دوستان قیمت این لپتاپ الان چنده?اگه میشه اطلاع بدید به من
Printable View
دوستان قیمت این لپتاپ الان چنده?اگه میشه اطلاع بدید به من
تا هفته پیش 4650 بودنقل قول:
حیف.من پولم نمیرسه.گرونه.مشخصات خیلی بالایی داره.
این مدل قیمت نداره و هر کی هر قیمتی میخواد روی این مدل میذاره.اما با قیمت فعلی دلار 3500 برای این لپ تاپ یه قیمت منطقی است.امیدوارم دفه بعد که وارد شد ملت هجوم نیارن و با خونسردی و بدون عجله خرید کنند تا دوباره کمیاب و گرون نشه.
بابا چه خبره ۴/۵ میلیون با با قیمت این لب تاب نهایت ۳/۹نقل قول:
میلیون چرا اخه مگه لب تاب y510 چشه فقط گرافیک پایین داره و صفحه نمایش اچ دی ابن فقط بخاطره مارک و نبودنش تو بازاره اصلا لب تاب های سری n ایسوس کلا کمیابن صبر کنید اگه تو دیجی کالا نگاه کنید کلا ۲تا لب تاب این سری وجود داره صبر کنید صبر:n01:
حالا چه قیمت خوب باشه یا بد آیا کسی ازفروشنده و تل و ادرسش اطلاعی داره؟
n550 که یک کانفیگ نداره که شما توقع قیمت ثابت دارید!نقل قول:
مثل ماشین هست که وقتی آپشن ها افزایش پیدا میکنه قیمت هم طبعا بالا میره!
ضمنا شما کیفیت ساخت و طراحی ایسوس رو با لنوو نباید مقایسه کنید.فقط از نظر کلیات سخت افزاری تا حدودی شباهت بهم دارند گرچه در همین سخت افزار هم تفاوت کم نیست مثلا کیفیت ساخت مادربوردهای ایسوس کجا و مادربوردهای لنوو کجا!
ملت ایران هجوم نیاااااااااااااااااااااار ند؟! عجب توقعی دارید شما!نقل قول:
دفه بعد که وارد شد ملت هجوم نیارن و با خونسردی و بدون عجله خرید کنند تا دوباره کمیاب و گرون نشه.
خوب به قیمت 4.2 تا 4.5 چیا رو تو کانفیگش داره؟نقل قول:
سلام دوستان n550
در بازی pes 2013 متاسفانه لگ زیادی دارم...
حتی در قسمت NVIDIA Control Panel. Manage 3D Settings هم تنظیمات رو High Performance گذاشتم و درست نشد.. ولی موقع که اون گزینه پایین Manage 3D Settings روی g750 میزارم و میرم تو بازی هنگ میکنه همون اول میاد بیرون ... فکر مکینم همینه که بازیهام لگ داره.. چون رو گرافیک 4 گیگ 750 سوییچ نمیشند .. نه ؟؟
ایراد از کارت گرافیک یا ویندوز ؟
آقا آدرس و قیمت جاهایی که موجود دارن را قرار بدین
این مشکل نه از کارت گرافیک شماست ، نه از ویندوز! کلا پیس قاطی داره !!!نقل قول:
اما یه موردی در مورد قیمت این لپ تاپ!
چند مدت پیش تو فروم پی تی یه تایپیک دیدم که یه شرکتی کالایی که شما میخوایین رو براتون میخره و براتون میاره ( مثلا از سایت آمازون) واسه هر وسیله زیر 1000 دلار هم 300 یا 400 تومان هزینه بار میگرفتن !
فک کنم خیلی مقرون به صرفه ست اینکار
البته الان هر چقدر میگردم تایپیک مذکور رو پیدا نمیکنم ،
شاد و خرسند باشید
الان فروشنده های بی انصاف مثکه دارن همون کانفیگی که اول وارد بازار شد اما بدون تاچ رو با این قیمت میفروشن. این مدل بیشتر تعدادش با کانفیگ fhd,پردازندهi7,رم8,تاچ,گرافیک 4, بدون بلو ری و ویندوز وارد شده بود که قیمتش حدود 3700~3800 بود.اونم میگفتیم گرونه چون جنس نوبرونه گرونه,الانم همینو میگم.دلار 3هزار تومنه !!!چرا شما به قیمت 4,2 قانع هستید.حتی 3,5 برای جنس 800 دلاری زیاده.جنسی که کمیاب شه همینطوره باید صبر کنید فراوان شه.اگه هم عجله دارید به فامیل یا آشنا اونور آب سفارش بدید بیارن.من اگه شرایطش رو داشتم حتما اینکارو میکردم.نقل قول:
رکورد شکسته شد! 4.900 شیراز.... قابل توجه کسایی که گفتن وارد میشه!!!!!
این آقای صاحب تاپیک زیر از آمازون و یک فروشگاه آنلاین دیگه که یادم نیست چی بود و یا از فروشگاههای کشور چین هر چی بخواید براتون وارد میکنه.چه ssd چه کالای دیگه ای.خصوصی باهاش مذاکره کنید ببینید چند تموم میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نیست pes نصب کرده باشه ببنه با اوردن گرافیک 750 رو کار از بازی میاد بیرون یا نه ؟ چون رو auto که هست مشکلی نداره ... عجیبهنقل قول:
4میلیون و ششصد و پنجاه هزار تومن ؟؟؟؟نقل قول:
یا چهار هزار و ششصد و پنجاه تومن ؟
یا خدا چند نفر اینو دارند اینجا ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
در ادامه حرف پست قبلیم
خودم پرس و جو کردم
که این لپ تاپ
میفته 4200
و این لپتاپ
میفته 4750
البته با احتساب دلار 3300 و درهم 860 !!!
هیچی دیگه، از همین داخل بگیریم بهتره :n02: حداقل یه چی به اسم گارانتی همراش هست !
ولی به نظرم اگه کسی خودش آشنا داره اون ور آب، اگه اونجا بگیره ارزون تر در بیاد !!!
منظور 4 میلیون و ششصد و پنجاه هزار تومنهنقل قول:
با چهار هزار تومن که آدامس موزی هم به آدم نمیدن! :n02:
من صبح به یک مغازه خرید لپتاپ زنگ زدم.گفت این مدل رو الان نداره هفته دیگه میاره وقتی از حدود قیمت این لپتاپ پرسیدم گفت حدود 3900اگر اینم بگیریم که 300تومن اینور اونور شه 4200میشه تقریبا.
اگه این مدل از 3700 بیشتر باشه من عمرا بخرم.
البته شاید بی ربط باشه ولی من لپ تاپم lenovo y510p هست که گرافیکش gt750 هست . pes14 رو زدم به خوبی بازی میکنم. درسته تو تنظیمات pes کارت گرافیک اصلی رو نشون نمیده ولی موقع ورود به بازی خودش سویچ میکنه.نقل قول:
دوستان امروز رفتم نمایندگی ایسوز پاساژ پایتخت شمارمو گرفت گفت تا 2 یا 3 هفته دیگه میاد و با شما تماس میگیریم.
همچنین گفت که نمایندگی از خیلی وقته وارد کرده اما گمرک گیر داده و اجازه نداده وارد بشه.
و خبر خوش دیگه اینه که گفت n450jv هم وارد میکنن.
دوست عزیز ایشالا که مثل بقیه موارد حرفشون سر کاری نباشه.البته اگه هم بیاد قیمتش همین طور بمونه نیاد بهتره!!!راستی n450jv همون n550jv هست با صفحه 14؟اینو مطمئنید ک این لپ تاپ وارد میشه؟؟؟؟والله این لپ تابی که گفتید اصلا وجود نداره گمون کنمنقل قول:
اگه اینطوره 1.5 هم جم میکنم یک لب تاب قویتر asus g75vwمیخرم :n29:نقل قول:
این مدل n450jv تو هیچ سایتی نبود شاید منظور شما n46jv و 14 اینچ هست که IPS و لمسی نیست و سایر مشخصات مثل N550JV هستنقل قول:
[QUO
TE=sahand. sh;7934082]اگه اینطوره 1.5 هم جم میکنم یک لب تاب قویتر asus g75vwمیخرم :n29:[/QUOTE]
منم دنبال سری جی بودم g74sxاما تو ایران خیلی کم شده.همین فروشگاه گفت اصلا سری جی نداره.
نقل قول:این دو دستگاهی که اسم بردید از لحاظ سخت افزاری دیگه جزو نسلهای قبل حساب میشن و بهتره بحثش رو اینجا پیش نکشید:32:نقل قول:
منم دنبال سری جی بودم g74sxاما تو ایران خیلی کم شده.همین فروشگاه گفت اصلا سری جی نداره.
همین G75 با سخت افزاری در حد کانفیگهای بالای N550 قیمتی که برای فروش داره 9.5 میلیون تومان هست!!! قابل توجه دوستانی که قیمت N550 رو بالا میدونند.
اینم خود وارد کننده ی کالا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.5 هست ک هست یعنی چی؟مسئله اینه ک با هیچ حساب کتابی این لپ تاپ نباید این قیمت باشه.به اینم که راضی باشیم 2 روز دو برابر میکنن.حالا شما دوست دارید گرون تر شه میتونید ب مسئولان پیشنهاد بدیننقل قول:
اولا که توی فضای مجازی عصبی پست نده عزیز . عصبی هم جواب میگیری . دعوا که نداری؟نقل قول:
دوما مثل اینکه شما خودت به حرفهات دقت نکردی . شما داری یک لپتاپ قدیمی تر 9.5 میلیونی رو با یک لپتاپ جدیدتر با همون قدرت اما نصف قیمت مقایسه میکنی و بازم مینالی !!! درک مطلب خیلی مشکله نه؟
آل دیجیتال آورده 4460 ...
ram 8
geforce 750m
full hd ips
blueray
Windows 8
انصافا خیلی گرونه ... تازه نه صفحه لمسی داره نه ssd:n28:
این گرونی به خاطره بلوری و ویندوزش هستشنقل قول:
به هیچ وجه توجیه نداره،رسما دارن گرون فروشی می کنن،نخرید تا بمونه رو دستشون،متاسفم واسه این جور کاسبها:n23:
سزای گرون فروشی نخریدن است!
واقعا بی انصاف هستند
حدود قیمت تو اکثر سایتهای خارجی برای فروش روی یک دستگاه به مصرف کننده نهائی بین 980 دلار تا 1120 دلار بسته به مشخصات مثل ویندوز 8 پرو، رم یا بلوری و صفحه نمایش لمسی و هارد هیبریدی (هارد معمولی با 24 تا 64 گیگ SSD) هست با دلار 3500 تومانی میشه حدود 3.9 میلیون نه 4.4 که صفحه لمسی و هارد ssd هم نداره
واقعا از آب گل آلود ماهی میگیرن
سزای اونها نخریدن هست.
دوستان یه سوال کسی تا حالا با تعزیرات تماس گرفته؟ من تصمیم دارم این کار رو بکنم و از بقیه هم خواهش می کنم حداقل یکبار تماس بگیرند می دونم جواب احتمالیم این خواهد بود که فایده نداره اما بیاید یکبار به جای درد دل کردن با هم و ذکر مصیبت زنگ بزنیم اعتراض کنیم ضرری که نداره خرجش یه تلفن ساده است و اگر فایده نداشت می تونیم همین شیوه ای رو که الان داریم یعنی درد و دل کردن با انرژی مضاعف ادامه بدیم! :n02:
همین الان از نمایندگی خبر گرفتم گفتش n550 از نوامبر وارد ایران میشه .در مورد قیمت هم پرسیدم گفت بالای 3500.
لطفا بفرمائید کدام نمایندگی گفته؟نقل قول:
لمسی و با هارد SSD ؟
گارانتی کدوم شرکت؟
نمایندگی رایان کاوه در پاساژ ایرانیان.در مورد کانفیگ و گارانتی هیچی نگفت اما فکر کنم همون کانفیگی که سری اول وارد شد باشه.نقل قول:
مرسی دوست خوبم
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از روز 4 شنبه زده بود 4160 بعد صبح امروز زد 4299 و الان زده 4450
این سایت هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده 4460 از دیروز تا حالا با گارنتی سریر
بدون هارد SSD و صفحه لمسی تو هردو سایت عرضه شده و واقعا بی انصافی رو به اوج خودش رسوندن
اگر به همدیگر اطلاع رسانی کنیم کسی نخره به این قیمت قطعا فروشنده مجبور قیمت عادلانه تر رو اعلام کنه
هرکسی هم میتونه آدرسی از محل فروش مناسب تو کشورهای همسایه بده بگه شاید دست به دست هم بشه کاری کرد.
امیدوارم حداقل تا قبل عید با یه قیمت درست حسابی وارد شه، گرفتاری شدیم، والا بخدا :|
این لپ تاپا با واسطه از امارات میان، N550 کمترین مدلش ( که همه چی هم داره! ) قیمت پایه ش 4400 درهمه، یعنی حدود 3800 تومان !!! زیاد انتظار نداشته باشین مدلای فعلی بازار از 4100 پایین تر باشه
به این نکته توجه داشته باشین وارد کنندگان لپ تاپ رو از توزیع کنندگان اصلی اون هم با تخفیف در تعداد بالایی که می گیرن با قاطعیت به نصف کاهش میدن،توی همین سایت یکی از دوستان تفاوت خرید تکی با 3-4 تایی یک مدل لپ تاپ رو بررسی کرده بود قیمت خیلی براشون ارزونتر از اون چه فکر می کنید در میادنقل قول: