والا من كابلشو ندارم! فردا جور ميكنم ی تست میگیرم،، دوستان کسی تست نکرده؟؟!!نقل قول:
Sent from my ME173X using Tapatalk
Printable View
والا من كابلشو ندارم! فردا جور ميكنم ی تست میگیرم،، دوستان کسی تست نکرده؟؟!!نقل قول:
چک کردم نتیجه منفی [emoji20]نقل قول:
داداش خیلی ممنون ... پس کی میخواد این مشکل حل بشه من نمیدونم :-(نقل قول:
OTG مربوط میشه به سخت افزار که متاسفانه این تبلت پشتیبانی نمیکنه:n27:نقل قول:
برای otg این محصول باید از کابل خاصی بنام y-otg استفاده کنید.
otg سخت افزاری هست که این تبلت نداره بجاش از کابل y-otg استفاده کنید درست میشه.
بچه ها هنوز نسخه جدید اندروید واسه تبلت نیومده؟
نه ورژن آخرش همون 4.2.2 هستنقل قول:
نقل قول:
سلام داداش ممنون که انقدر وقت گذاشتی به نتیجه رسیدی بعد هم واسه ما نوشتی خیلی :n16:گلی. یه لطفی بکن بگو راه حل چیه ؟ تجربت چی میگه من وقتی شارژش خالی میشه دیگه شارژم نمیشه باهیچ کابل و شارژری یا منبع شوک میدم بعد بالا میارم اندروید رو روز از نو روزی از نو !!!!!!!!!! بچه ها کسی میدونه چکار باید کرد با این مشکل؟کم مونده بود برم باطری بخرمااا !!!
از دوستان کسی جایی سراغ داره LCD این تبلت رو تعویض کنه. LCD شکسته هست اما تاچ به خوبی کار میکنه.
گارانتی تماس گرفتم فرمودند بیش از 400 هزار تومان هزینه ی تعویضش هست.
lcd شو بگیر بیار من برات عوض میکنم تهران حوالی سپاهنقل قول:
سلام دوستانی که میخوان این تبلت رو روتش کنن.من امروز موفق شدم.
اسم نرم افزارم تا عصر براتون میذارم.
دوست عزیز LCD این مدل رو باید از کجا تهیه کنم؟نقل قول:
فکر کنم مشکل اصلی پیدا کردن LCD این مدل باشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با چه برنامه ای روت کردید؟نقل قول:
لگ پیدا نکرد؟
سلام بچه ها من یک تبلت فقط برای وقتهایی که بیرون هستم برای تماشای فیلم میخوام و نمیخوام هم زیاد هزینه کنم.نظرم روی این تبلت بود ولی دیدم خیلی ها به مشکل خوردن و امار مراجعه به گارانتی برای محصولات ایسوی (لااقل مدلهای ارزانتر) چند برابر شرکتهای دیگر بود و یکی دیگر اینکه با مرور زمان هم این تبلت خیلی بیشتر از مدلهای دیگر شرکتها به مشکلاتی برخورده.حالا میخواستم با شماهایی که این تبلت رو دارید مشورت کنم ، از خیر این محصول بگذرم برم lenovo a1000 رو بگیرم (البته این دو محصول چه از نظر قیمت و چه امکانات در یک رده نیستند ولی تو مدلهای ارزان قیمت لااقل از مدلهای چینی گمنام مطمئن تر هستند) یا همین محصول رو بگیرم ؟ مرسی
سلام اگه نمیخواین اینو بگیرید اگه a1000 رو هم بگیرین خیلی افتضاحه و بهتون میگم که ایسوس فون پد 7 مدل تک سیمشو بگیریدنقل قول:
سلام
تبلتم روی لوگوی ایسوز هنگ کرده و بالا نمیاد
لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر
اخه فون پد هم ایسوز هست دیگه.نقل قول:
سلام اگه نمیخواین اینو بگیرید اگه a1000 رو هم بگیرین خیلی افتضاحه و بهتون میگم که ایسوس فون پد 7 مدل تک سیمشو بگیرید
باشه ایسوس مگه چی هست من خودم دارمش واقعا CPU فوق العاده هست و تمام بازی های قدرتمندو اجرا میکنه و مطمئن باشین با این قیمت دارین یه تبلت یه تومنی میخریننقل قول:
اقا مرسی که وقت میگذارید و کمک میکنیدنقل قول:
باشه ایسوس مگه چی هست من خودم دارمش واقعا CPU فوق العاده هست و تمام بازی های قدرتمندو اجرا میکنه و مطمئن باشین با این قیمت دارین یه تبلت یه تومنی میخرین
حرف شما درست هست من هم از امکاناتی که میده خیلی خوشم میاد مشکلم همونطور که تو پستم گفتم گارانتی رفتن چندین برابر محصولات ایسوس نسبت به مارکهای دیگه بود.
شما الان چند وقته محصولتون رو خریدید ؟ مشکلی توی این مدت نداشتید ؟ گارانتی هم مهمه که سازگار باشه یا ویستا یا الماس یا سریر ؟
سلام خواهش میکنم ولی من یه ساله که این تبو دارم تنها چیزی که تو این تب نبود مشکل بود!نقل قول:
گارانتی من هم اواژنگ هست که واقعا عالیه من تا به حال با این گارانتی مشکلی نداشتم
این رو هم بگم که گارانتی اواژنگ بهترین گارانتی برای این مدله
سلام
دوستان کسی تا حالا LCD این تبلت رو عوض کرده ؟
هزینش حدودا چقدر میشه؟
ارزش داره lcd عوض بشه یا یکی دیگه بخریم بهتر هست؟
سلام
دوستان کسی تا حالا LCD این تبلت رو عوض کرده ؟
هزینش حدودا چقدر میشه؟
ارزش داره lcd عوض بشه یا یکی دیگه بخریم بهتر هست؟
سلام ، کسی ترنس کاور این تبلت (Asus memopad 173x)رو میدونه باید از کجا تهیه کرد؟ :what::rolleyes:
من از دیجی کالا خریدم
من رنگ آبیش رو میخوام که دیجی نداشت ، چند ماه هم هست اصلا موجود نیست!نقل قول:
کجای تهران میفروشن؟ پاساژ علا الدین ، بازار موبایل و... میتونم پیدا کنم؟ الان ۸ماهه خریدم ولی بخاطر نداشتن کاور جایی نمیبرم .
سلام اصلا رنگ ابی این تبلت رو این شرکت تولیید نکرده!نقل قول:
منم خاکستری رو خریدم ، به مراتب کیفیت کمتری نسبت به پرسونا کاور داره
پس این عکس چیه؟ البته من خودم تبلت رو از همین سایت گرفتم همون موقع رنگ آبی و همه رنگها موجود بود ولی الان نیست!نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ترنس کاور بنظرم شیکترهنقل قول:
دوست عزیز این کاور شه چه ربطی به تبلت داره!!!!نقل قول:
اگر به سوالم توجه میکردید که نکردید !!! سوالم درمورد خرید ترنس کاور برای این تبلت بود !!! شما داری درباره خود تبلت زمیگید!!! !نقل قول:
شرمنده که توجه نکردم منو ببخشید!:n03:نقل قول:
سلام بچه ها
من امروز me173 16gb رو خریدم ، فقط الان که اومدم بزنم به شارژ متوجه شدم دو شاخه اش استاندارد ایران نیست ، چون هم قطر فلز دو شاخه بزرگتر از سوراخهای پریز برق هست و هم یک شاخه پلاستیکی هم از وسط دو شاخه در اومده. شما هم همین مشکل رو داشتید ؟ مبدل براش راحت گیر میاد یا باید برم مراکز کامپیوتری؟
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام باید واسش تبدیل بگیرید و بعدبزنید به پریز برقنقل قول:
سلام بچه ها
من امروز رفتم مبدل رو از محلمون گرفتم :n20:، 2 تومان شد ، حالا میخواستم ببینم شارژ اولیه برای اب بندی باطری باید بگذارم ؟ اگه اره چند ساعت ؟
سپاس:n16:
سلام 8 ساعت بزارید واسش کافیهنقل قول:
درود بر دوستان گل (خصوصا Nimus عزیز که هی مزاحمش میشیم:n16:)
من ورژن اندریدم 4.2.1 هست ، برای شما هم همین هست ؟
ورژن جدید برای این تبلت میاد یا چون پرچم دار نیست نمیشه رو اندروید جدید براش حساب باز کرد ؟
چقدر برنامه این تبلت رو سنگین میکنه ؟ (البته منظورم بازی اچ دی نیست)
سپاس فراوان:n12:
بله برای ما هم همینه .نقل قول:
متاسفانه ایسوس هیچ وعده ای برای آپدیت به نسخه های بالاتر برای این تبلت نداده . در ضمن به پرچم دار بودن نیست . ایسوس یک برند معتبر است .
اگه برنامتون ویروسی نباشه هر چه قدر دوست داشته باشید میتونید روش برنامه بریزید . اما اگه برنامتون ویروسی باشه باعثه هنگ و اُفت سرعت میشه .
امیدوارم کمکی کرده باشم .
خیر ورژن آندروید برای من 4.2.2 هستشنقل قول: