نقل قول:
100% خوبـــــــــه
یه سرو گردن از همه سریال ها بالاتره...:n16:
Printable View
نقل قول:
100% خوبـــــــــه
یه سرو گردن از همه سریال ها بالاتره...:n16:
امشب قسمت چندم بود ؟ :n01:
14 فک کنم.نقل قول:
یکی از دوستان که گفت توی پلیس فتا بوده میشه بگه در مورد حریم خصوصی چه تصمیمایی میشه گرفت؟
مثل همین هلی که امشب با دوربین نشون میداد.
آیا قاضی باید حکم این هلی رو بده ؟
اون قضیه --- و دانلود آفلاین و انکد کردن چی بود؟چکار داشت می کرد؟
1: این دوقسمت آخر بسیار زیبا بود اونم به دلیل اینکه کارگردان بعد از ماجرای قسمت 13 داستان رو آروم نکرد و به داستان پر استرس خودش در قسمت 14 هم ادامه داد و این سبکو تا حالا نمونشو تو ایران ندیده بودم و یه جورایی بادیدن این دو قسمت یاد کار های دارابونت افتادم ........
2: زدن فردی چابک که هی ورجه وورجه میکنه و به صورت زیگ زاگ حرکت میکنه با اسلخه قناصه تو اون فاصله نزدیک خیلی سخته و به خاطر همین نتونستن کامران بزنن ولی این عشق عملیاته اصلا اینور اونور نمیرفت و کند حرکت میکرد و به خاطر همین بود که راحت زدنش
3: قسمت پیدا کردن اون خونه تو منطقه 2 افتضاح ترین تیکه سریال تا به الان بود..... البته بنده تهرانی نیستم ولی فکر نمیکنم منطقه 2 تهران از 4 تا کوچه و خیابون تشکیل شده باشه و احتمالا اونجوری که سرگرده تقسیم بر 4منطقه کرد 4 منطقه وسیع رو در بر میگیره که اولا نیازمند تعداد زیادی نیروی پلیسه...دوما این مدل کارها به دلیل حفظ حریم خصوصی افراد نیاز به خکم کتبی قاضی داره و سوما نمیشه که یه هلی کوپتر برداری بری داخل خونه های مردم رو نگاه بکنی که این خودش داستانی داره و به هر حال یه نفر این هلی کوپر رو میبینه و شاکی میشه و به راحتی میتونه از هر کی که این کارو کرده با هر سمتی شکایت کنه چهارما هم وجود داره اونم اینکه این جور ماموریت ها که بر پایه فرضیاته در ملا عام انجام نمیشه که باعث رغب و وحشت مردم بشه بلکه کاملا به صورت مخفی هست.....
4: در جایی که پلیس ویزه با فردی مسلح طرفه و ممکنه نیاز به تحرک زیادی باشه عینک زدن واقعا مضحک به نظر میرسه......
پ.ن : بنده از طرفدار های سخت این سریال هستم ولی این قسمت آخری که پخش شد مشکلات زیادی داشت که نباید پنهان میشد.......
:n16:
اینا عینکهایی هستن که سنسور حرارتی دارن و هر جاندار زنده ای رو که حرارات از خودشون دارن ، نشون میدهنقل قول:
نیرو های ویژه این قسمتشون چقدر گیج میزدن.اطلا نیرو ویژه نبودن از حرکاتشون معلوم بود
دو قسمت قبل فوق العاده بود مخصوصا همون جا که ماشین رو الکی زد به نرده ها تا پلیس ها رو گمراه کنه و فرار کرد:n19:
اما مسخره ترین چیزی که میشد گیر داد همون اسباب بازی بود که باهاش خونه مردم رو گشتن. فکر نمی کنم اجازه همچین کاری رو داشته باشن
خیلی برام جالبه که بدونم جمشید از کجا میخواد پول بیاره و بریزه به حساب سهام ...
بعد از این به احتمال زیاد میره پیشه همون دوستش که با هم تو اسکایپ حرف می زدن.
به نظرتون خواهر برادره رو چی کار می کنن ؟ من که می گم پلیس ها دستگیرشون می کنن.
آره. خیلی حال نمیدادن ! دینقل قول:
کدوم اسباب بازی؟ :n13:نقل قول:
منم رو همون پولش موندم ببینم چیکار میخواد بکنه! دی
خواهر برادره که هنو معلوم نیست چون ردیابیش که نمیتونن بکنن. سیم کارتشو که گرفت. ولی ردیابی سیم کارتشون باحاله D:
من موندم اینا چطور یه خونه رو تو کل زعفرونیه پیدا کردن :n04:
اون هلی کوپتر اسباب بازیه هم بدون مجوز قاضی محاله بشه استفاده کرد:n01:
پول رو فکر کنم حتما عین همون بانکه که توی 1 -- کرد و پول زد به جیب الانم میره توی یه جایی همچین کاری میکنه...
این جایی که ادرس دختره رو پیدا کردن.بعد ردیابی گوشی ! رفتن خونش - خوب مگه توی پیغام گیر توی خونه نگفت داداش ادرس رو کجا گفتی... اینا که به فکرشون رسید گوشی ذختره رو ردیابی کنن چرا گوشی پسره ( همون برادرش ) رو ردیابی نکردن ؟!
این رییس گروه ویژه رو که میبینم یاد اعضای گروه S.T.A.R.S توی رزیدنت اویل میفتم :n09:
مواقعی که پای یه همچین مجرمی در کار باشد اینا هه کار بدون مجوز میکنن تا دستگیر بشه یارونقل قول:
عاشق تيريپ كامران شدم.
خيلي قشنگه. قبول داريد؟
كامل مشكي ، كوله پشتي ، عينك دودي ، كلاه لبه دار. مخصوصا وقتي ريشه هم ميزاره روي چونش.
البته با قلاب و طناب براي فرار.
جالبه یه هــــــکر حرفه ای سرعت تایپش از من کمتره :n09:
سلام دوستان
من هم طرفدار پر و پا قرص این مجموعه شده ام
یه چند تا سوال داشتم :
اینا که ماهواره نمیدیدن پس برا چی د.ی.ش نصب کردن؟
اون فیلما که کامران قفلش را میشکنه فیلمه چیه؟
بالا پشت بوم یک سری فلاش بک در ذهن پلیسه بود، مال چی بودن؟
ممنونم
بعضي مسائل هنوز روشن نيست.نقل قول:
فلاش بك ها مربوط به قسمت آخر فصل 1 هست.
احتمالا واسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود.نقل قول:
اینا که ماهواره نمیدیدن پس برا چی د.ی.ش نصب کردن؟
سلامنقل قول:
درسته منم همین طور اوایلش فیلم با سرعت خیلی پایینی جلو میرفت که آدم خسته میشد اما این دو قسمت قبل خیلی جذاب تر شده
اون دیش برای اینترنت ماهواره ای بود. اگه دقت بکنی با اینترنت نفتی ایران نمی شه تو اسکایپ با اون کیفیت و اون مدت زمان زیاد چت صوتی و تصویری کرد ( دقت کن که اسکایپ خیلی شلوغه انترنت ایران هم ... ) و در ظمن اگه از اینترنت معمولی استفاده می کرد راحت ردشو میزدن ( فکر کنم با سپاه آشنایی نداشته باشی )
در مورد فیلم ها .. خودم هم نمیدونم چی هستن اما هر چی که باشه یه سری کد هست که هش شده و کامران اون ها رو بر می گردونه
مثلا این کد رو ببین :
/%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%8 7%20%DA%A9%D8%AF%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D9% 88%D8%AF
این رو بعد از google.com/ قرار بده و اجرا کن ( تو مروگر ) میبینی که یه نوشته میاد(همون بالا تو نوار آدرس). الان اون نوشته کد شده بود که تو بازش کردی. که البته فرایند هش شدن پیچیده هست و باز کردن اون کار هر کسی نیست. این فقط یه مثال خیلی ساده بود برای اینکه جریان رو درک کنی
فلاش بک ها هم برا فیلم یک بود که پلیسه یادش اومد کامران تو فیلم یک میخواست چه جوری فرار کنه و از اون فلاش بک تونست رد کامران رو بزنه
نقل قول:
همون هلی کوپتر مسخره که سره 1 دقیقه باتری خالی می کرد :n02:( فکر کنم این هلی کوپتر همونی بود که پلیسه چند قسمت قبل برای پسرش جایزه آورد اون کیت ربات هم که برای دختر کوچیکش آورد همون دوربینه هیلی کوپتر بود. نکته ظریف رو داشتی ؟ نه جانه من داشتی ؟)
فکر کنم باز هم میخواد -- بکنه (انگار که -- کردن نصب ویندوزه که هر وقت کارش گیره -- می کنه :n02:)
اون پسره هم اوشگول تر از اونی بود که بتونه فرار کنه ولی خوب شد که فرار کرد من دوست داشتم به یه طریقی این دو تا نوچه برن کنار و کامران دوباره تنها بشه !
اینترنت ماه*واره ای اگه دوطرفه باشه که ردیابیش از اینترنت معمولی بسیار اسانتره !!نقل قول:
اون دیش برای اینترنت ماهواره ای بود. اگه دقت بکنی با اینترنت نفتی ایران نمی شه تو اسکایپ با اون کیفیت و اون مدت زمان زیاد چت صوتی و تصویری کرد ( دقت کن که اسکایپ خیلی شلوغه انترنت ایران هم ... ) و در ظمن اگه از اینترنت معمولی استفاده می کرد راحت ردشو میزدن ( فکر کنم با سپاه آشنایی نداشته باشی )
البته من با اینترنت ماهواره ای کار نکردم اما فکر می کنم حرف شما درست باشه ولی در صورتی که مشکوک بشن. اگه دانلود سنگین نداشته باشه فکر نکنم بتونن میون اون همه کاربر اینترنت در ایران ردش رو بزنن مثله خیلی های دیگه اما در صورتی که سرعت دانلود بالا بره میشه رد یابی کرد.
در کل این حرف بنده یک احتمال بود نه یک حرف علمی اگه دوستان دیگه بیشتر توضیح بدن ممنون میشم
شما انگار تو کار هکی؟! :n02::n09:نقل قول:
آره نکته ظریفت باحال بود! :n02: هلی کوپتر هم فکر کنم فقط یه بار نشون داد که باتریش خالی شد!! :دی
اه امشبم که نمیده یه حالی کنیم! :n02::n29:
البته ادعا كردن كه جايز نيست اما اطلاعات ابتدائي اونهم براي حفظ امنيت يك وبسايت دارم اگر سوالي هست در خدمتم
اي بابا چرا اينها اينقدر بي قانون بازي در ميارن
خب نميشه بعدش نشون بدن ؟ مثلا ساعت ٩ و نيم يا ١٠ ؟ تازه فيلم داشت جالب مي شد
فكر كنم خودشون اين موقع پخش فيلم رو قرار دادن كه پخش سريال طولاني بشه
بهش ميگن كواد كوپتر اسباب بازي نيست قيمت زيادي هم دارن
باطريش هم بخاطر اينكه چندتا موتور داره تا 8 دقيقه نهايت بيشتر كار نمي كنه
بيشتر واسه فيلمبرداري ازش استفاده ميكنن چون لرزش نداره و نرمه
من خودم تجربه استفاده ازش رو دارم
نقل قول:
بچه ها یادتون نره اون اینترنت ماهـواره ای جز برای دانلود آفلاین نمیشه ازش استفاده کرد. ازش نمیشه برای اسکایپ استفاده کرد چون این اینترنت Sent نداره و فقط Receive هست و به درد دانلود میخوره. در دانلود افلاین حتما باید از یه اینترنت دیگه برای Sent استفاده کرد. خیلی راحت میشه با استفاده از ADSL 512 از مکالمه تصویری اسکایپ استفاده کرد اگه دانلودی چیزی نداشته باشی رو سیستمت خیلی با کیفیت میتونی مکالمه کنی
دقیقا درسته این کار ابزار آلات پیچیده ای میخواد که دراختیار جاسوس ها هست. به جز جاسوس ها هم فقط سفارتخانه ها در اختیار دارنش. الان فضای دیتای کشور از طریق وزات اطلاعات کنترل میشه و اگه همچین چیزی ردیابی کنن کمتر ازچند دقیقه میریزن سرشنقل قول:
ساعتش هم جی شاک هست:n05:نقل قول:
امرو قسمت 13 را دانلود کردم و دیدم . جای مسخرش این بود که یه تک تیرانداز نتونست کامران را بزنه دولی همکارش را زد . خوب واسه اینکه کامران الان دستگیر نشه نزدش ولی بهتر بود که اصلا تک تیرانداز نمیوردن و تو اون صحنه نبود و بابک را پلیسه با نشونه گیری چون نزدیکتر بود میتونست بزنه . اینجوری بهتر بود اخه واسه یه تک تیرانداز زشت نیست نتونه یه نفر رو از فاصله نه چندان دور اون هم با ده تا شلیک بزنه
چون کامران اون همکارش رو سپر انسانی کرده بود . جلوش حرکت میکرد تا تو تیرس نباشهنقل قول:
یه سوتی دیگه هم دادن قسمت گذشته
اون مهندسه از طریق این که گوشی الهام کجا خاموش شده تونست که پلیسا رو بکشونه بهزعفرانیه در صورتی که گوشی الهام اصلا خاموش نشد و باتریش در اومد. وقتی که باتری درمیاد سیگنال خاموش شدن گوشی به مخابرات ارسال نمیشه اصلا و به همین دلیل هست که وقتی بدون خاموش کردن باتری گوشی رو دربیاری نمیگه که خاموش است میگه دردسترس نمیباشد.
پس همچین چیزی ممکن نبوده که بتونن بفهمن کجا خاموش شده گوشی
آقا مگه نگفتن حوالی منطقه 2نقل قول:
زعفرانیه که منطقه 1 تهرانه :n02:
کماکان منتظزیم جمشیدجان زن و بچه سرگردرو به گروگان بگیره:n02::n08::n02:
چرا این بدبخت رو کشت! کصافت .... رفته! :n03:
=))))سیخو کرد تو حلقش:n19:
ایول جمشیدجووووون:n02:
سیخ تو حلق کردنت تو حلقم:n02:
اینجور نباید سیخ رو میکرد تو حلقش یکم وحشیانه بود
من اصلا توجه نشدم کی سیخ رو فرو کرد
ایشالا از این سیخا باشه برا زن و بچه سرگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02::n09::n10:نقل قول:
راستی این دختر سرگرده خیلی رو مخه ها .... مرده شور خودش و نمره علومش رو ببرم :n08:
تقدیم به عشاقان بی شمار کامران
:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحنه آخر، آآآآآآآآآآآآآآخرششششششششش شش بوووووووووووووووودددددددد ددددد :n04:
ای جانم هوش سیاه,
زد اشکوری و خواهرشو کشت
زد بابک رو کشت
من میترسم تهیه کننده و کارگردان رو هم بکشه :دی