عزیز من تو گوشی خودم تست کردم!!! حالا رو گوشی شما جواب بده یا نه !! باید تجربه بشه:biggrin:نقل قول:
عزیز من تو گوشی خودم تست کردم!!! حالا رو گوشی شما جواب بده یا نه !! باید تجربه بشه:biggrin:نقل قول:
ولی در مورد گوشی من این مشکل پیش نمیاد:cool:نقل قول:
متالیکا اگه وقت آپ کردن داری !! آپ کن !!نقل قول:
بسیاری از برنامه ها نیازی به سیم نداره منظورم اینه که خودش معرفی کرده و شما فقط تیک میزنی!!!
که متالیکا منظورشون فکر کنم همین باشه!!!
با flash شما پوسته رو عوض میکنی@@ اما با flex کل سیستم رونقل قول:
به خاطر همین در فلش چیزی پاک نمیشه!!!
ممنونم متالیکای عزیز:wub:نقل قول:
دمتون گرم بابا یکی از اقایون به من کمک نمیکنه دیگه معرفت تو پیسی وردم پیدا نمیشه
سلام به همگی
آره من گوشیم v3x
اگه بتونین اینdelivery report رو برا من دائمیش کنید یک دنیا ممنونتون میشم
فدای همتون
oun skin esteghlal vase v3x hastesh
سلام. بعضی از گوشی ها . با هندز فری و بلوتوس میشه اهنگ گوش کرد. البته شنیدم فقط بعضی از گوشی ها می تونن اهنگ بفرستن به هندز فری! v3x هم اینجوریه؟؟ کسی امحان کرده؟؟
روی v3i & v3x جواب میده!!!نقل قول:
عزیز یه بار دیگه سوالت رو می پرسی من تو این چند صفحه چیزی ندیدم!!!نقل قول:
شاید من و دوستان بتونیم کمکت کنیم!!!
نرم افزار p2ktools
این هم یک راه برای فعال کردن اینdelivery report البته برای این کار باید نرم افزاری که من آپ کردم رو داشته باشید
در مورد نرم افزار p2ktools كه لينك دانلودشو دادم بايد بگم اين نرم افزار كار هكرهاي روسيه است و خلاصه خيلي كارش درسته
اين نرم افزار شما رو قادر ميسازه سواي همه كارهاي معمول روي گوشيتون كه ميتونيد انجام بديد بدون دانلود كردن سيم بعضي تغييرات رو در جا در سيم گوشيتون انجام بدين و نتايج اونو تو گوشيتون ببينيد
لطفا دقيقن به تغييراتي كه ميتونيد اعمال كنيد دقت كنيد بعد از هر كاري بايد ذخيره رو بزنيد و بعد دكمه رياستارت تا نرم افزار گوشي رو ريست كنه و بعد حالشو ببريد
البته اول دكمه read options رو ميزنيد تا نرم افزار ديتا تو گوشيتونو بخونه و بهتون نشون بده كدوم فعاله و كدوم فعال نيست بعد بر حسب نياز خودتون تيك ميزنيد يا تيك رو برميداريد بعد هم سيو و ريست
(اینم از زحمات دوست خوبم سه سوت بود)
شما برای تغییرات باید تو قسمت other feature برید !! اونجا دیگه همه چیز مشخصه!!
اینم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین منظورت رو دقیقا متوجه نمیشم!!!میشه واضح تر بگی!!!نقل قول:
با این گوشی میشه با هندز فری و بلوتوس گوش داد ؟؟!!
ببین . میشه هندز فری را بذاری توی گوش. بعد یه اهنگ هم روی گوشی پخش کنی. گوشی با بلوتوس اون اهنگ را داخل هندزفری بفرسته ! فقط بعضی از گوشی ها میشه. V3x چطور؟؟؟؟ اصلا میشه ؟؟
بله میشه با هندزفری بلوتوث آهنگ گوش داد تست کردم.
seem رو بیخیال... برو تو برنامه motorola phone تو قسمت sms config تیک delivery report رو بزن و بعد ok کن...نقل قول:
اینم شطرنجنقل قول:
1- نه نیازی نیست.نقل قول:
2- وقتی به اینترنت وصل میشی ( باگوشی ) و فایل دانلود میکنی . بستگی به اینکه اون فایل عکس باشه یا آهنگ باشه یا فایل تصویری و یا بازی و برنامه ، تو یکی از اون شاخه ها save میشه و بعد از اونجا میتونی بریزی رو حافظه گوشیت.
3- فعلا گوشی اینجا نیست بعدا بهت میگم.
بقیه رو هم گوشی دستم اومد بهت میگم...
توضیح : من n73 دارم و v3x ماله برادرمه...
قرار بود من تو صفحات تاپیک بگردم و لینک همه موضوعات جالبی که اینجا مطرح شده رو بزارم اما متاسفانه فرصتش پیش نیومد. تو همین تاپیک حالا نمیدونم کدوم صفحه یه دوستی به اسم amertad آموزش کامل فلش کردن رو به صورت یه فایل pdf گذاشته که توش لینک دانلود برنامه rsd lite و مانسترپک عربی هم هست. صفحات 20 تا 30 رو بگرد احتمالا اونجا باشه....نقل قول:
ولی گوشی ما که 12 آیکونی هست. 4 * 3نقل قول:
یه توضیح راجع به فلش و فلکس :
فلش کردن یعنی پاک کردن و نصب دوباره فریمور گوشی ( یا هر دستگاه دیگه ای مثل ----- و...)
فلکس کردن : flex در لغت به معنی انعطافه... یعنی اعمال تغییرات روی گوشی ( تغییرات اساسی ) مثل همین کارهایی که ما روی seem انجام می دیم.
یه نکته دیگه که لازمه بگم متاسفانه قبلا تو تاپیک somayeh دیده بودم که یه نکته ای رو اشتباه جواب داده بودن.
یه دوستی پرسیده بود فایل مانسترپک 120 مگابایته چجوری تو حافظه 64 مگابایتی v3x جا میشه.
و جواب داده بودن که فقط 4 مگابایت از این 120 مگابایت رو حافظه سیو میشه که این اشتباه محضه. پس 116 مگابایت بقیه چی میشه ؟ به نظر من اگه آدم جواب یه سوالی رو بلد نیست بگه بلد نیستم خیلی بهتره تا اینکه طرفو بپیچونه....
درستش اینه که غیر از اون 64 مگابایت حافظه داخلی گوشی حدود 120 مگابایت حافظه مخصوص فریمور هم رو گوشی هست که مانسترپک رو اون نصب میشه و هیچ ربطی به حافظه داخلی گوشی نداره...
دوست عزیز Rmv3x
این هم لینک آموزش فلش v3x ...
دوست عزیز Rmv3x
این هم لینک آموزش فلش کردن v3x
--------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
عرض کنم که گوشیمو که روشن میکنی اون صفحه هلو موتو میاد بعد که صفحه اصلی میاد فقط رنگهای قاطی پاتیه وهیچی قابل خوندن نیست بردم علاالدین گفتن فلتشه اما من شک دارم حالا میخوام فلشش کنم توسایي كه گفتينم
رفتم اما ورزنشو نمیدونم که کدومو دانلود کنم میترسم اشتباه بریزم
راستی اصلا نمیدونم با چه برنامه ای باید فلشش کنم
ازتون ممنونم
چی شد که اینجوری شد ؟
اگه میخوای فلش کنی آموزش فلش رو که لینکشو بالا گذاشتم دانلود کن و بخون.
سلام کسی برنامه فیلمبرداری واسه L7 داره؟
یعنی بشه هر چقدر که دلمون بخواد فیلمبرداری کنیم نه اینکه هر 1 دقیقه قطع شه!!!
salam
az linki ke gozashtid mamnon
mishe begid in manster pack ro az koja bayad begirim
اقا این برنامه Moto_cam چه جوری کار می کنن باهاش؟؟ نمیشه خواند زبانش را که !
آیا با گوشی V3i or V3x میشه اس ام اس فارسی فرستاد
البته فونتش رو داره ولی وقتی نامه رو می نویسی نامه رو خالی میفرسته
من الان به برنامش دسترسی ندارم چون مشکل اینترنت دارم!!ولی یادم که منو زیاد نداره!!! تو منو سوم یا دوم از بالانقل قول:
که سربرگ زیاد داره!!!
یه خورده بگردی!!! میتونی زبان انگلیسی کنی!! اونوقت استفاده از اون ساده میشه!!!!
این لینک مثل همیشه خرابه عزیز :cool:نقل قول:
ممنون اما لینکی که دادین خرابهنقل قول:
gsm جان از راهنماییت ممنون ولی لینکی که گذاشته بودی کار نکرد. خودم یهp2ktools پیدا کردم 900 کیلو بایت ولی این read option نداشت.
یه other featur داشت که با اون کار کردم قسمت sms موبایلم به هم ریخت و مجبور شدو از بک آپ استفاده کنم.میشه لینک درسته برنامه رو بذاری و بیشتر راهنمایی کنی؟ممنونتم
m_metalica از راهنمایی توام ممنون ولی نشد البته MPT من بالاش یه پیغام همیشه میده transmission cancled نمی دونم به خاطر این پیغام که نشد یا نه؟
از اینکه اینقدر مزاحمتون میشم معذرت!!!!!
دوستان
کسی میتونه یه سری یا حداقل یه دونه(!) تم باحال واسه V3x بزاره؟
لطفا نحوه ی نصبش رو هم بگید!!
خیلی ممنون
اقایون لطفا بفرمایید که درایور v3i رو از کجا بگیرو در واقع چجوری گوشی رو به کامپیوتر بشناسونم.
سلام خدمت دوستان عزیز
این قسمت برای چیه؟ meno/tools/Activation list
و چطوری میشه باهاش کار کرد ؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين قسمت مربوط مي شه به فايلهايي كه از اينترنت با گوشيت دانلود كردي.
زماني كه فايلي رو دانلود مي كني توي اين قسمت نمايش داده مي شود.
وقتی یک برنامه یا بازی از اینترنت بوسیله ی گوشی دانلود میکنی برای فعال سازی ان احتیاج به crack اون دارین که تو این شاخه ذخیره میشه.مگه شما با موبایلتون به اینترنت وصل نمیشین؟؟؟:blush: :cool: !!!!!!!!نقل قول:
سلام . ایدین چه جوری ؟؟ چه جوری وصلش کنیم به اینترنت ؟ هان ؟؟ اگه میشه یه اموزش جامع بده !