اولا كه دو هزار تومن گرون خريدي ;)نقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
بله مموريها همشون همينطوري هستن فرقي هم نميكنن يعني عدد واقعي رم نيستن
اين مسئله در مورد هاردهاي كامپيوتر هم صدق ميكنه :)
اولا كه دو هزار تومن گرون خريدي ;)نقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
بله مموريها همشون همينطوري هستن فرقي هم نميكنن يعني عدد واقعي رم نيستن
اين مسئله در مورد هاردهاي كامپيوتر هم صدق ميكنه :)
دوست عزيز عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط k750
در مورد سوال اولت بايد خدمتت بگم كه تا اونجايي كه بنده ميدونم و تحقيق كردم سيستم جاوا نميتونه ويروسي بشه اين بدين منظور نيست كه در آينده هم امكان نداره تا براي سيستم جاوا ويروسي نوشته بشه و اين موضوع بخاطر اينكه برنامه هاي جاوا داره روز به روز مثل سيمبين زياد ميشه حداقل تا امروز براي جاوا ويروسي نوشته نشده (هنوز خبري مبني بر اومدن ويروس عليه سيستم جاوا منتشر نشده) پس اگه مشكلي براي گوشيت پيدا ميشه از قبيل هنگ و كندي گوشي ميتونه دليلهاي ديگه اي از جمله قديمي شدن فريم وير و نياز داشتن به آپديت گوشي ( مثل سيستم عامل ويندوز كه با آپديت بسياري از مشكلاتش حل ميشه) داشته باشه
اون ويروسي هم كه ميگي براي جاوا هست يا يه لينك از خبر و يا اگه به خود ويروس دسترسي داري تو پيغام خصوصي (بخاطر اينكه اگه واقعا وجد داشته باشه يه وقت مشكلي براي بقيه دوستان بوجود نياد) با ذكر نام ويروس برام بفرست تا يه تحقيق روش بكنم :)
در مورد آنتي ويروسهاي كامپيوتري هم بايد خدمتت بگم كه اگه شما يه برنامه ويروسي رو كه مطمئن باشي ويروسي و اونو بريزي توي گوشي , اون آنتي ويروس ميتونه بعد از اسكن اونو پيدا كنه و پاكش كنه ولي اگه فايل ويروسي توي گوشي ريخته بشه فكر نميكنم مشكلي براي گوشي بوجود بياره :happy:
در مورد سوال دومت هم بايد بگم كه اندازه واقعي رم هيچوقت نشون داده نميشه مثلا اگه شما يه رم 128 مگابايت داشته باشي اونو تو گوشي مثلا 120 مگ نشون ميده علتش هم اينكه بقيه رم رو براي فايلهاي سيستمي استفاده ميكنه و مصرف ميشه :)
موفق باشي ;)
چطور من از يكي شنيدم كه ميگفت گوشي هاي سوني اريكسون تحت جاوا ميتونن بعنوان كنترل تلويزيون استفاده بشن.(تو همين فروم) :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
بله گوشيهاي سوني جاوا هستن ولي برنامه ي جاوا يي ساخته نشده كه بتونه ريموت كنترل باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چطور من از يكي شنيدم كه ميگفت گوشي هاي سوني اريكسون تحت جاوا ميتونن بعنوان كنترل تلويزيون استفاده بشن.(تو همين فروم)
مرسي دوست عزيز
موفق باشي
باباي
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
با سلام
دوست من با توجه به تصور اشتباه بعضي افراد جاوا هم آلوده ميشه اما تنوع ويروس در اون بخاطر امنيت بالاي جاوا كمه.
يكي از جديد ترين ويروسهايي كه الان وجود داره اينه كه تمام فرمتهاي فايلهاي برنامه هاي utilityجاوا رو به sis موقت تبديل كرده و بعد از آلوده شدن فرمت اوليه آلوده قرار ميگيره.(once decoding )
اما كارايي اين ويروسها نسبت به سيمبين بسيار كمه مثلا اين ويروس باعث كندي عملكرد گوشي ميشه
با سلام
دوست من اگه آنتي ويروس مناسب مثل fsecure ريخته بشه حتما عمل ميكنه
با تشكر
مطالب بالا برگرفته شده از بخش موبايل سايت ست ست ميباشد
در ضمن من در اينترنت ديدم انتي ويروس نوروتن 2007 كه خيلي كامله داراي انتي ويروس مخصوص گوشي هاي موبايل هم هست يعني همه را باهم داره
در ضمن من يك پكيج گير اوردم كه انتي ويروس مخصوص موبايل داره هم سوني اريكسون هم نوكيا فروشگاه كامتك پاساژ شهاب خ ولي عصر شماره 88727860
دوستان من تازه k750i گرفتم ترا خدا به من كمك كنيد چقدر تم وفايل صوتي بقيه چيزا مي خوام بريزم ميترسم به اين خاطر كه:--------------------------------------------------------------------------------
ايا براي 750 انتي ويروس وجود داره اصلاا كسي گذاشته در نمايندگي ميگن در برنامه هاي جاوا وسوني اريكسون گفته ميشه ويروس نميگيره واين حرف اصلا درست نيست اگر هم انتي ويروس بزارين بعض ها را شناساي نميكنه خيلي ها گوشي شون ويروس گرفته بود كه بعضي ها را فلش ميكردند بعضي ها هم به سخت افزارشون اسيب رسيده بود كه گارانتي شون باطل شد ادم ميترسه چيزي رو گوشي بريزه
دوست عزيز مثل اينكه شما پست چند سطري منو كامل مخوندي اگه ادعا ميكني كه ويروسي براي جاوا هست حتما خبرش رو از يه جايي درآوردي ديگه درسته ؟ چون نميشه كه شما يه دفعه بياين بگين براي جاوا ويروس هست و لطفا يه آنتي ويروس معرفي كنين ؟ شما يه زحمت بكش براي گفته هات يه سند خبري بزار تا ما قانع بشم و در ضمن بازم تكرار ميكنم كه چون ويروسي فعلا براي جاوا نيست مطمئنا آنتي ويروسي هم وجود نداره مگه اينكه شما خلافشو ثابت كنين :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط k750
در مورد ريختن برنامه روي كا 750 هم طبق گفته هاي بالا هيچ موردي نداره و ميتونين بدون هيچ ترسي روي گوشي تم و برنامه هاي ديگه بريزين بازم خودتون ميدونين :)
دوست من تمام پست هاي من فقط براي كمك ازشما ودوستان صاحب تجربه ميباشد در ضمن من هم در پست بالا گفتم مطالب از كدام سايت وحتي نوع ويروس و يك انتي ويروس معرفي شده را عنوان كردم دقت كنيد:
با سلام
دوست من با توجه به تصور اشتباه بعضي افراد جاوا هم آلوده ميشه اما تنوع ويروس در اون بخاطر امنيت بالاي جاوا كمه.
يكي از جديد ترين ويروسهايي كه الان وجود داره اينه كه تمام فرمتهاي فايلهاي برنامه هاي utilityجاوا رو به sis موقت تبديل كرده و بعد از آلوده شدن فرمت اوليه آلوده قرار ميگيره.(once decoding )
اما كارايي اين ويروسها نسبت به سيمبين بسيار كمه مثلا اين ويروس باعث كندي عملكرد گوشي ميشه
با سلام
دوست من اگه آنتي ويروس مناسب مثل fsecure ريخته بشه حتما عمل ميكنه
با تشكر
مطالب بالا برگرفته شده از بخش موبايل سايت ست ست ميباشد
در ضمن من يك پكيج گير اوردم كه انتي ويروس مخصوص موبايل داره هم سوني اريكسون هم نوكيا فروشگاه كامتك پاساژ شهاب خ ولي عصر شماره 88727860
يك سوالي داشتم آيا ميشه رو گوشي k800 سوني اريكسون برنامه نصب كرد . چون شنديم كه يك cd اومده كه با تغييراتي كه در گوشي ايجاد ميكنه قابليت نصب برنامه رو بوجود مياره حالا راست يا دروغ شما به من بگيد كه آيا امكان پذير است ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
رفيق در عالم software هيچ چيزي غيره ممكن نيست ...
سلام
گوشی K750i دارم چند روزی که تو صفحه اصلی در قسمت بالا و پایین به اندازه چند میلیمتر قرمز رنگ شده هر چی عکس زمینه را هم تغییر دادم افاقه نکرد .بردم مغازه ای که کوشی رو ازش خریدم میگه از نرم افزارش هست. وقتی دریچه دوربین را باز میکنم صفحه ال سی دی کاملا طبیعیه . راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
w810i دارم.هنگام ريختن يك بازي روي مموري گوشي خاموش شد.وقتي روشن شد منو قابل استفاده نيست به عبارتي نوشته ها در معرض ديد نيستند.حتي نميتونم شماره بگيرم اشكال كجاست؟چه كار كنم؟آيا گوشي كد خاصي داره كه بشه master reset بشه که حداقل بتوانم منوی اصلی و آیکون ها را ببینم ؟جواب فوری
بله پيمان جان ميشه چرا كه نشه بدون سي دي هم قابليت نصب برنامه هاي جاوا رو داره :)نقل قول:
نوشته شده توسط peyman_joojoo
بله تاييد ميكنم آقا پيمان بنده هم در پست 282 همين موضوع رو تصديق كردم هيچ چيزي بعيد نيست اما در حال حاضر وجود نداره تو آينده مطمئنا شاهد خيلي چيزا خواهيم بود ;)نقل قول:
دوست عزيز فكر ميكنم با يه مستر ريست حل بشه برو به آدرس :نقل قول:
نوشته شده توسط bkalantary
Master Reset / General / Setting و بعدش هم يه Reset all بزن به احتمال زياد مشكلت حل ميشه در ضمن يكسري از برنامه هات پاك ميشه اينو در نظر داشته باش ولي بهتر از اينكه مشكلت حل نشه ;)
خبرش رو هم بزار :happy:
عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط KELIS
والا نميدونم كه گوشيهاي سوني تو حالت Safe Mode مثل نوكيا ميان بالا يه نه اگه تو اين حالت بياد بالا ميشه يه مستر ريست كرد شايد درست بشه اگه هم نه كه متاسفانه بايد فلش بشه :sad:
سلام دوستان
به نظرم صداي Speaker گوشي W700 ضعيفه!!!
ميشه بگيد چطور ميتونم با صداي بلندتري mp3 را گوش بدم.؟؟؟
ممنون مي شم.
[QUOTE=Mehdi_MaX]دوست عزيز فكر ميكنم با يه مستر ريست حل بشه برو به آدرس :
Master Reset / General / Setting و بعدش هم يه Reset all بزن به احتمال زياد مشكلت حل ميشه در ضمن يكسري از برنامه هات پاك ميشه اينو در نظر داشته باش ولي بهتر از اينكه مشكلت حل نشه ;)
خبرش رو هم بزار :happy:
سلام دوست خوبم
گوشی یکی از همکاران رو نگاه کردم شبیه گوشی من بود خلاصه اینکه اشکال ار تم بود و وقتی تم رو عوض کردیم خطوط قرمز از بین رفت . گوشی من تنها یک تم داره میخوام تم های جدید اضافه کنم امیدوارم درست بشه.
به نظر منطقی میاد من فکر میکنم چون نور صفحه ال سی دی از بالا و پایین وارد میشه ممکنه تم اصلی و پیش فرض تو تمام گوشی ها به همین گونه باشه.
درست شد خبرش میدهم تا بقیه دوستان اگه با چنین مشکلی مواجه شدن بدونن چکار کنند.
سلام
دوست خوبم
اگه نرم افزار داخل گوشی رو ارتقا بدم مشکلی بوجود میاد؟؟؟؟
امکانات اینترنت بنده بد نیست.
ممنونم
دوست من صداي اسپيكرش به نظر من خيلي عاليه (البته تو رده خودش چون مثلا براي من صداي دبليو 900 هم كمه و منو ارضاء نميكنه :laughing: ) ولي با اينحال وقتي كه داري به يه آهنگ گوش ميدي روي More (بيشتر) بزن تو قسمت اكولايزر برو و تمام موارد رو ببر تا بالا شايد هنوز اونو تنظيم نكردي يه نگاه بكن خبرش رو هم بزار ;)نقل قول:
نوشته شده توسط radinkhan
[QUOTE=bkalantary]امكانش هست چون بعضي مواقع بعضي از تمها مشكل دارن و با گوشي سازگار نيستن با عوض كردن تم مشكلش حل ميشه (اتفاقا با اين مشكل قبلا برخورد داشتم) با اينحال اميدوارم بخاطر تمش باشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
نه مشكلي پيش نمياد (البته خودم هنوز اينكارو نكردم و دوست هم ندارم اينكارو بكنم مگر تو مواقع اضطراري) ولي اگه بين آپديت ارتباط اينترنتت قطع بشه به هر دليلي , بايد گوشي رو بدي برات فلش كنن پيشنهاد ميكنم اگه مشكل خاصي نداره دست بهش نزن :)نقل قول:
نوشته شده توسط bkalantary
با سلام
من با استفاده از نرم افزار Themes Creator یه تم ساختم برای گوشی Sony Ericsson k750 تعريف نباشه قشنگ شده می تونید از اینجا دانلودش کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت پایین صفحه روی دکمه Free کلیک کنید.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
سلام مهدی عزیز ممنون از اینکه منو راهنمایی کردی . خوب حالا سوال من اینه که باید دقیقا" نرم افزارهایی رو که برای k800 ساخته ميشه بروي گوشيم نصب كنم يا بطور مثال برنامه هایی رو که برای گوشی های نوکیا ساخته میشه میتونیم نصب کنیم ؟
سوال بعدی من اینه که چطوری میتونم از phone book گوشیم backup بگیرم ... ؟ (کا 800)
میخواستم ببینم فرق این تک کابل با دوکابل درگوشی مثل و550 چیه؟
سلام من گوشيم الان دبيلو 800 گوشيم قبلا به كامپيوتر به راحتي وصل مي شد و به عنوان يك درايو شناخته مي شد اما حالا اصلا كامپيوتر نميشناستش(البته ميشناستش اما ديگه يك درايو نميشه) كسي مي تونه من را راهنمايي كنه
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
آقا من هم همین مشکلو دارم . وقتی هم موارد اکولایزر رو بالا می بریم صدا دچار نویز شدید می شه.
دستت درد نكنه فقط روي كا 750 كار ميكنه يا تو سري دبليو هم قابل استفادس ؟نقل قول:
نوشته شده توسط MnMN
نه پيمان جان فقط بايد برنامه هايي كه مخصوص كا 800 هست روش نصب كني يعني بايد ببيني اون برنامه اي كه پيدا كردي روي كا 800 كار ميكنه يا نه چون بعضي از برنامه ها مثلا براي كا 750 و يا مثلا سري دبليو هست در ضمن هيچكدوم از برنامه هاي نوكيا روي سوني اريكسون نصب نميشه و بالعكس چون نوكيا برنامه هاي سيمبين (sis) رو پشتيباني ميكنه و سوني هم جاوا (jar) رونقل قول:
در مورد بك آپ گرفتن از دفترچه تلفن گوشي راستش رو بخواي دقيق نميدونم شايد با برنامه Myphone Explorer بشه اينكارو كرد
كابل دوم براي زدن گوشي بصورت مستقيم به اسپيكر هست يعني ميتوني وصلش كني به اسپيكر مثلا كامپيوتر و آهنگ رو از اسپيكر گوش كني البته زياد بكارت نمياد تو بازار هم بي انصافا تو بعضي از مدلها اونو برميدارن و جدا ميفروشنش اونم با قيمت 10000 توماننقل قول:
نوشته شده توسط Moda
امير جان با سي دي كه تو خود جعبه دبليو 800 هست بايد درست نصبش كني اگه درست نصب نكني اون درايو تو My Computer ساخته نميشه (البته بايد بصورت اتوماتيك خود ويندوز XP اونو بشناسه و يه درايو بسازه اما بعضي مواقع بازي درمياره)نقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
مهدي جان با يكي دوتا گوشي مثل خودت مقايسه كن اگه ديدي واقعا فرق ميكنه و غير قابل تحمله بايد فريم وير (نرم افزار) گوشي , آپديت بشهنقل قول:
نوشته شده توسط N-mehdi
R1ca021مهدی-مکس جان فرم ویر اون:
البته اینو هم بگم که برای بعضی آهنگها اسپیکرصدای نسبتا بالایی داره و برای بعضی دیگه صدای کمی داره
پس مهدي جان شما وقتي با آهنگهاي بيكيفيت گوش ميدي اين مشكل رو داره در واقع گوشي شما مشكلي نداره آهنگهايي كه گوش ميكني بايد با فرمت MP3 باشه اونم با كيفيت 128 كيلو بيت نه با فرمت Wave چون فرمت ويو با گوشي نميخونه و خرخر زياد ميكنه كه بايد به MP3 تبديلش كنينقل قول:
نوشته شده توسط N-mehdi
اين گوشيه W800 بيشتر از 16 تا مسيج رو ذخيره نميكنه بايد چه كار كرد تا بيشتر بشه ذخيره كرد؟
در ضمن گوشي رو از كامپيوتر جدا ميكنم كامپيوتر قاط ميزنه؟
مهدی مکس جان ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
بعد می خواستم بپرسم کیفیت صدای w700وk750 یکی هستش؟
من یه z550i خریدم ولی توی جعبه اش ،سی دی همراهش نبود.حالاکه به کامپیوتروصلش میکنم سی دی شومیخواد.کسی برنامه نصبشونداره برام بذاره.ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط metax
با سلام به دوستان عزیز
من یه گوشی p910 دارم وقتی اونو میخوستم از طریق سایت سونی اریکسون به روز کنم درست
بعد از دانلود که داشت نرم افزارو میریخت تو گوشیم سیستمم هنگ کرد مجبور شدم ری استارتش
کنم ولی دیگه گوشیم روشن نشد.
تا حالا چندین جا بردم فلشش کردم ولی انگار نه انگار
اگر از دوستان کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم چون منو از یه دردسر بزرگ نجات داده. :puke: :sad:
در مورد بيشتر ذخيره كردن مسيج اينجا مطرح كن سياوش ميتونه كمكت كنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط Mirage
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از اينكه خواستي گوشي رو از كابل جدا كني برو تو My Computer و روي درايوي كه براي گوشيت درست شده راست كليك كن بعد هم Eject رو بزن بعدش ميتوني كابل رو جدا كني :)
به نظر من صداي اسپيكر دبليو 700 بهتره ;)نقل قول:
نوشته شده توسط N-mehdi
شما بايد بري سراغ مغازه و حتما سي دي اونو بگيري چون غير از نرم افزار PC Suite كه دوستمون برات گذاشته , درايور گوشي هم توي سي دي هست كه بايد نصبش كني تا ويندوز اونو بشناسه (البته بعضي از ويندوزها هم اتوماتيك ميشناسه) و اگه هم نميتوني بري سراغ مغازه از يكي از دوستانت كه اين گوشي رو خريده , سي ديش رو بگير و يه رايت كن ;)نقل قول:
نوشته شده توسط metax
عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط ah.hooman
دوست من متاسفانه اگه بين آپديت ارتباط گوشي به هر دليلي قطع بشه بايد گوشي فلش بشه كه ميگي چند بار اينكارو كردي و البته كار ديگه اي هم نميشه كرد بايد جايي ببري فلش كني كه تعميركارش حرفه اي باشه نه مبتدي اگه درست فلش بشه مطمئنا مشكلي نخواهد داشت ;)
سلام
از شما دوستان كسي يه گوشي كه كي برد كامل داشته باشه وقيمتش تا 300 تومن باشه مي شناسه
مرسی ازجوابتون،حالاازدوستان کسی درایور z550i رو نداره؟
همون نرم افزار یا myphoneexplorer رو هم بگیری کار می کنه. از حالت usm masss storage device هم پشتیبانی می کنه... درایور نمی خوادنقل قول:
نوشته شده توسط metax
300 آیفون داره یا نه
شماره گیری صوتی چه جوری فعال میشه :happy: