیدا کرده باشه...
سلامنقل قول:
برنامه Pic Repost رو از فروشگاه پلی نصب کنید و بعد به پست مورد نظر برید و روی نشان سه نقطه ای که در سمت بالا - راست پست هست بزنید و توی لیست باز شده روی گزینه Copy Link بزنید و بعد وارد برنامه بشید و روی دکمه Paste & Download بزنید تا برنامه اون پست رو براتون دانلود کنه ...
روی ویندوز هم نصب میشه چون با ویندوز میام اینستاگرامنقل قول:
نه متاسفانه . اما این افزونه های مرورگر برای دانلود عکس و فیلم در اینستاگرام هست :نقل قول:
فایرفاکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کروم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم که کسی فالوور و فالووینگ هام رو نتونه ببینه