سلام رفقا
خوبین؟
به نظر من گل منچستریونایتد بهتر بود آفساید باشه
نظر شما چیه؟
قربونتون
سیا
Printable View
سلام رفقا
خوبین؟
نظر شما چیه؟
قربونتون
سیا
انگاری فعلا بهتریم مهاجممون فلینیه .. فن خال هم تو مصاحبه بعد از بازیش در مورد فلینی گفت: "فلاینی قدرت بدنی بالایی دارد و می تواند با فشار حریف کنار بیاید و همچنین گل هم می تواند بزند . من برای اولین بار او را در پستی که خودش می خواهد بازی دادم ولی من همیشه پستی برای او ندارم و این یکی از مشکلات من است . برای فلاینی و هررا خوشحالم چون آن ها همیشه بازی نمی کنند ولی امشب نمایش خوبی داشتند."نقل قول:
فلینی هم پست مهاجمین خیلی خوبه ها، هافبک دفاعی مون بلیند بود و فلینی یه جورایی به جا ماتا بازی میکرد.
وای خدای من شاو دفاع وسط!!! هم تو تیم ملی زیر 21 سال هم ساوتهمتون دفاع چپ بازی میکرد یعنی پست تخصصیش اینه حالا استاد از کجا این داستانو درآورده بود معلوم نیست. همش امیدوار بودم یکی اون اطراف توجیحش کنه:n02: از همه عجیب تر اون قسمتی بود که میگفت فن خال زیر بار زور نمیره اگر سفارش بازیکنی رو بکنی قبول نمیکنه نمونه شم همین شاو رو مثال میزد حالا انگار مربیای دیگه سفارشی کار میکنن یا لیگ برتر هندوستانه! کلا تو کلاس دیگه ای گزارش میکنه سرهنگ هرکسی نمیتونه این کار رو بکنه.. :n02:نقل قول:
آقا سرهنگ خفمون کرد با قضیه دفاع خطی و سه دفاعه! واقعا شورشو رو درآورده بود! این لفظ"جام حذفی انگلستان موسوم به افـــــــ ایــــــ کــاپ" رو 1000 بار گفت! دیگه هر بچه ای میدونه شاو چپ بازی میکنه! تو ساوتهمتون هم چپ بود و اصلا برای جانشینی اورا خریداری شد! بعد سرهنگ میگفت فن خال روخو رو میاورد چپ و شاو رو میبرد وسط! در حالی که روخو تجربه بازی در هر دو پست رو داره و قاعدتا وقتی لوک سمت چپ هست، باید دفاع وسط بازی کنه!!
گزارشگرای صدا سیما کلا به صورت دقیق هر تیم بزرگی رو رصد نمیکنن و قبل بازی میرن یه سایتی و همه اطلاعات رو از همون سایت تحویل مردم میدن! حال هر چرت و پرتی بود.
توفیق اجباری بود که بازی دیشب رو با گزارش علیفر نبینم :n02:نقل قول:
دیشب چند بار این جمله رو گفت؟ "میبینم باهم جزئیات کار رو....."
فلینی که تابستان داشت فروش میرفت خیلی پیشرفت کرده و در دوئل های فیزیکی و حضور در خط حمله عملکرد بسیار خوبی داشته.در جام جهانی هم برای بلژیک در این پست بازی میکرد ولی خب فقط به عنوان یک الترناتیو در مواقعی مثل بازی های تدافعی حریفان میشه این کار رو کرد و با یک مهاجم قابل اتکا مسلما فاصله زیادی داره.
در خط حمله الان یک مهاجم کاملا آماده نداریم درحالیکه آمار گل زنی تیم (در لیگ) برای رسیدن به جایگاه دوم باید بالاتر بره.
گفتنی ها رو که دوستان گفتن
فلینی به عنوان پلن بی خیلی خوب جواب می ده ولی واقعا از مهاجم هامون نا امید شدم به خصوص فالکائو با این بازی هاش... امیدوارم سریع فصل تموم شه برگرده بره
والنسیا هم دیشب خوب کار کرد
-------------------------------------------------------------------------------
یه نکته ای که در مورد تیم فن خال نمی تونم اصلا باهاش کنار بیام این حفظ توپ و کند کردن بازی هستش که به شخصه من اصلا نمی تونم تحملش کنم
به نظرم حفظ توپ فن خال صرفا برای این هستش که موقعیت به تیم حریف کمتر بده
به نظرم این جور صحنه ها هیچ جوره نمی شه یه تصمیم واحد گرفته بشهنقل قول:
نظر شما چیه؟
قربونتون
مثلا همین گل هررا هم می تونه صحیح باشه هم می تونه مردود باشه
کلا خیلی از قانون ها تو فوتبال به صورت کیسی هستن یعنی مثلا یه جا ممکنه توپ بخوره به دست بازیکن هند باشه یه جا ممکنه هند نباشه
معمولا این جور مواقع که قطعی نیست نظر داور مسابقه مد نظر قرار می گیره
?a million times:n02:نقل قول:
البته این تیکه کلام اختصاصی خودشه مثل عبارت "پشت محوطه 16.5 متر":n02:
.
.
.
دوستان از فالکائو خیلی دلسرد نشید. باید قبول کنیم حتی با رفتن ولبک و چیچا رقابت مهاجمین با هم سخته. الان سه تا از عالی ترین مهاجمای دنیا + یه جوون با انگیزه که ویلسون باشه رو یونایتد داره.
با یک فصل نباید سریع توقع داشته باشیم که بازیکن غوغا کنه. البته فالکائو هم پایین تر از حداقل ها بوده، ولی باید فرصت داد.
به نظر من همین فرصت به فلینی باعث شده که فقدان یه بازیکن تنومند در میانه میدان با حضورش جبران بشه.
+
جالبه امروز تو فیسبوک شایعه جابه جایی فالکائو - کاوانی در تابستان رو خوندم!:n13: دقیقا این جراید خارجی چی میگن نمیدونم!:n02:
یکی دو خبر راجع به خرید هافبک هم اومده بو که فن خال تائید کرده که حتما یه هافبک در تابستان میخره و شایعات هم دو رو بر باستین شواین اشتایگره.
عکس / چرا هررا باید در ترکیب یونایتد باشد !؟
آندر هررا که تا همین هفته گذشته، به نیمکت یونایتد دوخته شده بود، در بازی برابر برنلی فرصت حضور پیدا کرد و سپس در مسابقه برابر پرستون هم به زمین رفت، او در این بازی نمایش دلپذیری داشت و یک گل نیز به ثمر رساند، آمارها نشان میدهند او هر گاه برای یونایتد از ابتدا به میدان رفته است، خیره کننده ظاهر شده، و باید پرسید آیا فن خال هنوز هم دلیل بیرون گذاشتن وی را عدم بالانس تیمش می داند ؟!
هررا در ۵ بازی که برای یونایتد از ابتدا به میدان رفته است، ۵ گل زده است و ۵ پاس گل ثبت کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولدترافورد 105 ساله شد
در تاریخ 19 فوریه سال 1910، یونایتد اولین بازی خود را در اولدترافورد مقابل لیورپول انجام داد و با نتیجه 4-3 مغلوب شد.
شیاطین سرخ تا به امروز در مجموع 2253 بازی در این ورزشگاه انجام داده اند که شامل 1392 پیروزی، 491 مساوی و 370 باخت بوده است.
ظاهرا با پدیده 16 ساله بلژیکی، Indy Boonen ، قرارداد سه ساله امضاء شد. چپ پا و بازی ساز هست.
با اخباری که در مورد نقل و انتقالات وجود داره تابستانی داغ در پیش داریم !
تیم که دلچسب بازی نمی کنه، نتایجش هم اصلا ثبات نداره .. :19:
اینطوری قطعا مشکل بازیکن نیست !
این فن خال هم داره کوپنش باطل میشه
این چه نتایجیه آخه تیم تو بازیهای خارج از خونه میگیره:n34:
باز ماتا رو نیمکت بود اخر با این کارای احمقانش باعث میشه ماتا اخر فصل از تیم بزاره بره
بازیهای سختمون با چلسی - من سیتی - اورتون- تاتنهام-نیوکاسل- لیورپول- آرسنال هنوز مونده
بعد حضرت آقا از پس سوانسی و استوک سیتی و استون ویلا در خارج از خونه بر نمیاد:n29:
شاید شامل فن خال هم بشه ! درسته که ما اصلا به بی ثباتی عادت نداریم ولی این شامل نتایج هم میشه ! از بازی هایی که "باید" امتیاز بگیریم، نمی گیریم، چطور میشه توقع داشت تیم سهمیه بگیره؟نقل قول:
با اخباری که در مورد نقل و انتقالات وجود داره تابستانی داغ در پیش داریم !
در مورد ماتا هم کاملا موافقم، فلسفه عدم بازی دادنش رو نمی فهمم در صورتی که مشخصا تیم به خلاقیتش نیاز داره.
فن خال یه کار مثبت میکنه پشت بندش سه چهار تا اشتباه فاحش انجام میده هررا تو این بازی ترکیب اصلی بود خیلی هم خوب بازی کرد و گل هم زد کاری که باید از خیلی قبل انجام میشد. تعویض ها مثل همیشه رو اعصاب. هیچ وقت دوست نداشتم یه روزی مثل امروز بیام بگم فن پرسی نباید بازی میکرد یا 90 دقیقه تو زمین نمی بود باورتون میشه تیمی که اول فصل دفاعش افتضاح بود و حمله اش عالی به نظر می رسید حال و روز این روزاش آمار نشون میده دفاع بهتر شده و حمله داغون. این بازی در مقایسه با بازیهای قبلیمون بهتر بازی کردیم و فرصت گل زنی داشتیم اما هنوز فاصله داریم با یونایتدی که فرصتاشو با بی دقتی از دست نمی داد و وقتی گل میزد 2دقیقه بعدش دروازش باز نمیشد. این بازیا رو که میبینم یاد آخرین فصل حضور فرگوسن می افتم بازی با ساوتهمتون اگه یادتون باشه تیم 1-0 عقب افتاد بعد 1-1 شد دوباره 2-1 عقب افتاد پنالتی رو فن پرسی از دست داد ولی بعدش گل زدیم و 2-2 شد داور 4دقیقه وقته اضافه گرفت بازی رو 3-2 بردیم با هتریک فن پرسی گزارشگر انگلیسی می گفت باورتون میشه؟! این منچستر یونایتدِ.. تیمی که هیچ وقت تسلیم نمیشه..
