پدر بزرگ که طرقه بود :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Ali Namdar
کسانی که تا حالا برای جلسه اعلام آمادگی کردند : امین (پیشی) ، مهدی (طرقه) ، نوید (نوید منصور) ، خودم (شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، مجید) ،علی ، وکسانی که احتمال اومدنش زیاده : بازم امین البته از نوع یوسفنژاد :happy: میلاد (احتمالا کاراشو تا ساعت 5 ردیف میشه ، اگه ردیف نشد نمیاد :sad: ) و صد البته احسان :happy: و تا یادم نرفته محمود (محمود جمعه ها راحت تره ولی احتمال اومدنش هرچند ضعیف اما هست)
کسانی هم احتمالا نمی آیند : بهنام (که 5 شنبه ها کلاس داره وگرنه اونم میومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پس شرکت کنندگان احتمالی جلسه بین 7 تا 11 نفر می باشد که بنظرم حتی تو قرار های پی سی در تهران اینقدر جمعیت نمی آید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این چیزای که بالا گفتم اشتباهه یکی متذکر شه منم ویرایش می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر روزگار ،شیر دل پی سی ، امیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]