این دغاغله چی بود پرسپولیس خرید؟ این که همش مصدومه !!
یعنی یه کار درست انجام ندادن این مسئولان پرسپولیس -_-
کاش زود برگرده تا این عالیشاه رو پرتش کنن رو نیمکت که حالم از بازیش به هم میخوره
Printable View
این دغاغله چی بود پرسپولیس خرید؟ این که همش مصدومه !!
یعنی یه کار درست انجام ندادن این مسئولان پرسپولیس -_-
کاش زود برگرده تا این عالیشاه رو پرتش کنن رو نیمکت که حالم از بازیش به هم میخوره
با همه بخش های حرفاتون موافقم بجز آخرینقل قول:
درخشان تا آخر فصل خواهد موند، چون اون یارو بساز بندازه خواهد موند!!!
اینا همه شون از قبل نقشه کشیده بودن که یهو عین قوم مغول حمله ور شدن به علی دایی و افشین پیروانی و در کمال ... اونارو از تیم بیرون کردن
سالها سپاهان تیم موفقی در ایران و آسیا بود چرا؟ چون ثبات مدیریت و هماهنگی کادرفنی داشت
الان معلوم نیست پرسپولیس صاحب داره یا نه!؟ هر روز یکی میاد یکی میره و هیچی به هیچی!!!
من نمیدونم آخه "سیاسی" هم شد فامیلی؟! آخه چطور میشه یه نفرو همینطوری بیارن بکنن همه کاره یه باشگاهی مثل پرسپولیس؟!
... متاسفم واقعا :n15:
کاملا موافقم!نقل قول:
1. درخشان میمونه چون سیاسی میمونه.
2. همونطور که گفتین، از لحاظ ساختار بهترین تیم ایران هستش. ( چه زمان رحیمی خودمون و چه زمان آقای ساکت )
3. در مورد تیکه ی آخری هم باید بگم که جوابش سه حرف بیشتر نیست: پول
چون سیاسی فقط و فقط اونو داره!
.
.
.
رحیمی امروز سیاسی رو قشنگ شست گذاشت کنار!
تو یه تیکه از حرفاش گفت: شما فکر می کنین بزرگین و قدرت دارین، من از شما بزرگ ترم، چون من خدا رو دارم و شما فقط پول دارین.
کسانی که ندیدن میتونن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینن تو برنامه ورزش و مردم چی گذشت!
اونطور که از رفتار بازیکنا موقع تعویض و مصاحبه ی سوشا برمیاد، مثل اینکه وضع بازیکنا اصلا خوب نیست و کار خیلی سخته...
این عالیشاه باید بدونه این فوتباله، دو میدانی نیست. علاوه بر دویدن، باید مهارت هایی مثل پاس دادن و شوت زدن هم یه مهاجم بلد باشه. نه که همش میدوه و حرکاتشم هیچ تنوعی نداره.
این نیلسون واقعا نباید دروازبان پرسپولیس باشه... نمیدونم چه جوی هست بین همه، هم طرفدار و هم گزارشگر، و کلا همه، نمیدونم هون بحث غریبه پرستی ما ایرانیاس یا یه چیز دیگه، همه میگن خوبه و اشتباهاتشو نمیبینن و بجاش یه ضربه میگیره همه :n12: میزنن! بابا این یه دروازبانه معمولیه... به هر حال باید یه چند تا موقعیت رو بگیره و الا فرق من و اون چیه؟؟ فصل قبلم خداییش اصلا موقعیت می اومد رو دروازه؟ بازی فینال جام حذفی یادتونه؟ بازی یکی مونده به آخر فصل قبل مقابل راه آهن یادتونه چه گلی خورد؟ و بازی امروز دیدین گلو؟؟... در حالی که سوشا بد شانس بود... امیدوارم درخشان به این نتیجه برسه که سوشا بهتره
واقعا تیم ما در مرحله اول فقط به یک مهاجم شیش دونگ نیاز داره... این عباس زاده بهتره برگرده همون لیگ یک...
درخشان 4تا بالای جدول خیلی خوب اومد
3تیم تراکتور استقلال سپاهان که با این بازیهایی که انجام میدن بین تیم اول تا سوم لیگ برتر امسال میشن بدون هیچ شکی
اقای ناجی پرسپولیس باید با بقیه تیمها از جمله فولاد و نفت تهران بجنگه سر چهارمی لیگ
اگه عقل داشته باشن نوروزی دغاغله از لیست خارج میکنن جاشون بازیکن میخرن
درمانگاه باز کردن اینهمه پای مصدومیت پولادی موندن آخرش نتیجش چی شد
پول مفت بهش دارن میدن نیم فصل داره میشه شازده یک بازی انجام نداده برای پرسپولیس:n24:
عباس زاده هم بعد اینکه به ناحق جایزه پدیده لیگ بهش دادن رفته قاطی باقالیا
واکنش پژمان جمشيدي به اخراج دايي(اينستاگرام)
پژمان جمشيدي بازيکن سابق پرسپوليس و تيمملي، متن بلندي را روي اينستاگرامش منتشر کرد و نسبت به تغييرات در پرسپوليس واکنش نشان داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، متن این پیام به شرح زیر است:
با اتفاقات اين چندروز پرسپوليس مجاب شدم نظر خودمو اينجا بنويسم تا شايد کمى آرام شوم.در بزرگى نام على دايى در فوتبال شکى نيست. همانطور که در بد بودن پرسپوليس اين سالها شکى نيست.دايى بزرگوار ميدانم که امسال تيمت از لحاظ مهره بسيار درتنگنا بودو دستت خالى اما على جان کاش درطول اين سالها کمى خوددارتر بودى.
کاش ميدانستى که هميشه نياز به دادن جواب نيست، همانطور که در گذشته جوابت را در زمين ميدادى. کاش يادمان نرود که طرفدار بيچاره(از جمله خودم) برد ميخواهد. با آرامش،بااحترام.اختلاف شما و جناب مايلى کهن يا ديگرعزيزان،پرسپوليس و پرسپوليسى را آزار ميدهد. حالا که هست کاش ميماند براى خودتان. ميماندبراى وقتى ديگر. اما چه ميشود کرد که بعضيها را نميشود دوست نداشت. دايى براى من از آن دسته دوست داشتنى هاست. مثل پروين مثل عابدزاده، مثل کريم، مثل نامجومطلق و مانند حميد عليدوستى.
پرسپوليس سالهاست که رنگ آرامش نميبيند.سال ١٣٧٧ شاگرد آقاى درخشان بودم در تيم ملى المپيک.از لحاظ فنى دوستش داشتم.بازيکن درخشان و ماندگارى هم درتاريخ پرسپوليس بودند و خواهند بود. اما به خودشان هم گفتم، با دايى خوب تا نشد. ميشد شکل بهتر و حرفه اى ترى عمل کرد. اما اين طبيعت فوتبال است.
بى شک درخشان کار سختى در پيش دارد چون شکل حضورش کمى بى مقدمه و آنى بود.در اين چند روز هم شايعاتى مبنى بر حضور من در کادر ايشان بود که دراين مورد بايد به صراحت بگويم،من،براى اين نيمکت مقدس هنوز بسيار کوچکم. بااينکه در اين سالها، عده اى رويش نشستند که در قواره آن نبودند ولى من که عظمتش را خوب ميشناسم.
به على دايى عزيزو افشين خان پيروانى مهربان خسته نباشيد ميگم به خاطر تمام لحظاتى که براى تيم محبوبم تلاش کردند وآرزوى روزهاى درخشان دارم براى پرسپوليس و کادرفنى جديدش.ودرآخر اعلام ميکنم ،بااينکه به شخصه دست بوس تک تک بزرگان اين باشگاه هستم ولى سربلندى پرسپوليس برايم از هر نامى بالاتراست. طرفدار هميشگى پرسپوليس پژمان
مطمئن باش رحیمی هم آش دهن سوزی نبودنقل قول:
یه مدیر عامل سپاهانی و اصفهانی که اینقدر جربزه نداشت شرایط رو مدیریت کنه و با هیئت مدیره فعلی کنار بیاد و همش پشت سر اسم علی دایی قایم شد و نتونست اوضاع رو مدیریت کنه
همون بهتر که پرتش کردن بیرون
مردک اگر الان سپاهان بود همچین مدیریت بحران میکرد که همه انگشت به دهن میموندن
این هیئت مدیره هم با این ندونم کاریش هم دایی رو سوزوند و هم حمید درخشان رو..هر چند که جفتشون قبلا سوخته بودن
امیر خادم این فصل پرسپولیس رو با انتخابش به گند کشید
بقول یکی وقتی یه کشتی گیر برای پرسپولیس تصمیم میگیره همین میشه
.............
حرفات درستهنقل قول:
ولی وقتی هیئت مدیره نخوانت تو کاری نمی تونی بکنی!
اگه رحیمی تو سپاهان موفق بود دلیلش این بود که تمام هیئت مدیره اش به رحیمی اعتماد داشتن و براش شرایط رو فراهم می کردن.
روزنامه های 18 ام به قبل رو بخون!!! تو همه شون دارن دم از بی پولی می زنن!
ولی چند ساعت بعد از رفتن دائی حتی پول بازیکن ها هم براشون ریخته میشه به حساباشون.
.
مگه نه اینکه سید جلال گفت سر مسائل مالی توافق نکردیم؟
مگه خود خلعت نگفت پرسپولیسی ها نموتونستن پول اون باشگاهه رو بدن؟
همین پولادی هفته پیش گفت: پول فصل قبلم رو بدین، بر میگردم.
.
رحیمی وقتی نتونست اینا رو نگه داره رفت سره گزینه های علی دائی:
1. عبداله کرمی برای دفاع (جایگزین سید جلال) ولی کرمی رفت سپاهانی که پول بیشتری میداد.
2. حدادی فر برای هافبک، ( البته بعید میدونم به حدادی فر تو ذوب پول بیشتری داده باشن )
3 ...
رحیمی نتونست کارش رو درست انجام بده چون نمی خواستن.
رحیمی اثبات کرد که آدم کثیفی نیست و فوتبال پاکی بازی می کنه.
.
دائی سرمربی منتخب اینا نبود و اینا دنبال یه بهونه بودن تا بر کنارش کنن.
رحیمی هم کاری رو کرد که یه مدیر عامل حرفه ای انجام میده. ( اعتماد به سرمربی )
.
.
.
.
البته شاید من و شما نظرات مون با هم متفاوت باشه
خوب!
اینم که طبیعیه!
به هر حال با توجه به سابقه ای که رحیمی داره، من که کاملا بهش اعتماد داشتم.
:n16:
رحیمی واقعا مشکلی نداشت!!!نقل قول:
مشکل اصلی از هیئت مدیره بود و رحیمی نقشی نداشت
نه پولی داشت و نه پارتی کلفت فقط میدونم مدیر قابلی بود و واقعا میتونست پرسپولیسو نجات بده
این کودتا از قبل برنامه ریزی شده بود و درخشانو از چند هفته قبل انتخاب کرده بودن
باشگاه تا وقتی دایی بود هیچی پول نداشت الان چی شده 6 میلیارد دایی+پول بازیکنا رو پرداخت میکنن؟
همه اینا واسه خراب کردن دایی و رحیمی بود
یک سوال؟
ادم سپاهانی و فوتبالی باشه بهتره با یک سردار باشه یا بساز و بفروش؟
این تیمی که تو زمین بود، همون تیم دایی بود....
احتمالا تا یکی دو هفتهی دیگه هم تیم دایی بیاد تو زمین....
هنوز خیلی خیلی خیلی زوده که بخوایم درخشان رو قضاوت بکنیم!! باید دید ترکیب خودش چیه و چیکار میکنه...
اون تیم بیصاحاب همینه همینه چی بود یه دفعه شروع کردن گفتن تماشاچی ها؟:n04:
کار تماشاگرای نفت م.س بود.نقل قول:
.
توی یه صحنه هوادارای نفت م.س اعتقاد داشتن که بازیکنان پرسپولیس توپ رو باید بیرون بزنن
بازیکن ما هم وقتی دید بازیکن شون بلند شد، دیگه توپ رو بیرون نزد.
اونا هم شروع کردن به شعار دادن!
.
.
.
اینجاست که میگن: شهر که خر تو خر میشه، غورباقه هفت تیر می کشه.
البته با این تفاوت که بازیکنا واقعا بی انگیزه بازی میکردن و اصلا شوری نداشت بازینقل قول:
اون شعار که خوب بود
در مقطعی میگفتن توپ تانک فشفشه سیاسی ... ک ش ه:دی
ولی بازم زیاد بد دهنی نکردن و صبور بودن
تو بازی های بعد شعار ها تند تر هم میشه
میدونم اینونقل قول:
منظورم این بود که چطور میشه یه باشگاه ورزشی اونم پرسپولیس رو میسپارن دست کسی که بقول مهران مدیری عکس با شورت ورزشی هم نداره!
یعنی نبود کسی که هم سابقه ورزشی داشته باشه،هم مدیریت بلد باشه(عین وحشیا شان و شخصیت دایی و پیروانی رو تخریب نکنه)
حالا پولشو میشد از اسپانسر، یا از افرادی گرفت و به تیم تزریق کرد ولی دیگه اجازه نداد بیان مربی رو با فضاحت تمام از تیم بیرون کنن!!!
واقعا خیلی خیلی ناراحت کننده س، اونهمه سابقه و اعتباری که دایی و پیروانی هم تو پرسپولیس هم تو تیم ملی داشتن، اونوقت یه نفر بساز بنداز میاد اونارو از خونه خودشون پرت میکنه بیرون!
اصلا نمی تونم این قضیه رو هضم کنم، زور داره واسم که پرسپولیس شده پاتوق بعضی از آدمایی که شرف ندارن
یه همخدمتی اراکی داشتم به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلم خیلی خوبی داره، الان دیدم این نوشته رو گذاشته رو والش
کپی می کنم اینجا تا شما هم بخونید، کاملا مناسب حال و روز پرسپولیس ِ
جالب اینجاست که این آقای رضا فراهانی استقلالی 2 آتیشه ست ولی آدم منطقی و روشن فکریه
بهر خدا مخوان!
سعدی در گلستان حکایتی نقل می کند که :
ناخوش آوازی به بانگ بلند قرآن همی خواند
صاحبدلی بر او بگذشت و گفت: تو را مشاهره چند است؟ گفت: هیچ
گفت: پس این زحمت خود چندین چرا همی دهی؟
گفت: از بهر خدا می خوانم. گفت: از بهر خدا مخوان...
گر تو قرآن برین نمط خـــــــــوانی ببــــــــــری رونق مسلمـــــــــانی
حمید درخشان گفته که من برای کمک به پرسپولیس آمده ام!
صاحبدلی پیدا شود و به حمید خانِ درخشان بگوید : " برای کمک به پرسپولیس،زودتر برو !!! "
بهتر بود درخشان با لباس ورزشی میومد رو نیمکت، خب اومده به تیم کمک کنه و اینطوری خودشم مثلا پا به پای تیم.. . . .
مربی نفت ولی خوش تیپ شده بود، تنش سلامت
دیگه جونم واستون بگه به نظرم عباس زاده دور موهاش رو خوب ماشین زده بود منتهی پشت موهاش کمی باید بالاتر میزد
علی عسگر که کلا ریش و ته ریش بهش میاد ولی باید رو مدل موهاش کار کنه
محمد نوری که دوباره داره موهاش بلند میشه خیلی هم خوب مثل دو فصل پیش، اینطوری بهتر میتونه بازیسازی کنه
حقیقی و نوروزی و طارمی یه بار یا کلا موهاشون رو یا از ته بزنن یا مد روز کنن ببینیم چجوری میشن شاید خوش تیپ تر شن
محمدی دروازه بان نفت و سابق تیم هم چه تیپی زده بود موهاشو از ته زده بود ته ریش و ریش پرفوسوری بهش میومد
بقیه بازیکنا حالا چون از حوصله این بحث خارجه بازی های بعد درموردشون میگم
لباس تیم هم بد نبود فک کنم نخی بود البته نه خالص، کمی پلی استر داشت، تبلیغ روش جالب بود با اون طرح شیر
کیفیت زمین و چمن هم که ظاهرا خوب بود یعنی رنگش که نسبت به قبل سبزتر و یکدست تر بود
از تبلیغات دور زمین هم استفاده بردم تنوع خوبی دیدم تو این بازی
صدای تماشاچیا رو دوست داشتم کمی ناهماهنگی داشتن شعارها که اصلا راضی کننده نبود تاثیری نداشت و به کسی برنخورد
پیمان یوسفی هم صداش رو دوست داشتم ولی سوتی داشت ایشاا.. سال بعد تو اَکه د ِ می داشته باشیمش
خاک به سرم در مورد بازی اصن یادم رفت اظهار نظر کنم:
بله در مورد بازی باید بگم که هیچ حرفی برای گفتن ندارم.
!!!!!!
خب!
محمد پنجعلی رو هم بیرون کردن و بجاش محمود خوردبین رو آوردن!
:n29:
تو بازی یه چیز بامزه اتفاق افتاد اونم این بود که چند لحظه یکی از لیدر ها رو نشون میداد که سعی میکرد ملت رو همراه کنه که یه شعاری رو بدن ولی کسی باهاش همراهی نکرد!! :)))
یعنی دقیقا هیچکس باهاش همراهی نکرد... تو اون صحنه راحت ۶۰-۷۰ نفر تو تصویر نشون داده شدن که!! :)))
کلی خندیدم بهش....
تیم هم به نظرم خیلی شانس اورد و نفت واقعا تیم نبود!! شاید اگر این بازی در مقابل یه تیم بهتر میبود، راحت ۳-۴ تا گل خورده بودیم...
خوردبین از وقتی که از پرسپولیس رفت تقریباً با همه سرپرست ها مشکل داشت.با همه احترامی که برای خوردبین قائل هستم اما رفتارش نادرسته.درسته که خیلی برای تیم زحمت کشیده اما نباید فکر کنه تیم برای خودشه.از وقتی که از تیم رفت همیشه تو مصاحبه هاش معلوم بود دنبال اینه که برگرده به تیم.احساس من اینه که دست بعضی ها باشه دوست دارن کل یوم 5 یا 6 نفر همیشه تو تیم باشن و باشگاه به نامشون باشه(پروین-خوردبین-ابراهیمی-قلیچ-کماسی-عابدینی)نقل قول:
پنجعلی بد کار نکرده بود.مشکل تم فعلاً امسال سرپرستی تیم نبود
امروز هم که یه شایعه ضعیف بود که شاید کرانچار بیاد به تیم.کرانچار فعلاً تو ایرانه و مسلماً نمیره سراغ تیم های ضعیف...
دوستان کرانچار میخواد بیاد یا نه؟به قول دوستمون یه شایعه ضعیفی بود.
ولی فکر نکنم.حمید درخشان آرزوش این بوده که بیاد سرمربی پرسپولیس بشه و حالا حالا ها نمی خواد پرسپولیس رو رها کنه.
سیاسی باید بره،این محقق نمیشه مگر با اصرار تماشاگران و هواداران تیم و اعتراضشون و رفتن هر روز به ورزشگاه درفشی فر و....
اگه فشار بیارن خادم هم به فکر می افته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسپولیس نیوز : معاون وزیر ورزش و جوانان در نشستی با هیأت مدیره شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس به بررسی اتفاقات روزهای گذشته در خصوص تغییرات پیش آمده در کادر مربیان تیم فوتبال خواهند پرداخت.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، با توجه به اینکه دکتر امیر رضا خادم معاون وزیر ورزش و جوانان، در هفته گذشته به دلیل حضور در انتخابات فدراسیون جهانی کشتی، خارج از ایران به سر میبرد، در بازگشت به تهران، فردا یکشنبه نشستی را با هیأت مدیره شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس خواهد داشت.
در این جلسه، شرایط باشگاه، تیم فوتبال پرسپولیس و اتفاقات روزهای اخیر مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و هیأت مدیره گزارش کاملی به جلسه ارائه خواهند نمود.
نقل قول:
آمده ام تا به تغييرات کمک کنم
محمود خوردبين: پرسپوليس مال من است
محمود خوردبين با حضور دوباره در پرسپوليس آماده ثبت رکوردي تازه است. در فوتبال ما هيچ عنصر انساني سابقه 46 سال مسووليت در هيچ تيم باشگاهي را نداشته است، خوردبين از اين حيث يک نمونه ويژه و منحصر به فرد است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت و گوی اختصاصی خوردبین با "ورزش سه" به روشن کردن بسیاری از حقایق تاریخی در تیم کمک می کند.
محتوای مخفی: ادامه
نظر دوستان در مورد علیرضا رحیمی رو قبول دارم و ممنون بابت پاسخ هاشون
ظاهرا میگن کرانچار تو آب نمک خوابیده که اگر حمیدخان درخشان نتیجه نداد بیارنش جای درخشان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرانچار: نه پرسپوليس و نه تيمملي
زلاتکو کرانچار سرمربي اهل کرواسي سابق سپاهان در گفت و گويي کوتاه با "ورزش سه" تاکيد کرد فعلا با هيچ تيم ايراني اي وارد مذاکره نشده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرانچار به خبرنگار "ورزش سه" گفت: در حال حاضر در تهران هستم و استراحت می کنم، شرایط ذهنی خوبی دارم. نمی توانم بگویم از تصمیمی که گرفتم راضی هستم یا نه اما هر چه که بود به صلاح هر دو طرف بود. من به دلایل شخصی سپاهان را ترک کردم و امیدوارم آنها موفق باشند.
او در پاسخ به این سوال که آیا از طرف باشگاه پرسپولیس با او تماس گرفته شده یا نه گفت: نه پرسپولیس و نه تیمملی با من هیچ صحبتی انجام نداده اند. این حرف ها که درباره من زده می شود حقیقت ندارد.
داشتم با خودم فکر میکردم ، یه ضرب المثلی یادم افتاد.باور کنید هرچی قدیمیا گفتن حقیقت داره
دیدم ضرب المثل وصف حال این روزای پرسپولیسه
میگن که:
ای خدا و ای خدا / کَچَلَ رو کردی کدخدا
واقعا همینطوری.
این آقای کچل شده کدخدای پرسپولیس:n02:
خدایا مرا ببخش، بابت غیبت این فردنقل قول:
این یارو، آقا، از اوناست که دومی نداره مخالف بیخودی دائی!
جزء همونایی که تو باشگاه دائی باهاشون دست به یقه شده بود
همون موقع ها تو نود نشون داد بین تماشاچی ها داشت زیرآب دائی رو میزد، می گفت پرسپولیس رو این آقا نابود کرد و بدترین باخت های باشگاه رو با این آقا داشته و...
وای که چقدر من از امثال این نفرت دارم و جزء غیبت کردن دربارشون کاری ازم برنمیاد!
و عجیب اینکه ایشون مسافر برزیل هم بود!!
وقتی دیدم بین ایرانی ها همینجوری مسه همین بازی واسه خودش لیدری بی خاصیت میکرد هم خندیدم هم شاخ در آوردم و هم...
حیف اون پول نبود خرج این تا برزیل کردن!!؟؟
سرچ کنید لیدر پرسپولیس عکس این آقا و شاهکارها و حضورش به عنوان لیدر پرسپولیس و تیم ملی تو کشورهای مختلف به وفور یافت میشود!
من نمی دونم چی از جون پرسپولیس میخواد :n21:
اخبار و حواشی پیرامون باشگاه
1. محمود خوردبین، به سمت سرپرست باشگاه منصوب شد.
2. حسین عبدی طی حکمی از سوی منتقمی، به سمت مربی تیم بزرگسالان پرسپولیس منصوب شد.
.
.
.
3. جلسه بین سیاسی و بهمن دهقان (نماینده دایی) برگزار شد.
علی دایی پول فصل بعدش را نخواست.
.
.
.
4. مجید جلالی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جوانان امروز پرسپولیس چند سال آینده به ستاره های بزرگی در فوتبال ما تبدیل می شوند و زمان این حرف من را ثابت می کند. اما خب برای جوانگرایی غرامت هم باید پرداخت.
.
.
.
5. سوشا مکانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد از بازی به خاطر ناراحتی و استرسی که داشتم صحبت هایی کردم که شاید بهتر بود نمی گفتم.
البته هیچ منظور بدی نداشتم و دلم نمی خواهد از ناحیه حرف های من مشکلی برای باشگاه و تیم محبوبم درست شود.
من پرسپولیس را دوست دارم ولی طبیعی است که هر بازیکنی از بازی نکردن ناراحت می شود اما قبول دارم که باید خودم را بیشتر و بهتر کنترل کنم.
موفق باشید.
برادر دایی منتقدان خودشو که می گفتن از نظر فنی شخص بهتری هم می تونست کمک مربی پرسپولیس باشه رو کفتر باز خونده و گفته اینها عمرشون رو در پشت بام گذاشتن...
من دیگه هیچی نمی گم.قضاوت با خودتون
لینک متن کامل مصاحبه
خدایش تمام لحظاتی بازی، وقتی رضا محمدی رو می دیدم، یاد تیم هاوارد (گلر آمریکا) می افتادم.:n02:
رضا محمدی مو هاشم میزد دیگه جوره جور بود!:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -خبر ورزشی،حمیدرضا سیاسی چهره جنجالی این روزهای پرسپولیس که با حرکتی غیر قابل پیش بینی علی دایی را برکنار کرد، در صدد وارد کردن یک شوک دیگر به پرسپولیس است. هر چند سیاسی بعد از کنار گذاشتن دایی بلافاصله درخشان را به پرسپولیس آورد ولی خبرهای پشت پرده حاکی از ان است که او دنبال نامی بزرگتر برای هدایت پرسپولیس است. بی جهت نبود که دو روز پیش یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس تاکید کرد که درخشان مربی موقت است و باشگاه می خواهد سر فرصت، سرمربی را انتخاب کند. گزینه مورد نظر سیاسی کسی نیست جز زلاتکو کرانچار، مربی ای که خیلی ها معتقدند اگر 5 سال پیش در پرسپولیس می ماند و دایی جایگزین او نمی شد می توانست برای پرسپولیس قهرمانی بیاورد. سیاسی بعد از آرام شدن شرایط پرسپولیس می خواهد این مربی را به تیم سرخ پوش تهرانی بازگرداند تا کرانچار فصل بعد هم هدایت پرسپولیس را بر عهده بگیرد. هر چند کرانچار منکر مذاکره با پرسپولیس شده اما نزدیکان سیاسی خبر می دهند که قرار است طرفین ملاقاتی با یکدیگر داشته باشند. باید منتظر دومین شوک سیاسی باشیم و تا چند روز دیگر شاید اتفاقات جدیدی رخ دهد. فراموش نکنید سیاسی روز گذشته در برنامه ورزش و مردم با صراحت اعلام کرد که کرانچار گزینه پرسپولیس بود.
ما آخر نفهمیدیم کی میتونه یه سرمربی خوب برای پرسپولیس باشه؟
استیلی که خوب نبود.درخشان هم فعلا چیزی مشخص نیست،کرانچار هم که با تیم خوب نتیجه نگرفته،گل محمدی هم تو بازی های حساس خراب کرد،دایی هم میگن یه دنده و مغروره و اصلا از کسی مشورت نمیگیره،مایلی کهن هم که هیچی،فقط میمونه قطبی که پرسپولیس رو قهرمان کرده.
کی خوبه؟؟؟
به نظر من هرکی باشه هیچ فرقی نمیکنه.باید بازیکنا خوب عمل کنن،25 درصد با مربیه و 75 درصد با بازیکنان هست.
میدونید مشکل تیم چیه؟
اینه که از روز اول علی دایی رو نمیخواستن.کلی سنگ اندازی کردن تا یه بهونه جور کنن و دایی رو بندازن بیرون،یکی از این کار ها از دست دادن بازیکنان خوب و نگرفتن بازیکنان مدنظر.حالا تیم داره ضربه میبینه.
به هر حال امیدوارم تیم خصوصی بشه و هیئت مدیره از پیشکسوتان و فوتبالی ها باشه.یه سرمربی به همراه دستیاران خوب هم داشته باشیم و یه کمیته فنی بسیار قدرتمند.بازیکنان مدنظر سرمربی جذب بشن به همراه ثبات مدیریتی.....
آنگاه زندگی شیرین میشود................
پرسپولیس دوباره به جایگاه اصلی اش بر خواهد گشت:n12::n12:و آن جیزی نیست جرء:بهترین تیم آسیا و ایران:n12:
امیدوارم اون روز هر چه زودتر بیاد
راز ناکامی های پرسپولیس فاش شد!!!!
.
.
.
.
.
به ماهینی دقت کنید............
نگو معتاد شدن
واقعا واسه پرسپولیس متاسفم با این وضعیتش.تنها راهکارشم اینه که خصوصی بشه مگر نه دوباره همین وضعیت پیش میاد.
تا وقتی زیر نظر دولت بشه همین آشه و همین کاسه
و باز هم بیانیه ای از آقای همیشه در صحنه
یکی به این بگه کسی آدم حسابت نمیکنه....تلاش نکن
رونمايي از تغيير کاربري زمين و کارت به کارت
بيانيه جديد مايليکهن عليه "اخوان"
محمد مايليکهن در تازهترين بيانيه خود بدون اينکه نامي از علي دايي ببرد، مواردي را در خصوص وي و برادرش مطرح کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد مایلیکهن با انتشار بیانیهای نسبت به اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس به ویژه تغییر و تحول در کادر مدیریتی و فنی این باشگاه واکنش نشان داد.
نسخهای از این بیانیه در اختیار تسنیم قرار گرفته که عیناً در زیر میآید:
محتوای مخفی: متن
خداییش حرفهاش حقه.میلیاردی می برن و می خورن و دوقورت و نیمشون هم باقیه
خدا وکیلی چه کسی برادر دایی را قبل اینکه بیاد پرسپولیس به عنوان مربی می شناخت که حالا بیاد به منتقدینش بگه کفتر باز
اگه به هر دلیلی از شخصی بدمون میاد نباید که حرف حق را ندید گرفت...
نتایج 6 هفته ی اخیر پرسپولیس:
برد - باخت - مساوی - برد - باخت - مساوی
بنابراین نوبتی هم باشه این هفته نوبت برده ایشالا
براي مايليكهن و بيانيههاي بيپايانش عليه كيروشيپور و پول پرستي و سايرين
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَومٌ مِّن قَوْمٍ عَسَى أَن يَكُونُوا خَيْرًا مِّنْهُمْ وَلَا نِسَاء مِّن نِّسَاء عَسَى أَن يَكُنَّ خَيْرًا مِّنْهُنَّ وَلَا تَلْمِزُوا أَنفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ بِئْسَ الاِسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ وَمَن لَّمْ يَتُبْ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ
اى كسانى كه ايمان آورده ايد، گروهى [از مردان] گروه ديگر را مسخره نكنند، شايد آنان - كه مسخره شده اند - از اينان - كه مسخره كرده اند - بهتر باشند
و نه زنانى زنان ديگر را، شايد آنان از اينان بهتر باشند.
و از خودتان- از يكديگر - عيبجويى مكنيد و يكديگر را به لقبها [ى بد و ناخوش] مخوانيد.
بد نامى است نام كردن [مردم] به بدكردارى پس از ايمان آوردن [آنها].
و هر كه توبه نكرد پس اينانند ستمكاران.
سوره الحجرات، آیه يازدهم
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
..
...
..
.
اگه پرسپولیس الان اینجاست به خاطر اینه که از اول فصل غرق تو حاشیه بوده.
1. حاشیه ی رفتن سید جلال حسینی.
2. ماجراهای محمد رضا خلعتبری و پول عجمان.
3. رفتن پولادی به لیگ برتر جزیره
4. جذب نشدن هیچ کدام از بازیکنان مدنظر دایی ( از جمله عبداله کرمی، حدادی فر و ... )
5. ماجرای مبلغ قرارداد بازیکنان و کادر فنی (+ 2 میلیارد دایی)
6. خداحافظی علی کریمی و جو بدی که علیه علی دائی درست شد.
7. ماجراهای کارت پایان خدمت ماهینی
و ...
کدوم تیمی تو فاصله یک و ماه نیم اینقدر حاشیه داشته؟
.
این حاجی مایلی هم که از وقتی یادم میاد داره با بیانیه ها، مصاحبه ها و رفتاراش برای پرسپولیس حاشیه درست می کنه.
من نمیدونم شما چه اصراری داری که هر کس ضد علی دایی آدمه بدی ه؟!؟!؟!نقل قول:
خدایش حرفش حقه
آخه برادر دایی کجای این فوتبال بوده که الان میاد به پیشکسوت های پرسپولیس بی احترامی میکنه ؟؟؟
حالا چون با مایلی کهن حال نمیکنی دلیل نیمشه که حرف حقش قبول نداشته باشی!!!
من تو اون پستم چنین حرفی زدم؟؟؟ گفتم دشمنان دایی آدمای بدی ان؟نقل قول:
من کاری به دروغ و راست بودن حرفاش ندارم
اتفاقا خیلی هاش رو هم قبول دارم. ( مثلا در مورد محمد دایی هرچی گفته، گل گفته )
من فقط قسمتی از کلام خدا رو که فکر می کنم مصداق کار های ایشونه اینجا، نوشتم.
.
.
حرف من اینه که اینطوری بیانیه دادن هاش همیشه به ضرر پرسپولیسه. ( چیزی که خودش میگه همه ی این کارا رو به خاطرش می کنه! )
یه سوال دارم:
چرا هیچوقت آقای مایلی کهن از مربی های پرسپولیس حمایت نکرده؟
هر وقت هرکسی سرمربی پرسپولیس بوده ایشون توی رسانه ها و سایت ها تیم رو فقط برده تو حاشیه و عملکرد سرمربی ها رو زیر سوال برده؟
آری هان
افشین قطبی
وینگادا
استیلی
دنیزلی
علی دایی
و ...
به همه ی این افراد حمله نکرد و عملکردشون رو زیر سوال نبرد؟
ایشون حاضره به خاطر دشمنیش با دایی تیم پرسپولیس بره دسته یک ولی حداقل آبروی دایی رو ببره و یه بیانیه جانانه دیگه ای علیه دایی صادر کنه.
من میگم پرسپولیس الان فقط به آرامش و حمایت احتیاج داره، همین و بس! اما یه عده نمیزارن!
موفق باشین. :n16: