به کوروش جون اینجا ام هستی!نقل قول:
آره بابا تقریبا" هر هفته دوتا تیم مجبورن ظهرا بازی کنن که به صورت دوره ای هست و ....(بابا دیگه حال کردن اینجوری باشه دیگه ،مگه ما ساعت 3 ظهر که خرما پزونه بازی داریم چیزی میشه؟!)
:n12::n16:
به کوروش جون اینجا ام هستی!نقل قول:
آره بابا تقریبا" هر هفته دوتا تیم مجبورن ظهرا بازی کنن که به صورت دوره ای هست و ....(بابا دیگه حال کردن اینجوری باشه دیگه ،مگه ما ساعت 3 ظهر که خرما پزونه بازی داریم چیزی میشه؟!)
:n12::n16:
سلام.نقل قول:
متاسفانه نتونستم منبع پیدا کنم این حرف گزارشگر بازی امروز بود که می گفت بازی بارسلونا هم تا به حال این ساعت بوده و اتفاقا" Pedro توی یکی از این بازی ها انتقاد کرده و گفته که این ساعت روز خواب هستم!:n02:
----------------------------------------------------------------------------------------------
من به عنوان یکی از فن های رونالدو واقعا" برای این بازی های ضعیفش متاسفم. این طوری پیش بره باید با Ballon d'or 2013 خداحافظی کنه چون رقبای قدرتمند تری داره.
ایسکو خیلی خوب کار می کنه و در حال حاضر بازی ساز رئال هست.(حداقل تو بازی امروز)
کاسیاس... ممکنه رئال رو ترک کنه؟! اصلا" خوشم نمیاد اینطور بشه ولی شاید برای خودش بهتر باشه. حداقل شماره 1 اسپانیا رو نگه داره.
موفق باشید.
هافبک های رئال عالین
ایسکو رو اصلا فکرش نمی کردم اینقدر سریع جا بیافته!
با این حال اگه باعث نیمکت نشینی اوزیل بشه اصلا جالب نیست چون اوزیل اگه آماده باشه به مراتب بهتره
میشه هر دو این بازیکنای رو توی بعضی از بازی ها بازی داد اونم در شرایطی که مثلا رونالدو به نوک خط حمله بره که توی اون پست تخصص هم داره
امروز هم توی سایت ها دیدم ظاهرا رئال با سیستم 1-3-2-4 بازی کرده که اگه درست باشه به نظرم بهترین سیستم برای رئاله
با این سیستم من این دو تیم مختلف رو برای رئال ایده آل می دونم که البته بعضی از بازیکنای تیم دوم با تیم اول زیاد فرقی ندارن:
کاسیاس
کونترائو - پپه - راموس - کارواخال
مودریچ - آلونسو
بیل ----- اوزیل ------ رونالدو
بنزما
لوپز
مارسلو - واران - ناچو - آربلوا
خدیرا - ایارامندی
دی ماریا -- ایسکو -- خسه
موراتا
در مورد ترکیب اصلی بیل و رونالدو می تونن دائم جاشون رو عوض کنن و شاید حتی بیل هم توی سمت مخالف یعنی راست بهتر کار کنه و رونالدو توی همون سمت چپ بمونه
یه نکته هم که باز اشاره می کنم اینه که اگه آنجلوتی باهوش باشه حداقل برای بازی های خیلی حساس رونالدو رو به نوک خط حمله می بره و به جاش هافبک های بیشتری رو بازی میده
یه سری بازیکنا هم که توی این دو ترکیب جا موندن که البته مثلا کاکا که احتمالا توی این یه روز آخر نقل و انتقالات به تیم دیگه ای میره
با این حال به نظرتون به بازیکنای جوونی مثل خسه و موراتا و ... بازی می رسه؟
شاید بهتر باشه حداقل یه دونه از اونا به طور قرضی به تیم دیگه ای برن
خوب گویا کاکا به عنوان بازیکن آزاد با میلان قرارداد 2 ساله بسته .
خیلی خوشحالم که حالا که داره میره ، حداقل به میلانی میره که میدونیم راحت تر توش میتونه به اوج برگرده . به عنوان یه رئالی و یه میلانی امیدوارم موفق باشه !
Official: Gareth Bale is a Real Madrid player
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک به رئالی ها...
تو ال کلاسیکو منتظرتونیم...:n02:
خیلی خوش حال شدم وقتی که اومد رئال!نقل قول:
الانم خیلی خوشحالم که داره میره .... چون حداقل به بازیکن فیکس داخل تبدیل میشه این ستاره ی همیشه خندون....:n12::n14:
یعنی از اول خرید کاکا فقطو فقط یه هول کردن و یه حرص بیش از حد بود!....مثل بیل که دارن الان پول یه هواپیما بهش میدن!:n09:ولی امید وارم بیل به کاکای نیمکتی تبدیل نشه!
با داشتن اوزیل این خرج بیش از حد و قدرت بیش از حده یعنی میشه گفت یه هوس بیش از حد برای داشتن بهترین ها!:n02::n27:
این اصلا" خوب نیست چون حداقلش اینه که یکی از این بهترین ها در مقابل دیگری ضعیفو ضعیف تر خواهد شد!
خب این انتقال دیگه مشخص بود که یا امروز یا فردا باید به طور رسمی عنوان بشه
فقط مبلغ قرارداد به نظرتون دقیقا چه قدره؟ من بعید می دونم از 80 میلیون پوند رونالدو کمتر باشه :دی
این آمار رکورد نقل و انتقالات فوتبال دنیا رو بر گذر زمان نشون میده که جالبه:
بلاخره انجام شد!
بیل رسما با قراردادی 6 ساله به رئال پیوست و فردا مراسم معارفش برگزار میشه!
طبق انتظار رکورد نقل و انتقالات هم شکست!
رقم قرارداد هم 100 میلیون یورو هست!
بیل : رویایی کودکی ام به حقیقت پیوستصحبت های بیل با سایت تاتنهام :
- میخوام از همه تشکر کنم. بازیکنان، مربیان، مدیر و ... . اما از همه مهمتر میخوام از هواداران فوق العاده تیم تشکر کنم و امیدوارم که درک کنن که این (اومدن به رئال) یه فرصت بی نظیر برام بود.(نمیتونستم نه بگم)
-نمیدونم که وقتی در یک تیم بهترین بازی دورانت رو داری و داری لذت میبری، کی زمان درستی برای رفتنه. میدونم خیلی از بازیکنها از رویای دوران کودکیشون برای بازی در تیم محبوبشون گفتن، اما حقیقت اینه که این (اومدن به رئال)، تبدیل شدن رویام به یک واقعیت بود.
- میدونم که اگه در ابتدا ساوتهمپتون و بعد هم تاتنهام در سخت ترین دوران کاریم بهم کمک نمیکردن، به اینجایی که الان هستم نمیرسیدم
- همیشه هوادارا تاتنهام خواهم بود و مطمئن هستم این فصل فوق العاده خواهد بود براشون. اما الان منتظر آغاز فصل جدید زندگیم هستم. بازی برای رئال مادرید
دوستان راست هست که اوزیل داره میره ؟؟؟
خبراش داره جدی میشه یا شایعه هست ؟؟؟؟
تایید نشده !نقل قول:
رقم قرارداد هم 100 میلیون یورو هست!
91 میلیون احتمالا :n02:
OFFICIAL: Real Madrid TV officially confirm that Gareth Bale’s fee was 91M €!!! He will earn 7 millon euros a season.
به نقل یکی از طرفداران البتـه :دی
توجه کنین تو بیشتر قردادهای سنگین یه طرفش رئال بوده و تا حالا مشکل مالی وجود نداشتهنقل قول:
که مدیریته خوب تیمو نشون میده
+
یه نکته هم بگم
اینکه این فصل تنها رقیبمون برای قهرمانی اتلتیکو مادریده که تیم آماده و خشنی داره
محتوای مخفی: ادامه
روزنامه های اسپانیایی (El Mundo) اعلام کردن که مبلغ قرارداد ۹۱ میلیون یورو بوده. از طرف دیگه Eurosport گفته مبلغ ۹۱ میلیون نیست بلکه ۱۰۰ میلیون هست اما رئال مادرید علاقه نداره که مبلغ قرارداد رو فاش کنه تا همچنان رونالدو به عنوان گران ترین بازیکن تاریخ باقی بمونه. این وسط روزنامه های اینگلیسی هم میگن که مبلغ قرارداد ۱۰۰ میلیون هست. حالا کی راست میگه کی دروغ؟
مارکا مدعی شده که قرارداد هفته پیش بسته شده و مشکل سر این بوده که این پول چطوری پرداخت بشه.
Bale هم امروز ساعت ۱۳:۰۰ به وقت اسپانیا جلو تماشاگرا معرفی میشه.
ترکیب احتمالی و ایده آل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظور بازی با اینتر توی لیگ قهرمانانه که فکر کنم همه دیگه به خاطرشون مونده باشه و میشه گفت از اون موقع بود که گرت بیل تونست جزو بهترین های دنیا قرار بگیره
+
شنیده شده که ممکنه آرسنال امروز که روز آخر نقل و انتقالاته با 40 میلیون پوند اوزیل رو به خدمت بگیره
پیشنهاد وسوسه برانگیزیه ولی امیدوارم همچین اتفاقی نیافته چون اوزیل توی پست خودش توی دنیا بهترینه
البته از بدشانسی اوزیل رئال بازیساز زیاد داره مثل مودریچ ، ایسکو و آلونسو و از طرفی هم با اضافه شده یه فوق ستاره دیگه به نام گرت بیل کلا بازی اون دیگه زیاد به چشم نمیاد!
مودریچ شاید خوب باشه ولی اوزیل یه چیز دیگس....(البته به نظر من هر وقت هر دو تو پست های مرتبط با هم باشن خیلی جفت و پییر خوبی هستن برا هم)نقل قول:
ایسکو ام هنوز خیلی جوونه!(خیلی ام عطش گل زنی داره به رونادو ام اجاه گل زنی نمیده...!:n22:)
آلونسو ام که سرعت اوزیلو نداره...
در مورد اوزیل گفته شده که آرسنال پیشنهاد 45 میلیونی داده ولی اوزیل اونو رد کرده و میخواد توی باشگاه بمونه.
هر چند رقابت سختی برای حضور در زمین باید داشته باشه .
سلام دوستان..... خرید بیل رو تبریک میگم...........:n02: چه تیمی بشه تیم امسال رئال مادرید.........:n12:
راستی دیگه لوئیس سوارس رو نمی خریم ؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینم بگیریم دیگه تیممون تکمیل میشه.....:n06:
کوئنترائو هم که موندنی شد.....درسته ؟؟
مثل اینکه آنچلوتی با رفتن مخالفت کرده و میخواد که بمونهنقل قول:
کوئنترائو هم که موندنی شد.....درسته ؟؟
///////
دوستان یه سوال
تمدید قرارداد رونالدو چرا انجام نمیشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خبر اومدن بیل رو ولش کنید باووو
رونالدو مهمتره :n27:
کاکا به ميلان بازگشت
ميلان با قراردادي دو ساله کاکا را به اين باشگاه برگرداند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاکا هافبک برزيلي که از زمان پيوستنش به رئال مادريد نتوانست در اين تيم جايگاه ثابتي به دست آورد در نهايت اين باشگاه را ترک کرد و با قراردادي دو ساله به باشگاه سابقش ميلان پيوست.
به گزارش ايسنا ، سايت باشگاه ميلان با تاييد خبر خريد کاکا اعلام کرد اين بازيکن تا سال 2015 در جمع روسونريها خواهد بود.
کاکا که با 68.5 ميليون يورو از ميلان به رئال مادريد رفته بود و به يکي از بازيکنان گرانقيمت فوتبال تبديل شده بود با قراردادي آزاد به ميلان پيوست.
کاکا قرار است امروز براي انجام معاينات پزشکي راهي ميلان شود.
اين بازيکن برزيلي در حالي برنابئو را ترک کرد که حضور آنچلوتي در رئال باعث شده بود شانس حضور او در ترکيب بيشتر شود. اين بازيکن در سال 2007 بهترين بازيکن جهان شد.
کاکا در زمان حضورش در رئال مادريد مورد اعتماد مورينيو قرار نگرفت و تنها 85 بار در ترکيب سپيدپوشان قرار گرفت تا بتوان به نوعي او را بدترين خريد سالهاي اخير رئال معرفي کرد.
============================
کاکای عزیز هر کجا هم که باشی باز تو قلب مایی...:n12:
امید وارم برا تیمش و دنیا بهترین باشه!
بیل ساعاتی قبل وارد مادرید شد..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به زودی تست های پزشکی رو پشت سر میذاره و در نهایت هم مراسم معارفه...
+
از همین الان دلم برای سایر رقبا میسوزه!:n02:+
حقوق بیل در رئال:(یورو)
Yearly: £15,600,000
Monthly: £1,200,000
Weekly: £300,000
Daily: £42,857
Hourly: £2,040
Minute: £34
حقوق بیل در رئال:(دلار)
Yearly: $27,054,768
Monthly: $2,080,000
Weekly: $520,000
Daily: $75,000
Hourly: $3,540
Min: $59
ان شــــــــــــــــا الله که این طوری باشه!:n02:نقل قول:
ولی یه خورده زیاده روی شده ،حالا دوستان تمایل دارن سوارزم بگیریم بزاریم رو تاخچه تا ببینیم چی میشه!(این همه بازیکن جدید تا باهم آشنا بشن که حدودا" 3 ماه طول میکشه!)
بیل در حال انجام تست های پزشکی
حالا درسته قرار داد 6 ساله هست ، اما خب مشخصا با وجود اینهمه بازیکن طراز اول و خوب ، شخصا انتظار نداشتم که این انتقال به نام بیل ثبت بشه و به نظرم یه مقداری هم ( یه مقدار که چه عرض کنم ، خیلی ! ) گرون خریدیم بیل رو ؛
من که شخصا ترجیح میدادم با این هزینه ، زلاتان و تیاگو سیلوا رو بخریم تا بیل .
در حاشیه خرید بیل خبرهای مرتبط با جدایی احتمالی اوزیل با مبلغی نزدیک به 45-50 میلیون یورو به آرسنال، یونایتد و پی اس جی خیلی قوت گرفته، مراجع معتبر اسپانیایی مثل Cadena Ser یا منابع انگلیسی زبان مثل SkySports از نزدیک بودن این انتقال خبر دادند و آخرین خبر مربوط میشه به Marca که مدعی شده که اوزیل با این انتقال مخالفت کرده(در صحبت های چند روز قبلش از تمایلش برای موندن تا حداقل 2016 یا بیشتر در رئال گفته بود)، هر چند که Marca عنوان کرده هر گونه تغییر احتمالی در ساعات پایانی پنجره نقل و انتقالات وجود داره.
این انتقال غیر قابل قبوله، اوزیل از محبوب ترین بازیکنان باشگاه و تیم ملی آلمان هست، یکی از بهترین شماره 10 های حال حاضر اروپا با بهترین آمار پاس گل در کل اروپا در سه سال اخیر و حتی از لحاظ اقتصادی و محبوبیت جایگاه فوق العاده ای داره و امیدوارم تحت هیچ شرایط و مبلغی این انتقال صورت نگیره و اگه با اومدن بیل بنا به جدایی یک بازیکن از تیم هست، دی ماریا به مراتب گزینه مناسب تریه.
پخش زنده ی معارفه ی گرث بیل
الان داره تست پزشکی و اینا رو نشون میده...
پخش زنده از برنابئو اوه چه جمعیتی!
رئال و آرسنال برای انتقال مسوت اوزیل با مبلغ 40میلیون پوند به توافق رسیدن
جزئیات بیشتر در Bleacher Report
یعنی خاک تو سر پرز اگه اوزیل از رئال بره.............:n21:نقل قول:
شکی نیست این مبلغ برای بیل خیلی زیاده ولی با اون هزینه اون دو بازیکن ارزش نداشتند چون به خاطر سن و سالشون ارزش فروش دوباره ندارن ولی بیل که در 24 سالگی میاد خیلی راحت میشه در 28 سالگی باز هم با یه مبلغ خیلی بالا فروختش و خیلی از این 100 میلیون یورو رو دوباره در آورد.نقل قول:
فکر می کنم دلیل اصلی اینه که بازیکن مشابه اوزیل در رئال هست (ایسکو/مودریچ) ولی بازیکن سرعتی که بتونه به تیم عرض بده برای بازی های مستقیم مثل دیماریا نیست برای همین دیماریا در شرایط فعلی می تونه با ارزش تر باشه و با دیماریا رئال بتونه تاکتیک های بیشتر و متنوع تری رو پیاده کنه.نقل قول:
آنچلوتی نقشی تو خرید های رئال داره؟
حتی فکر اینکه اوزیل بره، خنده داره برام!
باید به عقل کارلتو شک کرد اگه اجازه بده اوزیل به این راحتی بره از تیم!
پرز هزینه زیادی کرده و میخواد بخشی از این پول رو با فروش بازیکن برگردونه اما آخه اوزیل؟!
بهترین هافبک 2-3 سال اخیر اروپا؟!
کلی از گلهایی که زدیم طی 2-3 سال اخیر، روی نبوغ همین پسر بوده!
امیدوارم این آخرین روز همین الان تموم شه تا اومدن بیل با یه خبر افتضاح، تبدیل به یکی از بدترین فصل های نقل و انتقالاتمون نشه...!
آقا نمیشه بیل رو برگردونیم ؟ : دی
اوزیل نره ! درسته ترافیک هافبکمون بالاست ولی واقعا از دست دادن اوزیل برامون گرون تموم میشه !
ظاهرا یه خبرایی هست واقعا! باورم نمیشه اوزیل رو به همین راحتی از دست بدیم...دیروز هم که بازی نکرد
طبق مصاحبه هایی که انجام داده، از اومدن بیل خوشحال هست. ضمن اینکه نظر دستیارش، زیدان، هم در خریدها تاثیر گذار هست.نقل قول:
امیدوارم این صحنه ها و لحظات خراب نشن برامون..
(متاسفانه گفته میشه مسعوت در آلمان داره تست های پزشکی آرسنال رو پشت سر میذاره:n27:)
تنها دلیلی که شخصا می تونم این انتقال رو باهاش هضم کنم دلائل تاکتیکی و برنامه های آنچلوتی هست که شاید باعث بشه اوزیل اون کارایی همیشگی (پشت سر مهاجم) رو نداشته باشه یا اینکه همون طور که توی پیش فصل هم دیدیم قصد استفاده از 3-3-4 و خط هافبک سه نفره رو داشته باشه که بر خلاف 1-3-2-4 برای اوزیل ایده آل نیست چون به عنوان هافبک کناری فوق العاده محدود میشه، بر خلاف ایسکو که بازی در سمت چپ یه خط هافبک سه نفره براش ایده آل محسوب میشه.نقل قول:
اما در هر صورت از دست دادن همچین بازیکنی اون هم فقط با 24 سال سن فارغ از قیمت اون(اینجا صحبت از 50 میلیون یورو) خیلی عجیب و غیر منتظره هست و البته ناراحت کننده برای هواداران پرشمارش!
هوادارای آرسنال چه جشنی گرفتن تویه توییتر!
حقم دارن...یکی از نابغه های فعلی فوتبال رو دارن میگیرن...
این رو باید از دست بدی؟!
Most assists for club and country since 1 August 2010: Ozil 91 - Messi 82 - Mata 72 - Ribery 60 - Cesc 56
خنده داریش اینه که گفته میشه اوزیل و پدرش پیشنهاد آرسنال رو رد کردن و میخوان بمونن اما پرز بهش گفته باید بره!!
نمیدونم پرز از قبل هیچ درس عبرتی نگرفته؟!
ای خدا......... پرز بمیری ایشالله ......... واسه چی اوزیل بره آرسنال؟؟.......:n30::n28::n30:نقل قول:
یعنی بیل دو برابر اوزیل می ارزه ...............:n27:
به قول دوستمون بیلو پس بدیم ولی اوزیل بمونه.............
حتما شماره 10 رو هم میخوان بدن به ایسکو......... مسخرست ..........:n21:
من همیشه از خرید های پرز بسیار خوشحال میشم و تو نقل و انتقالات خیالم راحته ولی در مقابل در فروشها بسیار بد عمل میکنه من شوک شدم از جدایی اوزیل یعنی کلاس بازی بیل اونقدر بالاست که این همه پول + یکی از ارزشمندترین بازیکنمون رو باید پاش بدیم؟
واقعا باید به رونالدو هم حق داد اگه بخواد از این مبلغ قرارداد ناراحت بشه
امیدوارم فصل رو باحسرت طی نکنیم