اون زمان اگه بازی منچستر پخش مستقیم بود حتی 1 دقیقه بازی رو از دست نمی دادم ! تا خود سوت پایان چون می دونستیم تیم هیچوقت تسلیم نمیشه. بازی بود تویه موقعیت گل 21 تیم به گل رسید ! دقایق آخر بازی ! خیلی روز بد کم داشتیم، اینکه تیم بد بازی کنه. حتی تویه اکثر بازی هایی هم که می باختیم حداقلش از بازی لذت می بردیم ولی الان تیم می بره از تیم انتقاد می کنیم ! میگیم اصلا خوب نبودیم.
برای من و احتمالا اکثر دوستان که هنوز عادت نکردیم منچستر رو بدون فرگی ببینیم، این روند اصلا قابل قبول نیست.
وقتی یه مربی به یه تیم میاد خب میاد براساس نیازها و سبک بازی که مد نظرش هست بازیکنانش رو انتخاب می کنه، ممکنه بعضی ها برن، ممکنه بعضی ها بیان؛ ولی در حالتی ممکن هست تفکرات اون مربی اصلا با فلسفه اون تیم سازگار نباشه یا مربی تویه اون باشگاه موفق نباشه.
نمیگیم فن خال باید معجزه کنه و همین فصل قهرمان بشه ! ولی حداقلش اینه که الان باید به یه ثبات رسیده باشه تا بتونه باز هم حداقل سهمیه رو بگیره.
مسیر به نحوی هست که شاید در نهایت به این نتیجه برسیم که اینبار فن خال با ما سازگار نیست. با برنامه ای هم که برای نقل و انتقالات تابستانی داریم و خریدهای سنگینی که قرار انجام بشه اگه روند همین باشه، اون خریدها هم دردی رو دوا نمی کنه.
دقیقا همینه کلا فلسفه طرفداری همینه که همیشه پشت تیم و مربیه تیمت باشی و کسی به تمامیت کار فن خال اعتراضی نداره ولی باید قبول کنیم بهش انتقاد وارده و فن خال تو این مدت کارهای اشتباه زیادی کرده استفاده از سیستم های مختلف و انتخاب بدترین اون برای تیم بازی دادن خیلی از بازیکنا تو پست غیر تخصصیشون ثابت بازی دادن بازیکنایی که با وجود تداوم در بد بازی کردنشون باز هم تو ترکیب بودن و در کنار اون بازی ندادن به بازیکنایی که تیم به خلاقیت یا قدرت بدنی یا جنگندگیشون تو زمین نیاز داشت و همه ی اینا باعث شد تیم به ثبات نرسه و هماهنگ نباشه. و من هنوز از بالانسی که فن خال تو صحبتاش میگه چیزی نمی فهمم!! خریدهای تابستون قبل حداقل هدفشون کسب سهمیه لیگ قهرمانان بود و فن خال می دونست هدف اصلی تیم اینه و به نظر من ما تواناییشو داریم.نقل قول:
نمیگیم فن خال باید معجزه کنه و همین فصل قهرمان بشه ! ولی حداقلش اینه که الان باید به یه ثبات رسیده باشه تا بتونه باز هم حداقل سهمیه رو بگیره.
اون روحیه از مربی به بازیکنا منتقل میشد و تا آخرین لحظه هدف تیم گلزنی و گرفتن نتیجه خوب بود وقی خلاصه اون بازی ها رو این روزا نگاه میکنم مقایسه میکنم با رفتار فن خال مقابل تیم وستهم که دقیقه 95 بود بازی تموم شده بودو اون تعویضو داشت انجام میداد از ترس اینکه همین 1امتیاز رو هم از دست بده!!نقل قول:
اون زمان اگه بازی منچستر پخش مستقیم بود حتی 1 دقیقه بازی رو از دست نمی دادم ! تا خود سوت پایان چون می دونستیم تیم هیچوقت تسلیم نمیشه. بازی بود تویه موقعیت گل 21 تیم به گل رسید ! دقایق آخر بازی ! خیلی روز بد کم داشتیم، اینکه تیم بد بازی کنه. حتی تویه اکثر بازی هایی هم که می باختیم حداقلش از بازی لذت می بردیم ولی الان تیم می بره از تیم انتقاد می کنیم ! میگیم اصلا خوب نبودیم.
به نظر من فن پرسی و فالکائو جفتشون توی تیم زیادین .نقل قول:
رونی و ویلسون رو بذاره مهاجم و ماتا و هررا و دی ماریا رو توی هافبک بازی بده بهتر نتیجه می گیریم.
خرید یه مهاجم توی فصل جدید می تونی کمک کنه.
به شخصه امیدوارم دیبالا رو بگیریم.
به نظر من فن پرسی و فالکائو جفتشون توی تیم زیادین .نقل قول:
رونی و ویلسون رو بذاره مهاجم و ماتا و هررا و دی ماریا رو توی هافبک بازی بده بهتر نتیجه می گیریم.
خرید یه مهاجم توی فصل جدید می تونی کمک کنه.
به شخصه امیدوارم دیبالا رو بگیریم.
والا فن خال که این همه ترکیب و چینش رو امتحان کرده، این رو هم امیدوارم امتحان کنه ! بلکه جواب بده !نقل قول:
این تیکه از یادداشت سایت گل هم جالب بود؛ مشخصا همه مشکل رو فن خال می دونن.
Again on Saturday, there was none of the intensity and movement that United were so used to - and spoiled by - in those halcyon days under Sir Alex Ferguson.
Van Gaal’s philosophy so far appears to be nothing more than to control the game at a slow tempo and hope that, at some point, the quality of their forwards will make the difference in the final third.
Even one of those men, Radamel Falcao, was left on the bench for the full 90 minutes in Swansea as the likes of Antonio Valencia and Ashley Young were brought on instead.
As United desperately, predictably, smashed long balls up to Marouane Fellaini in the final moments, Swansea were well prepared as they denied the visitors any time or space around the edge of the penalty area.
No chances arrived, just as they didn’t throughout the second-half as Van Gaal’s brave boast emphatically backfired.
با ویلسون موافقم چون بازیکن شوت زنی هم هست امسال، تیم آمار شوت به چارچوبش خیلی بد بوده.نقل قول:
هررا هم تو هر مسابقه که بازی کرده عالی بوده و امیدوارم دیگه فن خال از ترکیب کنارش نزاره.
فعلا فن خال خرید یک هافبک تراز اول رو در تابستون تایید کرده و گفته به دنبال بالانسه و در خط هافبک به بالانس نیاز داره. به نظرم درست هم میگه شاید اگر دیشب کریک رو داشتیم نمی باختیم خیلی وقته یونایتد یه هافبک تاپ نداشته.
الان برای خرید تابستان صحبت از ممفیس دیپای وینگر آیندهوون هلنده
باید جای فالکائو یک فوروارد بگیریم دیبالا مهاجم پالرمو خوبه که چند تا باشگاه دیگه هم میخوادش
برا هافبک اول فصل اگه ویدال با قیمت گزاف هم جذب میکردیم اینقد مشکل برامون پیش نمیومد
از بین هافبکهای تراز اول پوگبا که به احتمال خیلی زیاد میره رئال مادرید- استروتمن هم که به فنا رفته و مصدومه:n36:
امیدوارم وودوارد تابستان در خرید بازیکنا یکم جنم از خودش نشون بده سر خرید بازیکن تن و بدنمون نلرزه:n15:
بنبست در مذاکره منچستریونایتد و دخهآ به خاطر تمدید قرارداد
یونایتدها از چندی قبل تلاش کردند تا با «داوید دخهآ» گلر 24 ساله خود بر سر امضای قراردادی جدید توافق کنند.
آنگونه که روزنامه ساندیمیرر گزارش کرده ، این مذاکرات اکنون به بنبست رسیده است. علت این امر هم اختلاف بر سر تبصره رقم فروش بین طرفین ذکر شده است.
براساس این گزارش یونایتدها امید داشتند قراردادی منعقد کنند که دارای تبصره فروش گلر خود با رقم 67 میلیون یورو باشد اما دروازهبان اسپانیایی خواهان درج تنها 35 میلیون یورو شده است.
با توجه به این موضوع ، به نظر میرسد فعلا طرفین تمایلی برای رایزنی بیشتر نداشته باشند.
دخهآ که قرارداد کنونیاش تا سال 2016 است ، سخت مورد توجه رئال مادرید قرار دارد.
صحبت برای نقل و انتقالات از الان خیلی خیلی زوده
در زمان پنجره نقل و انتقالات که این همه شایعه خرید و فروش بازیکن زیاد هست تنها به یکی دو خرید رسیدیم چه برسه به الان
روزنامه ها و سایتها هم که مسلما بدنبال این حاشیه ها هستند و براشون فقط تیتر جذاب مهمه نه واقعیت
نتایج تیم هم به تغییرات مداوم ترکیب فن خال برمیگرده و هم به آماده نبودن اکثر بازیکنان تیم
به لحاظ سیستمی،فن خال از سیستم 2-5-3 ابتدای فصل به 2-4-4 رسیده و تقریبا در بازیهای اخیر تغییر سیستم ابتدایی رو نداشتیم اما تغییرات جایگزینی نفرات هنوز به ثبات نرسیده که باز به همون مسئله مصدومیتها و عدم آمادگی بازیکنان هم مربوط میشه.
این مسئله در خط حمله بیش از هر جای دیگری محسوس هست.رونی که اکثرا پشت مهاجمان یا در کناره ها بازی میکنه کاملا موثر بوده اما یک مهاجم تمام کننده در جلوی رونی نداریم.نه فن پرسی آماده هست و نه فالکائو هرچند که فاکائو انگیزه و دوندگی بیشتری داشته اما آمار گلزنی خوبی نداشته.ویلسون هم با همه شایستگی هاش کاملا کم تجربه هست و در یک بازی که در ابتدا به زمین اومد نشون داد که نمیشه به عنوان مهاجم اصلی مورد توجه قرار بگیره.
همین امر باعث شده تا استفاده از فلینی و ارسال ها برای او به یکی از تاکتیکهای اصلی تیم تبدیل بشه هر چند که در بازی اخیر فلینی به معنای واقعی افتضاح بود.یا خطا میکرد یا توپ ها رو از دست میداد.
باز هم میگم که بحث نقل و انتقالات فقط در زمان خودش میتونه باعث تقویت تیم بشه و ما باید با بازیکنان فعلی فصل رو به پایان برسونیم.پس باید امیدوار به روند بهبود وضعیت بازیکنان و تیم باشیم.
عملکرد فن خال در بازیهای خارج از خونه اینجوری حساسیت بوجود آورده در بالای جدول برا سهمیه که دیگه کار به جایی رسیده آرسنال و لیورپولم الان شاخ شدن
بخصوص لیورپول که خیلی باهاش فاصله داشتیم- تاتنهام و ساهتمپتون فک نکنم بتونن تا اخر فصل دوام بیارن و از رده خارج میشن
مویس سال قبل بیشترین امتیازاتش در خارج از خونه گرفت تو اولدترافورد افتضاح بود قضیه این فصل فن خال برعکس شده تو خارج از خونه به معنای واقعی کلمه گند زده :V22:2برد خوب فقط مقابل ساهتمپتون و آرسنال آورده در خارج از خونه
امیدوارم مثل نیم فصل اول جلو تیمهای بالا جدول عملکرد خوبی داشته باشیم 12هفته باقی مانده خیلی حساسه برای کسب سهمیه
ایکاردی مهاجم آرژانتینی اینتر خیلی عملکرد عالی داشته امیدوارم یک پیشنهادی در فصل نقل و انتقالات برا جذبش به اینتر بدن
با خبرهای بد جدید در خدمتتونیم.. سورپرایز :n27:
ویلسون تو بازی تیم زیر 21 ساله ها مصدوم شده و فن پرسی هم فعلا خبری از شدت مصدومیتش نیست به نظرم پاش بدجوری آسیب دید که نتونست به بازی ادامه بده.
اوضاع دخیا هم هر روز پیچیده تر میشه، روزنامه ها گفتن ایشون با فن خال جرف نمی زنن و میونه شون مثل اینکه خوب نیست..نتیجه گیری در مورد تمدید قرارداد یا رفتن به رئال به شما واگذار میشه.
خیلی بیشتر از حساس هر کدوم مثل یه فینال شده برامون با وجود لیورپولی که اوج گرفته، آرسنالی که امشب ثابت کرد مثل همیشه ست پس چهارمی رو بزارید کنار براش، اینا در صورتی که بخوایم تاتنهام و ساوتهمتون رو رقیب حساب نکنیم. به نظرم سرنوشتمون دست خودمونه به شرطی که خوب رقمش بزنیم.نقل قول:
12هفته باقی مانده خیلی حساسه برای کسب سهمیه
به نظرم بیشتر اوقات حرفی که روزنامه ها می زنن با اون اتفاقاتی که تو باشگاه داره میوفته متفاوته البته امیدوارم الان هم اینطور باشه ولی این قرارداد بستن بازیکنای خوب برای یونایتد این چند ساله خیلی پیجیده شده نمونه شم رونی، چقدر روزنامه حرف نوشتن و چقدر لفتش داد تا تمدید کنه با اینکه میتونست با یه مصاحبه همه ی اون حرفارو بی اثر کنه ولی نکرد تا اون قرارداد رو با اون قیمت بست می دونید که رونی بالاترین حقوق هفتگی رو بین تمامی بازیکنان تو کل لیگهای حرفه ای میگیره امیدوارم این داستان تمدید قرارداد دخیا هم آخرش خوب باشه.
ولی به قول شما تمدیدم نکرد، نکرد. یونایتد باشگاه بزرگیه پس باید انتظار اتفاقات بزرگ رو هم داشت :n39:
دخيا : چطور ممکن است با فان خال قهر باشم؟
طولانی شدن روند مذاکرات تمدید قرارداد داوید دخیا، دروازه بان اسپانیایی منچستریونایتد، به شایعات جدایی احتمالی او از این باشگاه در پایان فصل و پیوستنش به رئال مادرید قوت بخشید اما این بازیکن امروز در مصاحبه با تلویزیون منچستریونایتد، تمام این شایعات را رد کرد:" چطور ممکن است با فان خال قهر باشم؟ نه تنها با او حرف می زنم که هر دو، بهترین ها را برای باشگاه می خواهیم. شایعاتی که در اسپانیا پخش شده، صحت ندارند و این اخبار، دروغ و ساخته و پرداخته مطبوعات هستند."
دخیا در مورد شرایطش در باشگاه گفت:" در حال مذاکره بر سر تمدید قرار داد هستیم. باید بگویم که این فصل، در بهترین مقطع دوران فوتبالم قرار دارم و بیشتر از هر زمان دیگری از حضور در منچستر لذت می برم. روز به روز در حال بهتر شدن هستم و از این بابت بسیار خوشحالم."
