یادم هست تا حدود یه سال پیش چهار گیگ در ماه بیست و هفت تومن در میومد یه زنگ بزن بپرس شمارش بالا سایت هست
Printable View
یادم هست تا حدود یه سال پیش چهار گیگ در ماه بیست و هفت تومن در میومد یه زنگ بزن بپرس شمارش بالا سایت هست
این خوبه به نظر شرکت حلال زاده ای میاد میتونه جایگزین خوبی برا مخابرات باشه البته بدر رایان هم خوبه میگه 1مگش شب تا 250 هم میره ولی روزا میاد رو 130 یعنی (از ساعت 7.5 عصر تا صبح پهنای باندو باز میزاره)حتی میگه گاهی اوقات بالاتر از 250 هم میره حالا راسته یا دروغ نمیدونمنقل قول:
درسته ولی حیف که نامحدود گرون میده برا همین ازش کوچ کردم ولی در کل سرعت وبگردی خوبی داره راحت با دو مگ یوتوب نگاه میکردم
مربوط میشه به شرکت پردیس رایان جنوب(مخابرات)مثل اینکه پهنای باندشو از مخابرات میگیره!نقل قول:
دوستان عزیز لطفا منو راهنمایی بکنید
دیگه از این اسیاشت دزد خسته شدم
پینگ همیشه بالای ۶۰۰-۷۰۰ هستش
با هیچ کدوم از سریس ها سرعت دانلودم رو بالا نمیبرن همشون رو ۲۵۶ بسته شدن
به ۳۰ نمیرسه نه روزانه و نه شبانه
میخوام یه اینترنت بی سیم بگیرم نمیدونم چی خوبه
وایمکس یا وایرلس؟
هم به پینگ زیر 200 نیاز دارم و هم سرعت دانلود ثابت و خوب و بدون قطعی
ماهیانه هم بیش از 40 تومن ندم
شما چی پیشنهاد میکنید؟
قیمت های تجهیزاتش هم بهم بگین که ببینم چه قدر واسه هر کدومشون باید پیاده بشم
سپاسگذارتونم:n16:
فامیلمون سرویس 256 داره از اسیاتک سرعتش 600-700کیلوبایت خیلی هم راضیه فکر کنم برا اونایی که از مخابرات منتقل شدن اینجوریه اگه نت خوب میخوای برو راصد از 7 عصر رایگان داره کلی میشه باهاش دانلود کردنقل قول:
البته راصد رایگان نیست . نصف قیمت . یعنی گیگی 1800 تومن.نقل قول:
+
کسی میدونه تخلیه کردن از شرکت وایرلس چطوریه ؟ میشه توی خونه اینکار رو کرد یا باید رفت نمایندگی ؟
این حرفا چیه تخلیه کردن ماله سیستم های عتیقه ای مثل adsl هستنقل قول:
من تقریبا تو همه شرکت های وایرلس اشتراک دارم از ۲ تاشون هم باهم سرویس میگیرم. فقط کافیه از هر شرکتی که نخواستی شارژ نکنی
طرح الماس راصد هم ۷ شب تا ۷ صبح رایگان هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
ایول پس بیخودی خرج تجهیزات نکردیم :Dنقل قول:
شما مطمعنی راصد رایگانِ ؟ چون نوشته : هزینه دریافت هر گیگا بایت ترافیک در طول روز 4800 تومان و در ساعات شب 1800 تومان می باشد.
اگه اینجوری باشه که خیلی به صرفه ست. یه اشتراک هم از این شرکت میگیرم.
اونم یکی از طرح هاست
ولی طرح الماس همونطور که گفتم ۱۲ ساعت رایگانه. من ۴ مگ اش رو داشتم دیروز تموم شد
آقا شرمنده یه سوال .. بخوام از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم فقط باید آی پی اون شرکت رو جایگزین کنم ؟نقل قول:
پینگ راصد چطوره ؟ زیر 100 هست ؟
فقط باید به دکلش وصل بشینقل قول:
پینگ راصد خوبه ولی برای من هیچی رفاتک نمیشه
پس چرا من هنوز دارم؟نقل قول:
آرمین جان کسایی که از قبل سرویس دارن براشون فعاله ولی وقتی جدید تمدید کنی شبانت میپره :n03:نقل قول:
به هر حال من که رفتم آسیاتکنقل قول:
ببینم وضعیت آسیاتک چه جوره
نقل قول:
آسیاتک که برا خودش یکی از عجابب اینترنته سرعت باز کردن سایتهای داخلی بالاست ولی برای خارجی ها مشکل داری مثلا سرعت دانلود از پی سی دانلود ده مگ بود ولی برای دانلود سرورهای خارجی سه چهار مگ اونم با نوسان تا سه ماه پیش که این شکلی بود
پینگ راصد چقدر هست؟ با گوگل من از مخابرات حدود 120 میشه. راصد همین قدره؟ تو ساعت شبانه و روزانه پینگ فرق میکنه؟نقل قول:
دوستان برای ای دی اس ال نامحدود کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
فکر کنم اصلا میخوان نامحدود رو جمع کنن سرعت 10 مگ بدن که بیان الکی بگن ما پهنای باند رو بردیم بالا ............نقل قول:
شرکت های دیگه هم جمع کردن نامحدودشون رو مثلا بدر رایان جنوب هم جمع کرده احتمالا تا چند سال آینده کلا برق رو هم قطع می کنن :n09:
تو به من نامحدود نیشان بدی اول :n09: من میرم 6 ماهه شارژ میکنم :n19:نقل قول:
پارس آنلاین نامحدود داره ولی گرونن به نظر.
من اصلا نمیتونم به غیر از نامحدود، خودشون دارن کاری میکنن آدم بره --- چیزی بگیره برای دانلودش. :n15:
والا بازی آنلاین که بزنی، اگر شُخمی نباشه، ساعتی 30-40 مگ میخواد. با فرض روزی 6 ساعت بازی، میشه تقریبا 300مگ(با ارسال) و نهایتا ماهی حدود 9گیگ فقط برای بازی، از طرفی آپدیت هم میشن، از طرفی دانلودهای سریال و ... هم هست.... :n24:
پارس آنلاین پینگش خوبه حداقل؟ من اینجا با گوگل 120 میگیرم تقریبا... نمیخوام کلی هزینه ی اضافی راه اندازی بدم و تابستون نتونم بازی کنم :n27:
نقل قول:
منم گشتم االان توی مثلا نامحدودا فقط پارس خوبه البته ماهی 30 تومن ! سرویس 2مگ محدود پارس آنلاین ، شبانه چقدر میشه دانلود کرد ؟
d.V.B هم قبلنا داشتم خیلی خوب بود و فایلا خوبی میگرفت. الان دوسالیه که دیگه بدرد نمیخوره.
لودبالانسینگ
دانلود شبانه
همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وضعیت نامحدود آسیاتک و پارس آنلان چطوره؟سرعت دانلوداشون چقدره؟
سلام.به هیچ عنوان سمت آسیادزد نیا.کلاهبردارترین شرکت موجود تو ایران هستند.گول سرویساش را نخورید.سرویس نامحدودشون محدود است.مثلا سرویس 1مگ نامحدود با حداقل 18گیگ حجم سرعتت همیشه روی 20تا 45 در نوسان است.فقط شما روزی اگه تازه سرعت پورتت را محدود نکرده باشند تنها 570مگابایت را باسرعت 120 دانلود میکنید مابقی روز سرعتتون بین20تا45 در نوسان است.سرویس 512 نامحدود برنزی با 12گیگ حجم سرعتتون بین 10تا 25 درنوسان است وتنها در روز400مگابایت بیشتر حق دانلود با سرعت 64 را ندارید.سر.یس 128 و 256 حرفش را نزنیم بهتره چون سرعتتون از کیلوبایت به بایت تبدیل میشه.نقل قول:
گول سرویسای محدود اسیا دزد را هم نخورید چون سرعت شبانه و حتی برای بعضیا سرعت روزانه محدود است.سرعت شبانه سرویس 128 >16کیلوبایت-256>32کیلوبایت--512>64کیلوبایت--1مگابیت>90کیلوبایت--2مگابیت>120کیلوبایت--4مگابیت>150کیلوبایت و سرویس 10مگ>256 کیلوبایت است.در ضمن شما باید سرویسی که گرفتید باید حداقل حجمش 10 گیگ باشه تا سرعت شبانه بهش تعلق بگیره وگرنه سرعت شبانه رایگان نداره.در هر صورت شما اگه بیشترین سرعت دانلود شبانه را بخواهید باید حداقل ماهیانه 70000هزارتومن هزینه کنید.بدترین پشتیبانی رااین شرکت توی اهواز داره.راستی نمایندگی اصلیش به قول خودشون دز آگاه وقتی با قسمت فروشش تماس بگیرید شما به دزفول سویچ میکنه یعنی شما با دزفول تماس میگیرید نه اهواز هزینه تلفن بین شهری راهم شما باید بدید.این شرکت به معنای واقعی سر گردنه می باشد.
----------
پس نامحدودی که سرعت هاش مثل مخابرات باشه از کجا بگیریم؟
نقل قول:
جایگزینی پیدا نکردیم
سرعت واقعی میدن شرکتای پیشگامان (ارجان نت بهبهان) و های وب. ولی قیمتاشون مثل مخابرات نیستنقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
از چه شرکتی ؟ :n04:
سلام
دوستان ساکن بهبهان از سرعت های محدود و نامحدود پارس آنلاین و پیشگامان و طلوع اطلاعی دارن؟ هر کدوم حداکثر سرعتشون مثلا برای ۵۱۲ رو چند بسته میشه؟
پارس تو سایتش نوشته تا ۹ مگ میده. شهرستان هم همینطوره؟
ایمان درباره ی اینترنت شبانه بگو :n16:نقل قول:
اومدیم خودت رو ببینیم همه ش تو آشپزخونه داری تست حجمی میگیری :n12: شبانه چقدر میشه دانلود کرد؟ محدودیت ؟
پارس آنلاین 2048 حجمی
حالا میفهمم که پشتیبانی مخابرات چقدر افتضاح بود زنگ زدم بدون چک و چونه برام گذاشت روی 9 مگ
تازه بجای 4 گیگ برام 8 گیگ شارژ کرد
منم امروز مجبوری صبانت ثبت نام کردم، به زودی یه پام تو این تاپیکه، یه پام تو اون تاپیک... برام ثابت شده پینگ بهتر از مخابرات نیست :n10:
شبانه پارس آنلاین :
پ.ن : سرعت تا 2:15 دقیقه اینطوریه کم کم میاد پایین تا 130 ولی از 4 تا 7 میره بالای 280 کلا شبی 3.3 گیگ میشه باش دانلود کرد
سرویس 1 مگ برنزی وایرلس رفاتک, ساعت 6 صبح (رایگان) . البته اگه نت قطع و وصل بشه سرعت میاد رو 134 ... بعد از دو هفته مشکل پینگ, خود به خود درست شد.
+
کسی میدونه arimax چه مزیتی داره ؟ SSID اسکن میکردم به یه دکلی وصل شدم که airmax ش فعال بود.
سلامنقل قول:
جای دکل هایی که به سه راه فرودگاه نزدیک هستند رو بلدی؟ موقعیت اشون رو بهم بده
خوش بحالتون پارس آنلاینی ها ،ما که اینجا فقط مخابرات سرویس میده و آسیاتک،از اونجایی که مخابرات هم شبانه رو برداشته هم نامحدود،بخاطر نامحدود هم که شده مجبورم برم آسیاتک،با اینکه میدونم مزخرفه،اما یه سوال:اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ درماه یعنی در اصل 12 گیگه نه نامحدود درسته؟و اینکه سرعت واقعی یا همون 64 کیلوبایت رو برا دانلود میده یا نه؟
دوستان آسیاتک تعرفه های اینترانت ـش هزینه هاش خوبن،ولی آیا راهی برای دور زدن اینترانت هست؟