:n19::n20::n19::n20::n19::n20::n19::n20::n19::n20: :n19::n20::n19::n20::n19::n20::n19::n20::n19::n20: :n19::n20::n19::n20:
Printable View
:n19::n20::n19::n20::n19::n20::n19::n20::n19::n20: :n19::n20::n19::n20::n19::n20::n19::n20::n19::n20: :n19::n20::n19::n20:
تبریــــــــــــــــــــک به همه دوستان !!
این نوئر رو نداشتیم چکار میکردیم ؟
نزدیک بود تو 30 ثانیه آخر چه گلی بخوریم !
باید چار هیچشون میکردیم....لعنتی ها خیلی خوش شانس بودن که توپامون تو گل نمیرفت....
این شورله چرا اینجوری میکنه باو :|
دو تا گل مسلم رو نزد...
صعود آلمان به نیمه نهایی جام جهانی برای چهارمین بار پیاپی رو به همه هواداراش تبریک می گم.
به امید نایب قهرمانی ( و قهرمانی آرژانتین ) :n02:
خب متاسفانه فرانسه ی ما هم حذف شد. تبریک به هواداران آلمان هم به خاطر این برد و هم به خاطر قهرمانی احتمالیشون.
تو این جام و بعد از دیدن بازی ها 3 تا تیم رو به عنوان بخت قهرمانی می شناختم: فرانسه - آلمان و هلند. فرانسه که حذف شد و هلند هم در بازی با مکزیک خیلی خاطرجمع نشون نداد. احتمالا فینال آلمان-هلند و قهرمانی ژرمن ها رو شاهد خواهیم بود.
آرژانتین رو میخوریم عزیزم خیالت راحت باشه . البته اگه بتونه از پس بلژیک و هلند بر بیاد بتونه اصلا بیاد بالا:n02:نقل قول:
دستم به این شورله برسه تیکه تیکش کردم....:n24:در هر صورت مبارکه..:n12:
اون توپی رو که دقیقه آخر نویر شوت بزنما رو با یه دست دفع کرد منو یاد عابدزاده انداخت.:n10:
به رسم ادب! تبریک...
بابا دمشون گرم ، امروز عجب بازی کردند ، به سلامتی المان برای 12 مین بار در 17 دوره حضور در جام جهانی به جمع 4 تیم رفت.به این میگن اقتدار:n05:
تبریک فراوان!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشترین بازی ای که توی جام ازش میترسیدم همین بود و با دیدن این بازی حساب شده و منطقی، احتمال قهرمان شدن رو خیلی بالا میدونم. برعکس خیلی دفعات که آلمان جوگیر میشه و میخواد الکی هی گل بزنه و در نهایت روی ضد حمله یا موارد دیگه گل میخوره، خیلی شیک و قشنگ گل زدیم و بعدش بازی رو کنترل کردیم و موقعیت های دیگه ای هم ایجاد کردیم. واقعاً پیروزی دلچسبی بود!
نویر عزیز هم داره شکل و شمایلی از سلطان کان رو نشون میده. واقعاً توی این دو بازی فوق العاده بوده و شاید هر کس دیگه ای بود، راحت گل خورده بودیم. جلوی الجزایر که غوغا کرد. امشب هم 3،4 تا موقعیت عالی رو گرفت، مخصوصاً جاهایی که با یه دست توپ رو درآورد و من کیف کردم واقعاً! :دی
یه تبریک اساسی هم بابت خلق رکوردی جاودانه! یعنی 4 بار راه یافتن متوالی آلمان به نیمه نهایی که در تاریخ جام جهانی سابقه نداشته!!! چه میکنه این تیم. واقعاً حقش هست که بعد از این سال ها جام رو بگیره.
منم این برد رو تبریک میگم:n12:
تیم خیلی خوب بود و کم اشتباه.
خط حمله ولی نا امید کننده.هر چی این مولر تلاش کرد:n02: بقیه استفاده نکردن.بخصوص این شورله:n04:
تبریک به همه برای صعود به جمع 4 تیم برتر دنیا، دیگه کم کم داره عادی میشه و واقعا هوادارا به کمتر از قهرمانی راضی نیستن.
از همه مهم تر تصمیم لوو برای تغییر در تاکتیک های تیم بود و اون مصاحبش هم انگار جنبه ی رد گم کنی داشته، ای ناکس :دی
بر خلاف بازی قبل، هوودس تو دفاع عملکرد خوبی داشت ولی تو فاز حمله اون سمت اوزیل خیلی تنها بود ولی با همین حال تاثیرش رو داشت تو ضده حمله ها و اگه مولر و بعدش شورله دقت می کرد الان نتیجه یه چیز دیگه بود.
بیشتر حمله های فرانسه از گوشه ها انجام شد و توپ های زیادی روی درواره فرستاده شد که بواتنگ و صد البته سوپر هوملز خیلی عالی دفاع رو جمع می کردن و اگه از اونا رد میشد یه سد محکمی به اسم نوئر تو دروازه بود.
این بازی همه متوجه شدن که سبک بازی آلمان جلو الجزایر بازی قشنگ کرده بود ولی جلو فرانسه لوو و تیمش نشون دادن که چقد منعطف هستن و می تونن بازی رو طبق میل خودشون به جریان بندازن.
همونطور که حدس زدم و با تغییرات لوو، تونستیم فرانسه رو تو 90 دقیقه ببریم
تبریک فراوان !
با شرایط سخت یه بازی برتر و پیروزی که حق آلمان بود
جالبه بازی آلمان که تو روزای آخر دور یک هشتم بود افتاد اول
کمتر استراحت کرد و بازی قبلیش 120 دقیقه ای بود
هیچ کدوم ازین شرایط کوچکترین تاثیر تو عملکرد عالی تیم نداشت
ترکیب هم دلخواه ما بود لام غوغا کرد سمت خودش
هوملز و بواتنگ مثل سنگر بتنی جلو نویر و نویر هم
این پسر بی نظیره دوتا موقعیت دشت فرانسه خیلی راحت
نویر توپارو رد کرد به خصوص موقعیت نیمه اول کار هر کسی نبود
گرفتن اون توپ.
فوتبال منطقی به دور از احساس کلا تو 90 دقیقه دو تا موقعیت فرانسه داشت
همه خوب بودن به امید قهرمانی مانشافت
آقا این لباس من رو بگیرین یه چیز دیگه بهم بدین! :دی
کرامر توی این جام بهتر بوده تا گوتسه! :دی
تبریک !
بازی خوب و چهار تا گل و بیشمار موقعیت و بعدش باخت نمیخوایم ! بازی منطقی و استفاده از تک موقعیت ها و قهرمانی رو میخوایم که انگار بعد از 8 سال لو هم داره به همین نتیجه میرسه :31:
از 2002 هم به بعد همیشه در نیمه نهایی بودیم که خودش آمار فوق العاده ای هست .. اونم در مقابل یک عالم ادعای اصالت و افتخار و این چرت و پرتای تیم های دیگه ..! تیم ها و طرفدار هایی که فقط قبل از آغاز جام جهانی قهرمان هستن و بعد از شروع جام جهانی مفقود الاثر !
بهترین نکته بازی حضور لام توی دفاع راست بود ... که مطمئنا به خاطر فشار همه بود وگرنه به قول یکی از دوستان اگه پپ فصل بعد نویر رو بزاره نوک خط حمله ، لو هم همین کار رو میکنه ...
به هر حال با یک بازی منطقی رفتیم نیمه نهایی .. اونم با یک لشکر مصدوم ! که خودش نتیجه ی قابل قبولی هست اونم روبروی فرانسه که بهترین تیمش بعد از 2006 بود و دیگه خبری از مشکلات درون تیمی نبود ولی به قول مسعود دیگه غیر از قهرمانی هیچ چیزی ما رو آروم نمیکنه ... پس پیش به سوی قهرمانی ..
فرانسه رو هم بردیم و الان باید به فکر بازی بعدی باشیم.
اکثرا مطالب رو دوستان گفتن فقط چندتا نکته هست که بگم وخلاص:
*برای اولین بار شاهد تغییر رویه لوو بودم! فکرش رو بکنید چه فشاری روش بود تا ترکیب رو درست بچینه!:n02:
بعید نیست خود مرکل شخصا باهاش تماس گرفته باشه! :دی
*هاملز بازگشت با شکوهی داشت هم گل پیروزی رو زد هم با صلابت تو دفاع ظاهر شد.
*گوتزه افت شدیدی کرده و این توی بازی های بعد ممکنه برامون دردسر ساز باشه!
*من که متوجه نشدم شورله از روی شکم سیری بازی میکنه یا خیلی خونسرده؟
*بشخصه فکر میکردم فرانسه بیشتر اذیت کنه مارو اما در عمل این اتفاق نیوفتاد..
*کلوزه نباید فیکس بازی میکرد و باید نیمه دوم میومد توی زمین و بهرحال موقعیت خاصی هم براش ایجاد نشد کلا....(آرزوی رکورد زنی)
+
بازی بعدی به احتمال زیاد با برزیل باشه،پس:
پیش به سوی میزبان کشون!
تبریک فراوان :n02::n02::n02::n02:
واقعا آقا این چه وضعش هست هر بازی چندتا گل نمیزنیم ، امیدوارم طوری نشه که در بازی های بعد هم موقعیت از دست بدیم و در پایان حسرتش را بخوریم.
تو تمامِ بازی هامون حدوداً دو یا سه موقعیت گل 80% هست که بازیکنا به راحتی توپ را از دست میدن مخصوصاٌ این شورله.
لوو هم که سر عقل اومد و ترکیب را درست چید، واقعاً این نویر چقدر عالیِ انگار اصلا استرس نداره اون توپی که با یک دست گرفت خیلی خونسرد و جالب انگار داره حرکت نمایشی میزنه.
منتظر برزیل هستیم تا داغشون کنیم.:n25::n25::n24::n24::n24:
گوتزه تا به حال تنها سودی که من ازش دیدم این بود که تعوضش دو دقیقه از وقت اضافه رو برد :دینقل قول:
آقا این لباس من رو بگیرین یه چیز دیگه بهم بدین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرامر توی این جام بهتر بوده تا گوتسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید فینال بزرگ:n02:
مثل همیشه با تاخیر برد رو تبریک میگم :n16:
همون اول بازی که دیدم لو ترکیب رو درست کرده مطمئن بودن میبریم. از یه چیز دیگه هم خوشم اومد اینکه آلمان امسال داره آهسته و پیوسته میره جلو تا قهرمانی :n09:
نویر که دیگه حرف نداره، اون توپ هایی که یه دسته میگره آدمو یاد فوتبالیست ها میندازه:n08: (یه دونه اینجوری هم بازی بایرن چلسی تو سوپر کاپ گرفت من هنوز تو شک اونم:n29: )
فقط تنها چیزی که این بازی ناراحتم کرد دو تا موقیعت خوبی بود که شورله از دست داد :n13:
فرانسه هم تموم شد حالا نوبت برزیـــــــــــــــــــــ ــله :n19:
محتوای مخفی: تبریک
آلمان داره نشانه های پختگی رو از خودش نشون میده (این جمله رو بدون نگاه کردن به عکس های بالا بخونید:n02:)
آلمان توی چند بازی اخیر نشون داده که در عین این بالا و پایین ها می تونه استراتژی های مختلفی رو به اجرا بگذاره و نتیجه بگیره:
کنترل توپ و میدان مثل بازی با امریکا، کنترل خود بازی بدون کنترل توپ و میدان مثل این بازی و بازی با پرتغال (بازی "حرفه ای")، نشون دادن شخصیت تیمی در گرفتن نتیجه و بهتر شدن با گذشت زمان بیشتر از بازی مثل بازی با الجزایر، بازگردوندن نتیجه در شرایط سخت و مقابل یک تیم دونده مثل بازی با غنا که دو مورد آخر به کمک گزینه های روی نیمکت و تعویض های بجا به دست اومد.
البته این "حرفه ای" بودن و "کنترل" در جزئیات هنوز جای پیشرفت زیادی داره، مثل موقعیت های زیادی که توی همین دو بازی مراحل حذفی به دست اومد.
توی بازی دیشب اتفاقات خوب زیادی افتاد:
عقب نشینی به موقع لوو ازاصرار به استفاده از لام در هافبک (من از مصاحبه کوپکه روز قبل از بازی با این مضمون که "احتمال تغییر وجود داره" احساس کردم که لوو کوتاه اومده)
استفاده از ضربات شروع مجدد که معمولا از ویژگی های اصلی تیم های قهرمان تورنومنت هاست به خصوص در بازی های نزدیک (از نمونه های اخیرش، ایتالیا فینال 2006 مقابل فرانسه، اسپانیا نیمه نهایی 2010 مقابل آلمان)
بازگشت هوملز و بازگشت آرامش به خط دفاع، مجددا ویژگی که در اکثر تیم های قهرمان وجود داشته (مجددا از همون مثال قبل، کاناوارو 2006، پویول 2010) و نهایتا بردن در بازی به شکل کنترل شده و حرفه ای که لزوما برای هوادار بی طرف تماشاگر پسند نبود؛
اصطلاحی که آلمان ها اینجور مواقع به کار می برند، Turniermannschaft یا تیم تورنومنت، تیمی که هدفش قهرمانی و بس!
اما قدم بعدی قدم اصلی هست، چهارمین نیمه نهایی متوالی اینبار مقابل میزبان و تیمی که آخرین فینال رو 12 سال پیش بهش واگذار کردیم، میشه گفت مهم ترین بازی 12 سال اخیر تیم (در کنار نیمه نهایی 2006) و یه فرصت طلایی برای جبران فینال 2002 مقابل برزیل در غیاب بالاک، حالا در غیاب ستاره برزیل. قسمت؟:n06:
البته خیلی زود هست برای صحبت از فینال، اما فینال "آلمان – هلند" بعد از این همه مدت می تونه کلاسیک ترین فینال ممکن باشه.
شک نکینید آلمان قهرمانه.............................
من دیشب بازی برزیل - کلمبیا رو کامل ندیدم. ولی تا جایی که دیدم به نظرم آلمان قدرت حذف برزیل رو داره. اگه برزیل تیمش کامل بود هم این قدرت رو داشت، چه برسه به الآن که نه تیاگو رو دارن و نه نیمار رو.
کلاً اگه همه چیز مثل بازی دیشب باشه و یواخیم لو منطقی رفتار کنه و بازیکن ها هم در حد توان خودشون کار کنن، رفتن به فینال نباید کار خیلی سختی باشه. فقط می مونه میزبان بودن برزیل که آب و هوا و فشار استادیوم به نفعش هست، ولی اگه اوایل بازی گل نخوریم و بازی رو کنترل کنیم، کار تمومه! :دی
عجب آلمانیا شانس دارن ها ! ( بازی بعدی رو میگم )
از این صحبت ها زیاد می شنویم اما باید از اون سمت بگید، آلمان شانس نداره، برزیل بدشانس هست که نیمار رو از دست داده و تیاگو سیلوا مقصر هست که با یه حرکت بی مورد خودش رو از بازی بعدی محروم کرد و اسکولاری مقصر هست که از چهره های خلاقی مثل لوکاس مورا یا کوتینیو دعوت نکرده.نقل قول:
اما از "شانس آلمان" گفته میشه، اگه بخوایم روی مصدومیت های دست بگذاریم آلمان تقریبا بدشانس ترین تیم جام بوده، مصدومیت گوندوگان، برادران بندر، اشملزر و مهم تر از همه رویس، رویس که در حال حاضر از نیمار در سطح بالاتری قرار داره و همه اینها نه یک بازی و دو بازی، بلکه کل جام رو از دست دادند و هم در دفاع چپ، هم در خط هافبک و گزینه های دفاعی اون بخش و هم در حمله تیم با مشکل جدی روبرو شده، مشکلاتی که شاید توی همین بازی با برزیل برای آلمان گرون تموم بشه.
یا اگه بخوایم از محرومیت بگیم، همون داستان محرومیت بالاک در فینال 2002 مقابل همین برزیل، بالاکی که در مراحل حذفی دو بار برای آلمان گلزنی کرده بود.
البته این موارد صرفا مربوط میشه به صحبت های قبل از بازی و الا بازی بین دو تا "تیم" هست، نیمار در عین اینکه ستاره برزیل هست و معمولا برای این تیم خیلی خوب کار کرده، در بازی دیشب و در بازی قبلی این تیم با شیلی، بر خلاف دور گروهی، از دلائل اصلی صعود برزیل در این دو مرحله نبوده و سهم بیشتری رو نسبت به بقیه بازیکنان این تیم نداشته و صرفا یکی از اعضای این تیم بوده./
البته من برام فرقی نمیکنه چون از هر دو تا این تیم ها بدم میاد !نقل قول:
خدایا نیمار رو برسون بازی نیمه نهایی تا برتری مطلق ژرمن ها تایید بشه
تیم ما قهرمانه چون حقشه
بهترین تیم تمام تاریخ فوتبل المان همین تیم یک دست وفوق العادس
نیمار که کلا نمیرسه ...نقل قول:
ولی آلمان برزیل با نیمار رو هم میبرد...
دیشب فقط زمانی استرس پیدا کردم که شورله موقعیت اولی رو خراب کرد. بازی خیلی کنترل شده و بی خطر پیش رفت و با این حال هم آلمان میتونست همون بلایی رو سر فرانسه بیاره که سر انگلیس و آرژانتین در 2010 آورد. ضمنا داشتن دروازبان خوب چقدر خوبه.
الان که برزیل دوتا از کلیدی ترین بازیکناش رو از دست داده، از آلمان انتظار میره که راحت برنده بازی باشه و همین فشارِ روی تیم رو بیشتر میکنه. البته بنظرم واقعا نبود نیمار خبر خیلی خوبیه چون هیچ تضمینی نیست که همچین بازیکنی در 90 دقیقه یک لحظه کار خودش رو نکنه.
فکر کنم آلمان باید خیلی مواظب 20 دقیقه اول بازی باشه. برزیل تیمیه که با هیجان بازی میکنه. اسکولاری واقعا تیم یکدستی نداره و ذهنیت تیمی و نظم تاکتیکی جا نیفتاده تو تیمش. به همین دلیل سعی میکنه با استفاده حداکثری از میزبانی، شور و هیجان تیمی رو جایگزین اون نظم لازم بکنه. تو این تورنمنت هم بهترین بازیها رو برزیل در دقایق اول بازی انجام داده و هرچی به آخر بازی نزدیک شدن، بازیشون افت کرده. با همین سبک هم قهرمان کنفدراسیون ها شدن.
اگر در 20 دقیقه اول حواس آلمان جمع باشه و مخصوصا روی کرنرها مواظب باشن، در ادامه و مخصوصا در جریان بازی، زور برزیل به آلمان نمیرسه.
دوست دارم فینال آلمان - آرژانتین رو ببینم، چون تقریبا قطعیه برنده اش کیه :n09:
ترکیب جدید دفاع تیم ملی آلمان برابر برزیل!تماشاگران سری سوممحتوای مخفی: :دی
محتوای مخفی: عشاق
محتوای مخفی: تاکتیک لوو برای به زیر کشیدن پرچم برزیل :دی
بَه بَه بانو نویر (!) رو بسیار پسندیدیم در تصاویر بالا! :دی
آقا من رفتم آمار بازی های آلمان-برزیل رو دیدم، کلهم فقط یه بازی توی جام جهانی داشتن! یعنی این همه سال جام جهانی برگزار میشده، فقط همون 2002 بوده و بس! جل الخالق!
اون سال آلمان شرایطش زیاد خوب نبود و شاید اگه سلطان نبود خیلی زودتر از فینال حذف می شدیم. یعنی پیروزی 2-0 برزیل با اون همه ستاره چیز خیلی خفنی هم نبوده. امسال باید یه انتقام اساسی از برزیلی های عزیز بگیریم و در میهن خودشون صعود کنیم به فینال و توی دومین تقابل جام جهانی دو تیم، آمار رو به تعادل برسونیم. :دی (البته آمار بقیه بازی های دو تیم به شدت به نفع برزیل هست، ولی اون بازی ها نخودی محسوب میشن. :دی)
آقا من به شدت نگران کارت زردهایی هستم که تو بازی با فرانسه گرفتن ، فینالِ بدون شواینی و خدیرا خیلی ترسناکِ حالا تیم مقابل هر تیمی میخواهد باشه.
امیدوارم که تو بازی برزیل کارت نگیرند که خیلی بد میشه.
ما هم از تصویر نوئر بسی بسیار زیاد خوشمان امد.البته مرته ساکر هم ماشااله جواهری هستند ها.ان شاله قسمت شود و بریم فرنگ و این جواهران را از نزیک زیارت فرماییم.
جریان کارت زردها مطمئن باش بدتر از سال 2002 نمیشه.اون سال بالاک هم طراح تیم بود و هم بهترین بازیکن (البته بعد از سلطان کائن).ضمنا تمام کننده هم بود و دو گل حذفی رو زده بود.یعنی 2002 رو ما دقیقا بخاطر نبود بالاک باختیم.ولی امسال بازیکن زیاد داریم ضمن اینکه از کجا معلوم هلند و ارژانتین هم دو کارته نشن تو نیمه نهایی.
ماتئوس: گواردیولا سبک بازی آلمان را تحت تاثیر قرار داده است
لوتار ماتئوس ملی پوش اسبق تیم ملی آلمان معتقد است که گواردیولا و سبک کاری اش فوتبال ملی آلمان را تحت تاثیر قرار داده است.
آی اسپورت - آلمان عملکرد خوبی در رقابت های جام جهانی 2014 از خودش نشان داده است. لوتار ماتئوس معتقد است که حضور پپ گواردیولا در رشد فوتبال ملی آلمان بی تاثیر نبوده است.
ماتئوس در همین مورد گفت: " گواردیولا تاثیر زیادی بر سبک بازی تیم ملی آلمان در جام جهانی 2014 داشته است. آلمان از تعدادی بازیکنان بایرن مونیخ تشکیل شده است که آن ها با خود سبک کاریشان در فصل گذشته را آورده اند.
گواردیولا در بارسلونا موفقیت های زیادی را کسب کرده و همان سبک را با خودش به آلمان آورده است. پیروزی مهم ترین مسئله در جام جهانی است که خوشخبتانه آلمان تا اینجا به خوبی این مهم را انجام داده است.
شاید بعضی از پارامترهای زیبای ما در سال های گذشته از بین رفته باشد اما به جای آن نتیجه گیری در اولویت قرار گرفته که در جام جهانی بسیار حائز اهمیت است."
آلمان در نیمه نهایی جام جهانی 2014 به مصاف میزبان رقابت ها یعنی برزیل خواهد رفت.
Matthaus: Guardiola has influenced Germany
از این نظر هیچ جای نگرانی وجود نداره، خدیرا و شواینی (و هر بازیکن یک کارته دیگه از تیم های باقیمانده در جام) در صورت دریافت کارت زرد بازی فینال رو از دست نمیدند و تنها دغدغه تیم پیروزی در این بازی هست و نه بازی فینال.نقل قول:
اینکه یک بازیکن به خاطر دریافت دو کارت زرد در طول 6 بازی (از اولین بازی مرحله گروهی تا نیمه نهایی)، بازی فینال (بازی هفتم) رو از دست بده بیش از حد سخت گیرانه بود که به همین خاطر این قانون مدت هاست برداشته شده و در پایان دور 1/4 کلیه تک کارته ها بخشیده میشند. قانونی که متاسفانه نبود اون در فینال جام 2002 گریبان تیم رو گرفت. بالاک که در 5 بازی اول فقط یک کارت زرد داشت، در بازی نیمه نهایی مقابل کره در شرایطی که در 20 دقیقه پایانی بازی صفر صفر بود و یک ضد حمله خطرناک از کره ای ها و یک موقعیت مسلم گلزنی(4 کره ای در مقابل 2 آلمانی) رو در آخرین لحظات با یک خطای کاملا بجا و به موقع ازش جلوگیری کرد و کارت زرد رو به جان خرید، خطایی که در آلمان به "تاکتیکی ترین خطای تاریخ آلمان" مشهور هست و در ادامه هم در شرایطی که می دونست بازی فینال رو از دست داده با انگیزه مضاعف بازی کرد و گلزنی کرد و دلیل اصلی صعود تیم به فینال بود، فینالی که واقعا حاش خالی بود.
یه مقدار سرچ کردم و عکس های مرتبط با اون بازی رو پیدا کردم:
بالاک در لحظه دریافت کارت زرد
بالاک و به ثمر رسوندن گل پیروزی بخش
بالاک، ناراحت به خاطر از دست دادن بازی فینال در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی
پ.ن. بالاک در همون سال با لورکوزن در سه جام نائب قهرمان شده بود و از دست دادن فینال اونم به فاصله کوتاهی از اون سه نائب قهرمانی واقعا سخت بود.
بنده خدا بالاک بدشانس ترین بازیکنی بود که تو عمرم دیدم..
+
انگار برزیلی ها به کارت زرد سیلوا شکایت کردن تا بلکه بتونن اونو در فینال داشته باشن. واقعا از کاپیتان تیم بعید بود این آماتور کارت بگیره.
نبود سیلوا و نیمار می تونه کمک بزرگی برای آلمان باشه اما این دو بازی اخیر من چیزی از نیمار ندیدم ولی سیلوا واقعا تاثیر کذار بود که البته دانته هم رو نیمکت هست و می تونه جایگزین خوبی باشه ولی خوشبختانه دانته امسال مثه سال قبل خیلی مطمئن نشون نداده.
احتمالش هست این بازی هم با توجه به سرعت خوب بازیکنای برزیلی، بواتنگ در وسط باشه و لام بره راست. یه مشکل آزار دهنده تو تیم اینه که بعضی وقتا خیلی راحت توپ رو لو میدن و یه سری پاس های اشتباه ناجور میدن به همدیگه. شورله هم خیلی راحت موقعیت خراب میکنه و بعضی وقتا تو تک روی هاش رو اعضاب راه میره.
+
کاش رویس مصدوم نمی شد، می تونست ستاره ی این جام باشه :n27:
اما خیلی امیدوارم که بتونیم برزیل رو ببریم و یک فینال کلاسیک ( چه آرژانتین و چه هلند) رو شاهد باشیم.
واقعاً حیف بود بالاک. کسی که توی مراحل حذفی، از بین 3 گل آلمان 2تاش رو اون زده بود و توی فینال هم میتونست کمک خیلی بزرگی به آلمان باشه.نقل قول:
نکته جالب اینه که 3 تا گل برزیل رو توی بازی های حذفی، مدافع های این تیم زدن نه کسی مثل نیمار. :دی البته نیمار هم قدرت خیلی زیادی به خط حمله تیم میده و بازیکن های حریف رو بدجوری مشغول خودش میکنه که باعث میشه به بقیه برزیلی ها فضای کافی برسه. در مجموع عدم حضور نیمار خیلی به نفع آلمان هست، ولی بازیکن های آلمان باید مراقب یکی مثل داوید لوییز هم باشن که موتور گلزنیش روشن شده.نقل قول:
دانته خیلی اوج و فرود داره. :دی بعضی وقتا جوگیر میشه و هم عالی دفاع میکنه و هم گل میزنه، بعضی وقتا هم کیفیتش در حد بازیکن های درجه 3 میشه! امیدواریم جلوی آلمان یکی از روزهای بدش باشه و یه گل به خودی هم بزنه! :دی
به باهوشی نویر شک نکنید.. جلو اومدن های نویر به نظر من یک کار صرفن فیزیکی شامل دویدن به جلو نبود، یک نبوغ پشت این حرکات بود..
خونسردی نویر در مقابله با شوت کریم بنزما هم منحصر به فرد بود.. عاشق این دروازه بان شدم تو این جام..
To victory :D