به نظر من غیبتش بیشتر به پرسپولیس کمک میکنه:n10:
خدا کنه دایی به بازیکنای جدید بیشتر بازی بده حداقل بازیشونو ببینیم
ما که مثل بعضی از تیما از همه جا شانس نمی یاریم بازیا رو ببریم .باید بازیکنایی تو حمله باشن که قدر موقعیت هارو بدونن
Printable View
به نظر من غیبتش بیشتر به پرسپولیس کمک میکنه:n10:
خدا کنه دایی به بازیکنای جدید بیشتر بازی بده حداقل بازیشونو ببینیم
ما که مثل بعضی از تیما از همه جا شانس نمی یاریم بازیا رو ببریم .باید بازیکنایی تو حمله باشن که قدر موقعیت هارو بدونن
حاشيه ديدار سايپا - پرسپوليس
مقرر شده ديدار سايپا و پرسپوليس از شبکه البرز پخش شود و سپس تهران نيز از طريق شبکه البرز آن را تحت پوشش قرار دهد.
[حاشيه ديدار سايپا - پرسپوليس]
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و سايپا از ساعت 19:25 امروز در اولين حضور سرخپوشان در کرج در ورزشگاه انقلاب به مصاف يکديگر خواهند رفت. اين در شرايطي است که تا به اين لحظه حدود 3 هزار هوادار در ورزشگاه حضور دارند که بيشتر آنها هواداران تيم فوتبال پرسپوليس هستند.
به نقل از فارس، سختگيريهايي براي ورود هواداران به داخل ورزشگاه ميشود. هواداراني که قرمزپوش هستند در حال حاضر سهميه 10 درصدشان در ورزشگاه تکميل شده و در حال حاضر نيز بدون هيچ مشکلي براي ورود به ورزشگاه اقدام کردند.
*تعدادي پيراهن در بين هواداران سايپا با نام مخصوص اين تيم پخش شد.
*انجام کارهاي فرهنگي مانند حرکات ورزش باستاني، قبل از بازي براي هواداران انجام شد.
*اطراف ورزشگاه در حال حاضر آمد و شد به خوبي انجام ميشود اما با توجه به حضور مأموران پرتعداد نيروي انتظامي، ترافيک در برخي خيابانهاي منتهي به ورزشگاه انقلاب نيز ديده ميشود.
*پس از اينکه کرجيها بالاخره با تلاش زياد ميزباني بازي با پرسپوليس در کرج را گرفتند صدا و سيماي استان البرز نيز به شبکه سه صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران اجازه پخش را نداد و پس از گفتوگو با مسئولان ذيربط استانداري و هماهنگيهاي لازم مقرر شد اين بازي از شبکه البرز پخش شود و سپس تهران نيز از طريق شبکه البرز آن را تحت پوشش قرار دهد.
*حدود يک و نيم ساعت مانده به بازي پرسپوليس و سايپا ناظران بازي به همراه داوران بازديدي از زمين بازي و ورزشگاه کردند.
*فريدون اصفهانيان نيز در حال حاضر در ورزشگاه به سر ميبرد.
*انجام حرکات نمايشي طنابزني و برخي از حرکات ورزشي نيز در بازي امروز تدارک ديده شد.
*قبل از شروع بازي امروز از هواداران دو تيم توسط بلندگوي ورزشگاه خواسته شد تا با احترام به يکديگر تيم خود را تشويق کند.
*چند خواننده خوب کشورمان نيز قرار است قبل از شروع بازي در ورزشگاه انقلاب سرودهاي خود را به صورت زنده بخوانند.
*مجري برنامههاي فرهنگي امروز در ورزشگاه انقلاب با کت قرمز در خصوص بازي و تيمهاي پرسپوليس و سايپا صحبتهاي عجيبي را مطرح ميکرد که مورد اعتراض هواداران سايپا قرار گرفت.
*جايگاه خبرنگاران نيز بسيار کثيف و خاکآلود است.
*حدود يکهزار هوادار سايپا نيز در حال حاضر در ورزشگاه حضور دارد.
*عليرغم اينکه تصور ميشد بازي امروز تا به اين لحظه حدود 13 هزار نفر به ورزشگاه بيايند اما تا به اين لحظه تنها 3 هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند.
*طبق توافقات انجام شده قرار است دو دوازدهم ورزشگاه به سايپا و بقيه به پرسپوليسيها تعلق گيرد. اين در شرايطي است که ورزشگاه انقلاب 12 قسمت دارد.
*بيرون ورزشگاه نيز بسيار خلوت است و هواداران به راحتي در حال تهيه بليت هستند.
واقعاً حیف شد ...
من نیمهی اول بازی رو ندیدم، ولی تو نیمه دوم تو بعضی دقایق خوب حمله کردیم، شوتهای زیادی هم زدیم، چندین بار با بدشانسی به گل نرسیدیم ...
با این حال متأسفانه حملات چندان با برنامه نبودن ...
مهم ترین تاکتیک سانتر روی دروازه به هر نحو ممکن، و شوت از راه دور از هر جای زمین بود ...
گلی هم که خوردیم ظاهراً شوت از راه دور بوده ...
سه امتیاز مهم رو از دست دادیم ...
البته خارج از خونه بود، اما باید سایپا رو میبردیم ...
امیدوارم هفتهی آینده جلو ملوان بتونیم این شکست رو جبران کنیم ...
این هفته نمیتونم امتیاز بدم، چون نصف بازی رو دیدم
من فقط نیمه اول رو دیدم و اخرای نیمه دوم.نیمه اول که افتضاح بودیم
ولی شاید این برد نیاز بود تا دایی تغییری در تفکراتش بده.بازی با دو مهاجم به نظر خیلی بهتره و تاثیر گذار تره
دوستان من شاید دو سه روزی نباشم یکی از دوستان که میتونه بگه تا فایل اکسل رو بهش بدم برای جمع بندی امتیازها
اولین باخت فصل جدید هم رقم خورد
تو این 4 بازی یه بازی خوب و دیدنی هم از پرسپولیس ندیدم . ادم خوابش میبره موقع بازی
گلم خوردیم اصلا یه برنامه درست حسابی برای حمله نداریم
علی دایی فکر کرده هی مهاجم اضافه کنه مشکل حل میشه 4 مهاجمه داشتیم بازی میکردیم !!! ولی جمعا دو سه موقعیت خوب هم نداشتیم
و همچنان مشکل مهاجم به سنت هر ساله تو پرسپولیس پابرجاست هر مهاجم خوبی هم پرسپولیس میخره میاد پرسپولیس تبدیل به بازیکن درجه دو سه میشه میره از پرسپولیس باز میشه ماشین گلزنی
اون انصاری فر و قاضی تو پرسپولیس به زور هر ده بازی یه گل میزدن حالا رفتن جاهای دیگه چجوری بازی میکنن
سید صالحی هم خوب بود اومده پرسپولیس کلا تو این دو سه بازی اخیر حتی یه فرصت گلزنی هم نتونسته خلق کنه
ناراحتی از بابت باخت و بازی بد پرسپولیس یه طرف گزارش های افتضاح و رو مخ خیابانی یه طرف دیگه
سر درد گرفتم از گزارش این مردک یه مشت چرت و پرت و اراجیف میگه که سر هم کردن این اراجیف هنر میخواد
خب اولین باختمونم دشت کردیم .کلا هیچ تاکتیکی تو نیمه اول نداشتیم .تونیمه دومم جای یه هافبک خلاق به شدت احساس میشد
ولی از حق نگذریم سایپا خیلی عالی ودونده ومتعصب بازی کردن
کلا یه شوت زدن اونم با مشاهده نیلسون رفت تو دروازه
در کل با وجود دوتا هافبک دفاعی وبازیهای ضعیف نوری تو فاز حمله خیلی مشکل داریم
از بازی غریبی وعباس زاده هم چیزی خاصی ندیدیم
به امید روزهای خوب پرسپولیس:n12:
نیمه اول بازی رو ندیدیم.خیلی دلم میخاد ببینم دایی تو مصاحبه مطبوعاتی به چی و کی میخاد گیر بده و باخت رو توجیح کنه
باختیم....
خیلی ناراحتیم که باختیم.
ولی باید خوشحال باشیم که اینجای فصل باختیم.
باید این باخت یه تلنگر باشه به دایی به بازیکنا.
هماهنگ نیستیم اصلا هماهنگ نیستیم.
تک به تک بازیکنامون از بهترینا هستن ولی مشکل اینه که هماهنگ نیستن.
سانتر بی هدف، لو دادن سریع توپ، پاس اشتباه و...
سایپا خیلی خوب بود هماهنگ بود حقشم برد بود.
گلو نمیشه به حساب اشتباه دفاعو نیلسون گذاشت.شوتش عالی بود. (البته فکر کنم گلشونو از ادامه همون کرنری بدست آوردن که به اشتباه گرفته شده بود)
ماهینیو دهنوی با تکلای عالیشون دو سه تا گلو خریدن.
تا جمعه چیزی نمونده.باید فیلم بازیو از الان بشینن چن بار ببیننو آنالیز کنن.
ملوان از سایپا قویتره.اگه تو آزادی ببازیم حواشی شروع میشه.
نیلسون 4
ماهینی 7
جلال 6
بنگر 6
میثم 5
حقیقی 5
دهنوی6
نوری 4
صادقیان 6
غریبی 5
سیدصالحی 4
عباس زاده 6
عسگر 4
پ.ن
باختی که با چرت و پرتای خیابانی هم همراه باشه واقعا زجر آوره
نیمه اول تا قبل از گل سایپا هر دو تیم فوتبال خوبی اجرا نکردن
ولی بعد از گل سایپا پرسپولیس کمی سردرگم شد (عجیبه کسی اشاره نمیکنه که این گل هدیه سه امتیازی داور به سایپا بود اون توپ اصلا کرنر نبود اصلا به پای ماهینی نخورد فعلا حساب کنید یک امتیاز به حساب اشتباهات داوری از هند بازیکن ذوب حرفی نمیزنم)
ولی نیمه دوم با تغییراتی که تیم داشت بهتر شدیم
از وقتی که صادقیان اومد پشت مهاجمین خیلی بهتر شدیم
تحرک بیشتری پیدا کردیم و موقعیت هم ایجاد کردیم
عباسزاده دو تا ضربه سر خیلی خوب رو از دست داد اما اشکال نداره بازی دادن به جوونا یعنی همین باید بهشون فرصت داد
این نوری رو واقعا داریم تحمل میکنیم چقدر بدبختیم که این باید هافبک طراحمون باشه به خدا هیچ تیمی توی لیگ بازیش نمیده
به نظر من بردن صادقیان پشت مهاجمین بهترین انتخابه و قطعا از هفته آینده دایی این تغییر رو در تیم میده
میلاد غربی خیلی بد بود ولی بازم باید بهش فرصت داد
به نظر من فرصت میثم حسینی و ماهینی تموم شده و از بازی بعد باید بازی به خانزاده نورمحمدی یا علیعسگر برسه
یه نکته خوب این بود که با اینکه نیمه دوم حمله کردیم و تیم جلو کشیده بود اما بازم موقعیت زیادی به سایپا ندادیم یه توپ عرضی فرستادن که بازیکنشون با پشت پا میخواست بزنه یه توپم قباغلو رو به بیرون فرستاد که زدن بیرون دیگه چیز خاصی نداشتن
باید به بازی خیلی خوب بنگر اشاره کنیم که کلا خیلی خوب بود به خصوص نیمه دوم
این تیم نشون داده هنوز نتونسته بهترین پست رو برای بازیکناش پیدا کنه که ایشالا خیلی زود به ترکیب نهاییش برسه
نیلسون 5 ... روی گل 40 درصد مقصر بود
سید جلال 6
بنگر 8 بهترین بازیکن
ماهینی 4
حسینی 2
حقیقی 5
دهنوی 6
صادقیان 7
سید 6
نوری 2
میلاد غریبی 3
علی عسگر 4
عباسزاده 5
پ ن: داریم توی به تیر زدن رکورد میزنیم:n14:
کوفتمان کردن قهرمانی بسکتبال را این فرزندان ، آسودگی بهمان نیامده است گویا ! ، بگذریم .
اینجور باخت ها همواره! برای من سنگین تر از باخت تو بازی های بسیار مهم هستش
البته همواره! می بایست نیمه پر لیوان را بنگریم! ( اینکار رو نکنیم چه کار کنیم! )
تو بازی های قبلی تیم هماهنگ تر بود ولی تو این بازی !؟
باز تو این فصل دو تیم فوق! به نتایج سایر تیم ها کار ندارن و فقط نتایج همدیگر رو دنبال می کنن!
اون تیم می پُـکه اینم میگه منم باید بپـوکونم!! اون تیم می بازه اینم میگه منم باید یه بازی ببازم ، اون امتیاز از دست میده عقب میوفته اینم میگه منم... . . !
من از دقیقه 70 به بعد بازی رو دیدم و الان یکی از لحاظ فنی منو توجیح کنه که :
حالا نه فقط تو این بازی تو خیلی از بازیها، وقتی رویه تیم کارساز نیست چرا تغییر رویه محسوس داده نمیشه !؟؟
مثلا از دقیقه 70 که من بازی رو دیدم مشخص بود سایپایی ها چپیدن جلو دروازه و راهی واسه نفوذ نیست
و تو این 20 ، 25 دقیقه من تغییر رویه ایی از پرسپولیس ندیدم ( نمی دونم چرا نمی تونم بگم تغییر تاکتیک!! )
آقا یه عقب نشینی تاکتیکی! چیزی ( مثلا )
تا قبل این بازی یه روندی تو بازی تیم میشد دید ولی تو این بازی به یکباره و بصورت خود جوش تیم پُـکید!
هنوز هم تا دیدن بازی بعد به ضرس قاطع! نمیشه در مورد تیم اظهار نظر کرد
بنابراین تا یک برنامه دیگه و یک بازی دیگه...! :|
به نظر من یکی از عوامل گم بودن نوری توی این چند بازی که نتونسته خوب خودشو نشون بده تاکتیک پرسپولیس تو این فصله.
اینطور که من دیدم تو این چند بازی بردن بازی به کناره ها و سانتر کردن یا دادن پاس های قطری از هافبک های دفاعی برای مهاجمینه، به همین دلیلم زیاد روی زمین بازی نمیکنن که توپ به نوری برسه و پاس های عمقی بده، نوری بازیکن باهوش و گلزنیه تو همین بازی یه پاس قشنگ پشت مدافعین سایپا فرستاد که حیف شد عباسزاده به تیر زد.
بد باختیم هرچند که مستحق برد هم نبودیم ولی این باخت لازم بود. امیدوارم دایی و بازیکنا به خودشون بیان و بازی بعدی جبران کنن.
تیم 90 دقیقه فقط سانتر کرد! جالبه که این تاکتیک تو هیچکدوم از بازی ها جواب نداده ولی بازم ادامه میدیم
تیم های قبلی دایی سبکشون این نبود. نمیدونم چرا امسال گیر دادن به این شیوه و ول نمیکنه
یه مشکل اساسی دیگه هم میزان دوندگی و سرعت کم بازی تیمه، مخصوصا هافبک ها
نوری تو این سیستم از اصلا تو زمین دیده نمیشه چون تیم بازی مستقیم میکنه و یا مدافع ها سانتر میکنن یا حقیقی و دهنوی! نیمه دوم که 2 مهاجمه شدیم و نوری اومد عقب تر تازه چند تا حرکت کرد
این عباس زاده چه موقعیت هایی رو نزد! کاملا معلوم بود استرس و عجله داره
خلاصه اگه بخوایم کل فصل با همین شیوه بازی کنیم باید قید 3 رده اول رو بزنیم
نمرات بازیکن ها:
نیلسون: 5
حسینی: 6
بنگر: 6
ماهینی: 7
م. حسینی: 5
حقیقی: 7
دهنوی: 6
نوری: 5
صادقیان: 6
غریبی: 4
سید صالحی: 5
عباس زاده: 5
علی عسگر: 4
بهترین بازیکن: هیچکس که خیلی خوب نبود ولی با این حال حقیقی بهتر از بقیه بود. خیلی بهتر از 3 بازی قبل بازی کرد
ما هنوز کلی فرصت داریم از تیمای دیگه عقب نیستیم
مثلا شما به استقلال نگاه کنید یه مشت ستاره و ملی پوش که هم تجربشون بالاس هم پستشون مشخصه یعنی این تیم برای پیدا کردن خودش از همه تیما فرصت کمتری نیاز داره اما هنوز وقتی در مقابل تیمی مثل صبا که با جسارت بازی میکنه هم نمیتونه موقعیت زیادی خلق کنه هم موقعیت زیادی به حریف میده
اما پرسپولیس به خاطر ضعف در بعضی پستا مجبوره بازیکنای جوونش رو جابه جا کنه که طبیعتا زمان میبره
ولی جدای از این حرفا انصافا مربیای پرسپولیسی در کار کردن با جوونا جسارتشون خیلی بالاس
مثلا مایلی کهن که در جام ملتهای 96 یه نسل طلایی به فوتبال ایران داد
یا درخشان که خودش در تیم ملی جوانان کسایی مثل کعبی و مبعلی رو پرورش داد
همین علی دایی که چنتا بازیکن جوون خریده و سعی میکنه با کمترین فشار کم کم بهشون میدون بده
چقد حال کردم امروز با حرفای بعد از بازیش در مورد عباس زاده
ازش حمایت کرد و گفت آینده خوبی داره و بعدش گفت شاید تقصیر منه که یادش ندادم چجوری از موقعیتاش استفاده کنه
به این میگن حمایت از بازیکنای جوون
توی تیم ملی هم چوب جوونگراییش رو خورد
من بازيو از نيمه دوم ديدم به طبع نميتونم امتياز دهي مناسبي داشته باشم
ولي اونچه كه من از پرسپوليس ديدم خيلي نگران كننده بود و همون بحث قبلي من و بقيه دوستانو نشون داد كه اين تيم واقعا بايد تقويت بشه خط مياني جالب كار نميكنه فاصله هست بين دفاعو حمله برنامه اي واسه گل رسيدن تقريبا نداشتيم هر جا كه توپو ميگرفتيم فقط فرستاديم روي دروازه در حالي كه در دفاع سايپا نقص هاي زيادي بود كه با بازي روي زمين ميشد به اين تيم ضربه زد. به هر حال بازي تمام شد و بايد به بازيهاي اينده فكر كرد. علي دايي تيم خوبي واسه نيمكت بسته!(بازكناني كه اگه چند هفته هم روي نيمكت باشن جيك نميزنن! واگرم فرصت بازي بدي بهشون خوبو پر انرژي بازي ميكنن) در حالي كه بايد تيم اصلي هم به موازات نيمكت جوان وبا انگيزه تقويت بشه.
اميدوارم اولين تقويت به تيم وارد بشه. خلعتبري
یلسون: 4
جلال حسینی: 5
بنگر: 4
ماهینی: 5
ميثم حسینی: 4
حقیقی: 5
دهنوی: 5
نوری: 5
صادقیان: 5
غریبی: 3
سید صالحی: 3
عباس زاده: 3
علی عسگر: 3
در مورد نوری انتقاد زیاد میشه ولی انصافاً اگه ازش درست بازی گرفته بشه پاس های ناز ! و خطرناکی پشت دفاع حریف ارسال میکنه ..نقل قول:
و هم گل های تک ضربی می زنه! ( بازی های نیم فصل دوم پارسال رو اگه مرور کنیم می بینیم نوری بیشتر مفید بود تا توپ خراب کن )
یجورایی باید پشت مهاجم بازی کنه نه ؟؟ آره!؟؟
:n12:
شاید حرف دوستان درست باشه که الان زوده برای قضاوت درمورد بازی و سیستم پرسپولیس، ولی کلا هم حس خوبی ندارم .پرسپولیس خیلی زودتر از اونی که فکر میکردم شروع به باختن کرده و این در کنار خوب و هدفمند بازی نکردن پرسپولیس خیلی نگران کننده است.آقای دایی تو این بازی با میدون دادن به ممد نوری نشون داد نظم و دیسپلیس در تمرینات یعنی کشک. چرا باید بازیکنی که سه روز در تمرینات غایب بود و مهمتر از همه شرایط روحی مطلوبی هم نداره رو فیکس گذاشت؟هرچند شاید این بهترین بازی ممد نوری تا اینجای لیگ بوده باشه.
وقتی تو آزادی و جلوی تماشاگران خودی به امثال عباس زاده و غریبی فرصت بازی نمیرسه انتظاری بیشتر از این بازیکنای جوون تو این بازیهای حساس و در حالی که تیم عقبه و از ابتدایی نیمه دوم رو به بازی احساسی آورده(علی اصغری) نمیره.مشخص بود که دارن با استرس فوتبال بازی میکنن فقط خدا کنه به سرنوشت،کریم،قاضی،سیدصالحی و.........دچار نشن در کنار اینهمه فرصت بازی که در اختیار یه عده بازیکن بی خاصیت(نوروزی،رضایی،علی عسگر) قرار میدن به امثال عباس زاده،غریبی و......هم بها بدن.(البته اینی که میگم بی خاصیت قصدم توهین نیست این بازیکنا شاید قابلیت هاشونو تو پرسپولیس نمیتونن نشون بدن ) هیچ کجای دنیا با اضاف کردن فوروارد شانس گلزنی بدست نمیاد در کنار سیستم حمله مشخص یه هافبک پاسور هم نیازه.شاید باید منتظر بشینیم نیم فصل تموم بشه و کلی امتیاز از دست بدیم تا آقایون فکری به حال خط هافبکمون بکنن.فاصله بین خطوط این تیم دایی به اندازه فاصله بین من و شمایه که دارین این مطلب رو میخونین و در کنار سانترهای بی هدف کلا دایی احتیاجی به یه بازیکن بازیساز پیدا نمیکنه.و خط هافبک تعطیل میشه.به نظر من تا دیر نشده حتما و باید:
تغییراتی تو نوع و سیستم بازی آقای دایی انجام بده.ما مجبور نیستیم تا نیم فصل با یه سیستم اشتباه کنیم.اگه این نوع بازی انتظارات رو برآورده نمیکنه میشه رو سیستمهای دیگه تا دیر نشده کار کرد و امتیاز گرفت.
به نظرم دایی باید یه مربی تمرین دهنده خوب آلمانی بیاره کنارش تا بتونه در کنار کمک به تنوع تاکتیکی تمرینات تو بازی و دقایق حساس بتونه به دایی مشاوره بده نه اینکه فقط به تعریف و تمجید از دایی بپردازند.شاید این تیم از نظر بدنی مشکل نداشته باشه ولی نشون میده تمرینات تاکتیکی بیشتری لازمه تا به هماهنگی کامل برسن.در کنار جذب یه بازیکن ششدنگ و بازیساز
نیلسون 4
ماهینی 5
جلال 4
بنگر 5
میثم 4
حقیقی 4
دهنوی5
نوری 5 از وقتی صادقیان اومد جاش و خودش یه خط عقبتر اومد یکم بازیش به چشم اومد.خودم معتقدم ممد نوری اگه هافبک دفاعی بازی کنه بیشتر و بهتر به پرسپولیس کمک میکنه.
صادقیان 6
غریبی نیمه اول رو ندیدم
سیدصالحی 4
عباس زاده 4
عسگر 1 دقیقا تمام توپ های که گرفت رو از دست داد.
دايي به جريمه نقدي محکوم شد
کميته انضباطي راي خود را در خصوص تخلف مربي پرسپوليس در ديدار اين تيم مقابل ذوب آهن اصفهان اعلام کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و پرسپوليس در هفته دوم در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد که از سوي محمد دايي تخلفاتي مبني بر مصاحبه عليه داور صورت گرفت. بر همين اساس دايي طبق بند 2 ماده 23 آئين نامه انضباطي به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
احتمالاً یک روز دیگر استراحت میکنم/برای بازی با ملوان مشکلی ندارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غلامرضا رضایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد آخرین شرایط خود اظهار داشت: خوشبختانه پس از استراحتی که انجام دادم وضعیتم خیلی بهتر شده، امروز با پزشکان مذاکره میکنم و به احتمال فراوان یک روز دیگر استراحت خواهم کرد.
وی افزود: اگر اتفاق خاصی پیش نیاید خوشبختانه برای بازی با ملوان مشکلی ندارم و با تصمیم دایی میتوانم به میدان بروم. متأسفانه اتفاق تلخی برایم افتاد اما باید با یک ریکاوری خوب سریعتر به شرایط ایدهآل برسم.
رضایی ادامه داد: بچهها همه تلاش خود را انجام دادند اما متأسفانه باخت بدی را آوردیم اما ما باید خیلی زود این باخت را فراموش کنیم. با وجود اینکه خیلی سخت است به شرایط ایدهآل برسیم چون خدایی ناکرده اگر بازیهای بعدی را از دست بدهیم دیگر جبران برای ما سخت میشود، ما باید برای بازیهای خارج از خانه برنامه و حساب ویژهای باز کنیم.
+
واکنش هوادارای تیم: :n28::n21::42:
پرسپولیس و خلعتبری به توافق رسیدند/ تاج: به پرسپولیس کمک میکنم
سرپرست سازمان لیگ میگوید باشگاه پرسپولیس و محمدرضا خلعتبری به توافق لازم رسیدهاند و برای حضور این بازیکن در لیگ ایران تنها موافقت باشگاه عجمان امارات ضرورت دارد.
به گزارش ایسنا، مهدی تاج که برای حضور در نشست هماندیشی 9 باشگاه لیگ برتری با سازمان لیگ به آکادمی ملی فوتبال آمده بود، درباره جلسه صبح امروزش (دوشنبه) با محمدرضا خلعتبری بیان کرد: خلعتبری را دوست دارم و مهم نیست که او در چه باشگاهی در ایران بازی میکند، بلکه آمدنش به لیگ برتر ایران و بازی نکردن در لیگ جدید امارات اهمیت دارد. رویانیان هم قدمهای بسیار مثبت زیادی برداشته و او را به پرسپولیس نزدیک کرده است.
وی ادامه داد: رفتن خلعتبری به لیگ امارات به ضرر کل فوتبال ایران خواهد بود. به همان دلیل که به حفظ جواد نکونام کمک کردیم به پرسپولیس هم در جذب خلعتبری کمک خواهیم کرد. خوشبختانه پرسپولیس و خلعتبری به توافق لازم رسیده و تنها رضایت عجمان مانده است.
سرپرست سازمان لیگ همچنین درباره جلسه امروزش با مدیران عامل باشگاهها که از ساعت 13 در آکادمی ملی فوتبال آغاز شده است، توضیح داد: با 9 مدیرعامل باشگاهی که قرار است کارشناسان AFC از ورزشگاههایشان بازدید به عمل آورند، جلسه داریم و نکاتی را به آنها گوشزد میکنیم.
تاج همچنین با اعلام رضایت از میزبانی البرزیها در بازی با پرسپولیس از برگزاری بازی استقلال مقابل سایپا در این استان خبر داد.
وی همچنین درباره انتقاد از توپهای آلاشپورت عنوان کرد، صحبتهای موافق و مخالفان را شنیده و گروه کارشناسی را برای بررسی کیفیت این توپها مامور کرده است به گفته تاج آلاشپورت هرگز به آدیداس نخواهد رسید اما مسئولان این شرکت شرایط خوبی را به وجود آوردهاند.
فیل خیابانی یاد هندوستان کرد
عصر ایران - جواد خیابانی در گزارش بازی پرسپولیس و سایپا، پس از چندوقت ترک عادت، باز به اصل خویش بازگشت و هر چه دل تنگش خواست، بر زیان آورد!
خیابانی در گزاش این مسابقه، اولاً به شدت تحت تاثیر "اولین میزبانی سایپا" بود و بارها و بارها درباره "میزبانی خوب البرزیها" سخن گفت. گویی که او را گماشته بودند تا میزبانی البرزیها را گزارش کند نه مسابقهای از هفته چهارم لیگ برتر!
نکته دوم در گزارش خیابانی، حرفهای زائد و بیهوده رسمی او بود. او هر چند وقت یکبار از مدیران سایپا سخن میگفت و تمجید میکرد. مثلاً میگفت با تشکر از جناب آقای فلان؛ و یا: جناب بهمان هم در ورزشگاه حضور دارند؛ یا هم اکنون به ورزشگاه آمدند!
حاشیهگویی و بیهودهگویی خیابانی، گزارش او از خود بازی را هم مخدوش کرده بود. مثلاً در نیمه دوم، پیام صادقیان پاس بسیار خوبی به حمید علیعسگر در جناح راست خط دفاعی سایپا نزدیک محوطه جریمه این تیم داد، اما علیعسگر نتوانست توپ را کنترل کند و تا بیاید توپ زیر پایش گیرکرده را به جایی برساند، سایپاییها توپ را از چنگش درآوردند. اما خیابانی در گزارش این صحنه گفت: "باز هم اشتباه از پیام صادقیان! باید ببینیم که دایی او را بیرون میکشد؟!"جمله مشعشع خیابانی درباره بی ارتباط بودن رنگ نارنجی توپ لیگ برتر به رنگ نارنجی لباس سایپا نیز، جزو جملات به یاد ماندنی او بود!
جواد خیابانی از جام ملتهای 2012، اصلاحاتی در نحوه گزارشگریاش ایجاد کرد که تا حدی به احیاء او منجر شد. او که بهتر از هر کسی میداند در فیس بوک مضحکه مردم فوتبالدوست ایران است، برای اینکه از این وضع خلاص شود، در طول سال 1391 گزارشهای بهتری نسبت به سالهای قبل داشت و این اصلاح شیوه گزارشگریاش، البته در کاسته شدن از تمسخر او بیتاثیر نبود.
اما ظاهراً با کاسته شدن از حجم تمسخرها، فیل خیابانی هم یاد هندوستان کرده است و او دوباره به خودش اجازه میدهد که تلویزیون را با "خانه خاله" یکی بداند و در حین گزارش بازی فوتبال، هر چه دلش میخواهد بگوید!
خیابانی بهتر است این اصل اساسی را همیشه به خودش گوشزد کند: بازی را گزارش کن!
برای گزارش بازی، نیازی به پاچهخواری و استعارهسازیهای مضحک و حرفهای نامربوط زدن و گوینده اخبار ورزشی شدن نیست. خیابانی گاه خبر دادن از نتیجه سایر بازیها را مهمتر از بازیای میداند که خودش مسئول گزارش آن است!
آری، جواد خیابانی باید فیلش را بپاید که دوباره رحل اقامت در هندوستان نیفکند!
پرسپولیس نیوز : مدیر عامل باشگاه پرسپولیس از اعلام آمادگی یگ ایرانی خیر، کارآفرین و علاقمند به فوتبال ملی نسبت به تامین هزینههای انتقال محمدرضا خلعتبری از تیم فوتبال عجمان امارات به پرسپولیس خبر داد.
محمد رویانیان در این باره به سایت باشگاه پرسپولیس، گفت: پس از نشستی که با خلعتبری داشتم، هزینهها و چگونگی جدایی وی از عجمان را بررسی کرده و تلاشها، رایزنیها و مذاکرات خود را مضاعف کردیم و خوشبختانه یکشنبه شب یک فرد ایرانی خیر، کارآفرین و مدیر اقتصادی علاقمند به فوتبال ملی آمادگی خود برای پرداخت هزینه های جدایی این بازیکن ملیپوش از عجمان را اعلام داشت و ما امیدواریم فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و نهادهای دولتی همکاریهای لازم برای امور اداری این کار بزرگ را با ایشان و ما به عمل آورند.
رویانیان تصریح کرد: این ایرانی خیر و مدیر اقتصادی علاقمند به فوتبال ملی در پی مذاکراتی که با ایشان داشتیم، به عشق فوتبال ایران و سربلندی آن، آمادگی خود را اعلام داشتند و هزینه اننتقال خلعتبری و جداییاش از عجمان را تامین کند. امیدواریم این امر بسیار مبارک و ارزشمند که جنبه ملی دارد و نباید به آن رنگی نگاه کرد تحقق یافته و عملی شود. ایشان درخواست ما را پذیرفت و امیدواریم همه چیز خوب پیش رفته و در نهایت این انتقال انجام شود.
پرسپولیس از نداشتن مهاجم خوب ضربه میخوره مثل رضایی ، نوروزی و.. اینا بازیکنن؟تکنیک صفر
اینا چند فصل که دارن واسه پرسپولیس بازی میکنن هر سال داره پرسپولیس اوضاعش بدتر میشه .
دیدار تیمهای فوتبال سایپا و پرسپولیس
تیم پرسپولیس در ادامه هفته چهارمِ لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه انقلاب کرج با ۱ گل مقابل میزبانش سایپا شکست خورد ، تک گل سایپا را روزبه شاه علیدوست به ثمر رساند.
رونمایی از «تیمکارت» پرسپولیس/ چگونگی کمک مالی به باشگاه اعلام شد
به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بعد از جلسه امروز بین مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و مدیرعامل شرکت همراه اول، از تیمکارت باشگاه پرسپولیس رونمایی شد.
قرار شد که این محصول در کنار خدمات دیگر در اختیار هواداران پرسپولیس قرار بگیرد. تیمکارت پرسپولیس ویژگیهایی دارد که در زیر میخوانید:
* این تیمکارت از طریق باشگاه پرسپولیس توزیع میشود.
* مبلغ 2 هزار تومان شارژ اولیه در آن وجود دارد. 90 دقیقه مکالمه رایگان، یک ماه آوای انتظار رایگان و عضویت رایگان در کانون هواداران همراه اول ویژگی از ویژگیهای این تیمکارت است.
* در جلسه امروز در خصوص چگونگی حمایت مالی هواداران از این باشگاه صحبت و پس از تصمیمگیریها قرار شد هواداران با استفاده از سامانه پیامکی 804040 از هزار تا 5 هزار تومان به باشگاه کمک مالی کنند. همچنین با توجه به مبلغی که هواداران پرسپولیس به این تیم کمک میکنند (از 12 تا 50 هزار تومان) میتوانند کارت هواداری باشگاه پرسپولیس را دریافت کنند. مبلغ این کمکها از طریق قبض مشترکان همراه اول و یا کسر از موجودی شارژ آنها دریافت خواهد شد.
در پایان این جلسه از 2 خدمت دیگر باشگاه پرسپولیس به هوادارانش رونمایی شد. یکی از آنها بحث خرید اقساطی کارت هواداری باشگاه پرسپولیس و پرداخت آن روی قبض تلفن همراه و بهصورت 6ماهه و دیگری خدمات پیامکی باشگاه پرسپولیس به هوادارانش بود.
سامانه حمایت مشروط از باشگاه راه اندازی شد
به این ترتیب در طول هفته هواداران می توانند با انتخاب یکی از گزینه های پرداخت، مبلغی را از طریق یکی از کارت های بانکی خود به باشگاه پرداخت کنند. در صورت عدم نتیجه گیری تیم در مسابقه آتی خود (باخت تیم) مبلغ مذکور (پس از کسر کارمزد بانکی) به حساب هوادار عودت داده می شود.
همچنین در صورت امتیازگیری تیم در هر مسابقه، به سه نفر از هوادارانی که در آن هفته از تیم حمایت کرده اند به قید قرعه جوایزی پرداخت خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ این امکان بر بستر سامانه پرداخت امن پاسارگاد راه اندازی شده و بانک پاسارگاد امنیت پرداخت و بازپرداختها، در صورت عدم نتیجه گیری تیم در مسابقه ها را تضمین می کند.
برای شروع کافی است با تلفن همراه خود #9*720* را شماره گیری نمایید.
البته از نظر تو رسیدن مخصوصا به مهاجمان نوک مثل سید صاحی و عباسزاده تو نیمه دوم بازی قبل هم مشکل داریمنقل قول:
خیلی توپ رو رو هوا میبرن که تا حالا جواب نداده
اول نمره رو بدیم »
نیلسون: 5
حسینی: 6
بنگر: 6
ماهینی: 4
میثم حسینی: 5
حقیقی: 6
دهنوی: 6
نوری: 4
صادقیان: 5
غریبی: 5
سید صالحی: 5
عباس زاده: 5
علی عسگر: 3 !! ( در شبی که رضایی نبود ولی یادش زنده موند ! )
..............
نظر خاصی که نمیشه داد . نظر های بازی رو خیابانی داد : وقتی که توپ زیر پای نوری بود من فک کردم در مورد مسی داره حرف میزنه !! یه دقیقه بعد که توپ رو لو داد و خطای پشت 18 !!
کل تیم مث همیشه این چند وقته بود ! هنوز از زود بسته شدن و امتیازی که نسبت به تیمای دیگه داشتیم چیزی به چشم نمیاد ! هنوز پاسها از 3 تا به بعد میره واسه حریف . هنوز فورواردها بلاتکلیف دنبال توپ میدون . هنوز تغذیه حمله از دفاع صورت میگیره ! هنوز بالهای کناری توجیه نشدن که قضیه سانتر فوروارد یعنی چی ! هنوز نمیدونن که حرکت عرضی یه بار دوبار سه بار صدبار توی حمله و کند شدن سرعت حمله و دوزار سانتر درست یعنی چی !؟ هنوز نوروزی توی ذهن دایی شاه کلیده ! هنوز ....
شبی که رضایی نبود ولی همه رضایی بودن ! بحث باخت ما زیاد مربوط به حق کشی از داوری نبود ! ما بد بودیم و سایپا بهتر . حقشون بود : نوش جونشون .
کسی میدونه نقش داداش دایی توی تیم چیه ؟ آنالیزورهای پرسپولیس رو میشه یکی معرفی کنه > اصلا تیم چیزی به اسم آنالیز داره !؟؟!
شایعه هجمان و خلعت و یه متمول ایرانی که گفته پولش رو میده انگار یه روزنه امیده ! با اومدن خلعتبری اگه تیم تیم نشه یه نفره نمیتونه معجزه کنه : خود خلعتبری کسیه که یه بازیساز شش دانگ باید پشتش باشه : حتما نوری دیگه !
مفت صدر رو دادیم رفت
تيم کارت به هواداران پرسپوليس تعلق گرفت
مديرعامل باشگاه پرسپوليس از تعلق گرفتن تيم کارت به هواداران اين باشگاه خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رويانيان در نشست خبري امضا تفاهم همکاري ميان باشگاه پرسپوليس و همراه اول عنوان کرد:ممکن است برخي از اين بحث ها بعد تبليغي داشته باشد و يا در گروه اقتصادي ديده شود.قرار است در ورزش و به ويژه در فوتبال انجام شود تا فوتبال درآمدزا شود.متاسفانه همه باشگاهها فقط خرج مي کنند.اين بدترين شيوه و بدترين نظام باشگاهداري است که در ايران از پرسپوليس تا استقلال بد مديريت مي کنيم.فوتبال هزينه است.
به گزارش اوج نيوز، وي ادامه داد:براي درست کردن شيوه هزينه اول بايد نگاه خصوصي به فوتبال داشته باشيم.براي اينکه درآمدزايي کنيم.هزينه هاي فراوان در جاهاي ديگر هزينه مي شود.250 هزار ميليارد در فوتبال هزينه مي شود.از کجا مي آيد مهم است.اگر از توليد و صنعت ما بيايد به فوتبال برود اين خوب نيست.
مديرعامل پرسپوليس خطاب به رسانه ها گفت:از شما خواهش مي کنم اين اقدامات را حمايت کنيد.اگر فکر مي کنيد کاري هست که درآمدزايي دارد حمايت کنيد.شما به ما گفتيد مديريت فوتبال بايد درآمدزا باشد و باشگاهها اقتصادي باشند.از اين برنامه ما حمايت کنيد.چون نگاه تبليغي و تجاري نيست.صدا و سيما را هم خواهش مي کنيم اين کار را بازرگاني نبيند.ما کارهايي مي کنيم که مي تواند براي باشگاههاي ديگر الگو باشد.
رويانيان افزود«در کليه دفاتر همراه اول هواداران مي توانند اين تيم کارت را بخرند.تمامي دفتر خدمات همراه اول مي توانند تهيه کنند.2 هزار تومان شارژ اوليه اش است.90 دقيقه هم مکالمه اوليه دارد.يک ماه آواي انتظار رايگان دارد و عضويت رايگان هم در کانون هواداران پرسپوليس دارد.تيم کارت به هواداران پرسپوليس تعلق گرفت.خواهش مي کنم هواداران پرسپوليس تيم کارت بخرند.
بخشي از درآمد اين کارت براي باشگاه پرسپوليس است و بخشي براي هوادار. همراه اول سود زيادي نمي کند.
لیگ برتر فوتبال ایران؛ سایپا ترمز پرسپولیس را کشید/ سایر نتایج
در ادامه هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران تیم پرسپولیس با ۱ گل در زمین سایپای البرز شکست خورد، سپاهان اصفهان هم با ۱ گل مغلوب میزبانش تراکتورسازی تبریز شد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در ادامه بازی های این هفته ملوان انزلی 2 بر 1 از سد استقلال خوزستان گذشت ، مس کرمان و ذوب آهن اصفهان بدون گل مساوی شدند ، گسترش فولاد تبریز 2 بر صفر فجرسپاسی شیراز را مغلوب کرد و نفت تهران 2 بر 1 مقابل راه آهن به پیروزی رسید.
نتونستم بازی رو کامل ببینم و اونجاهایی رو هم که دیدم ذهنم مشغول بدبختی های چیز دیگه ای بود(بیش از 1 ساله می خوان مسکن مهر رو تحویل بدن و امروز فردا می کنن و این روزها که بدجور دارن اذیت می کنن-از طرفی سایپا هم تاخیر انداخته تو ماشین ثبت نامی)به خاطر این پایان بازی اصلاً یک اپسیلون ناراحت باخت یه سری اسم نشدم یعنی ناراحتی هام دیگه برای این باخت نمونده بود و همش خرج چیزای دیگه شده
به خاطر همین نمی تونم نمره بدم به این بازیکنان گل و بلبل
خلعتبری اگه بیاد میتونه این نیمفصل واسه تیم بازی کنه؟؟؟
فک کنم چون سهمیه خارجی به حساب میاد میتونه بازی کنهنقل قول:
راه اندازي مجموعه سرويس هاي همراه اول و باشگاه پرسپوليس
مجموعه سرویس های مشترک همراه اول و پرسپولیس فعال شد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، ارائه تیم کارت پرسپولیس (مخفف تیم پرسپولیس و سیم کارت)، سرویس حمایت مالی هواداران از باشگاه پرسپولیس، خدمات متنوع پیامکی و تقسیط مبلغ کارت هواداری باشگاه پرسپولیس از جمله این سرویسهاست که از امروز برای هواداران تیم پرسپولیس فعال شده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در نشست خبری با بیان اینکه فوتبال ما اساساً فوتبال هزینه ای است، گفت: قرار است درآمدزایی در ورزش به ویژه در فوتبال ملاک مدیران قرار گیرد، از این رو باید به فوتبال نگاه خصوصی سازی شود.
رویانیان افزود: امیدواریم رسانه ها، از اقدامات درآمدزایی که در خصوص باشگاه پرسپولیس شده است حمایت کنند، زیرا این اقدامات در مجموع به نفع کل فوتبال است.
وی در خصوص سرویس های فعال شده همراه اول و باشگاه پرسپولیس گفت: هواداران می توانند با مراجعه به دفاتر تلفن همراه، تیم کارت پرسپولیس را با قیمت ده هزار تومان خریداری کنند و با فعال سازی آن علاوه بر دو هزار تومان شارژ اولیه، 90 دقیقه مکالمه رایگان و یک ماه آوای انتظار رایگان باشگاه پرسپولیس می توانند به عضویت رایگان در کانون هواداران پرسپولیس درآیند.
رویانیان افزود: همچنین در صورت هر برد پرسپولیس، هواداران 15 دقیقه مکالمه و سی پیامک درون شبکه ای به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.
وی گفت: هواداران باشگاه پرسپولیس در داخل و خارج از کشور می توانند از طریق سامانه پیامکی 804040 مبالغ هزارتومان، دو هزار تومان و پنج هزار تومان پرداخت کنند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس افزود: هواداران با حمایت های مجدد مالی تا مبلغ 12000 تومان کارت یک ستاره، 25000 تومان کارت دو ستاره و 50000 تومان کارت سه ستاره دریافت می کنند و چنانچه مبالغی بیشتر باشد در قرعه کشی بزرگ پرسپولیس حضور خواهند یافت.
رویانیان گفت: در خدمات پیامکی نیز سرویس هایی از جمله تالار گفتگوی علی پروین ، تالار پرسپولیسها، روزنامه پرسپولیس، خبرنامه پرسپولیس و مربی پیش بینی شده است که هواداران با پیامک به 2040 می توانند عضو این سرویسها شوند.
تصویر و صدا دارد
پرسپوليس از شهردارياردبيل هم شکست خورد
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي با نتيجه 2 ـ 1 مقابل شهرداري اردبيل شکست خورد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي بعد از ظهر امروز در ورزشگاه درفشيفر با بازيکنان ذخيره خود به مصاف شهرداري اردبيل رفت.
در پايان تيم فوتبال شهرداري اردبيل با بيدقتي بازيکنان پرسپوليس موفق شد با نتيجه دو بر يک سرخپوشان را شکست دهد.
دو گل شهرداري اردبيل در دقايق 87 و 88 به ثمر رسيد و گل پرسپوليس را ميلاد کهنداني در وقتهاي اضافه به ثمر رساند.
هيچکدام از بازيکنان اصلي پرسپوليس در ديدار امروز به ميدان نرفتند.
شهرداري اردبيل در اين بازي پنج فرصت گلزني داشت که دو تاي آنها را به گل تبديل کرد. البته پرسپوليس نيز به جز گلي که در دقايق پاياني به ثمر رساند دو فرصت براي رسيدن به گل در نيمه دوم داشت که با بيدقتي بازيکنان از دست رفت.
در اين ديدار علي دايي تأکيد زيادي داشت تا بازيکنان با جديت بيشتري به ميدان بروند و از طرف ديگر سعي کرد با گفتوگو با بازيکنانش کمي آنها را از لحاظ روحي و رواني براي بازي روز جمعه مقابل ملوان بندر انزلي آماده کند.
در پايان بازي اميد عاليشاه به شدت از ناحيه زانو دچار مصدوميت شد.
روزنامه خبر ورزشی 21 مرداد 1392
نیلسون4
سیدجلال حسینی6
بنگر5
ماهینی6
میثم حسینی5
حقیقی6
دهنوی5
نوری4
صادقیان6
غریبی5
سیدصالحی4
عباس زاده5
علیعسگر3
هیچی نمیشه گفت جز اینکه افتضاح بودیم. فقط دو سه تا شوت خوب زدیم و یه دیرک دیگه!:n27:
یک پرسپولیسی خَیِر تمام هزینه های جذب خلعتبری را تقبل کرد
سایت گل – انگار داستان خلعتبری و پرسپولییس نزدیک به فرجامی خوش و شیرین برای هواداران این تیم ،محمد رویانیان و البته علی دایی است و ظاهرا از حالا می توان این ستاره ملی پوش را پرسپولیسی دانست.بعد از اعلام رویانیان درباره مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس برای جذب خلعتبری و آزاد کردن او از عجمان امارات، قرار بود امروزمدیر عامل باشگاه پرسپولیس شماره حسابی اعلام کند تا هواداران پرسپولیس برای عملی شدن این مهم کمک کنند اما ظاهرا یک فرد خیر و ثروتمند پا پیش گذاشته و حاضر شده تمام هزینه های جذب خلعتبری را بپردازد.
این فرد پرسپولیسی که گفته به خاطر علاقه اش به پرسپولیس و فوتبال ملی این کار را انجام می دهد دیشب بعد از بازی سایپا – پرسپولیس با رویانیان جلسه داشته و اعلام کرده حاضر است تمام هزینه های آزاد کردن خلعتبری و دستمزد او را بپردازد.
با این حساب او باید یک میلیون دلار به عجمانی ها بدهد و البته مبلغ قراردا د این هافبک – مهاجم تند و تیز با پرسپولیس را هم متقبل شود.
بدون شک خلعتبری می تواند اولین ستاره این فصل پرسپولیس لقب بگیرد و در فاز حمله تیم دایی حتما تیم قویتری خواهد بود که این اتفاق دایی و هواداران سرخ ها را بسیار خوشحال خواهد کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2013/08/12/4181722/%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D8%AE%D9%84%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%82%D8%A8%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF?ICID=HP_HN_1
انتقال خلعتبری به پرسپولیس قطعی شد
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از اعلام آمادگی یک ایرانی خیر، کارآفرین و علاقه مند به فوتبال ملی نسبت به تامین هزینههای انتقال محمدرضا خلعتبری از تیم فوتبال عجمان امارات به پرسپولیس خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رویانیان در این باره به پایگاه اطلاع رسانی باشگاه پرسپولیس گفت: پس از نشستی که با خلعتبری داشتم، هزینهها وچگونگی جدایی وی از عجمان را بررسی کرده و تلاشها، رایزنیها و مذاکرات خود را مضاعف کردیم و خوشبختانه یکشنبه شب یک فرد ایرانی خیر، کارآفرین و مدیر اقتصادی علاقه مند به فوتبال ملی آمادگی خود برای پرداخت هزینههای جدایی این بازیکن ملیپوش از عجمان را اعلام کرد.رویانیان ابراز امیدواری کرد، فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و نهادهای دولتی همکاریهای لازم برای امور اداری این کار بزرگ را با خلعتبری و وی به عمل آورند.وی تصریح کرد: در پی مذاکراتی که با این ایرانی خیر و مدیر اقتصادی علاقه مند به فوتبال ملی داشتیم، به عشق فوتبال ایران و سربلندی آن، آمادگی خود را برای پرداخت هزینه انتقال خلعتبری و جدایی اش از عجمان اعلام کرد و امیدواریم این کار بسیار مبارک و ارزشمند که جنبه ملی دارد و نباید به آن رنگی نگاه کرد، تحقق یافته و عملی شود.رویانیان افزود: ایشان درخواست ما را پذیرفت و امیدواریم همه چیز خوب پیش رفته و این انتقال انجام شود.
عاليشاه: مصدوميتم فقط گرفتگي بود
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت:مصدوميتم در بازي گذشته فقط در حد يک گرفتگي ساده بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميد عاليشاه در مورد مصدوميتش اظهار داشت: در بازي روز گذشته متاسفانه دچار گرفتگي از ناحيه عضله شدم اما پس از 10 دقيقه مشکلم برطرف شد و مسئله خاصي نبود، به همين دليل براي بازي با ملوان هيچ مشکلي ندارم.
به گزارش فارس،وي افزود: خوشبختانه شرايط خودم هم خوب است و منتظر هستم تا هر وقت که دايي صلاح بداند از کوچکترين فرصت بهترين استفاده را کنم.
عاليشاه ادامه داد: درست است بازي مقابل سايپا باختيم و غافلگير شديم اما ما هنوز چند بازي در خانه داريم و نبايد دلسرد شويم چون دنيا به آخر نرسيده، روزهاي بسيار مهمي در اختيار ما است و بايد بيشتر تلاش کنيم.
اين بازيکن خاطرنشان کرد:قطعا در نيم فصل دوم امتياز گرفتن از حريفان به مراتب نسبت به نيم فصل اول سخت تر است و بايد همين اول راه به بالا برسيم.
وي در پايان يادآور شد: مطمئن باشيد بر اثر مرور زمان و يک برد شرايط ما به وضعيت عادي برميگردد و من نگران آينده با حضور دايي نيستم. من اميدوارم که در بازيهاي بعدي با بردي که به دست ميآوريم همه چيز را به شرايط اول برسانيم.
تیم دایی؛ تیم پر از نیمه های تعطیل
سایت گل- نیمه اول بد بودیم.این چهارمین بازی متوالی است که علی دایی جملاتش را در کنفرانس خبری پس از بازی اینچنین شروع می کند.البته در دفعه چهارم نتوانست ادعا کند در نیمه دوم تلافی کردیم چرا که قرمزها در چهل و پنج دقیقه دوم برابر سایپا تنها صاحب چند موقعیت جدی شدند که همگی شان را محمدعباس زاده حواله آسمان البرز کرد تا پرسپولیس بهای« پخته شدن» یک خرید از لیگ پائین تر را به این گزافی دهد.همه چیز دست تقدیر نیست یک چیزهایی را باید مربی با ایده اش بسازد.عوض اینکه در آزادی که جو مطلوب تری دارد به یکی مثل عباس زاده دست کم یک نیمه بازی دهد، می گذارد رضایی تا مرز راه رفتن از فرط خستگی روی زانو در زمین بماند و تنها چند دقیقه به مهاجم جدید بازی برسد.مگر قرار است معجزه ای رخ دهد؟ ترکیب تیم دایی تقریبا مشخص است. او کمی دیر به این نتیجه رسید که آبی از هادی نوروزی گرم نمی شود اما درباره غلامرضا رضایی باید منتظر بیماری و مصدومیت نشست تا شاید ندیدتش.اما مشکل اصلی پرسپولیس اینها نیستند.فرم هجوم آنها نه تنها زيبا نيست است بلکه محتوا هم ندارد.توپ باید به هر زحمتی به گوشه سمت راست برسد اگر درست روی پای ماهینی یا فرد دیگری جفت و جور شد آن را بفرستد روی دروازه و تازه بعد از آن نوبت یکی مثل عباس زاده است تا تمرین ضربه زنی در پرسپولیس کند؛ زیر فشار.با استرس.پر از ترس و ثمره اش از بین رفتن یک به یک موقعیت هاست. باخت با سایپا به هیچ وجه اتفاق عجیبی نبود.پرسپولیس شبیه همانی بود که در فولاد شهر بود،کپی همانی بود که مقابل مس دیدیم و کمی بدتر از بازی با تراکتور.با این تفاوت که این بار یک توپ راه دور حریف، آدرس را بر خلاف دفعات قبل کمی درست پیدا کرد.با این وجود هنوز نوع بازی تیم دایی در دفاع امیدوار کنندست. با اینکه سایپا در نیمه دوم می توانست در ضد حملات بیشتر هم بزند اما دفاع کردن پرسپولیس پر ایراد نیست. مشکل در شکل و محتوای هجوم است. تنها حرکات پیام صادقیان است که بوی تنوع و تازگی می دهد و به غیر از او بقیه گویی ابزار آلات خط تولید یک کارخانه هستند؛ بدون تنوع، عاری از ابتکار و تهی از یک حرکت غیر مترقبه.در این بین محمد نوری ضعیف ترین بازی های چند سال اخیرش را به نمایش می گذارد و بدتر از همه بر خلاف فصل قبل راه باز کردن دروازه را هم گم کرده. دهنوی پر تلاش است اما زوج او و حقیقی هیچکس را سر ذوق نمی آورد.در این بین باید یکی از مسولان دیناموکیف را پیدا کرد و از او پرسید باز هم خواهان این حقیقی هستيد یا نه. بهترین خرید پرسپولیس در نیم فصل دوم فصل قبل شباهتی با مهره قابل اتکای پیشین ندارد.عصبی است و پراشتباه. در این چهار بازی هیچ دلیلی برای کی روش و دستیارانش به وجود نیامده است تا دوباره نیم نگاهی به این بازیکن بیاندازند. روزی که رویانیان و دایی نگذاشتند او به تمرینات دینامو برود گویی حقیقی برای همیشه از پرسپولیس رفت. او اینک یک جسم است که پشت پیراهنش نام حقیقی را به این سو و آن سو می برد.
دو راه پيش روي آنهاست
مشکل پرسپولیس و اصولا تیم های تحت هدایت دایی یک چیز است؛وقتی در تنگنا قرار می گیرند هیچ راه گریزی پیدا نمی کنند؛نگاه کنید ناگهان چگونه تساوی های پی در پی به جان این تیم ها می افتد.تا وقتی خوب هستند تکلیفشان مشخص است اما به محض اینکه زیر فشا رمی روند آن وقت بیرون کشیدنشان از زیر سایه ناکامی کار تقریبا محالی است.باخت در هفته چهارم هیچ کس را از قهرمانی نا امید نمی کند اما شکل و روش بازی حتی در صورت پیروزی می تواند علامت سوال بزرگی را مقابل آینده یک تیم بگذارد.نوع حمله پرسپولیس در بازی مقابل مس ایراد داشت.هیچ هماهنگی ای بین غلامرضا رضایی و سید صالحی دیده نمی شد. اولی به مثابه همیشه تلاش داشت توپ را بگیرد و دور بزند و به سمت پرچم کرنر بدود و دومی هم در اغلب اوقات در نقش کارگری زحمتکش دیده می شد که سعي داشت توپ های بند ارسالی را با سر برای بازیکنان کناری اش مهیا کند.با این وجود« خروجی» هر دوی اینان مقابل مس«صفر» بود. پرسپولیس در چنین وضعیتی به کرج رفت.با این تفاوت که از شانس خوبش رضایی به بازی نرسیده بود و میلاد غریبی باید جای او را پر می کرد اما در اولین بازی یک بازیکن تازه وارد آن هم در لباس پرسپولیس چه انتظاری می شود داشت؟ در نیمه دوم این وظیفه به عباس زاده محول شد اما خامي او قرمزها را سوزاند. نقش سید صالحی تقریبا همان چیزی بود که در سه بازی گذشته به او محول کرده بودند با این تفاوت که این مهاجم بر خلاف دیگر «حمله وران» پرسپولیس هرگز صاحب موقعیت گلزنی نشد. او در بازی با تراکتور تنها یک بار صاحب این موقعیت شد و گل زد اما از آن روز به بعد بنا به وظیفه ای که دایی به او محول کرده دیگر چنین فرصتی پیش نیامد. حالا پرسپولیس یک تیم دارد که زهردارترین مهاجمش تقریبا «هرز دوی» می کند و کارگری و آنهایی که استعداد کمتری در گلزنی دارند وظیفه خطیر گشودن دروازه را به عهده گرفتند.در این بین شاید عباس زاده آینده بهتری داشته باشد اما دایی کجا به او فرصت کافی داد تا ترسش را دور بریزد و دیگر هنگام تک به تک شدن با هراس توپ را روانه ناکجا آباد نکند؟ در چنین وضعیتی پرسپولیس برای بهتر شدن در خط حمله دو راه بیشتر پیش رو ندارد؛ یا باید ستاره ای مثل خلعتبری را با جور کردن یک میلیون دلار به خدمت بگیرد یا عوض آزمودن اشتباهی نوروزی و رضایی(امتحان پس داده ها)، بهای بیشتری به خریدهای جدید و جوانش دهد.اگر در روز بازی با ذوب و مس دایی روی هم رفته یک نیمه به عباس زاده فرصت می داد شاید این بازیکن از سه موقعیت ویژه ای که در کرج نصیبش شد دست کم یکی را به گل مبدل می کرد.