سیستم رو جدید گرفتم و ویندوز 8.1 نصب هست . نسخه Reloaded و از , پیسی دان , دانلود کرده ام . آپدیت هم داده بود که حتی بعد از اون ه م همین مشکل هست .
Printable View
سیستم رو جدید گرفتم و ویندوز 8.1 نصب هست . نسخه Reloaded و از , پیسی دان , دانلود کرده ام . آپدیت هم داده بود که حتی بعد از اون ه م همین مشکل هست .
بازی رو از قسمت compatilibity mode تو ویندوز 7 امتحان کن run adminنقل قول:
البته اکثر بازی های سایت پی سی دانلود مشکل دارن
بهتر بازی ها رو از سایت های تخصصی بازی ها دانلود کنی
کسی میدونه تو حالت تک بازیکن آفلاین، مسابقه ی time trial چگونه انجام میشه؟
در ضمن مشخصات سیستم من توی حداقل مورد نیاز هست اما با اینکه تنظیمات رو کم میکنم بازهم بازی آهسته انجام میشه. راهش چیه روونتر بشه؟
AMD Phenum II X3 2.6GHz
4GB DDR III Ram
Gainward 9500 GT 1G DDR II 128bit
دوست عزیز سیستم شما واسه اجرا رون بازی یه کم پایینهنقل قول:
بخصوص کارت گرافیکت
البته بازی توی اکثر مراحل ( بخصوص سر پیچ ها) افت فریم داره
در مورد time trial باید تو زمان مشخص شده مسافت و طی کنی( البته شاید خودتون بودنی) _ البته داشتن یه دسته بازی خوب _ خیلی کمک می کنه رکورد های بهتری بزنی
منظورم اینه که چه جوری درون مسابقه time trial برم چون هیچ گرینه ای برای آغاز کردنش نداره
ا درود
من دنبال یه برنامه برای بازی Need for Speed Rivals هستم که هرچی تو نت گشتم نبود فقط یک لینک پیدا کردم که اونم خراب بود.
اسم برنامه Need For Speed The Run Black Screen Fixer V1.0.0.0 هستش که مشکل من در اجرای بازی فقطز با این حل میشه و هیچ راه دیگهای جواب نداد.
لینک خرای بر نامه هم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستش .
هرکی تونست پیداش کنه و برای دانلود سالم بگذاره خیلی کمکم کرده.
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Skip adنقل قول:
دستت درد نکنه خودش بود.نقل قول:
ولی با این هم مشکل Black screen بازی Need for Speed Rivals حل نشد !مثل اینکه این بازی با کارتهای ATI مشکل داره همه راه ها را رفتم ولی همش صفحه سیاه میاد!
مشخصات سخت افزار سیستمت ؟نقل قول:
pc است یا لپ تایب ؟
pcنقل قول:
ram 4
cpu i3
vga 4670
بازی رو با alt + tab . enter از حالت فول اسکرین خارج کننقل قول:
ببین حل میشه یا نه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه کارها را کرده ام ولی جواب نداد که نداد از alt + tab . enter گرفته تا آخرین آپدیت ها و و برنامه های جانبی و کرک ها حل نشد که نشد.نقل قول:
متاسفانه برای کارت مدل 4670 دیگر آپدیت نمی آید و آخرین آپدیت هم Catalyst 13.9 هست که نسبش کردم:n27:
همچنان موقع اجرای بازی Black screen پا بر جاست.
سلام دوستان
میخواستم بدونم سیستم زیر میتونه این بازی و اجرا کنه؟ یا کلا قیدشو بزنم؟
Need for speed : Rivals
CPU: Intel® Core™2 Duo Processor P8700 (2.53 GHz) 3MB cache
Ram: 4 GB DDR2 SDRAM
Graphics:ATI Mobility Radeon™ HD 4650 Graphics 512MB Dedicated
اطلاعات کاملتر :http://www.sony-asia.com/product/vgn-fw45gj
جان من بگید اجرا میکنه یا لگ میزنه و ارزش نداره؟
با تشکر....:n40:
نقل قول:
معمولا بازی های sport _ مسابقه _ ای معمولا به سیستمی به cpu و گرافیک بالا نیاز داره
بازی با احتمال زیاد اجرا شه - ولی موقع run کردن تو مسابقه ها بخصوص سر پیچ ها و سبقت از ماشین های دیگر افت فریم پیدا کنه
جان من بگید با این اروره چیکار کنم همه کار کردم حتی Origin game و هم نصب کردم اکانت ساختم اما باز واسه Product key گیر میده که ندارمش...
دوست عزیز این خطا بیشتر به خاطر دایرکت استنقل قول:
البته با مدل گرافیک 4650 به احتمال . مشکل فریم داشته باشی
یه دنیا ممنون و تشکر از راهنماییتون:n40:نقل قول:
ولی بازم تحت هیچ شرایطی نتونستم این ارور و رفع کنم از دایرکس 9 تا 10 و 11 و همرو نصب کردم بعلاوه ی Net framwork و Visual فلان و هزارتا چیز دیگه اما بازم نشد
این درحالیه که Resident Evil 5 و راحت نصبیدم و تو آپشنش هم با دایرکس 9 ران میشد هم 10 و اینا اما این بازیه از صبح دهنمو صاف کرده دیوونه شدم از این اروره بکل زدم پاکش کردم....
خیر سرش نسخه ی Reloaded هم بود با آپدیت 1.3 و کرک و طبق همون عکس اصن رنگ بازیو ندیدم حالم خیلی گرفته شد...:n14:
لینک زیر رو هم یه نگاه بکننقل قول:
سلاااام .
توروخدا یکی کمک کنه .
ویندوز 32 بیتیه .
هر چی روی NFS x86 کلیک میکنم هیچی باز نمیشه .
همه کرک ها رو هم تست کردم نشد .
مشکل از چیه ؟؟؟؟؟
+
یکی لطف کنه جای رجیستری بازیو بگه .
ممنون .:n28:
|: یکی جواب بده :|نقل قول:
- - - Updated - - -
|: یکی جواب بده :|نقل قول:
میشه بگید تو حالت تک بازیکنه چه جوری میشه وارد مسابقه time terialها شد؟ هر چی زیرش وامیستم و اینتر میزنم واردش نمیشه!
با سلام : برنامه Xpadder با بازی NFS Rivals همانگی ندارد . با توجه به اینکه در این بازی حرکت چپ دکمه سی و حرکت راست دکمه دی هست وقتی دکمه ها رو با برنامه قوق روی دسته تنظیم میکنیم متاسفانه هنگام زدن این دو دکمه دوربین هم به راست یا چپ حرکت میکند و به این ترتبیب امکان دید جلو از بین میرود . در یک سایتی یک دوستی نوشته بود که با استیک های گردشی پایین گیم پد کار کنید و من این کار رو هم کردم البته باز هم رو برنامه ایکس پادر . ولی همچنان مشکل حرکت دروبین به قوت باقیست . حال اگر کسی راه حلی بلده که تست کرده و جواب گرفته , لطفاً راهنمایی فرمایید . با تشکر
از برنامه x360ce استفاده کنید آموزشش تو اینترنت ریخته. این برنامه یه فایل میسازه به اسم Xinput1_3.dll این رو تغییر نام بدید به xinput9_1_0.dll در غیر این صورت این برنامه هم کار نخواهد کرد.نقل قول: