رفیق من اشکالت همین مساله اس که کنتراست ها رو تیز می کنی .. یه نمونه میگم: از پست من که گفتم "صرفا در یه زمینه خاص این هدفون قدری بر دیگری برتری داره" .... نتیجه گرفتی که :
نقل قول:
دلیل نمیشه که بگیم این هدفون به درد موزیک نمیخوره و حرفه ای نیست و برای کاربر آماتور طراحی شده.
یه بار دیگه پست های من رو چک کن و مقایسه کن با نظرات خودت ؛؛ کجا من این حرفا رو زدم ؛ نقل قول کن اگه موجوده... ببین هرچقدر من سعی می کنم تفاوت ها رو کم جلوه بدم ، شما تفاوت ها رو افزایش میدی .. یه چیزی که تجربه 10 ساله من در زمینه پلیرها بهم یاد داده همینه ... جمله ای هست که قاعده طلایی نظر دادن و ریویو به شمار میره (IMO) " همیشه روی اون چیزی که بیشتر دوست داری از همه چیز مشکوک تر باش"
//
والا من بخودم اجازه نمیدم انقدر راحت ریویوهایی که یه نفر با تجربه و توان مناسب واسه شون زحمت کشیده رو بکوبم … انقدر راحت وقتی نظرتون متفاوته ریویو رو نکوبید .. یعنی یه لحظه به ذهن نمی رسه که " شاید من اون میزان توان درک تفاوت رو ندارم" .. به نظر خودت چقدر محتمله که شما درست بگی یا اون فردی که داره ریویو میده ؟ ... یعنی همینکه تو مغازه تست کردی(و اصلا بفکر burn-in هم نیستی که کارای سن هایزر خیلی هاشون نیاز به زمان دارن تا خودشون رو نشون بدن) و به یه نتیجه ای رسیدی که cnet نرسیده یعنی اون بده ؟!!! ... خب اینکه بی انصافیه ...
بببینید از همون سایت goodcans نقل می کنم:
نقل قول:
don't be confused by Senn's numbers, they have been deceiving over the years as larger number hasn't always meant better
(فکر نکنید هرچی مدل یه کار سن هایزر بالاتر باشه کیفیتش بهتره) ... دقیقا همون جمله ای که من پست قبلی ام گفتم نیست؟
منظورت از headfi.com احتمالا head-fi.org هستش دیگه (!!) ... اگه لازمه از این سایت هم نقل قول کنم: (فقط از قدیمی های top poster)
نقل قول:
In the case of the 555... is great for TV sound and gives a better sound stage ...
But if you are into TV movie listening the 555 seem to be made for this
نقل قول:
If you are only going to be watching tv with them I suggest the HD555s
نقل قول:
I might say the HD555 would win as better general purpose phone
از blessingx که ملقب به Headphoneus Supremus هست در اون فوروم
نقل قول:
If you enjoyed the HD555, then you might not be used to the aggressive nature of those .. They might be too forward to you, and may result in listening fatigue quicker than with a Senn.
از Jahn که به نوعی مفیدترین کاربر اون فورومه - نکنه ایشون هم داره به آماتورها فحش میده؟
نقل قول:
hd555 are good headphones for music , killer headphones for computer appl.
//
در پایان اینکه من بخاطر این سر پست های شما وقت میذارم که احساس می کنم "بعضی نظرات شما ارزش بحث کردن سرش رو داره" ، وگرنه چیزی که توی این چند تا فورومی که من توش هستم و بوده ام زیاده نظراتی هست که ارزش بحث رو نداره (ببینید : نمیگم نظر بی ارزشه – خوش بحال اون آدم با نظرش- من کی باشم بخوام نظرش رو عوض کنم)
چرا معمولا بین ریویوها و نظرات حرفه ای ها اتفاق نظر وجود داره (من عددی نیستم – ولی چرا این مشکل رو ندارم؟) ... به نظرم هرچقدر حرفه ای تر بشی بیشتر این همگرایی رو خواهی دید و چنین واگرایی هایی (مثل نظرت در مورد 280) نشون میده که هنوز باید تجربه کسب کنی (جسارت نباشه یه وقت – نظر شخصی منه و شاید اصلا اشتباه می کنم)
قبلا هم اینو گفتم بحث فنی با بحث نظری فرق داره و اون چیزی که من ازش استقبال می کنم اولی و اون چیزی که ازش اجتناب می کنم (از جمله بدلیل اخلاقی) این دومیه که آفت فوروم های ایرانیه ...