سلامنقل قول:
حدودا 3.5 تا 4 ساعت برای کارهای معمولی
3 تا 3.5 ساعت راحت دووم میار دیگه تهش در بیاد 4 ساعته
Printable View
سلامنقل قول:
حدودا 3.5 تا 4 ساعت برای کارهای معمولی
3 تا 3.5 ساعت راحت دووم میار دیگه تهش در بیاد 4 ساعته
سلام دوستان احتمال اینکه قیمتش بیاد پایین چطوره؟ بنظرتون قبل عید بگیرم یا سال جدید؟
هیچ جواب قطعی ای وجود نداره. بنظر من امکان پایین امدن نیست و من احتمال میدم گرونترم بشه. پس قبل عید بخرید.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما اگه بخواین درایور رو دانلود کنید باید از سایت خود لنوو بگیرید و چون ویندوز xp قدیمی هست درایور براش ریلیز نمیشه
واسه همین راهی نداره.البته میتونید از driver pack solution تست کنید ببینید جواب میده.تنها راه همینه
ممنون بابت راهنماییتوننقل قول:
اگه میشه در مورد driver pack solution یه توضیحی بدین
من فقط شنیدم حجم سنگینی داره بالا 10 گیگ
دوستان اگر خاطرتون باشه در مورد قاطی کردن تاچپد و مشکلی که باهاش داشتم مطلبی عنوان کردم.با آپدیت درایور تاچپد و حتی غیر فعال کردن تمام تنظیمات تاچپد باز هم قاطی میکنه یعنی نیم ساعت خوبه یهو نیم ساعت قاطی میکنه.به نظرتون مشکل از کجاست؟نرم افزاریه؟سخت افزاریه؟راه حل پیشنهادیتون چیه؟
خواهش میکنمنقل قول:
آره حجمش تقریبا بالاست.نسخه معمولیش حدود 5 گیگه و نسخه فولش حدود 7.5 گیگ.عالیه
تونستید دانلود کنید ، نتونستید بخرید
داشتن حداقل یه نسخه از این نرم افزار برای هر کسی ضروریه.واقعا فوق العادس
تست کنید شاید کارتون رو راه انداخت
سلام دوست عزیزنقل قول:
روی چه ویندوز هایی تست کردید؟
از سالم بودن درایورش مطمئنید؟
روی یه لینوکس لایو تست کنید ببینید بازم مشکل دارید؟
روی ویندوز 8.1 تست کردم.حالا تصمیم دارم رو 8 هم تست کنم.درایورش فکر کنم سالمه چون آپدیتش هم نصب کردم.نقل قول:
لینوکس لایو-تا حالا تجربه ای نداشتم
اوکینقل قول:
روی ویندوز های مختلف تست کنید تا مطمئن بشید که از سخت افزار نیست
ولی علاوه بر ویندوز از حتما از لینوکس هم استفاده کنید
( مورد داشتیم که مثلا دکمه وای فای توی ویندوز کار نمیکرد ولی توی لینوکس کار میکرد )
سلام دوستان
من ویندوز 7 نصب کردم کلید f7 کار نمیکنه
باید چطوری فعالش کنم
Fn+f7 هم کار نمیکنه؟نقل قول:
سلام دوستان
من هفته گذشته این لپ تاپ رو خریدم ولی متاسفانه وقتی هارد اکسترنال وصل میکنم و حجم کار هارد بالا میره هی ارتباط هارد با لپ تاپ قطع و وصل میشه آیا برای رفعش باید برنامه ای نصب کنم یا بفرستم گارانتی البته وقتی حجم استفاده از هارد بالا میره این اتفاق میفته
کلید f7 کار میکنه ولی flight mode کار نمیکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
توی پست های قبلیم به این موضوع اشاره کردم !!!
از درایور هست ، روی وین 8 یا 8.1 که مشکل نداشتید؟
با لینوکس هم تست کردید؟
سلامنقل قول:
روی چه ویندوزی؟
بعد همه هارد ها اینطوری میشه یا فقط روی یه هارد تست کردید؟
سلام
با ویندوز 8 مشکلی نداشت
درایورایی که تو سایت لنوو برای ویندوز 7 بود همرو دانلود کردم و نصبشون کردم
بله درستهنقل قول:
میگم که مشکل نرم افزاریه
درسته درایورش رو دان کردید ولی خب این لپ تاپ برای 8 و 8.1 بهینه سازی شده
دوستان عزیز ، یکی از دوستان چند صفحه قبل ، لینک دانلود درایور جدید انرژی منیجمنت رو گذاشته بود
من تست کردم خراب بود روی وین 8.1 ، خواستم ازتون خواهش کنم شما هم تست کنید و فیدبک بدید ( نوع ویندوز رو هم بگید )
ممنون
یعنی برای ویندوز7 نمیشه کاری کردنقل قول:
من روی 7 تست نکردم ولی چند جا دیدم دوستان همین مشکل رو داشتننقل قول:
حالا اگه راه حلی پیدا کردم میذارم.
الان یعنی وقتی f7 رو میزنید وای فای خاموش و روشن نمیشه؟
نه نمیشهنقل قول:
خود کلید f7 تست کردم سالمه
:n13::n13::n13:نقل قول:
بخدا هنگ گردم
الان بالاخره با f7 خاموش / روشن میشه یا نه؟
میگی نمیشه بعد میگی سالمه :n02:
منظورم این بود که کلید f7 خاموش و روشن نمیشه ولی از این نظر که تو این سری z510 اکثرآ ترس از خرابی کلیدای کیبورد دارن گفتم سالمهنقل قول:
یعنی با fn کار میکنه ولی من مد نظرم (خاموش/روشن وایرلس)است
اگه لازمه بیشتر توضیح بدم
سلامنقل قول:
ویندوز من 8 هست و هارد اکسترنالی که دارم WD هست و فقط روی این هارد امتحان کردم
مشکل من فقط اینه که وقتی کپی با حجم بالا انجام میدم ارتباط هارد با لپ تاپ در حین کپی قطع و وصل میشه
باتشکر از شما
دوستان نظر دیگه ندارید...:n18:نقل قول:
:n13:
من هارد لپ تاپ رو چک کردم
ST1000LM024-HN-M101MBB
آیا این مشخصات هارد هیبریدی است؟؟؟؟
خیر متاسفانه. این هارد هیبریدی هست:نقل قول:
ST1000LM014
برای منم توی وین 8.1 گاهی اوقات پیش میاد ولی خیلی کم ، بعد خودش درست میشهنقل قول:
برای شما هم گفتم که چون برای 8 و 8.1 بهینه سازی شده
به هر حال چیزی پیدا کردم میذارم
اگه هارد دیگه ایی دارید تست کنید نتیجش رو اعلام کنیدنقل قول:
الان یه لحظه فکرم رفت سر قضیه مشهور باگ cpu های هاسول سر usb3 ولی فک نکنم همین باشه
شما یه هرد دیگه تست کن ، نتیجش رو اعلام کن
امکان داره ، مشکل از خود هارد یا کابلش باشه
برای اینکه ببینید مشکل از باگ معروف هزول هست یا نه باید تو نرم افزار cpu-z مقدار southbridge rev رو پیدا کنین. اگر ۵ باشه یعنی مشکل نداره ولی اگر ۴ باشه یعنی باگ رو داره.نقل قول:
نقل قول:
دوستان ایا مال شما هم این صدا رو میده؟ نکنه هارد موردی داره؟
سلامنقل قول:
نه مال ما مشکلی نداره
مدل هاردت چیه؟ بعد اینکه یه تست با hdd tune بگیر ببین مشکلی نداره؟
سلام خدمت دوستان عزیز.
آقا من در مورد خرید این لپتاپ تقریبا به جمع بندی رسیدم و تمام صفحات این تاپیک رو هم خوندم و همچنین نقد سایتهای دیگه و واقعا با این قیمت بهترین گزینه ای که میشه داشت همین لپتاپ هست و از معایبی مثل صفحه نمایش هم میشه گذشت منتها موردی که توش شک دارم و یکی از رفقا بهم توصیه کرد حتما راجع بهش تحقیق کنم و هیچکس هم تو این تاپیک ندیدم بهش اشاره کنه، بحث باتر ی این دستگاه هستش که به دستگاه پیچ شده و نمیشه درش آورد، لطفا دوستانی که اطلاع دارن با دلیل توضیح بدن که این مساله، یه نقطه ضعف محسوب میشه و مشکلی در آینده بوجود میاره ؟
من ارشد مهدسی عمران گرایش سازه میخونم و کاری که از این لپتاپ میخوام غیر از کارهای روزمره مثل وبگردی و بازی و فیلم، یه سری نرم افزارهای محاسباتی تحلیل و طراحی ساختمون مثل SAP و ETABS هست و دیگه سنگینترین کاری که میخوام ازش بکشم، نرم افزاری هست به اسم ABAQUS که توش هر چیزی رو میشه مدل کرد و هر مساله مهندسی توش قابل تحلیل هست که تازه همین نرم افزار رو هم توصیه شده ازش توی لپتاپ run گرفته نشه چون ممکنه باعث سوختن لپتاپ بشه.
یه مقدار هم دودل هستم بین این لپتاپ و لپتاپ Thinkpad E530 با همین کانفیگ ( i7 ram8 hdd1 )، اگه در این مورد هم نظرتون رو بفرمایین واقعا لطف کردین. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خواهش میکنم راهنماییم کنین چون هزینه ای که میخوام بکنم به زحمت جمع کردم و پول زحمت کشی هست و میخوام با اطمینان کامل یه لپتاپی بخرم که تا چند سال دیگه نیازم رو بر طرف کنه.
موفق و پیروز باشید.
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماي شما
من southbridge rev نگاه كردم ورژنش ٠٥ بود
سلامنقل قول:
من هم مثل شما مهندس عمران هستم
برنامه هایی مثل ایتبس و سیف رو کار زیاد کردم ، اینا زیاد برنامه هایی نیستن که بخوان به سیستم فشار بیارن خیالت راحت یه Core i3 هم بسشونه ، اما در مورد نرم افزارهای ارشد نظیر آباکوس و انسیس تا بحال کار نکردم که بدونم جقدر از منابع سیستم استفاده میکنن
نقل قول:
تو دیوایس منجر که نوشته ST1000LM024 HN-M101MBB
البته اینم بگم که با این مورد تو اینترنت برخورد کرده بودم و گفتم شاید خب طبیعیه... اگه به بررسی این سایت هم نگاه کنید میبینین که تو معایبش صدای هارد رو نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یعنی مال شما این صدای ریز رو نداره؟
------------------------------------------------------------
ذوستان این موضوع تو این پست هم مطرح شده:
به نطرتون چه کنم؟؟
بنظر من اینقدر صدای هارد کاملا طبیعی وعادیه. زیاد حساس نشید.نقل قول:
درضمن یه عکس از تب health نرم افزار hdtune هم قرار بدید میشه فهمید مشکلی داره یا نه. که بنظر من نداره.
چه خوب. پس مشکل میتونه نرم افزاری باشه. با هردو پورت USB 3 مشکل دارید؟ پورت USB 2 چطور؟نقل قول:
نقل قول:
اون بنده خدایی که اون تاپیکو زده بود ومن لینکشو گذاشتم با hdtune عکسی که گذاشته بود همه رو ok زده بود ولی من الان مال خودم رو با hdtune دیدم یه هشدار داره :n03:
عجب!نقل قول:
والله من که اول لپتاپم از دیجیکالا گرفتم بجای هارد هیبریدی همین هارد شما رو داشت و دقیقا همین ارور رو هم داشت. من چون قرار بود با هارد هیبریدی بهم بدن، لپتاپم رو پس فرستادم و با این هارد جدید اروری ندارم.
در مورد اون ارور هم تاجایی که من تحقیق کرده بودم مشکل قطعات مکانیکی هارد رو نشون میده، مثل موتور و برینگ های هارد. اما این ارور برای هاردای سامسونگ کمی رایج بود. درضمن اگر این عدد ۳ افزایش پیدا کنه جای نگرانی داره وگرنه زیاد مهم نیست.
به هرحال اگر میتونید با گارانتی در موردش صحبت کنین و ببینین اونا چی میگن.
جالب اینجاست که منم از دیجیکالا خریدم ولی خب قرار نبود که حتما هارد هیبرید داشته باشه! البته قرارم نبود مشکل داشته باشه!!! فک کنم لپ تاپ شمارو به من دادن :v
من لپ تاپ شنبه به دستم رسیده و الان پنجشنبس... منظور اینکه یه هفته نشده هنو... با دیجیکالا تماس بگیرم سر تعویض؟ اصن قبول میکنن؟ آخه یه مشکلیم دیشب پیدا کردم اینه که سیستم هایبرنیت نمیشه یعنی وقتی هایبرنتش میکنم صفحه نمایش خاموش میشه و همینطوری چند دیقه گیر میکنه و بعدش خاموش میشه و وقتی روشن میکنم سیستم از اول بالا میاد... سیستم رو ریستور کردم به دو روز قبل درست شد ولی الان یه ساعته دوباره اینطوری شده... الان به سرم زده دوباره از نو پارتیشن بندی کنم و ویندوز نصب کنم ببینم چی میشه... نظر شما چیه؟
سلامنقل قول:
z510 بهتر از e530 هست در مجموع
فقط عیب هایی داره که خودتون میدونید
اما در مورد باتری ، کارکردش خوبه ، در حد معمولی ( 3 تا 3.5 ساعت )
در نیومدنش هم عیب محسوب نمیشه ، اگه هم مشکلی پیش بیاد میبرید گارانتی براتون خودشون عوض میکنن
و بعد از اتمام گارانتی میبرید همون گارانتی یا هر جایی که بتونه این کارو بکنه
در مورد برنامه ها هم حقیقتش خبر ندارم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه ، از لحاظ پردازشی لپ تاپ خوب و قدرتمندی هست z510
اون موقعی که من خریدم تو سایت قید شده بود هارد هایبرید داره. برای همین پس فرستادم من. اون لپتاپی که من پس فرستادم رنگ نوک مدادی بود با گارانتی سریر.نقل قول:
درمورد مشکل هایبرنیت بنظرم مشکل نرم افزاری هست. پیشنهاد می کنم از نرم افزار گردو که همراه لپتاپ بهتون دادن ویندوز ۸.۱ نصب کنین. درضمن بهتره زیاد پارتیشن بندی هارد رو تغییر ندید. اگر نیاز شد همون درایو ویندوز رو پاک کنین و دوباره نصب کنین.
بنظر من هم با گارانتی و هم با دیجیکالا تماس بگیرین و بگین هاردش ارور داره. البته بعید میدونم کاری کنن. چون مشکلی بسیار جزئی هست.