در ادامه فرمایشات وحید عرض کنم که با همین تری "فسیل" و همین خط دفاعی، الان اگه اشتباه نکنم دومین خط دفاع لیگ رو داریم از لحاظ گل خورده...:n26:
Printable View
در ادامه فرمایشات وحید عرض کنم که با همین تری "فسیل" و همین خط دفاعی، الان اگه اشتباه نکنم دومین خط دفاع لیگ رو داریم از لحاظ گل خورده...:n26:
نیمکت چلسی بد نیست؟!!!!!! توهم زدی عزیزم؟!!!!! اگه نیمکت خوبی داشته که تو همه بازیها مجبور نبود از تری و ماتیچ و فابرگاس و ایوانویچ استفاده کنه. حالا نظرات منو قبول نداری که اصلا برام مهم نیست ولی گابریله مارکوتی رو که حتما میشناسی، این مقاله ای که همین هفته پیش داده و از نیکمت فوق العاده ضعیف چلسی نوشته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نکنه مارکوتی هم عقده ایه و از مورینیو بدش میاد که اینارو گفته؟!!!!!!!!!!
در مورد تری هم هنوز رو حرفم هستم، با اون سنش نباید تو همه بازیها باشه مخصوصا که افت هم کرده و سرعتش فوق العاده پایین اومده، رو هوا هم که کلی افت کرده، همین دو بازی اخیر رو ببین که فقط کم مونده بود بازیکن 130 سانتی هم بیاد رو سرش هد بزنه. من اگه چلسی بیست گل هم به برنلی زده بود، این اعتقاد رو داشتم که نیمکت چلسی خیلی ضعیفه، حتی آرسنال و تاتنهام هم نیمکت بهتری دارن.
یک سری ها اومدن جو تاپیک را خراب کنند... فقط همین...حالا چلسی یه مساوی کرد اگر باخت داده بود چکار میکردن.
اولا که اصلا بحث نظر شما یا نظر فلان کارشناس نیستنقل قول:
دوما هم من شما رو با اون لفظی که الان خودتون دارید غیر مستقیم خودتون رو خطاب می کنید ، خطاب نکردم! :دی
نیمکت چلسی صد در صد کامل نیست و هیچ مربی هم بدش نمیاد که بهترین بازیکنا رو توی تیمش داشته باشه
ولی به این صورت نیست که یه مربی هر بازیکنی رو که بخواد راحت بگیره و الان خیلی شرایط مختلف توی گرفتن بازیکن تاثیر داره مثل وجود تیم های ثروتمندتر از چلسی و یا بازیکنایی هستن که به این راحتی ها به باشگاه دیگه ای نمیرن و یه جورایی بازیکنای تک باشگاهه هستن و کلی شرایط دیگه هست که مانع خرید یه بازیکن میشه...
توی این لینک مشخصه چلسی در زمان های مختلف چه بازیکنایی رو مدنظر داشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه این لینک گویای همه چیزه و توی این چند ماه اخیر رو نگاه کنیم چلسی کلی بازیکن رو مدنظر داشته که جذب نشدن
حالا جالبیش اینه که همین مورینیو که شما همیشه هنگام یه مساوی یا باخت میاید توی این تاپیک ازش انتقادهای مختلفی می کنید ، اول فصل دو تا بازیکن رو گرفت که الان هم بهترین گلزن و بهترین پاسور لیگن هم جزو 5 بازیکن برتر این فصل یعنی کاستا و فابرگاس
در ضمن در مورد فابرگاس و ماتیچ هم جایگزین اونا رمیرز و میکل هستن که در حد اونا نیستن ولی خب برای ذخیره نمیشه مثلا تیم بیاد یه هافبک تراز اول فیکس رو بگیره
این نکته رو هم احتمالا باشگاه در نظر می گیره که بالای 20 تا بازیکن جوون به طور قرضی توی تیمای دیگه هستن که از بین اینا چند تا بازیکن خوب وجود دارن که به مرور به تیم می تونن اضافه بشن و باشگاه نمی تونه همین جوری به تعداد زیاد بازیکن بگیره و خرج کنه و این وسط این بازیکنای جوون هم الکی باشن
فقط توی پست دفاع وسط چلسی کمبود داره که اونو هم مثلا واران رو حتی توی ژانویه در نظر داشت
توی تابستون مطمئنا یه دفاع وسط خوب گرفته میشه
البته الانم بد نیست با وجود تری ، کیهیل و زوما و بعضی وقتا هم ایوانوویچ و همچنین دو تا بازیکن جوون دیگه که فقط تجربه بالایی ندارن
تری هم با وجو اینکه مثل سابق نیست ولی با همین سنش هم هنوز جزو دفاع های خوب لیگ برتره
کلا اگه به شما باشه که همین ایوانوویچ هم که از لحاظ آماری بهترین دفاع راست این فصل لیگ برتره هم دفاع راست خوبی نیست
در مورد اینکه اشاره کردین چلسی نسبت به آرسنال و تاتنهام نیمکت ضعیفتری داره پس نتیجه می گیریم واقعا مورینیو شاهکار کرده که با نیمکت ضعیفتر نسبت به اون تیم ها اختلاف امتیاز خیلی زیای داره!
اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد اشلی بارنس با هیچ محرومیتی مواجه نخواهد شد.
+
خبر دیگه اینکه تورگان هازارد با قراردادی دائمی تا سال 2020 به بوروسیا مونشن گلادباخ پیوست.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خارج از همه بحث ها، رامیرز نسبت به فصلای قبل پیشرفت چشمگیری داشته، هرچند همچنان بیشتر نقش دونده(!) رو داره، ولی به نسبت شوت زنیش بهتر شده و بعضی وقتا شوتایی میزنه که آدم از این هیکل ریزه میزه انتظار نداره، کار تیمیشم پیشرفت خوبی داشته و همکاری بهتری از خودش نشون میده، در کل زیر دست مو داره مثبت کار میکنه
+
شنبدم خوزه داره 5 جلسه محروم میشه... واقعا خنده داره
محمد صلاحی رو که مورینیو بهش اصلا بازی نداد، الان رفته فیورنتینا و تو همین دو سه بازی، فوق العاده بوده. چرا این مورینیو به بازیکن جوونی که قیمت بالایی نداشته باشه، بازی نمیده هنوز برای من جای سواله. اون از دی بروین اینم از صلاح و ناتان آکه. مورینیو میخواد ترکیب تیمو بچینه، میشینه نگاه میکنه قیمت هر بازیکن چقدره و هر کس گرونتر باشه فیکس بازی میکنه، کاش گواردیولا اومده بود چلسی. مربی جوون گریز نمی خایم نمی خایم !!!!!!
باشگاه چلسی دومین اسپانسر با ارزش پیراهن تاریخ لیگ برتر را امروز با شرکت یوکوهاما رابر امضا کرد و حالا خوزه مورینیو در تابستان میتواند با خیالی آسوده خرید کند.
به گزارش تلگراف، شرکت یوکوهاما در قراردادی به ارزش سالیانه 40 میلیون پوند برای 5 سال اسپانسر پیراهن چلسی خواهد بود که حالا این باشگاه بالاتر از آرسنال، لیورپول و منچستر سیتی در زمینه اسپانسر پیراهن قرار میگیرد. تنها منچستر یونایتد با قرارداد سالیانه 53 میلیون پوند که با شرکت خودروسازی آمریکایی بسته است، بالاتر از چلسی قرار دارد.
قرارداد قبلی چلسی با سامسونگ بود که در تمدید آن در سال 2012 تنها 18 میلیون سالیانه به باشگاه چلسی میپرداخت که حالا این قرارداد جدید، بیش از دو برابر قرارداد قبلی است. این قرارداد جدید را باشگاه چلسی مدیون کریستین پرسلو است که بخش بین الملل باشگاه را زیر نظر دارد.
چلسی حالا در سطح جهانی از نظر ارزش برند در انگلستان رهبری خاصی دارد و مورینیو هم در تابستان مطمئن خواهد بود که باشگاههای سیتی و آرسنال با توجه به فیر پلی مالی یوفا، بیش از آنها خرج نخواهند کرد. از زمان بازگشت مورینیو به چلسی، این مربی همواره مجبور بوده است که برای خریدهای جدید خود، بازیکنی را به فروش برساند. حالا او در تابستان آزادی عمل دارد و مهمترین بازیکنی که او مد نظر دارد رافائل واران است که احتمال دارد چلسی پیشنهادی 30 میلیون پوندی برای او مطرح کند.
با فروش ماتا، لوئیز، لوکاکو و شورله در 12 ماه گذشته، مورینیو دیگر کسی را در ترکیب خود نمیبیند که بخواهد به فروش برساند و حالا این قرارداد جدید با شرکت ژاپنی ارزش بالاتری ایجاد میکند.
چلسی در بیانیه خود آورده است:"باشگاه چلسی مفتخر است که اعلام کند شرکت یوکوهاما رابر حالا اسپانسر رسمی پیراهن ما خواهد بود که به لطف بزگترین قرارداد اسپانسرینگ تاریخ باشگاه به وجود آمده است. این قرارداد چلسی را در اوج فوتبال اروپا قرار خواهد داد و یکی از بزرگترین قراردادهای تبلیغاتی تاریخ را رقم زده است."قرارداد امضا شده امروز باشگاه را در یک دوران جدید در همکاریهای تبلیغاتی نو آورانه قرار میدهد. این قرارداد هم سو با استراتژی باشگاه در جهت تبدیل شدن به یک باشگاه نمونه از نظر مالی است که کاملا با قانون فیر پلی مالی یوفا مطابق است."شرکت یوکوهاما در بیشتر از 100 کشور کار تجاری انجام میدهد و در حال حاضر اسپانسر پیراهن تیم بسکتبال بوستون سلتیکس است.
به این ترتیب چلسی به همکاری ۱۰ ساله با شرکت الکترونیکی سامسونگ پایان میدهد و دوران جدید خود را با شرکت لاستیک ماشین سازی یوکوهاما شروع خواهد کرد.
چلسی در وبسایت خود آورده است که این باشگاه بالای 500 میلیون نفر هوادار در سراسر دنیا دارد و در فصل گذشته از نظر جهانی در بین تیمهای لیگ برتر، بیشترین بیننده تلویزیونی داشته است.
خب بازی حساسی رو با تاتنهام داریم
هم می تونیم از تاتنهام انتقام اون بازی اول سال رو بگیریم هم اولین جام فصل رو بگیریم
جالبه آخرین بار که چلسی به فینال جام اتحادیه اومدش توی سال 2008 بود که به همین تاتنهام 2 بر 1 باختیم
البته فصل قبلش یعنی 2007 توی فینال 2 بر 1 آرسنال رو برده بودیم
جالبه توی هر دوی این فینال ها این 3 گل چلسی رو دروگبا زدش
حالا باید دید امروز دروگبا فرصت بازی بهش می رسه یا نه و توی ترکیب اولیه که فک نکنم باشه
از چلسی فک کنم فقط ماتیچ محروم باشه و بقیه بازیکنا می تونن استفاده بشن
از اونور تاتنهام واقعا تیم خطرناکیه و چند تا بازیکن آماده و خیلی خوب داره مثل هری کین که آمار گلزنی فوق العاده ای توی 2015 داشته
فقط هدف اینه که مورینیو و اون کسانی که شما دوس ندارین یه جوری کوبیده بشن و حالا هر طریقی شد اشکالی نداره :دینقل قول:
محمد صلاحی رو که مورینیو بهش اصلا بازی نداد، الان رفته فیورنتینا و تو همین دو سه بازی، فوق العاده بوده. چرا این مورینیو به بازیکن جوونی که قیمت بالایی نداشته باشه، بازی نمیده هنوز برای من جای سواله. اون از دی بروین اینم از صلاح و ناتان آکه. مورینیو میخواد ترکیب تیمو بچینه، میشینه نگاه میکنه قیمت هر بازیکن چقدره و هر کس گرونتر باشه فیکس بازی میکنه، کاش گواردیولا اومده بود چلسی. مربی جوون گریز نمی خایم نمی خایم !!!!!!
بازیکنای زیادی هستن که این چند سال اخیر از چلسی رفتن و اینجوری نمیشه حساب کرد وگرنه باید کل لیگ ها رو دنبال کنیم ببینیم کدوم بازیکن سابق چلسی درخشش داشته!
محمد صلاح شاید می تونست یه بازیکن ذخیره توی چلسی باشه ولی از بازیکنای ترکیب اصلی حاضر چلسی بهتر نبود که البته الانم فک کنم قرضی به فیورنتینا رفته
در مورد قیمت دیگه واقعا یه چیز عجیب رو مطرح کردین و توی دنیای حرفه ای فوتبال یه مربی بزرگ فقط نتیجه گرفتن تیمش مهمه و فک نکنم قیمت بازیکنا رو چک کنه وگرنه باید تورس رو پارسال همه بازی ها فیکس می ذاشت و امسال هم کاستا رو ذخیره تورس استفاده می کرد :دی
مگه تورس فصل قبل کم بازی کرد؟!!! دمبا بای بدبخت که بهترین مهاجم فصل قبل چلسی بود چون قیمت بالایی نداشت خیلی کم بازی کرد ولی تورس داغون نکبت کلی بازی فیکس بود. واقعیت رو سعی کن قبول کنی نه اینکه سر خودتو شیره بمالی، از مورینیو برای خودت بت نساز.نقل قول:
قبول دارم تورس حقش نبود اونقدر به زمین بره، فصل قبل تورس 28 بازی واسه چلسی انجام داد، اتوئو 21 بازی و با 19 بازی، با این حال توی لیگ اتوئو 9 گل واسمون زد، تورس 5 تا و با هم 5 تا، کاملا مشخصه که تورس اضافی بوده این وسط، اما این حرف که خوزه میشینه لیست قیمتا رو نگاه میکنه و میگه کی بره تو زمین حرف کاملا خنده دار و کودکانه ایه، مثل این میمونه که بگی اگه تورس الان تو چلسی بود به جای کوستا تورس میرفت تو زمین چون تورس قیمتش بیشتره...
شما یدفه بگو طرفدار آرسنالی خیال همه رو راحت کن
...قهرمانی در اولین جام را به همه طرفدارای چلسی تبریک میگم...
ده دقیقه آخر بازی وحشتناک بود و تاتنهام سر تا پا حمله شده بود، اما با بازی خوب خط دفاعی خدا رو شکر 1 دونه گل هم نخوردیم، مخصوصا تری و ایوا که هر کدوم یه موقعیت تقریبا گل رو از چنگ تاتنهامیا در آوردن، آفرین به هردوشون
منم پیروزی در این جام رو به همه شیر دوستان (!) تبریک میگم، عالی بودیم، برنده میدان هم شدیم
سلام
تبریک به تمام هواداران و درود بر آقای خاص
هر شخصی امشب بازی شیرهای لندن و میدید متوجه سبک زیبای بازی چلسی میشد
فابرگاس چه برگردونی زد. از وقتی اومده لندن اعتماد بنفس دوچندان
تبریک. دوجام و داریم تا حالا
ایشالا چمپیونزلیگ هم مال خودمون باشه
محتوای مخفی: Spoiler
اولین قهرمانی فصلمون رو تبریک میگم
یه فینال با کیفیت خیلی خوب رو دیدیم
اولش می گفتم زوما توی هافبک بازی می کنه زیاد جالب نیست ولی توی کارای دفاعی چند صحنه خیلی خوب بودش و به مراتب بهتر از این بود که میکل اون جا بازی کنه
مورینیو توی فینال ها معمولا می دونه باید چی کار کنه و به این راحتی ها جامو به حریف نمیده!
بازیکنا همگی خوب و پرتلاش بازی کردن و تعصب بالای بعضی بازیکنا واقعا دیدنی بود مثل تری ، ایوا و آزپلی که نشون دادن توی همچین بازی هایی بهترین بازیشون رو انجام میدن
کلا توی این بازی از لحاظ دفاعی بی نقص بودیم و در عین حال موقعیت هم خوب خلق کردیم و فقط فک کنم تاتنهام بیشتر مالکیت توپ رو داشت که فقط یه آماری بیش نیست
خلاصه انتقام خوبی از تاتنهام گرفتیم :دی
حرکات مورینیو هم خیلی جالب بود
مشخص بود وقتی به فینال اومد دیگه نمی خواد این جامو از دست بده و از طرفی اولین جامش بعد از برگشت به چلسی بود و به خاطر همین خیلی ارزشمنده
قهرمانی دوم این فصلمون هم دور از دسترس نیست به خصوص اینکه لیورپول تونست من سیتی رو ببره
بازی عقب افتاده رو ببریم اختلافمون با من سیتی میشه 8 امتیاز اونم در شرایطی که تقریبا بازی های باقی مونده چلسی و من سیتی از لحاظ سختی خیلی فرق نداره
چلسی هنوز با منچستر و آرسنال و لیورپول بازی داره، اما سیتی شاید سخت ترین بازیاش با منچستر باشهنقل قول:
بازی با منچستر و لیورپول که تو زمین خودمون هست، اما بازی با ارسنال توی اماراته، اون طرف هم سیتی بازی رو باید توی زمین منچستر انجام بده
درکل بازیای ما به نسبت سخت تره، اما مثل همیشه امید داریم:happy:
به گزارش "ورزش سه"، زومای 20 ساله، در 17 بازی این فصل چلسی در همه رقابت ها حضور داشته و عملکرد قابل قبول او، بارها مورد تحسین ژوزه مورینیو قرار گرفته؛ بطوریکه این سرمربی پرتغالی، زوما را جانشین مناسبی برای جان تری، کاپیتان حال حاضر چلسی می داند.
او به میرور گفت:" تری و زوما البته از لحاظ سبک بازی کمی متفاوت از هم هستند اما شباهات هایی نیز دارند. زوما اکنون 20 سال دارد ولی زمانی که او 23 یا 24 ساله شود، با تجربه ای بیشتر، می تواند یک رهبر مقتدر برای چلسی باشد.او جانشین مناسبی برای جان تری خواهد بود.
زوما را بخاطر فیزیک بدنی مناسبش خریداری کردیم اما او از لحاظ تاکتیکی چندان سطح بالا نبود. فکر نمی کردم او اینقدر سریع پیشرفت کند.او بیش از آنچه تصور می کردم در این یک سال برای ما بازی کرده است. دعوت شدن زوما به تیم ملی فرانسه و حضور در بازی های ملی، بی شک باعث خواهد شد تا پیبشرفت او سرعت بیشتری بگیرد."
خب بازی وستهام رو با تک گل هازارد بردیم
این بازی یکی از بازی های خارج از خونه سخت و حساسمون بودش که حتی مساوی هم نتیجه خوبی بودش
هایلایت های بازی رو دیدم وستهام زیاد حمله داشت ولی موقعیت های چلسی خطرناکتر بودش
تگ گل بازی با همکاری هازارد و فابرگاس و رمیرز زده شد و گل قشنگی بودش
یه تک به تک رو هم عجیب کاستا خیلی مکث کرد و بازیکن حریف نذاشت کاستا ضربه رو بزنه
دو تا موقعیت خوب هم رمیرز داشت که یه دونشو به تیرک زد
آخرای بازی هم ویلیان یه موقعیت صد در صد گل که دروازه بان هم توی دروازه نبود رو گل نکرد
از اونور هم کورتوا واکنش های خیلی خوبی داشت
توی این بازی هم مثل بازی با تاتنهام به جای ماتیچ از زوما استفاده شدش که ظاهرا بازم جواب داده
از اونور رمیرز هم فک کنم این بازی هافبک راست بودش و اون جا ظاهرا بیشتر جواب میده
توی بازی هایی که توی این فصل از دست دادیم یه مشکل همین آماده نبودن بازیکنای نیمکت مثل رمیرز بودش که الان دارن آماده تر میشن
بازی های باقی مونده چلسی و من سیتی به ترتیب به این صورته:نقل قول:
چلسی:
Southampton - H
Hull City - A
Stoke City - H
QPR - A
Manchester United - H
Arsenal - A
Leicester City - A
Crystal Palace - H
Liverpool - H
West Bromwich - A
Sunderland - H
من سیتی:
Burnley - A
West Bromwich - H
Crystal Palace - A
Manchester United - A
West Ham - H
Aston Villa - H
Tottenham - A
QPR - H
Swansea City - A
Southampton - H
همون طور که مشخصه چلسی 11 تا بازی داره که 6 تاش رو میزبانه و من سیتی هم 10 تا بازی داره که 5 تا بازی میزبان و 5 تا میهمانه
من سیتی بازی با منچستر رو میهمانه و احتمال امتیاز از دست دادنش زیاده ولی از طرفی چلسی توی خونه بازی داره
در مورد بازی سخت چلسی توی خونه آرسنال هم از اونور من سیتی با تاتنهام خارج از خونه بازی داره که تقریبا این بازی ها برابرن
فقط این وسط بازی با لیورپول چلسی یکمی اضافیه و کارو خراب می کنه چون لیورپول هم برای سهمیه می جنگه و به این راحتی ها نمیشه ازش سه امتیاز گرفت
در بهترین حالت فرض می گیریم من سیتی همه بازی هاشو می بره و فقط با منچستر و تاتنهام رو مساوی می کنه خب آخر فصل میشه 84 امتیاز
از اونور چلسی فقط 6 تا بازیشو ببره و بقیه رو مساوی کنه میشه 86 امتیاز
تازه من سیتی هم تیمی نیست که حتما همه بازی های دیگه خودشو ببره و توی این فصل نتایج دور از انتظار توی خونه هم داشت
یعنی همه جوره قهرمانی دست خودمونه و باید توی این 11 بازی باید بهترین عملکرد رو داشته باشیم
زوما رو که دیشب قصد جونشو کرده بودن، نیمه اول با آرننج کوبیدن تو دهن بنده خدا، بعدشم به قصد شکستن پاش تکل رفتن روش، امیدوارم تا آخر فصل زنده بمونه!نقل قول:
زوما به کنار، کاستا داره یکمی نگران کننده میشه، شیشمین بازی بدون گلش بود، به نظر نمیاد از اعتماد به نفس و اینجور حرفا باشه، قیافش به این سوسول بازیا نمیخوره :n02: ولی چرا نمیتونه گل بزنه واسم جای سواله، چون جنگندگیش مثل قبله، اعتماد به نفسش رو داره...
صلاح ترکونده تو فیورنتینا، کاش یکم هم اینجا فرصت بازی داشت :n28:
به نظرم کاستا جدیدن نمیتونه خودشو کنترل کنه و بیشتر از اینکه دنبال گل زنی باشه دنبال درگیری با بازیکن حریفه و میخواد کاری کنه که تیم حریف 10 نفره بشه:دینقل قول:
یکم تمرکزشو برگردونه روی گل زنی میتونه موفق تر باشه
البته بیشتر از اینکه دنبال 10 نفره کردن حریف باشه، دنبال ده نفره کردن خود چلسیه. تا یکبار از بازی اخراج نشه و سه جلسه دیگه محروم نشه، حساب کار دستش نمی یاد. با اینکه من عاشق بازیش و جنگندگیشم ولی دیگه بعضی کاراش بیخودی و اعصاب خورد کنه و باید خودشو کنترل کنه.نقل قول:
ایشالا پی اس جی و تو خونه له میکنیم
ها؟
شیرهای لندن میتونند
این هفته یه هفتهی عالی هست
دیگو این هفته دوتا گل میزنه
مورینیو: "بازیکنان چلسی برای پیروزی به جایزه های نقدی نیازی ندارند."
به گزارش روزنامه فرانسوی la Parisien، مالکان قطری باشگاه PSG، درصورت پیروز در مقابل چلسی، به هر یک از اعضای تیم PSG جایزه نقدی 177 هزار پوندی اهدا خواهند کرد.
در آن طرف، مورینیو اعتقاد دارد فوتبال حرفه ای تیمش نیازی به این گونه محرک ها برای پیروزی ندارد:
"خیلی وقته یه همچین جایزه هایی رو به بازیکنانم وعده ندادم، جایزه من پیروزی در رقابت هاست، جایزه نقدی رو خیلی وقته فراموش کردم، اخرین بار در پورتو بودم که یه همچین جایزه هایی می دادم، اما الان اون حس رو فراموش کردم." "باشگاه به اندازه کافی به ما حقوق میده و ما هم تلاشمون رو میکنیم تا وظیمون رو به بهترین نحو انجام بدیم"
"معلومه لذت بخشه وقتی یکی میاد 250 هزار تا میذاره جلومون و میگه اگه فلان مسابقه رو ببرین این پول مال شما میشه، اما فوتبال حرفه ای فراتر از این حرفاست. فوتبال حرفه ای شوق و علاقه ما نسبت به بازیه، شادی و غروری که از پیروزی ها حاصل میشه، روی این ارزش ها قیمت نمیشه گذاشت"
"برای بازیکنان ما "پیروزی" به اندازه کافی جایزه بزرگی هست "
فقط میتونم بگم حق چلسی بود که حذف بشه... تفکرات اول بازی مشخص بود با تیمی که 10نفره میشه نباید دفاعی بازی کرد وقتی گل میزنی یک بازیکن دفاعی اضافه کنی هنگامی هم که عقب می افتی یک هافبک دفاعی کم کنی مهاجم اضافه بشه!!!!!! خوبه میزبان بودیم از حذف چلسی اصلا ناراحت نیستم چون شایسته رفتن به مرحله بعد نبود.... یکی از تصمیم های احساسی بازی تعویض ها بود مخصوصا آوردن دروگبا که شک ندارم آوردن رمی و کواردادو تاثیر بیشتری میگذاشت...
ببینیم بهانه استاد مورینیو برای این افتضاحش چیه ؟!!!! خدا رو شکر دیگه به داوری نمیتونه گیر بده. من فقط نفهمیدم چلسی نود دقیقه ده نفره بود یا پاریس؟!!!! انقدر بد بازی کرد چلسی که من فکر میکردم کاستا اخراج شده و نه زلاتان. واقعا متاسفم....
شما دقیقا مصداق بارز طرفداری هستی که حاضری تیمت ببازه حذف بشه و تحقیر بشهنقل قول:
فقط به خاطر اینکه آخرش بیای بگی دیدی درست گفتم حرفم درست بود !
انصاف خسته نشدی ؟
حدود 2 فصل هست تو این گروه فعالیت میکنی
میخوره طرفدار هرتیمی باشی بجز چلسی !
هیچکس تو دنیا نمیتونه اینقدر مورینیو رو نقد کنه که شما انجام میدی !
کارهایی که مورینیو تو طول دوران مربیگریش کرد رو هنوز خیلی ها نمیتونن انجام بدن
یکی از بهترین مربیان حال حاضر دنیا که به همین راحتی نمیشه نقدش کرد !
پست های شما هم تو این گروه میخونم واسم جالبه
چلسی میبازه یا مساوی میکنه یه تنه مورینیو رو میببری زیر سوال !
فقط منتظر باخت یا تساوی چلسی هستی ! بر خلاف بقیه طرفدارا که انتظار برد دارن !
اصلن انتظار باخت نداشتم
سوال اینه چرا انقدر دفاعی؟ اونم در برابر یه تیم ده نفره
بعد از اخراج زلاتان باید تهاجمی میچید سیستمو
اصلن انتظار نداشتم
البته بنظرم برا امسال همون لیگ جزیره و اون تحادیه برامون خوب باشه
سال بعد که به ثبات بیشتری رسیدیم انتظار لیگ قهرمانان داریم
باید واقع بین باشیم و بنظرم باید حواشی و کم کرد
والا منم موندم، اصلا داشتم شاخ در مياوردم، نيمه اول تا قبل اخراج زلاتان نذاشتيم تکون بخورن، همين که زلاتان اخراج شد پدر ما رو در آوردن...
راميرز که نابود کرد ما رو، مثبت بازي نکرد که هيچ، انگار داشت واسه اونا بازي ميکرد... کاستا هم که طبق معمول درگيري و مسخره بازي، نزديک بود با اون تکلي که زد اخراج بشه شانس آورديم داور سختگيري نکرد
والا بخدا 8 سال دروگبا مهاجم اصلي تيممون بود و یک تنه تيمي مثل چلسي رو دوشش کشيد، طي اين 8 سال يک بار از اين صحنه ها نديديم، از بازیمونم لذت می بردیم. اين بچه تا ما رو سکته نده ول کن نيست، دونده هست، جنگنده هست، اما بشدت اخلاق گندي داره و جو بازی رو به هم میریزه، ديشب هم که دو تا فرصت عالي واسه ضد حمله رو لو داد.
ويليان اگه تو زمين بود جاي اسکار و هرکسي غير راميرز توي زمين بود شايد وضع بهتري داشتيم
داوري هم چنگي به دل نميزد، اما به تيم داوري نميشه خورده گرفت، يه سري گلادياتور افتاده بودن تو زمين داشتن همديگه رو ميکشتن، چه میشد کرد...
این کارهای مسخره و اعصاب خورد کن کاستا هم مقصر اصلیش خود مورینیو هستش، اون موقع که به خاطر له کردن پای بازیکن لیورپول، محروم شده بود اگه مورینیو هم کمی جدی باهاش برخورد میکرد و میگفت که دیگه اینجوری بازی نکنه و اعصابشو کنترل کنه، این اتفاقات هم کمتر رخ میداد ولی برعکس، آقا اومده ازش دفاع هم میکنه !!!! دقیقا بررسی کنید می بینید که این حرکات کاستا بعد اون محرومیتش خیلی بیشتر شده، قبلش خیلی کم اینجوری قاطی میکرد و خودشو کنترل میکرد ولی الان مثل گاو وحشی میره تو زمین و گند میزنه، تعویض هم که نمیشه، اون رمی بدبخت نابود شد رو نیمکت.
تیمی که از اول بازی دنبال نتیجه صفر صفر بوده باشه، نتیجه ای بهتر از این نمیگیره. ای کاش ای کاش، گواردیولا اومده بود چلسی :n28: حداقل اگه میباختیم هم با بازی خوب و قشنگ میباختیم. امیدوارم تو تابستون، آبرامویچ دست به کار بشه و از بین کلوپ و گوردیولا یکی رو بیاره اینجا، به نظر من خود گواردیولا هم دوست داشته باشه تو لیگ انگلیس کار کنه بعد از اینکه با بایرن به همه چی رسیده. مورینیو دورانش تموم شده، دیگه دوران اینجور فوتبال بازی کردن تموم شده که فقط برای گل نخوردن بازی کنی. اون کوادرادو هم که به عنوان مترسک خریده شده تا رو نیمکت بپوسه. اگه گواردیولا مربی چلسی بود، الان کوین دی بروین هم همه کاره چلسی بود :n28: . نکته مثبت مورینیو این بود که تو بازیهای بزرگ خوب نتیجه میگرفت که امسال تو این زمینه افتضاح کار کرده و به جز بازی با آرسنال، هیچ تیم بزرگی رو نبرده.
رفتار بازیکن های چلسی بعد از تکل زلاتان هم فقط مایه خجالت و شرمساری بود که از استادشون یاد گرفتن، بابا اگه بلدین مثل آدم بازی کنید و تو زمین نتیجه بگیرین نه با این مسخره بازیا. وقتی جلوی برنلی به اون بدی بازی میکنن و مربی تیم بعد بازی فقط به اخراج ماتیچ اشاره میکنه، بهتر از این نمیشه.
دیشب بازیکنا انگار انگیزه نداشتن!
خیلی از بازیکنای خوبمون اون بازیکن همیشگی نبودن مثل فابرگاس و ویلیان
با اینکه امسال نسبت به پارسال قویتر شدیم نمی دونم واقعا چه جوری نتونستیم از پس این psg بگذریم
اونا هم خیلی آماده بودن و می خواستن انتقام سختی از چلسی بگیرن
باید قبول کنیم فوتبال همینه یه فصل اون تیم رو حذف می کنی و فصل بعدش برعکسش اتفاق می افته
قهرمانی توی این فصل CL دور از دسترس نبود ولی خیلی سخت بودش
دوباره امکان داشت بریم جزو 4 تا تیم و اون جا حذف بشیم که باز خیلی فرقی نمی کرد
الان دیگه کلا یه جام باقی مونده با 11 تا بازی و صد در صد باید برای اون بجنگیم
فصل بعد می تونیم برای CL جبران کنیم و واقعیتش هم اینه که توی اروپا یه قهرمانی بدست اوردن خیلی سخته و خیلی تیمای بزرگ هم بعد از ده سال جام می گیرن
عجب!
هر چی توپ اومد رو دروازه رو حریف سر زد!
خوب چندتاشم میره تو گل دیگه
من همچنان در حکمت این پنالتی های هازار موندم
اصلا همیشه به چپ نگاه میکنه و به راست میزنم اونم یواش و با زاویه کم
نمیدونم چرا هر بار دروازه بانها گول میخورن!
درسته که قهرمانی در cl خیلی سخت هست و خود من هم در این جام خیلی به قرعه اعتقاد دارم (به عوان مثال فرض کنید حالتی رو که همین چلسی این مرحله رو با قرعه دیگه ای پشت سر میذاشت و قهرمان میشد!) اما به نظرم در این جام باید تا جایی که میشه جنگیدنقل قول:
قهرمانی توی این فصل CL دور از دسترس نبود ولی خیلی سخت بودش
دوباره امکان داشت بریم جزو 4 تا تیم و اون جا حذف بشیم که باز خیلی فرقی نمی کرد
الان ما در fa cup در بین 32 تا حذف شدیم خوب اونجا اگه میومدیم بین 4 تا و حذف میشدیم باز به نظر من تفاوت خاصی نداشت ولی در cl حتی گه به جای این دور در بین 8 تیم حذف می شدیم اهمیت خودش رو داشت
آقا سپهر شما چند سالتون هست؟نقل قول:
تو بازی دیشب هم تو فاز حمله هم تو فاز دفاع بازیو مورینیو به بلان باخت.واقعا خجالت اور مقابل یه تیم 10 نفره اونهم به مدت 90 دقیقه نتونستیم یه موقعیت گل درست وحسابی ایجاد کنیم.از همه اینها گذشته فقط به جریان بازی بین دقایق 114 تا 122 توجه کنید.هشت دقیقه حیاتی وبیش از شش دقیقه بازی تو زمین ما جریان داشت:n03:.با تمام علاقه ای که به مورینیو دارم باید بگم که مورینیوی حال حاضر هیچ شباهتی به مورینیو دهه قبل نداره و در اخر فصل بهتره به فکر یک مربی دیگه باشیم.هر جند این نظر منه و خیلی مخالفشن
اون موقع مدرسه میرفتیم و الان تو دانشگاه وقتی بچه ها حرف از تقلب تو کلاس میزنن
استاد میگه شما به جای اینکه این همه وقت بزارید و حرفه ای تقلب کردن رو یاد بگیرید
با همین وقت درس بخونید 20 میشید
اینو یادم افتاد یهو یاد کاستا افتادم
کاستا تو کل بازی کل خلاقیتش رو داره صرف درگیری - تمارض و کارهای حاشیه ای میکنه
اگه همین خلاقیت و نبوغ رو وقت تکنیک بازی بزاره راحت میتونه با تمرکز بالا بازی کنه
این کارهایی که انجام میده 2 تا بدی داره
اول اینکه تمرکز خودشو از دست میده و در اولین فرصت به فکر درگیری هست
دوم به بازیکن ها حریف این فرصت رو میده با شروع درگیری تمرکزش رو از بین ببرن !
تو بازی دیشب و بازی های قبلی چلسی این مسئله به وضوح دیده میشه
همه بازیکن های تیم مقابل سعی در عصبی کردن کاستا دارن
کاملا مشهوده !
چون دیگه نقطه ضعفش رو پیدا کردن و از همین راه کنترلش میکنن !
هیمنجوری بخواد ادامه بده شاید روزی مثل سوارز با محرومیت های سنگینی رو به رو بشه !
آره اینو قبول دارمنقل قول:
کلا CL یه حال و هوای دیگه داره ولی انگار این فصل ما نبودش و به خصوص این قرعه دیگه حسابی کارو خراب کرد
به هر تیم دوم دیگه ای می خوردیم به احتمال زیاد صعوده می کردیم و باز احتمالش بود یک چهارم رو هم ببریم و حداقل جزو 4 تا تیم بریم ولی بالاخره گذشت
فقط از یه لحاظ الان خوبه که دیگه هیچ بازی به جز بازی های لیگ نداریم و دیگه تمرکزمون توی لیگه
همین الان بازی من سیتی تموم شد و بازیشو به بارنلی باخت!
فردا توی خونه بتونیم ساتهمپتون رو ببریم به قهرمانی خیلی نزدیک میشیم
به خصوص اگه بازی عقب افتاده رو هم ببریم دیگه اختلاف میشه 11 امتیاز و تقریبا دست نیافتنی میشیم
:n08:نقل قول:
اگه اینجوره که هر فصل، همون بازی اول از دو جام حذفی، حذف بشیم و تو گروهی CL هم تیم جوانان رو بازی بدیم تا تمرکز کامل تیم روی لیگ باشه !!!!! :n08:این حرفها چیه آخه؟ مگه تیم آماتور و تیم محله تونه که تمرکزش رو یه جام باشه؟ اینهمه خرج تیم و کادر فنیش میشه که رو یه جام تمرکز کنن؟ اونم لیگی که امسال، یکی از ضعیف ترین دوره هاش تو چند سال اخیر بوده. تا وقتی مورینیو هست و تو بازیهای حساس، با ترس بازی کنه چیزی بهتر از این نصیب این تیم نمیشه. چلسی با مورینیو هیچ وقت CL رو نمیتونه ببره.
من میگم فقط از این لحاظ خوبه و منکر بدی ها اون نمیشم چون چند فصله توی لیگ قهرمان نشدیم همین قهرمانی توی لیگ هم خیلی ارزشمنده و یادمون هم نره بعضی وقتا توی هفته های پایانی حتی با اختلاف 8 امتیاز یه تیم قهرمانی رو از دست دادهنقل قول:
از نظر ما که توی خونه می شینیم بازی ها رو نگاه می کنیم و برای خودمون یه پا مربی و کارشناس هستیم شاید صحبت از قهرمانی راحت باشه ولی توی همین CL هم خیلی تیم ها بعد یه دهه قهرمان میشن و اینجوری نیست که راحت بشه قهرمان شد
تیمای دیگه هم شاید بیشتر از ما خرج کنن و اینجوری نیست که مثل پلی استیشن راحت بشه چند فصل با یه تیم قهرمان شد
جالبه بعد 3-4 فصل که چلسی داره توی لیگ قهرمان میشه این فصل شد یکی از ضعیفترین ها !!
شما حرفای جالبی می زنید و کلا اگه می خواید نتیجه گیری کنید مورینیو مربی خوبی نیست دیگه لازم به همچین تحلیل هایی نیست و دیگه هر کسی این تاپیک رو دیده باشه از پستاش شما اینو می تونه متوجه بشه :دی
بحث کردن با شما بی فایده هستش چون شما چشمتون رو روی واقعیت بستین و سر خودتونو شیره میمالین. مگه من میگم هر سال باید قهرمان cl بشن؟ من از شیوه بازی چلسی جلوی PSG حالم بهم خورد و فوق العاده بد بازی کرد چلسی جلوی تیم ده نفره، پارسال یادته چجوری چلسی جلوشون بازی کرد؟ اون بازی حتی اگه دمبا با گل دوم رو هم نمیزد، مثل الان ناراحت نمیشدم چون چلسی تو اون بازی جنگید، نه مثل امسال که با خفت و خواری جلوی تیم ده نفره نابود شد. کاش امسال هم چلسی تو پاریس میباخت تا مورینیو به فکر دفاع اتوبوسی نیفته برای بازی برگشت. من نمیدونم مورینیو چند دفعه باید این فصل شکست بخوره تا بفهمه که با این بازیکنا نمیتونه اتوبوسی دفاع کنه. این جان تری، تری ده سال پیش نیست یا کیهیل، ریکاردو کاروالیو نیست، ماتیچ هم ماکه له له یا اسین دوره اول مورینیو نیست که بخوان تو دفاع اتوبوسی موفق باشن.نقل قول:
لیگ انگلیس این فصل ضعیف نیست از نظر جنابعالی؟!!!! نه از یونایتد قدرتمند خبری بوده امسال نه لیورپول عالی فصل قبل رو داشتیم امسال، سیتی هم که کلی افت کرده، اونوقت ضعیف نشده لیگ؟ همشون هم که تو اروپا گند زدن. به نظر من که چلسی فصل قبل، از تیم امسال بهتر بازی میکرد حداقل جلوی تیمهای بزرگ نتیجه میگرفت نه مثل امسال که همش مساوی کرده با تیمهای بزرگ.