ای خدا کیا میرن برزیل.نقل قول:
Printable View
ای خدا کیا میرن برزیل.نقل قول:
رحمتی داره دیوونه میشه فوش میده حقیقی دربازه بانه
انصافاً با ديدن اين صحنه آدم استرسي براش باقي نميمونه.نقل قول:
درود
بازی دیشب رو با کلی زور زدن و اعمال شاقه دیدم و تبریک میگم بابت تساوی و یک امتیازی که گرفتیم ولی بازی ایران خیلی بد بود . توی دفاع میشه گفت خوب بودیم ولی این خوب بودن در خط دفاع رو هم میشه به حساب ضعف نیجریه هم گذاشت .
البته کناره ها رو خوب بسته بودیم و تا اونجایی که میشد و بازیکنان توانایی داشتن از نفوذ بازیکنان نیجریه در کناره ها جلوگیری شد . ولی ایران نشون داد اصلا دل و جرات حمله کردن رو نداره .
از همه مهمتر آمار 94 پاس در نیمه اول برای ایران خیلی وحشتناک بود . جالب اینجاست که از 94 پاس نصفی از اونا درست بوده که فاجعه به حساب میاد !
توی ضد حملات فقط میشد دژاگه و قوچان نژاد رو دید و خسرو حیدری که گاهی در کناره ها اضافه میشد ولی به دلیل کندی و فیزیک بدنی ضعیف خیلی زود کم میاورد .
چیزی که به خوبی خودشو نشون میداد تفاوت کیفی بازیکنانی بود که در لیگ های اروپایی بازی میکنن و تمرکز اونا در زمین بازی و توپ بخوبی قابل روبت بود . در صورتی که بقیه بازیکنان تا توپ دستشون میومد یا در اولین فرصت بصورت عجولانه پاس ارسال میکردن که معمولا کم دقت بود .
یا این که طبق معمول میزدن زیر توپ . نیجریه خیلی راحت با پرس از جلو صاحب توپ میشد یا این که بازیکنان توپ رو از دست میدادن که نقطه ضعف مهمی به حساب میاد .
تیم های بعدی مثل نیجریه نیستن و مهاجمان و هافبک های به مراتب بهتری دارن و توپ رو اینقدر راحت از دست نمیدن . باید یک فکری به حال این مورد بشه . اگر قراره دفاع کنیم حداقل یک کم پیشرفت توی باقی قضایا داشته باشیم که بعده ها از اون نقاط ضربه نخوریم .
اگر دل و جرات ایران بیشتر بود میتونست توی ضد حملات به نیجریه ضربه بزنه ولی با این تعداد کمی که ایران در این حملات داشت نمیشه انتظار گلزنی داشت .
به هر حال در ادامه برای تیم ملی آرزوی موفقیت میکنم ... خیلی جالب میشه اگه ایران با سه تساوی از گروه صعود کنه :n02:
صد درصد اگر اینجوری بازی نمیکردیم گل میخوردیم مشکل اساسی که من دیدم بازی بد دژاگه بود اصلا در حدی نبود که قبلا بازی میکرد
بعضی مواقع خیلی تک روی میکرد یه پاس درست یا یه موقیت خوب ایجاد نکرد ؟! مطمئن بود اگر درست بازی میکرد به گل میرسیدیم
بعد از اون نکنوم اصلا زیاد جالب نبود ...
یه تدبیری باید کیروش ببین نسبت به این دو بازی کن
نظرات رو میخونی خندت میگیره :n08:
چه انتظاراتی از تیم ملی دارین . ایران حتی اگه تمام قدرت هجومی اش رو هم به کار میبرد بازی باز هم جذاب نمیشد . چون قدرتی نداره توی حمله .
اگه ایران با همین تاکتیک فقط یکی دوتا بازیکن ستاره توی خط حمله داشت یکی از بهترین تیمهای جام میشد . بازیکنی در سطح اول جهان .
بازی که تموم شد رفت پی کارش...
تبریک به خاطر موفقیت در دفاع
تسلیت بابت عدم برنامه در ضد حمله حتی در حد چندتا پاس. یعنی تا این حد عدم اعتماد به نفس؟!!
این نیجریه در حدی نبود که همش زیر توپ بزنیم. آمریکا واقعا بازی هاش نسبت به ما خیلی پیشرفت کرده و غنا رو 2-1 شکست داد . بنظرم غنا خیلی از نیجریه بهتر بازی میکرد.
حالا اگه فرض کنیم با این دفاع اتوبوسی و زیر توپ زدن ها کاملا در بازی های آینده هم موفق بشیم چه اتفاقی میفته؟ : (در بهترین حالت و بهترین اتفاقات)
از آرژانتین 1-0 ببازیم
نیجریه و بوسنی مساوی بشند
ما هم با بوسنی دوباره مساوی بشیم
نیجریه هم از آرژانتین ببازه.
با 2 امتیاز در کنار بوسنی و نیحریه قرار میگیریم وتفاضل گلمون هم با بوسنی و یا نیجریه مساوی میشه اما به دلیل گل زده کمتر باز هم صعود نمی کنیم.
پس ....
اعصابتون رو خرد نکنید و از بازی ها لذت ببرین.
نقل قول:
یکی به من بگه ایشون که همیشه دم از اسلام و مسلمونی میزنه اون وقت اونجا زنهای .... برزیلی رو ببینن مشکل شرعی پیش نمیاد ؟؟؟
دوستانی که میگن ایران آمار جام رو خراب کرد به این هم فکر کنید که نیجریه هم تو بازی بود و کلی هم تلاش کرد که گل بزنه !
فکر نمی کنم ایران به تنهایی داشت بازی می کرد و به تنهایی این آمار رو به ثبت رسوند !
عزیزان که میگن ایران خوب دفاع کرد ، واقعا فکر میکنن با این نحوه بازی و دفاع کردن جلوی ارژانتین هم میتونیم دوام بیاریم؟!!!
امیدوارم فقط مثل بازی هلند اسپانیا نشه که بقول پیمان یوسفی مارو گوشه رینگ گیر بیارن و حسابی از شرمندگیمون دربیان!:n15:
من هنوز تو شوكم! اين تيم ما بود؟:)) برعكس نيجريه بي تاكتيك و مفلوك بايد از ما مي ترسيد چاره اي نيست تاكتيك اين شكلي تو تيم ما جواب مي ده و به
قول دوستان اصلا تيم بالكل تهاجمي بازي كردن تو ذاتش نيست! و قرار هم نبود و نبايد باشه كه كاري به كار دروازه حريف داشته باشيم مگر رو ضربات ايستگاهي و كرنر.
همين روند رو بتونيم مقابل دو تا تيم ديگه داشته باشيم واقعا عالي ميشه گل نخواستيم گل نخورين:n09:
پس ما کی قراره پیشرفت کنیم؟بعد از 8 سال رفتن به جام جهانی 1 امتیاز بگیریم و برگردیم ایران؟؟یعنی بعد از این همه سال هنوز نباید به صعود به مرحله بعد فکرکنیم؟عجیبه ها..
دقیقا نظر منم همینه. تیم ایرانم باید یکم به خودش ایمان داشته باشه که مثه اواخر نیمه دوم بتونه به حمله کردن هم فکر کنه.نقل قول:
اگر دل و جرات ایران بیشتر بود میتونست توی ضد حملات به نیجریه ضربه بزنه
والا با اون استرسی که ایرانیا رفتن تو زمین بهتر از اینم نمیشد.
از همه اینا گذشته وختی بازی پرتغال و آلمان رو دیدم (هر چند شاید بی ربط باشه اما) خوشحال شدم تو کارنامه مون باخت 2 به صفر به آلمان داشتیم. :n09::n09:
به جرات می شه گفت اگر ما 4 تا بازی تدارکاتی با تیمهای درجه اول دنیا می کردیم بسیار بهتر از این می تونستیم بازی کنیم.بازی استرالیا رو دیدین با شیلی؟استرالیا بسیاز فراتر از خودش بازی کرد.شیلی بسیار تیم بهتری از نیجریه هست ولی هر کس که بازی رو دید اقرار می کنه که استرالیا واقعاً خوب بازی کرد و 1 گل زد و دو سه تا هم نزد.این تیم استرالیا از نظر استعداد فوتبالی نمی شه گفت از ما بهترن شاید یه کم.اما چیزی که باعث شده اونا بتونن نمایش خوبی داشته باشن چیزی نیست جز بازیهای تدارکاتیشون اونا با اکوادور،کرواسی،برزیل،فران سه و رومانی بازی کردن که اتفاقاً همه رو هم باختن ولی دارن نتیجه ش رو توی جام جهانی می بینن.
کیروش صریحاً اعلام کرد که تحریمها باعث شده ایران نتونه بازیهای تدارکاتی خوبی داشته باشه که برای این کاری نمیشد کرد.ما باید خدا رو شکر کنیم که توی گروه دوم با اسپانیا،هلند و شیلی نیفتادیم چون خلاقیت توی خط حمله ی این تیمها بیداد می کنه و معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد.
تو این دو صفحه آخر داشتم می ترکیدم از خنده
عزیز دل برادر یونان که از ایران خیلی بهتر دفاع می کنه نتونست نتیجه بگیره .
خوب مطمئن باشید جلو آرژانتین 4 تا نخوریم خوبه
ببین منم طرفدار ایرانم . کشورمه . ولی قرار نیست رو واقعیت چشم مون رو هم ببندیم .
اکتفا می کنم به گفته فردوسی پور که قبل بازی با نیجریه حرف جالبی زد .
گفت : من هرچی فکر می کنم نیجریه همچین بازیکن شاخصی هم نداره که ما نتونیم ببریمشون .
ولی آرژانتین و بوسنی بحث شون خیلی فرق می کنه . یه نگاه به بازی های آرژانتین با تیم هایی که دفاعی بازی می کردن بکنین ببینین چی سرشون اورده .
یه نکته دیگه هم لازمه بگم ، درسته ما خوب دفاع کردیم ولی انصافا نیجریه هم بد بازی کرد خیلی بد .
خوب الان ما چکار کنیم که شما خندت نگیره ؟؟ الان فقط امثال شما میدونند ورزش این مملکت مخصوصا فوتبال داغونه وضعش . مثلا قبل جام جهانی نمیدونستیم ایران قراره دفاع کنه بلکه الان شوکه شدیم این بازیو از ایران دیدیم؟؟ میگفتیم قراره هر 3 بازی رو مفتضحانه ببازیم که اولیش رو جستیم به قولی ..نقل قول:
در ضمن اسپانیا 5 تا از هلند میخوره .. پرتغال 4 تا از آلمان .. هندوراس 3 تا از فرانسه ... حالا مثلا ما 4 تا از آرژانتین قراره بخوریم فاجعه رخ میده ؟؟؟؟
این طرز بازی وقتی تاثیر خودش رو نشون میده که بتونیم از ارژانتین هم به همین شکل 1 امتیاز بگیریم
ولی اگه قراره از ارژانتین ببازیم حداقل بهتره قشنگ بازی کنیم خوردن 1 گل یا 6 گل فرقی نمی کنه در عوض روح مون از دیدن گل های زیبای ارژانتین شاد میشه از این بازیکنا هم توقعی نداشته باشیم بهتره
مسخره ترین اتفاق دیشب هم پخش ترانه " قهرمانان پیروز باشید" بعد از بازی بود.
سلام
اولین کلین شیت تاریخ ایران در جام جهانی رو تبریک میگم. :n09:
.
من بدبخت هم داشتم واسه امتحان می خوندم، هم بازی رو می دیدم...
.
.
بازی از نظر من:
1. کلا بچه هامون توی مصاف های تک به تک بدجوری کم آوردن (دلیلش هم واضحه )
2. بیست دقیقه اول بازی کلا بچه ها خیلی استرس داشتن و هول بودن و سیستم علی اصغری رو به دنیا معرفی کردن...:n02: ولی بعدش کاملا بازی رو کنترل کردن...:n12:
3. اونجایی که حقیقی مستقیم توپ رو زد بیرون، اگه ورزشگاه بودم مطمئنا مکان رو ترک می کردم...:n27:
4. اونجایی که سید جلال خورد زمین + اون دوتا موقعیت اواخر بازی نیجریه، اگه پولادی نبود، مطمئنا گل می خوردیم....
.
.
.
دژاگه در حد انتظار ما ظاهر نشد ( چون کاملا آنالیز شده بود و میدونستن چیکار میخواد بکنه )
آندو واقعا فوق العاده بود و توی مصاف های تک به تک کم نمی آورد.
پولادی خیلی خوب بازی کرد.
.
.
به نظر شما اگه به جای نکونام، رضا حقیقی می بود بهتر نبود؟؟
دلیل من:
حقیقی به شدت جنگنده تر از نکونامه و این همین چیزی بود که جز آندو در تیم کسی انجام نداد...
نکونام به دلیل تجربه ملی زیادی که داره، جلوی بازیکنان بزرگ آرژانتین خیلی بیشتر میتونه بهمون کمک کنه تا برابر نیجریه...
.
.
.
همون طور که میدونین ابی میکل عنوان بهترین بازیکن زمین رو کسب کرد.
ولی برای ما آندو بهترین بازیکن بود... بدون شک... بعدشم پولادی... ( نظر منه و نظر شما هم محترم )
.
.
.
علیرغم ترس هایی که از سمت چپ داشتیم، به نظر من پولادی وظیفه اش رو به نحو احسن انجام داد!!!
از نگاه سایت آنالیزگر whoscored پولادی از ایران با نمره 7.7 ( خیلی خوب ) بهترین بازیکن زمین شد!
نه عزیزمنقل قول:
ببین کل حرف من اینه
هرچی بیشتر بری بالا موقع افتادن بیشتر درد داره
حالا هرچی می خواهی جبهه گیری کن . واقعیت که عوض نمی شه داداش .
مگه ما جام جهانی 2006 همین کار ها رو نکردیم . نتیجه اش رو هم دیدیم
کاملا موافقمنقل قول:
به نظر من از تیم ما فقط 45 دقیقه بازی تهاجمی توی جام جهانی خواهیم دید
این بازی که گذشت و فقط دفاع کردیم . بازی با ارژانتین هم همینکار رو خواهیم کرد . حتی اگه از ارژانتین هم گل بخوریم . چرا ؟ به دلیل تفاضل گل .
اما در صورت باخت جلوی ارژانتین که به احتمال زیاد همینطور خواهد شد ، باید بازی اخر رو ببریم . اما تیم ما از اول یه پارچه حمله نمیشه . حتی تو اون بازی هم ما شیوه دفاعی مون رو حفظ میکنیم .
توجه کنین که هر تیمی بتونه از نقطه قوتش به خوبی بهره ببره سود میکنه و تیم ما هم نقطه قوتش دفاعشه و خیلی غیر منطقیه که فکر کنیم تو بازی اخر هم با سیستم کاملا هجومی میاد تو بازی .
دقیقا مثل بازی با کره که ما به برد احتیاج داشتیم واسه صعود اما باز هم دفاعی بازی میکردیم .
من مطمئنم تو بازی با بوسنی حداقلش 45 دقیقه دفاع میکنیم و بعد از اون میریم سراغ حمله . دفاع ما و بازی تخریبیمون میتونه بوسنی رو تا اون موقع ها خسته تر کنه و اونجاست که مهاجمهای ما بهتر میتونن توی ضدحمله عمل کنن .
ایران با این بازی که دیشب کرد اصلا نمیتونه با این جور بازی کردن مقابل ارژنتین یا بوسنی نتیجه بگیره
چون ایران وقتی از گوشه های دو طرف حریف پا به توپ میشد خیلی زیاد داخل محوطه جریمه قاطی میکردند (اگه یک ذره فشار بیشتر بشه کار تیم ایران تمام میشه دورازه باز میشه به همین راحتی)
اما از اون طرف مهاجم های ایران اصلا برنامه ایی برای ضد حمله انچنانی نداشتند
اگر دقت کرده باشید دیشب ایران حدودا از دقایق شصت به بعد از نظر نیروی بدنی به انزوا رفتند طوری که با کوچکترین برخورد با حریف روی زمین میافتادن (ایران از نظر قدرت بدنی خیلی خیلی ضعیف است)
چه ربطی داره ؟:n04:نقل قول:
نوشته شده توسط THe DARk NighT .98 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید حریفانی که بازی میکنن با ایران دربازه بانانشون باخودشون پتو دشک وبالش بیارن مثل دربازبان نیجریه دوساعت الکی واینسن جلودربازه تا سالی یه دفه موقیعت گیربیاد ارژانتین دفاش هم بای باخودش دشک بیاره تخمه بشکونن
مشکل اینه که بازی بوسنی با نیجریه قابل مقایسه نیست .نقل قول:
نیجریه انتظار دفاع به این شکل از ایران نداشت و اگه دقت کرده بودید اصلا هنگ بودن که چطور همه فقط و فقط تو تیم ایران دارن دفاع می کنن .
دوم این که نیجریه مهره هایی که بتونه از این دفاع رد بشه رو نداشت . فقط به سانتر های بلند رو اورده بودن ولی بسنی شرایط فرق می کنه . هم آشنایی کافی از تیم ایران بدست اوردن هم بازیشون رو که مقابل ارژانتین دیدم خیلی سر تر از نیجریه بازی کردن . البته باید بگم شرایط هر بازی فرق می کنه .
نظر من اینه که اگه کی روش فقط به این سیستم دفاعی اکتفا کنه و تاکتیک خاصی نداشته باشه تیم ما صعود نمی کنه .
آقا من عکسو اشتباهی نقل قول کردم منظورم اون جواد هاشمی و شریفی نیا بود !!!:n02:نقل قول:
من شنيدم در بعضي شهر هاي ايران به خاطر تساوي با نيجريه از خوشحالي يه عده ريختن تو خيابونها و بوق و كف و سوت زدن.
به نظر شما آيا اين حركات با اين نتيجه معمولي ضرورتي داره؟
متوجه خندیدن آندو اول بازی هنگام سرود شدین؟؟:n02: فکر کنم اون چلوکبابه رو دید!:n09:
احمدی در حین گزارش:
" وجه مشترک دو تیم، اینه که هر دو شون سه بار قهرمان قاره شون شدن"
آخه یکی نیست بگه، نیجریه همین پارسال (2013) قهرمان شد.
ایران آخرین قهرمانیش ماله حدودا 34 یا 35 ساله پیشه...
میثاقیان آخر بازی یه چیز گفت من هنوز تو کفم:
الان امتیاز ایران از اسپانیا، پرتغال، اروگوئه و ... بیشتره...:n04::n19:
محتوای مخفی: آنالیز و آمار بازی
اصولا تو جام جهانی نقل و انتقالات با یه بازی خوب به راحتی صورت میگیره ..
الان مهرداد پولادی با بازی خوبی ک داشت احتمالا به یه تیم اروپایی ترانسفر میشه . حالا نه اینکه بگیم مهرداد شانسی بازیش دیروز گرفته بودا اما خدایی چطوری زندگی آدم میتونه به راحتی تغییر کنه آدم در شگفت میمونه
درسته با تساوی فقط 1 امتیاز گرفتیم ولی مهمتر از اون اینه که 3 امتیاز بازی تو گروه خودمون موندنقل قول:
گیر دادن، نشریه معتبر گاردین ( Guardian ) به مول موی حقیقی روز بازی با نیجریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه وقتی که تیمهای عربی ضد فوتبال بازی میکنن اونها رو به باد انتقاد می گیریم و وقتی خودمون همون کاررو میکنیم دم از تاکتیک و سورپرایز و نتیجه گیری می زنیم .... امریکا که توی فوتبال عددی نبود یکی از تیمهای صعود کننده خواهد بود
ولی ما مثل دوره های قبل برای کسب تجربه اومدیم ..
گیر داده یا تعریف کرده؟نقل قول:
جالب بود . نوشته :نقل قول:
نقل قول:
بازی دوشنبه ایران و نیجریه که یکی از خسته کننده ترین بازی ها تا الان بود ، دروازه بان ایران ، علیرضا حقیقی با مو های قابل توجه خودش ما رو شیفته کرد ( :n02: ) . چجوری یک ورزشکار میتونه مو های خودشو در طول 90 دقیقه ثابت نگه داره ؟ شاید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که شبیه اوست ، مقداری بهش روغن پماد قرض داده :n02:
یکی در توئیتر نوشت با مقدار ژلی که دربازه بان ایران استفاده کرده میشد جلوی یک قطار را گرفت
به نظر منم ظاهر نمایی های بعضی از بازیکن ها زیاد بود
از مدل موی حقیقی گرفته تا تتوی دژاگه
واقعا آدم با بعضی از هموطن ها خیلی حال میکنه... قبل بازی میگن 3 هیچ میبازیم سوراخ سوراخ میشیم.... بعد بازی هم میگن همش زیر توپ زدیم 13 نفری دفاع کردیم .... نمیدونم انتظار اینا از تیم ملی چیه ....
ده ها میلیارد تومن از بودجه ی مملکت هر سال ریخته میشه تو جیب این فوتبالیست ها که هنرشون فقط اینه که بزنن زیر توپ.
فدراسیون ایده و راهکار نداره واسه ارتقای فوتبال.
هشت سال دیگه هم تو جام جهانی همه میگیم انتظارات رو ییارید پایین. بیست سال دیگه هم همین طور.
اون کفاشیان اگه عقل و شعور داشت از خودش میپرسید باید چه غلطی کنم که فوتبالیست های بهتری تولید کنم؟ نه فقط برای جام جهانی های بعد بلکه برای لیگ خودمون. برای لذت خودمون.
من میگم از سال بعد دیگه پول خرج مربی نکنیم. همون اول بهشون بگیم توپ اومد دستتون بکشید زیرش و تمام !!!
یه نکته که دیدم بعضی از دوستان اشاره کردن و من یادم رفته بود بگم اینه که هممون میدونیم با چه وضعی رسیدیم به جام جهانی. بابا ما تو تهرانم جلوی کره دفاع کرده بودیم! کلاً همینطوری اومدیم بالا. بازی قشنگی انجام ندادیم ولی وقتی رو کاغذ دربارش میخونیم، میگه 3 بازی آخر (تو انتخابی) 10 تا گل زده بدون گل خورده (یا یه همچین چیزی). بدون هیچ بازی تدارکاتی و ... نکتۀ قابل توجه قدرت بدنی تیم بود که درسته مثلاً خسرو حیدری رو که تو بازی میدیدی گریت میگرفت از دویدنش ولی نسبت به گذشتۀ خودمون خیلی بهتر شده بودن.
ولی الان که سبک بازی تیم مشخص شد یه نکته مبهم باقی میمونه اونم اینه که وقتی میخوای دفاع کنی و ضد حمله بزنی چطور انصاریفر رو نگه میدارن ولی خلعتبری رو خط میزنن؟ اونکه تو ضد حمله خیلی کارایی بیشتری داشت؟