اون قضیه اعجاز مسی که مزاح بود :n02:نقل قول:
دیگه از گزارشگرای وطنی چه انتظاری میشه داشت وضعیتشون مشخصه :n21:
آلمان هم اگه بازی خودش ارایه بده بی شک قهرمانه:n05:
اون قضیه اعجاز مسی که مزاح بود :n02:نقل قول:
دیگه از گزارشگرای وطنی چه انتظاری میشه داشت وضعیتشون مشخصه :n21:
آلمان هم اگه بازی خودش ارایه بده بی شک قهرمانه:n05:
این شامل خیابانی هم میشه ! این دو کلا محو مسی هستند همیشه :دینقل قول:
خیابانی :
برزیلـی ها به فکـر این هستن که خـوزه مورینیـو رو به عنـوان تیـم ملـی کشورشـون انتخـاب کنـن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال
وقتی یه تیم موقعیت گل داره و موقعیت هاش تبدیل به گل نمیشه باید واسش تاسف خورد ؟؟:n13:
خیابانی میگه باید به حال برزیل تاسف خورد که 10 تا موقعیت داشته و گلی نزده
اول اینکه چطور حساب کرد 10 موقعیت گل ؟؟
و دوما جمله تاسف فکر نکنم کاربردش همچین جایی باشه !!:n13:
مردک اعصابمونو بهم ریخت از بس مزخرف گفت
تیم تو حمله ـس داره از بازی فینال حرف میزنه اصلا یه بار هم ندیدم مثل آدم بازی رو گزارش کنه-
اینا که ادعای حلال حرومی میکنن باید بدونن پولی که این گزارشگرا میگیرن از گوشت سگ حروم تره.
یکی این خیابانی یکی علیفر حال آدم از هرچی گزارش بهم میزنن:n21:
الان نرسیدن هلند به فینال چه ربطی به مسی داشت :n02:
بهتره به جای اینکه به حال برزیل تاسف بخوری بابت موقعیت هایی که از دست میده برای خودت متاسف باشی با این جنفگیاتی که تحویل مردم میدی:n21:
گفت هلند با لباسهای تیره در مقابل برزیل با لباسهای روشن(به سبک گزارشگرای دهه60):n02:
انگار ملت گیرنده های سیاه سفید دارن که تیره و روشن میکنه
گفت کارت زرد از جام 70 مد شده:n08: انگار مدل لباس یا مدل مو هست.
خوب بود به هلند بسنده میکرد..... گفت نرسیدن این دو تیم ینی هم هلند هم برزیل :n08:نقل قول:
الان نرسیدن هلند به فینال چه ربطی به مسی داشت
موافقم، میگه ممکن بود این بازی تبدیل به فینال بشه ولی فقط یک نفر نگذاشت هلند به فینال برسه و اون هم مسی بود! :wac: :n29: اصلا مسی توی اون بازی مگه کاری به جز پنالنتی زدن هم کرد؟! تازه اون شب هم بعضی ها میگفتن مسی به فینال رسید (بقیه تیم کشک)!!! نمیدونم چرا این آدم رو اینقدر گنده اش میکنن. شرایط آب و هوایی بده میگن مسی، داور اشباه میکنه میگن مسی، بازیکن حریف مصدومه میگن مسی و... دهن ما رو سرویس کردن با این مسی شون! :n02:نقل قول:
این خیابانی خیلی داره حرف میزنه.
من که tv رو بی صدا میکنم خیلی بهتره
تمرکزا از دست رفته.حواسا جمع نیست.پا ها لرزونه.سوالای امتحان سخت به نظر میاد ، مراقبا چهره ی عصبانی دارن.من چقدر عرق کردم . عرق سرد.احساس میکنم دارم خفه میشم.صدای تماشاگر های بریزیلی کر کنندس.
میدونم این دیگه آخرشه..................................
نهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه:n21:
من نمیدونم بازی برزیل - هلند هست یا بازی بارسلونا تو لالیگا ؟؟؟
شمردین چند بار مسی و بارسلونا از دهنش در اومد ؟؟؟
فکر کنم یه 10 بار همه چیز رو به بارسلونا ربط داد
اگه یادتون باشه فلان بازیکن تو بارسلونا بازی میکرد (( آقای خیابانی ما ملت مثل شما بازی های بارسا رو ثانیه ای دنبال نمیکنن !! :n02: ))
اگه یادتون باشه فلان بازیکن تو بارسا نیمکت نشین بود
اگه یادتون باشه ورزشگاه بارسلونا هم مثل همین ورزشگاه چمنش سبز بود
اگه یادتون باشه آسمون اینجا هم مثل آسمون بارسلونا آبیه !!
اگه یادتون باشه .......... :n23:
از اونور هم هرچی میشه میچسبونه به مسی
اگه فلان بازیکن گل نزنه مسی میشه آقای گل
اگه مسی 2 تا دیگه گل بزنه میشه آقای گل
اگه برزیل رفته نیمه نهایی چون مسی خواسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خفمون کرد با اون مسی و بارسلونا !!!
آدم کر و کور و لال باشه میفهمه خیابانی طرفدار چیه و کیه !!!:n29:
دلایل بالا نیومد برزیل و هلند به فینال :
استاد خیابانی :
برزیل بخاطر نبودن نیمار ، سیلوا ، ترکیب بد اسکلاری نتونست بره فینال
یعنی اینجا 7 گل آلمان اصلا بخاطر خوب بودن خودشون نبوده ، بخاطر دلایلی هست که استاد فرمودن
هلند هم فقط و فقط بخاطر بازیکنی به اسم مسی نتونست بالا بیاد :n13:
مسی تو این جام خوب بوده ولی یکی از بدترین بازی هاش تو این جام همون بازی با هلند بود و نتونست خوب عمل کنه
من به نوبه خودم و از طرف هواداران مسی و بارسلونا بابت این آقای اعصاب خوردکن از همه عذرخواهی میکنم:n02: خودمون هم شرمساریم بابت هواداری ایشون از بارسا:n15:نقل قول:
بخشی از جملات استاد خیابانی در بازی امشب:
فعلا برزیل دو تا غم خورده و به 7 غم قبلیشون اضافه شده !!
داور میخواد به بازیکن "شیرجه رونده" کارت بده !!!!!
این آخرین میخ بر تابوت جنازه تیم ملی برزیل بود !!!
از ده پونزده سالگیم تا الان در هر بازی هلند که دیدم...و همچنین در تک تک بازی های هلند در این جام... این موضوع مطرح شد که:
همونطور که شاید شما بینندگان عزیز بدونید...بیشتر بازیکنهای هلند از سه تیم آژاکس آمستردام - فاینورد - پی اس وی آیندهوون تشکیل میشن و این سه، ستون های اصلی تیم ملی هلند رو تشکیل میدن و اکثر هلندیهای مطرح از این تیمها کارشون رو شروع کردن مثل....(در حین دادن همین اطلاعات هم گلی زده میشه تا ما شاید از این موضوع بیش از پیش متنفر بشیم)
کی این موضوع اطلاعات سوخته میشه:/ کی این موضوع مثل تیم های ملی دیگه و وضعیت مشابه لیگهای اروپایی دیگه، برای گزارشگرای پیر! و قدیمیمون که فکر میکنن اطلاعات محیرالعقولی رو از هلند ناشناخته! مطرح میکنند عادی میشه؟
خب می بیبنم که اولین سوتی رو کسی نگرفته :n02:
در دقیقه 15 استاد فرمودن: اسکار و داوید لوئیز هر دو تجربه بازی در لیگ برتر انگلیس رو دارن، یکی در چلسی و دیگری در لیورپول!!!
والا تا جایی که من یادم میاد هر 2تاشون بازیکن چلسی بودن
ولی هیچ گزارشی ، گزارش بازی الجزایر - آلمان نمیشه ، فقوووووووووووووووولی فقوووووووووووووووووولی :n02:
خیابانی از بس سکوت میکرد من همش چرت میزدم دقیقه 30 رفتم خوابیدم .به نظرم وسط گزارش چیزی میخوره یا جایی میره نمیدونم !!!!
گزارش های 12 شب به بعد نباید بدن به خیابانی وقت خوابش رد شده بود چی میگفت برای خودش تابوت جنازه :n08: بازیکن داشت گل میزد اقا ساکت بود احتمال میدادم داره چرت می زنه :n09:
خیابانی
فقط 90 دقیقه به فینال مونده اگه بازی شون به وقت اضافه نکشه!:|
وقتی خیابانی گزارش میکنه خوندن صفحات این تاپیک از خود بازی جزاب تر میشه :n02:
خیابانی مچکریم :n09:
نمی دونم دقت کردین یا نه،کاملا معلوم بود که خیابانی صحبتهای محصص رو شنیده بود سعی می کرد ازشون توی بازی استفاده کنه.یه جا که دوربین اسکولاری رو نشون میداد، بی مقدمه برگشت گفت کارلوس آلبرتو پریرا از مربیان بزرگ دنیاست.( دقیقا چیزی که قبلش محصص گفته بود). از طرفی تلفظ های اشتباه محصص رو هم تقلید می کرد،مثلا "داوید" لوییس رو میگفت "دیوید" لوییس! دقیقا تلفظی که محصص داشت،و هالک رو هم می گفت هولک،بازم دقیقا به همون شکل که محصص گفته بود! (فردوسی پور میگه هووولک نه هولک).
به خاطر کینه ای که نسبت به فردوسی پور داره سعی می کنه همیشه یه سبک دیگه ای باشه و دیشب فک کرده بود کسی وجود داره که ازش تقلید کنه. 50 سالگیو رد کرد ولی بازم درست نشد...
بچه ها انصاف بدین وژدانن.... این فردوسی پور هم چرت کم نمیگه! :))) ولی چون باحال میگه کسی گیر نمیده بهش.....
یه جورایی ملت پیله کردن به خیابانی که شخصا بعد از فردوسی پور، دوست دارم بازی ها رو با گزارش خیابانی ببینم تا دیگران... (مخصوصا مزدک میرزایی :( )
به نظر من بهترین کار پخش بازیها بدون صدای گزارشگر هست ... :n12::n12:
مشکل اینه که خیابانی گزارش نمیکنه! شما تصور کسی تصویر رو نداشته باشه فقط صدای بازی داشته باشه با گزارش خیابانی اصلا متوجه میشه کدوم تیم با کدوم تیم بازی میکنه؟ میفهمه کدوم تیم حمله میکنه؟ میفهمه کدوم تیم دفاع میکنه؟نقل قول:
خیابانی اصلا تو باغ نیست اسم بازیکنا رو نمیدونه ، منطقه بازی عوض میشه ساکته ، پاس میدن ساکته دریبل میزنن ساکته شوت میزنن ساکته!
این که نشد گزارش منم بلدم برم اونجا وسط بازی تو نت خبرارو سرچ کنم بگم-
حالا اینا به کنار چرت و پرت هم میگن، اینا دارن به شعور بیننده ها توهین میکنن با اون پخش زنده و گزارش و ...
قبول دارم گزارش هاشون مسخرست ولی خداییش خودمونیم مزدک میرزایی رو اصلا نمیشه تحمل کرد!!! باز سکوت بهتر از صدای اونه!نقل قول:
این خیابانی اصلا فهم فوتبالی نداره بدبخت. دیشب اومده میگه در تیم هلند، درک کویت و فن پرسی مهاجم بازی میکنن و روبن پشت سر اینا هافبک بازی میکنه در حالی که هر گوسفندی بازی رو میدید، متوجه میشد که کویت داره به عنوان دفاع راست بازی میکنه و اصلا مهاجم بازی نمیکنه ولی این اصرار داشت که کویت جلوتر از روبنه! یه سری بازیکن ها رو هم که نمیشناسه اصلا اسمشونو تو بازی نمیگه، نیمه دوم دیشب یکبار هم اسم هافبک هلند یعنی Clasie رو نگفت. همش هم میگفت که برزیل نزدیک بیست تا حمله داشته و بدشانسه گل نزده!! والا اون بازی که ما دیدیم، برزیل موقعیت مسلم گلزنی نداشت و فقط مالکیت توپ رو داشت، حالا این الدنگ کجا بیست تا حمله دیده من نمیدونم! اول بازی هم میگه این بازی تو شهر ریو پایتخت برزیل برگزار میشه!!!! بعد نیم ساعت فهمیده چرت گفته، میگه که بازی فینال تو ریو هستش نه این بازی و ریو هم پایتخت برزیل نیست!!! یا هلند حمله میکنه میگه میخوان ضربه دیگری به تابوت جنازه برزیل بزنن!! :n08:
بازی سرمه ای پوشان هلند در مقابل روشن پوشان برزیل....
روشن پوشان؟:mellow::hmm::eh::blink:
روشن چه رنگیه؟:n13:
مخاطبان اين حرفش گيرندشون سرمه اي سفيد هست:n02:نقل قول:
دست از سر کچل خیابانی بردارید.ولش کنید.تو عالم خودش فکر میکنه خیلی جذاب داره گزارش میکنه ولی واقعا اینطور نیست.
من وقتی ازش بدم اومد که داور مسابقه ی آقای گزارشگر بود
محصص که همه ی اسامی رو بر اساس تلفظ کلمات انگلیسی میگه!!!
گزارشگرامونم اگه تلفظ جدیدی برای یه اسم پیدا کنن ( چه درست چه غلط ) ، موقع گزارش یه جوری با تاکید میگنش که انگار یه واقعیت فیزیکی جدید رو کشف کردن :27:
خیابانی بعد از گل دوم هلند : برزیل 7 غم داشت . حالا دو غم دیگه به غمهایش اضافه شد . جمعا الان 9 غم داره .:n02:
از این سوالات مضخرف محسس خوشم نمیاد . الا خودشونم نمیدونم دارن وسال میپرسن یا دارن داستان میگن!
خياباني :
رييس فدراسون فوتبال برزيل كه قراره مديريت فوتبال برزيل رو بر عهده داشته باشه....! مثل او جملش كه گفت كسي كه بازي رو شروع ميكنه قطعا داوره !
بي ربط : اسم فن پرسي شمارو ياد پن پرس بچه نميندازه؟ :n02:
خیابانی دیشب jonathan de guzman رو اولین بار دِ گوزمان تلفظ کرد بعد دید ضایعه دفعه دوم یه چیزی گفت بین ز و ژ دفعه سوم گفت دِ گوژمان دفعه چهارم سعی کرد این بدبخت رو تو زمین نبینه
یادمه چند سال پیش که خیابانی تو اوج توهم متفاوت بودن به سر می برد و به پیتر چک میگفت پیتر سچ همون موقع به john obi mikel هم میگفت john mikel obi
میگن جان اوبی میکل وقتی معنی اسمشو به فارسی فهمیده شوکه شده
البته این مشکل خیابانی تنها نیست و هنوز مجری ها و گزارشگر های صدا و سیمای جمهوری اسلامی تو تلفظ اسامی مثل jonathan de guzman و panathinaikos یونان به یک نظریه واحد نرسیدن
آره، خیلی باحال بود این د گوزمانش. دفعه اول قشنگ گفت گوز:n09: بعد گفت گوژمان بعدشم دیگه نگفتش:n08:.نقل قول:
دیشب می خواستم ال سی رو بشکنم از دست جوات خیابانی !!!!
:n24:
بازی دیشب خیابانی بود از اونجایی که احمدی علیفر سیاتکی و بقیه فعلا به درجه ی گزارش فینال نرسیدن
و مزدک هم که کلا محو بود تو این جام میشه گفت گزارشگر امشب فردوسی پور باشه
شبكه نور در ياهس*ت. شبكه افغانستان هست.
پخش مي كنه مسابقات رو چون فارسي هست و بدون سانسور من از اونجا ميبينم.:n02:
گزارشگرش به نظرم از عادل بهتر گزارش ميكنه.البته با لحجه افغان.
واقعا يك تنوعي شده برام چون ديگه حالم از اين صداها و گزارش هاي تكراري شبكه سه بهم خورده.:n21:
......................................
دوستان به هيچ وجه از سايت عمده omdeh خريد نكنيد چون كلاهبردار هستند.
در اينترنت جست و جو كنيد تا تعداد بالاي شكايت ها رو ببينيد.
#لطفا اطلاع رساني كنيد تا كمتر بچه ها به دام افتند
آقا هر وقت يه بازي نشون ميده كه خياباني گزارشش كرده ، اين تاپيك زودي مياد بالا،،، خخخخخخخ:n09: