بدون خرید بسته از اینترنت ایرانسل استفاده کردن اشتباههنقل قول:
Printable View
بدون خرید بسته از اینترنت ایرانسل استفاده کردن اشتباههنقل قول:
رایتل برای تماس تصویری دو ساله که باید پیوست فرهنگی بده که نداده و همچنان قطعه . ضمنا این مصاحبه فارس با یه بسیجی سایبری!! اصلا اهمیتی نداره .نقل قول:
هر کیلوبایت در مصرف آزاد:نقل قول:
شنبه تا چهار شنبه 8 صبح الی 1:59 روز بعد 5 ریال/کیلوبایت محاسبه میشه:
هزینه 1MB میشه 512 تومن
هزینه 100MB میشه 51,200 تومن
هزینه 1GB میشه 524,000 تومن! (قیمت بسته 2GB سی روزه ایرانسل 10,000 تومنه)
شنبه تا چهارشنبه ۲ بامداد تا ۷:۵۹ صبح و پنج شنبه و جمعه تمامی ساعات1 کیلو بایت/ریال محاسبه میشه:
هزینه 1MB میشه 102 تومن
هزینه 100MB میشه 102,000 تومن
هزینه 1GB میشه 104,000 تومن (قیمت بسته 1GB سی روزه ایرانسل از ساعت 2 تا 8 صبح 1000 تومنه)
بحث این آدم در مورد تماس تصویری ایرانسل نبوده بلکه در مورد اینترنت باند پهن بوده (3G). تماس تصویری رو میشه با MMS مقایسه کرد که با وجود این همه اپلیکیشن ها کلا" چیزی مسخره ای هست و آزاد هم بزارن کسی استفاده نمیکنه.نقل قول:
اون اوایل واسه MMS هم کلی بگیر و ببند گذاشتن و کلی طول کشید تا اجازشو بدن بعد دیدن اصلا" استقبال نشد!
به قول یکی از دوستان تو همین فروم، رایتل بجای اینکه این همه روی تماس تصویریش تبلیغ میکرد روی 3G تبلیغ میکرد الان به یه جایی رسیده بود اینقدم این تماس تصویری تابلو نمیشد این بساط پیوست فرهنگی هم باب نمیشد که حالا واسه هر کاری علمش میکنن!
ایرانسل واقعا" باهوشه که اصلا" حرفی از تماس تصویری نمیزنه.
همراه اولم که فعلا" ناز کرده رفته یه دوری بزنه فکراشو بکنه برگرده :n02:
فکر کنم این موش دوونی ها رو هم همراه اول داره در میاره در مقابله با خواسته های مصوبه 186 رگولاتوري برای اعطای مجوز نسل های بالاتر
نسل سوم ایرانسل در ارومیه نیز راه اندازی شد
محتوای مخفی: تست سرعت در ارومیه
محتوای مخفی: عکس دکل
کدوم از اینا نسل سومه
فقط یک عدد دکل موند که نشد ازش عکس بگیرم چون شب شده بود،چیز خاصی توی عکس معلوم نمیشد،ولی به همون یک دکل بیشتر مشکوک هستم چون اخرین بار که انتن گرفتم نزدیکای همون بود که جدیدا یه چیزایی از روی همون دکل باز کردن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
اینا ظاهرا" هیچکدوم 3G ساپورت نیست!نقل قول:
1. ايرانسل اشتباه رايتل رو تكرار نمي كنهنقل قول:
رايتل انقد روي تماس تصويري مانور داد كه يهو حضرات فكر كردن واويلا اسلام درخطر است و قرار همه ملت شبا بهم تماس هاي چيز دار بدن:n02:
2. همراه اول كه اصلا هيچي! انقد كله گنده پشتش هست كه نشسته لنگ رو لنگ انداخته، منتظره ايرانسل 3G رو تبليغ كنه ، جابندازه بعد از چندماه يهو با 4G ( البته باحمايت قاطع دولت و حضرات ) سرو كله ش پيدا ميشه و بيشتر از ايرانسل پول ميزنه به جيب!:n09::n02:
میشه یک مهندس مخابرات به من بگه اینا هرکدوم واسه چی هستن
امین جان شما میدونی این چیزایی که نصب شدن هرکدوم واسه چین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این یکی نسل 3 باشه !!