با دو گل سلطان:n12: بازی بردیم
تعویض نیمه دوم فن خال و اومدن یانوزای به بازی در اوایل نیمه دوم عالی بود و با تکنیک نابش بدجور دفاع ساندرلند بهم ریخت و روی گل دوم رونی هم تاثیر مستقیم داشت
فقط اگه یک مقدار از تکروی هاش کم کنه عالی میشه:n01: حرکت فالکائو هم روی صحنه ای که منجر به اعلام پنالتی شد خیلی قشنگ بود که از شانس بدش درست بعد گل شدن پنالتی فن خال تعویضش کرد:n31:فن خال قبل بازی یک مصاحبه کرد و گفت به مهاجم تراز اولی نیاز دارم که بتونه در یک فصل 20 گل برای تیم به ثمر برسونه و فن پرسی و فالکائو در شرایط ایده آلشون قرار ندارن-اگه از اول فصل به رونی در خط حمله بازی میداد مطمئنن الان رونی بهترین گلزن تیم بود که بخاطر کمبود بازیکن از رونی در خط هافبک استفاده میکنه
به امید برد در بازی بعد تیم که در خونه نیوکاسل بازی داریم :n16:
حرفای عباس عزیز تائید میشه.
از نیمه دوم بازی رو دیدم. کلا تیم خیلی خوب توپ رو تا پشت محوطه جریمه میاره. اما انگار بعدش یادش میره چی کار میخواد بکنه.:n02:
به اضافه اینکه احساس کردم یانوزای مقادیری با پاس دادن به هررا مشکل داره!:n23:
دم جان و وز گرم که کمک مستقیم داشتند برای برد راحت.:n02:
امیدوارم ماتا بیشتر تو ترکیب حضور داشته باشه.
این یانوزای یه مقدار شبیه روبن نیست حرکاتش؟؟؟؟؟؟
شیرر : بازی فالکائو برای مدافعین قابل پیش بینی است
آلن شیرر مهاجم افسانه ای لیگ برتر انگلیس، بازی فالکائو را قابل پیش بینی و مشخص می داند.
شیرر در انتقاد از عملکرد فالکائو، مربیان یونایتد را هم مقصر می داند، او در بازی قابل پیش بینی فالکائو، عدم راهنمایی گیگز و فن خال را مورد سرزنش قرار داده است:
" با خودم فکر میکنم چرا گیگز و فن خال قدری به فالکائو کمک نمی کنند !؟ انگار هیچی به وی نمی گویند، حس میکنم آنها سر او داد نمیزدند، به او نکته ای را نمی گویند، کمکش نمی کنند، نمی گویند قدری متفاوت بازی کن، پشت دفاع حرکت کن، در فضاها حضور پیدا کن. به آن منطقه برو. "
" تقریباً برایم واضح است که هیچ چیزی به او نمی گویند، هیچ کمک یا راهنمایی در تمرینات به او نمی شود، چرا که هر بازی این اتفاق می افتد و او بازی تکراری را به نمایش میگذارد، بازی او برای مدافعین مشخص است و مقابله کردن با وی آسان می شود."
البته به شخصه با این مطلب موافق نیستم. جاگیری های فالکائو به عنوان یه مهاجم تراز اول خوبه، تحرکش هم همینطور ولی هر بازیکنی سبک بازی خودش رو داره و قطعا تویه این سن می تونه سبک بازی خودش رو تغییر بده ؟!نقل قول:
همه هم خوب می دونیم مهاجم تراز اول و گلزنی هست و مطمئن باشید تویه تیم بعدی خودش دوباره میشه اون فاکائو همیشگی و گلزن !
اینکه چرا تویه منچستر موفق نبوده دلایل زیادی می تونه داشته باشه ولی به نظر من "قابل پیش بینی بودن" جزء اون دلایل نیست.
به نظر منم دلیلش این نیست یکی از دلایل میتونه تفاوت لیگ برتر با بقه لیگها باشه نمونه ی دیگه اش دیماریا به نظرم اگه فن خال فرصت بازی تو فصل بعد رو به فالکائو بده من یه جورایی مطمئنم بهتر از این فصل کار میکنه و دلیل دیگه هم میتونه این باشه که این فصل به خاطر مصدومیت هایی که داشتیم بازیکنا زیاد فرصت نکردن ثابت کنار هم بازی کنن و هماهنگ بشن.نقل قول:
البته به شخصه با این مطلب موافق نیستم. جاگیری های فالکائو به عنوان یه مهاجم تراز اول خوبه، تحرکش هم همینطور ولی هر بازیکنی سبک بازی خودش رو داره و قطعا تویه این سن می تونه سبک بازی خودش رو تغییر بده ؟!
همه هم خوب می دونیم مهاجم تراز اول و گلزنی هست و مطمئن باشید تویه تیم بعدی خودش دوباره میشه اون فاکائو همیشگی و گلزن !
اینکه چرا تویه منچستر موفق نبوده دلایل زیادی می تونه داشته باشه ولی به نظر من "قابل پیش بینی بودن" جزء اون دلایل نیست.
موضوع دیگه اینه وقتی یه ستاره داره تو زمین بازی میکنه اگه کل بازی هم محو باشه ولی یه جورایی مطمئنی بالاخره کارشو انجام میده حالا یه پاس عالی ، یه حرکت عالی، مثل همین که فالکائو بازی قبل انجام داد. کاری که یه بازیکن متوسط قادر به انجامش نیست.
قطعا در فصل بعد از تیم جز قهرمانی توقع دیگه ای نداریم، این رو خود فن خال هم می دونه، بنابراین تمامی برنامه ها در اون جهت باید تنظیم بشه که یکی از اونا بستن تیمی در اون حد هست. شروع اون خب با یه سری از خریدها زده شد، خریدهایی که بیشتر مطابق نظر فن خال و برای پیاده سازی افکار تاکتیکی اون بودن که البته با خریدهای تابستان کامل میشن؛ یعنی خریدهایی که در تابستان انجام خواهد شد تیم رو برای فن خال آماده می کنه تا بتونه به اون هدفی که باید برسه، به نوعی ابزارش رو به طور کامل در اختیار خواهد داشت.نقل قول:
در فاز حمله همونطور که خود فن خال هم اعتراف کرد به یه مهاجم تمام عیار نیاز داریم. از بین فن پرسی و فالکائو خب هیچکدوم تا الان اون مهاجمی که باید نبودن.
اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم رفتن فن پرسی از منچستر به دلیل شرایط سنی و همچنین ناآمادگیش دور از ذهن نیست، گرچه می دونم بازیکن بسیار دوست داشتنی هست. فالکائو هم اگه نتونه خودش رو ثابت کنه با توجه به اینکه قرضی اومده قراردادش تمدید نمیشه ولی اگه تبدیل بشه به همون مهاجم فرصت طلب و ماشین گلزنیش روشن بشه قطعا می تونه یکی از گزینه ها برای فصل آینده باشه.
اگه هر دو رو از دست بدیم پر کردن جای خالیشون با 2 تا مهاجم تراز اول خیلی سخته و با توجه به اینکه خریدهای بسیار دیگه ای رو هم مد نظر داریم هزینه ای بیش از پیش رو به تیم تحمیل می کنه؛ تازه به نظر من همین الان هم با وجود فن پرسی، فالکائو و ویلسون یه مهاجم دیگه هم می خوایم تا در امر گلزنی با مشکل موجه نشیم.
حالت دیگه هم می تونه حفظ فن پرسی، عدم تمدید قرار داد فالکائو و جذب مهاجم باشه. فن پرسی میشه یه تعویض مطمئن که تجربش می تونه فصل بعد به دردمون بخوره.
اگه بخوایم دقیق تر به لیست بازیکنای این فصل نگاه کنیم؛
4 تا دروازه بان خوب داریم (آموس قرضی رفته بولتون) که شامل 2 دروازه بان جوان میشه و 2 دروازه بان با تجربه.
تویه خط دفاع نگاهی به سن بازیکنان نشون میده که نیاز به مدافع با تجربه داریم، با تجربه و تراز اول. در این بین ایونز با 27 سال سن با تجربه ترین مدافع ماست که البته از نظر فنی هم در سطح بالایی قرار نداره. (یانگ و والنسیا به صورت تخصصی بال چپ و راست هستن)
در خط هافبک باز هم به بازیکنانی در سطح دی ماریا نیاز داریم. از نظر سنی و فنی ترکیب خوبی در خط هافبک داریم به شرطی که بازیکنان در حد نام خودشون باشن.
در مورد مهاجم ها که قبل از این صحبت کردم.
مطمئن باشید با جذب 5 6 بازیکن در تابستان که قرار نیست همه اون ها هم نجومی باشن، می تونیم تیمی ببندیم که بدون شک مانند همیشه مدعی قهرمانی باشه.
این تیمی که الان هست به نظر مشکلاتش بیشتر از خرید چند تا بازیکنه.....
مشکل اصلیش به نظر من شرایط بدنی بازیکن هاست که لنگ میزنه و معلوم نیست مشکلش از کجاست وگرنه این همه مسدومیت که برای بازیکنا پیش میاد طبیعی نیست....
دوم وجود یه سری بازیکن به درد نخوره که فقط دارن حقوق الکی میگیرن و هیچ فایده ای ندارن در ضمن مشتری هم ندارن که بشه فروختشون.....
سوم جناب وودوارد که خیلی بی عرضست
به نظر من هممشکل اصلی شرایط بدنی بازیکن هاست
بازی رو دارم نگاه میکنم ولی این گزارشگر بد رو اعصابمه هیچ جوره صداش گزارشش قابل قبول نیست!!!!!
گند زده تو بازی
Player ratings
Newcastle United: Krul (7), Janmaat (6), Coloccini (6), Williamson (6), R.Taylor (6), Obertan (6), Sissoko (7), Abeid (6), Ameobi (6), Riviere (5), Cisse
(5)
Subs: Gutierrez (6), Perez (7), Gouffran (5)
Manchester United: De Gea (7), Valencia (6), Smalling (6), Evans (6), Rojo (6), Blind (7), Herrera (7), Di Maria (5), Fellaini (7), Young (7), Rooney (6)
Subs: Januzaj (6), Mata (5), Carrick (5)
Man of the match: Fellaini
عجب بازی نفس گیری بود
خدایی دم رونی گرم رو صحنه گلی که اشلی یانگ زد چه پرسی کرد مدافعای نیوکاسل رو کارش هم نتیجه داد و گل برتری زدیم:n31:
تیم کرول هم 2تا موقعیت خوب از فلینی گرفت و یک موقعیت عالی هم اشلی یانگ داشت که اگه به رونی پاس میداد گل میشد:n35:
3بازی بعدیمون خیلی حساسه
بازی با آرسنال در جام حذفی
بازی با تاتنهام در اولدترافورد
بازی با لیورپول در آنفیلد
به امید برد در هر 3بازی:n16:
منم تبریک میگم بابت برد.
متاسفانه به خاطر گزارشگر محترم بازی وسطای نیمه اول خوابم برد و بازی رو ندیدم. ولی خیلی خوشحال شدم که بردیم. برم دنبال خلاصه بازی ...:n02:
+
حالا عباس جان، حساب کن بعد از اون سه بازی ای که گفتی یه وقفه کوچیک خواهیم داشت جلو استون ویلا و بعد سه بازی مهم دیگه جلو سیتی، چلسی و اورتون. بلادی هل!!:n02:
خب
بیاین یه حساب سر انگشتی بکنیم ببینیم تا پایان هفته 34 ام (بعد از گذرونده یه عالمه بازی سخت) چندمیم.
با فرض اینکه بازی های خونگی مون رو ببریم و خارج از خونه رو مساوی کنیم:
نتیجتا با سه برد و سه تساوی، 12 امتیاز میگیریم. مجموع امتیازاتمون میرسه به 65. ضمن اینکه اگر بتونیم لیورپول رو در آنفیلد ببریم، یه جورایی کلید جدایی لیورپول از 4 تیم اول رو زدیم.
لیورپول جدی ترین رقیبمون تو این 6 بازی کلا دو بازی سخت داره، یکیش با ماست و یکیش هم با آرسنال. نکته امیدوار کننده اینه که لیورپول تو این 6 بازی، 4 بازیش خارج از خونس.
اگر لیورپول با ما و آرسنال مساوی کنه و یکی از بازی های ساده خارج از خونش رو هم مساوی کنه، اونا هم 12 امتیاز میگیرن از این 6 بازی و 63 امتیازه میشن تا پایان هفته 34 ام.
برای آرسنال اگر تاثیر cl رو بازی های لیگیشون رو کنار بزاریم، در 6 بازی آیندشون، 4 بازی خونگی دارن و دو تاش بازی سخت با لیورپول و چلسی هست. اگر اون بازی ها رو آرسنال مساوی کنه و 4 بازی دیگش با حریفای سادش رو ببره، 14 امتیاز میگیره و پایان هفته 34 ام 68 امتیازی میشه.
.
چیزی که با این حساب کتاب مشخصه، اینه که روی کاغذ هم خیلی سخته ما بتونیم خودمون رو در رده 4 ام هم نگه داریم. ولی مسلما تحت هیچ شرایطی نباید به حریفامون تو این 6 بازی ببازیم (خصوصا تو خارج از خونه ها) و باید حداقل امتیازات رو هم شده بگیریم. که این 7 بازی آتی (6 بازی لیگ + حذفی) فکر کنم تاثیر زیادی برای حضور فن خال در ot باشه. چون الان نیمه نهایی حذفی و رفتن به چمپیونز لیگ در عملکرد تیم در این بازی ها مشخص میشه.
چیزی که واضحه اینه منطقی بخوایم نگاه کنیم ما الان شانس سوم اون دوتا سهمیه هستیم بعد ارسنال و لیورپول
هم به دلیل فرم خوب اون ها به خصوص لیورپول و هم به خاطر بازی های سخت ما
مهمترین بازی فصل ما تو انفیلد مقابل لیورپول هستش
البته یه نکته هست اونم اینه که فن خال در مقابل حریفای بزرگ بهتر نتیجه می گیره کما این که تو دور رفت هم فقط به سیتی باختیم
صد در صد که نمیشه این حرفو گفت اون برد معروف جلو آرسنال که دیگه رو کاردانی فن خال نبود با صفر شوت زده تو چارچوب یک صفر جلو افتادیم و بقیه ماجرا رو که خودتون بهتر میدونید :n02:نقل قول:
البته یه نکته هست اونم اینه که فن خال در مقابل حریفای بزرگ بهتر نتیجه می گیره کما این که تو دور رفت هم فقط به سیتی باختیم
در مورد لیورپولم همه مون خوب می دونیم لیورپولی که اول فصل باهاش بازی کردیم خیلی با الانش فرق میکنه متحول شدن یه جورایی.
و اما بازی مهم پیش رو با آرسنال، ترکیبو واقعا نمی تونم حدس بزنم فن خال میخواد چیکار کنه امیدوارم کریک از ابتدا بازی کنه ولی فکر میکنم اگه بتونیم پست مهم آرسنال که کازورلا هستو از کار بندازیم خیلی به نفعمونه مثل بازیشون مقابل تاتنهام با این تفاوت که اونجا خود سانتی بد بازی میکرد چون پست خیلی مهمی بازی میکنه ولی از همه بیشتر ترسم از اوزیله خیلی خوب پاس میده اون ژیرو مهاجم سطح بالایی نیست که ازشون استفاده نمیکنه. نکته مثبت ولی همچنان اینه که یونایتد در بدترین شرایطشم آرسنال رو همیشه خوب میبره :n09: