صحبت های رئیس: بایرن و اوزیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری GunnersTrust: بخش های دیگر صحبت های آرسن ونگر پیش از دیدار مقابل تاتنهام.
در مورد دیدار با بایرن....
مایوس هستم که از دور بازی های کنار رفتیم اما در هر دو دیدار از نظر ذهنی در سطح مورد نظر بودیم. فصل گذشته اینگونه نبود، بازی اول را از دست دادیم. امسال احساس کردم که در هر دو دیدار در سطح برابری بودیم. در نهایت همانطور که بعد از بازی به شما گفتم افسوسی از 10 نفره بازی کردن در خانه داریم. در خارج از خانه 1 - 1 کردیم، در شبی که باید بگویم به اندازه کافی موقعیت خلق نکردیم تا دو گل اختلاف را جبران کنیم اما مقابل تیم خوبی بازی کردیم که در حال حاضر در صدر اروپا جای دارد. هنوز احساس می کنم نیاز داشتیم در هر دو دیدار همه چیز به نفع ما پیش برود تا صعود کنیم.
در مورد کنار آمدن با غیبت اوزیل...
واضح است که این ضربه ای برای ما خواهد بود اما اطمینان دارم که هنوز کیفیت لازم را در اختیار داریم تا بدون او در این دوره کار کنیم. بازیکنان خلاق زیادی در ترکیب داریم که می توانند قدم پیش بگذارند و عملکردهای با کیفیتی ارائه کنند. متقاعد شده ام که تیم آماده است، حتی بدون اوزیل تا به سوی چالش ها برود.
در مورد اینکه استراحت برای اوزیل خوب خواهد بود...
او مقابل اورتون بازی خیلی خوبی انجام داد و احساس می کنم به واسطه آسیب همسترینگ خود در اوایل دیدار مقابل بایرن دچار مشکل شد زیرا چندین بار دیدم که حرکات کششی انجام می دهد.
ونگر: تا پایان فصل نمی توانیم افت داشته باشیم
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسنال در حال حاضر در رده سوم جدول قرار دارد و تا یکشنبه ممکن است اختلاف امتیاز با چلسی صدر نشین به 10 برسد.
ونگر می پذیرد که که تیمش با چالش بزرگی در وایت هارت لین روبروست و اگر می خواهد پیروز میدان باشد باید با تمام تمرکز به زمین رقیب شمال لندنی قدم بگذارد.
سرمربی گفت: "دو تساوی و سه شکست در پنج بازی اخیر لیگ در آنجا داشته ایم، آنجا برای همه تیم ها مکان دشواریست.
"همواره در وایت هارت لین اوضاع دشوار است اما در جایگاهی هستیم که می خواهیم بازی را ببریم.
"بعد از بازی با استوک بسیار مهم بود که مقابل اورتون نتیجه خوبی بگیریم، حتی در بایرن هم نتیجه خوبی گرفتیم و همچنان مهم است که به همین صورت ادامه دهیم و تا پایان فصل افتی نداشته باشیم."
در هفته های اخیر تیم شروود به دلیل انتقاد علنی از بازیکنان خود تحت فشار است اما ونگر احساس همدردی خود را با او نشان می دهد.
او گفت: "به نظر من او گفت عملکرد درستی نداشته اند و من هم گاهی این را می گویم، برای بقیه فکر می کنم او به خوبی با آن کنار آمد.
"در جریان بازی تاتنهام و بنفیکا حادثه ای رخ داد و به شخصه فکر می کنم حق با او بود زیرا به دلیل ناعدالتی برانگیخنه شد. در کل همه چیز را به خوبی کنترل کرد.
"تاتنهام بازیکنان زیادی خریداری کرد که ممکن است گاهی اوقات بالانس و سطح مناسبی به تیم بدهند. به نظر من تیم خوبی هستند.
"همچنان فکر می کنم وقتی که بازیکنان جدید زیادی به تیم می آورید زمان می برد اما نمی توانید بگویید آنها فصل بدی داشته اند، فصل خوبی را سپری کرده اند و در مسیر درستی هستند.
"مانند بقیه، مانند خود ما، آنها هم دوره های خوب و بدی را پشت سر گذاشته اند."
ترجمه: Rebecca
ونگر: چیزهای بیشتری از اوکس خواهیم دید
پایگاه خبری GunnersTrust: بازیکن 20 ساله آرسنال در هفته های اخیر نمایش چشم نوازی از خود نشان داده است و عملکرد فوق العاده ای در تساوی 1-1 مقابل بایرن داشته است.
ونگر در هفته های پیش رو سه هافبک خود، جک ویلشر، ارون رمسی و مسوت اوزیل را در اختیار ندارد اما به نظر سرمربی اوکسلید چمبرلین توانایی تثبیت موقعیت خود را دارد.
ونگر گفت: "او بازیکنی است که تسلط کاملی بر پستی که بازی می کند دارد و کیفیت هایی دارد که می خواهید در بازی مدرن امروزی شاهد آن باشید. می تواند راه خود را باز کند (نفوذ کند) زیرا در بازی های امروزی فشار زیادی وجود دارد.
"بنابراین بازیکنانی که توانایی خارج شدن از فشار موجود را دارند اهمیت زیادی پیدا می کنند، او دید خوبی دارد.
"پتانسیل خود را نشان داده است، در بسیاری از زمینه ها شاهد چیزهای بیشتری از او خواهیم بود و پتانسیل هایی دارد که باید روی آن کار شود."
ترجمه: Rebecca
گیبز: شکست مقابل اسپرز یک نقطه عطف بود
توپچی ها فصل گذشته در وایت هارت لین 2-1 مغلوب تاتنهام شدند و با این شکست هفت امتیاز از رقیب خود عقب افتادند و این در حالی بود که تنها 10 بازی تا پایان فصل باقی مانده بود و صحبت از این می شد که آرسنال در یک مارپیچ منفی قرار دارد.
با این حال تیم آرسن ونگر با پیروزی در هشت بازی و تساوی در دوبازی، پاسخی قابل تحسین داد و در نهایت بالاتر از تاتنهام در جایگاه چهارم قرار گرفت.
گیبز می گوید دلیل به خصوصی به جز یک اراده ساده برای پیروزی و پشت سر گذاشتن تاتنهام در پس این نقطه عطف وجود نداشت.
او در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "فهمیدن اینکه چه اتفاقی رخ داد سخت است اما احساس می کنم یک طغیان در تیم صورت گرفت و آنها نمی خواستند دوباره شکست بخورند.
"این روزها فوتبال همین است.، بسیار سریع تغییر می کند و وقتی اوضاع سخت یا بهتر بود خود را با آن تطبیق دادیم. تیم آن را پشت سر گذاشت و قوی تر بازگشت.
"واکنش فوق العاده ای نشان دادیم و امیدواریم بتوانیم در کشاکش حال حاضر فصل نیز دوباره آن را نشان دهیم. مهم است که به یاد داشته باشیم فصل گذشته چه کاری انجام دادیم.
"وقتی خارج از خانه بازی می کنید همه جا سخت است اما این واقعیت که آنها را دو بار شکست داده ایم به این معناست که آنها نیز همین احساس را نسبت به ما خواهند داشت.
"مکان دشواری برای هر تیمی است اما واضح است که وقتی برای دربی به آنجا می رویم مشکل تر است. باید تا حد امکان خونسرد باشیم و با نگرشی مثبت به آنجا برویم."
GunnersTrust: ترجمه Rebecca