نه اینها هیچکدومشون ارتقاء پیدا نکردننقل قول:
یه دکل موند که صد درصد مطمئنم همون نسل سوم هست
میشه بگین هرکدوم واسه چی هستن
برای همراه اول هست برای وایمکس مبین نت هست برای ایرانسل هست (2تاآخری وایمکسه)نقل قول:
با درود
طراحی اصلی شبکه در 7 سال قبل برپایه نسل 3.75 انجام شد که در لایه هسته و زیرساخت بود.
در بخش رادیویی نیاز هست که فرکانس اختصاصی اعلام شود و تجهیزات هر فرکانس متفاوت است، بنابراین تا قبل از اینکه حدود فرکانسی از رگولاتوری اعلام نشده بود این امکان وجود نداشت که خرید و نصب تجهیزات صورت گیرد.
نصب و فعالسازی بخش رادیویی کار مشکل و زمانبری نیست. مهم لایه های هسته و زیرساخت است که از مدت ها قبل آماده بوده و حدود دوماه میتوان بخش وسیعی از کشور را تحت پوشش قرار داد.
نکته دیگر اینکه دوستان به اشتباه تصور کردند مجوز نسل سوم کامل دریافت شده. مجوز فعلی تا اول شهریور پایلوت نسل سوم است که به طور محدود در برخی مناطق اعلامی مجاز به فعال کردن پوشش نسل سوم هست.
بنابراین از اول شهریور با وارد کردن تمام سایتها در پوشش نسل سوم، آنتن دهی قوی و گسترده تری شاهد خواهیم بود.
چیزی که در حال حاضر آزمایشی ارائه می شود فقط پایلوت است.
بنده مهندس مخابرات نیستم ولی الان با وجود اینترنت و گوگل مهندس شدن راحت شده :n02:نقل قول:
اینها سکتورهای GSM نسل 2 هستند.
سلام انتن خیابان زبردست به طرف چهار راه لاله و مسیر امیر کبیر کی نصب میشه ممنو ننقل قول:
دیروز داشتم مسیر بزرگراه های مدرس و همت و امام علی و ارتش رو میرفتم(تهران) همه جاش تحت پوشش و روی H بود. از خیابون انقلاب به بالا خیلی جاها فعال شده.
سمت جنوب شهر که فعلا خبری نیست!حداقل جنوب غرب:n13:نقل قول:
پس این پایلوت ظاهرا" فرمالیتس!نقل قول:
احتمالا" ایرانسل داره تا اول شهریور یکی یکی دکل هارو راه میندازه و تست میکنه.
سمت ما آنتن 3-4تا پره و علامته h+ رو میزنه ولی نتش قطعه و چیزی رد و بدل نمی کنه!!!!
علت چیه؟
سلام
همین 2 ساعت پیش چک کردم دیدم که آنتن نسل 3 ایرانسل رو به صورت خیلی ضعیف پیدا میکنه !!
از بالای ساختمون 3 طبقه تونستم 2 تا آنتن بگیرم ولی نت روش وصل نبود !!!
در ضمن نمیدونم چرا گوشیم دیگه نسل 3 همراه اول رو نمیگیره !! از همون موقع که ایرانسل رو پیدا کرد دیگه رو رومینگ نسل 3 همراه اول نمیره :n13:
محتوای مخفی: عکس ها
امروز داشتم یه پیاده روی میکردم تو میدان جانباز یه آنتن ایرانسل رو دیدم که مطمئن شدم این حتما 3g هست خلاصه یه سرچ زدم دیدم بله مال ایرانسله.
ولی خیلی ضعیف بود به طوری که روبروی آنتن بودم(شاید10 متر)ولی انتن صفر بود،اینترنتم وصل بود:n02:حس میکنم تجهیزات نصب هست،حالا نمیدونم چرا اینطوری فعال کرده بودند:n02:
کسی تا الان سرعت بیشتر از 6 مگ دریافت نکرده؟
من آي پي داخلي و خارجي هم گرفتم بازم تست نگرفت!!!نقل قول:
............
راستي اون عكس دوم واسه رايتل ِ؟
نويسنده متنش چرا كلا حساب رو نوشته حشاب؟:n02:
مقایسه سرعت اینترنت ۳g ایرانسل و رایتل بر روی iOS
حدود ۲ سال پیش با عرضه رایتل بود که با همکاری دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت ۳g رایتل با GPRS ایرانسل داشتیم. اما اگر وبسایت های خبری را دنبال کرده باشید حتما در جریان فعال شدن قابلیت ۳g ایرانسل به صورت تستی در برخی مناطق تهران هستید.
مقایسه سرعت اینترنت ۳g ایرانسل و رایتل بر روی iOS
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، طبق گفته ایرانسل قرار است از ابتدای شهریور سرویس ۳g این اپراتور در سراسر کشور فعال شود و فعلا در برخی ساختمان های دولتی و چند دانشگاه تهران فعال شده است.اما به بحث سرعت که برسیم کاربرانی که موفق به تست شبکه ۳g ایرانسل شده باشند نتایج مختلفی را دریافت کرده اند. به طور مثال شاهد سرعت هایی به بالایی ۸ مگ بوده ایم و از آن طرف هم در برخی مناطق نهایتا برابر با ۰.۵ مگ بوده است.
تست ها همچون ۲ سال پیش توسط برنامه رایگان SpeedTest انجام شده و سعی شده پوشش دو اپراتور تقریبا برابر با یکدیگر بوده باشه.
این بار اول به سراغ اپراتور با سابقه تر در زمینه ۳g می رویم، رایتل از ۲ سال پیش که راه اندازی شده است تنها آنتن های ۳g را در کشور نصب کرده و هرجا موفق به اتصال شبکه باشید مستقیما اینترنت ۳g دریافت خواهید کرد. اما بزرگترین مشکل رایتل آنتن دهی بوده که هنوز هم کامل حل نشده، تنها برای موارد ضروری به لطف رومینگ ملی می توانید برای تماس و یا اس ام اس از آنتن دو اپراتور دیگر استفاده کنید. اما در تست سرعت در بالاترین حالت سرعت ۰.۶۲ مگ را از شبکه رایتل دریافت کردیم. توجه داشته باشید که برروی سیم کارت مربوطه رایتل طرح ۱ مگابیت فعال بوده است.اما به ایرانسل که برسیم با سابقه بیشتری روبرو هستیم. این شرکت طبق ادعای خودش تمام کشور را با پشتیبانی از شبکه نسل دوم در اختیار دارد و گفته طی ۸ سال گذشته هر آنتن نصب شده تکنولوژی ۳g را هم همراه داشته است. این به آن معناست که در صورت روشن شدن سراسری قابلیت ۳g بسیاری از مناطق تحت پوشش ۳g ایرانسل قرار میگیرند و علاوه برآن همانند اپراتورهای خارج از کشور هر کجا که ۳g در دسترس نباشد دستگاه شخص به صورت خودکار از شبکه نسل دوم استفاده می کند و همچنین کاربر این اجازه را دارد در صورتی که به شبکه ۳g نیاز نداشت آن را خاموش کند و همچنان آنتن خود را داشته باشد و به طور مثال دستگاهش باتری بیشتری نگه داری کند. اما جایی که ما موفق به دریافت شبکه ۳g ایرانسل شدیم تقاطع خیابان ولی عصر و میرداماد بود، جایی که دانشگاه خواجه نصیر طوسی قرار دارد. آنتن دهی اصلا مطلوب نبود و قطعا در مرحله تست همینطور هم انتظار می رفت. نهایت سرعت دریافتی ما ۱.۷۵ مگ در دانلود بود و شاهد پینگ پایین و مطلوبی نیز بودیم.طبق گفته ایرانسل تعرفه سرویس ۳g همچون gprs سابق خواهد بود، اما سرعت های فعلی که کاربران دریافت می کنند هنوز نهایی نیستند و قطعا با عرضه به صورت رسمی شاهد بسته های محدود شده روی سرعت خواهیم بود و این تنها برای تست بوده که هیچ محدودیتی روی سرعت وجود نداشته است.نظر شما چیست؟ آیا ایرانسل می تواند در عرضه نسل سوم به کاربران موفق باشد؟ نظر خود را با ما در میان بگذارید
از فردا تبریز هم نسل 3 اجرا میشه !! البته برا من یکم سخته چون باید تو اون گرما برم بالا پشت بوم :دینقل قول:
ببینم برا من چقدر سرعت میده :دی
نه بابا رایتل تو اکثر اطراف ما فول آنتن میده :دینقل قول:
مال ایرانسله :دی
در ضمن اون عکس رو هم انقدر مفت از رایتل استفاده کردم که خودش سیو شده و اتومات اون رو میاره :دی
بذار ببینیم چقدر میتونم از ایرانسل سرعت کف برم و بزنم تو کار دانلود :دی (بدجوری دارم لحظه شماری میکنم :دی)
اینترنت فعلی بنده :دی( رایتل مصرف ازاد)
: اون حشاب هم مربوط میشه به فریم ور گوشی :دی چون خاور میانه روش نصب نکردم حرف "س" رو "ش" نشون میده
چرا من 9.3 مگ گرفتم تو پستای قبلی گذاشتم.نقل قول:
آره من خیلی جاها رفتم که تحت پوشش بوده. خیلی فراتر از دانشگاه ها. مرکز شهر از خیابون انقلاب به بالا خیلی جاها تحت پوشش ه.نقل قول:
کدوم منطقه هست؟نقل قول:
مناطق مرکزی شهر در حال تستنقل قول:
مرکز شهر که وسعتش زیاده (عطائی ؟ امام؟ پنجراه؟ شهرچایی؟ باکری؟ و...) . شد جریانه پیداکردن پرتقال فروش :biggrin:نقل قول:
LoL:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: +18
اینم bts محله ما:
با bts حدود 50 متر فاصله داریم.ولی سیگنالش با اینکه خونه دوستمون نزدیکه به نظرم ضعیفه...یعنی ممکنه خودشون اینکارو کرده باشن؟
تو محله ما تهران یکی دوروز بود با نوسان زیاد اما از دیشب با یه خط انتن گرفت و به نت دیگه وصل نمیشه. دوستان استفاده کنید چون داره هرروز بدتر میشه. همه جای دنیا طرح ازمایشی ضعیف و طرح انهایی خوبه اما تو ایرا ن برعکسه به محض سراسری شدن سرعت نسل 2 تجربه خواهید کرد البته با انتن ضعیف تر.
واقعاً اگه 20 مگابایت بده من adsl رو جمع می کنم ارزش داره واقعا اگه میشه یه تست بدون idm بزار از خط
صفحه قبل از speedtest تست گذاشم.نقل قول:
دمت گرم داداش با چنتا آنتن این سرعت رو بهت داد ؟
دوست عزیز هر چیزیو بهر کاری ساختن. 3G اینترنت همراهه نه ADSL!نقل قول:
اونم مگابایت نیست مگابیته، 8 برابر فرقشونه!
بله می دونم ما منتظر 150 مگابیت و 200 مگابیت هستیم
حداقل 4G بدن
با امین موافقم ....این اشتباه ها پیش میاد دیگه!نقل قول: