در ضمن در خلال بحث و گفتگو دقایقی پیش "لیگ کلمبیا هم لایسنس شد"
Printable View
در ضمن در خلال بحث و گفتگو دقایقی پیش "لیگ کلمبیا هم لایسنس شد"
اینا رو از خودتون میگید؟نقل قول:
EA اومده برای بدست اوردن بازار اون کشور با فدراسیونش مذاکره کرده و لایسنسشون کرده تا konami نتونه بازارشونو بگیره.
مطمئنا مسئولین لیگ های عربی هم بیکار نیستن بیان خودشون پیشنهاد بدن.
در ضمن لیگ ایرلند خیلی وقته تو بازیه. قرارداد با فدراسیون و لیگ از هم جدا هست، مثلا لیگ عربستان هست و تیم ملیش نیست یا تیم ملی هند هست و لیگش نیست.
اینکه میگید پول دادنو این حرفا، چرا باید ea تیم ملی هندو تو بازی بذاره؟ نه لیگ درست حسابی داره، نه تیم ملی درست حسابی و نه حتی تو بازی لایسنسه. فقط تو بازی گذاشتنش تا هندی ها رو به خرید بازی ترقیب کنن و بازار هندو بدست بیارن.
ea عاشقشون نیست، فقط مطمئنه بازیش تو اون کشور فروش میره.
فکر کنم فیفا باید یه بخش سرچ برای پیدا کردن کشور و لیگ و تیم مورد نظر با استفاده از اسم یا کلید واژه ها بذاره. :n02:نقل قول:
کسی کم حجم شده رو نداره؟نقل قول:
حمایت از حقوق سازنده؟؟؟؟؟نقل قول:
:!
خب بنظرم وقتشه که ماکروسافت تو ایران شعبه بزنه: ))))
عزیزم این قانون فقط در مورد محصولات تولید داخلی تاز فکر کنم اونم فقط روی اسم محصولات حساس باشن: ))))
واقعیت رو باید قبول کرد, این روشن فکری نیست, واقع بینیه.
مسائل خیلی پیچیده تر از این حرفاست و از همت و اراده من و شما خارجه.
خلاصه اینکه وضعیت کشور الان طوریه که اگه یوقت دیدی لیگ برکینافاسو لایسنس شده و هنوز خبری از لایسنس لیگ حرفه اییه ایران نشده تعجب نکن.
محتوای مخفی: تصاویر جدید نسخهی نکست
محتوای مخفی: چند تصویر دیگر از نسخهی نکست
گل پسر اين كه هر كس چجوري فكر مي كنه ، روشنفكره يا نه به خودش مربوط ميشه ، فروم ميايم بايد طاقت نظراي مخالفو اونايي كه مثله ما نيستن و داشته باشيمنقل قول:
مسائل خیلی پیچیده نیستن، ولی از همت و اراده من و شما خارجه.نقل قول:
کلا ما مصرف کننده ایم و هیچ طرف این قرارداد ها قرار نداریم.
سلام؛نقل قول:
تا وسطاش دانلود کردم ولی کلاً لینک از سرورشون پاک شد!!
دوستان از گیم پلی بازی ویدیویی منتشر نشده ببینیم نسل جدید فیفا چه کرده ؟؟؟؟
این ویدیویی که شهروز چنتا پست قبل گذاشت دانلود نمیشه...:n03:
کسی گیم پلی next gen ویدیو داره دریغ نکنه ممنون :n12:
آره منم چیزی واسه دانلود نیافتم.نقل قول:
سلام؛
تیم ملی برزیل نکست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: دو تا از تصاویر پست قبل با کیفیت بالا
محتوای مخفی: تصاویر نسخهی کارنت
بروبکس یکی این لینک گیم پلی فیفا نکست رو مستقیم کنه ممنونش میشیم همین که شهروز عزیز گذاشته
توی همون پست نوشتن:نقل قول:
Update: We are getting very differing informations about us being allowed or not to put this video online. Many different sites seem to already have footage of this game, but we are still going to remove this video while we wait for a word from EA or Microsoft about this. Sorry.
نقل قول:
داداش دم شما گرم ( لظفا تا میتونی ازین ویدیوها بزار ممنون)
دوستان معذرت بابت این پست
اونا با تاکتیک فیروز کریمی جلو میرن که دقیقه 70 تعویضاش تموم میشه! کل نیمکت رو تا دقیقه 90 میدوئونه !! :دینقل قول:
سوت بازی هم زده شد اگه تیمش ببازه 54 دور کل تیم دور زمین میدوئه !
اقا این منوهای نکست جن با نسخه معمولی فرق داره؟
سلام؛نقل قول:
سایتی که این ویدیو رو گذاشته بود؛ فعلاً ویدیو رو حذف کرده تا از EA اجازه بگیره!!
فکر نمیکنم متفاوت باشن. البته همینجوری دارم میگم، خودم ندیدم.نقل قول:
فیسا هم تقریبا یکین. درسته مال نکست بهتره، ولی از یه تصویر برای ساختن فیسا تو هر دو تا نسخه استفاده میشه.
یعنی مثلا این عکس تیم ملی برزیل که هست، تو نسخه فعلی هم قیافه همین بازیکنا، همینطوریه.
کمی بازی با واقیعت جور شه بهتره
مثلا فرق بازی های حساس و غیر حساس معلوم بشه
و توی بازی های غیرحساس تماشاگرای کم تری بیاد
اینطوری طبیعی تره
استادیومهای بازی که ازشون تصویر منتشر شده:
Nou Camp Stadium - Barcelona, Spain
Donbass Arena - Donetsk, Ukraine
Estadio Alberto J. Armando - Buenos Aires, Argentina
Etihad Stadium - Manchester, England
Goodison Park Stadium - Liverpool, England
Olympique de Marseille Stadium (Stade Vélodrome) - Marseille, France
Santiago Bernabéu Stadium - Madrid, Spain
Allianz Arena Stadium - Munich, Germany
Anfield Stadium - Liverpool, England
San Siro Stadium - Milan, Italy
من گیم پلی بازی نکست جن رو دانلود کردم. انصافا اتاق خاصی جز کمی بهبود گرافیکی نداشت ! همین بازی رو بردن رو نسل بعد ، یه سری چیزای کوچیک بهش اضافه کردن !!
نه همونه ولی ظاهرا به دلیل قدرت کنسول های جدید ، دیگه اون Delay ها رو تو کار کردن با منو ها نداریمنقل قول:
آخه من موندم تصاویر نمای بیرون ورزشگاها به چه دردی میخوره ورداشتن ساختن .
حتی خیابونا و ساختمونایی که تا دو کیلومتری استادیوم رو هم ساختن یه دفعه ای ورمیداشتن جی تی ای رو میساختن دیگه والا این عکسا مشکوک میزنه اخه دلیلی نداره بیرون ورزشگاه رو با این جزییات بسازن...
فکر کنم تو نسخه کارنت این فاصله تماشاگرا با زمین اصلاح نشده فقط تو نسخه نکس جن درست شده
آخه خیلی بده تو سانتیاگوبرنابئو فاصله تماشاچی با زمین دو کیلومتره ...
نقل قول:
ببین دوست من ، 4 تا ورزشگاه هستن که فیفا تاکید کرده که تو نسخه نکست ، عینا ساختتش ! هم خودشو هم جوشو هم محیطشو هم تماشاچیاشو هم ....
اون 4 تا هم آلینز آرنا و آنفیلد و سن سیرو و سانتیاگوبرنابئو س ، همین :n01:
بقیه ی ورزشگاه هاش با این جزئیات نیستن
ویدیو های نسخه ی نکستو دیدم.....
فقط میگم متاسفم.... واقعا هدف شرکت چی بوده ؟؟؟
وقتی موتور جدید طراحی نکردین چرا میان جنگولک بازیه نسل اینده راه میندازین....
تو ویدیوای گیم پلی واقعا هیچ تغییری من ندیدم تو نسخه نکست نسبت به 13..... فقط یکم بهبود گرافیک.... اونم یکم...
در حالی که PES بدون این همه سر صدا نسل اینده و فلان و فرق بین کنسول قدیمی و پی سی با کنسولای جدید یه بازی متفاوت نسبت به نسخه قبل داده....
احساس میکنم بعد 4 5 سال لذت بردن از فیفا دیگه داره کارو خراب میکنه.... با اینکه اصلا با PES حال نمیکنم شاید امسال بازی کردن اون عاقلانه تر باشه
نیوکمپ این وسط بوقه؟نقل قول:
اولین استادیومی که ازش تصویر منتشر شد نیوکمپ بود.
احتمالا همه استادیوما از این نمای بیرون و اینا دارن.
دوستان، بالاخره career mode رو تموم کردم.
بعد از 14 سال مربیگری، اخر سر، اخر فصل 27-2026 زورکی منو بازنشسته کردن.
با 4 تیم چلسی، رئال مادرید کاستیا، کایزرس لاترن و اورتون.
روحم شاد و یادم گرامی. :n28:
من نمیدونم چرا اینا به جای اینکه بیان همه استادیوم ها رو مثل پی اس استاندارد بسازن منظورم فاصله تماشاگراس میان به زرق و برق بازی و چیزایی که بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن توجه میکنن مثل همین ساختن نمای بیرون ورزشگاه ها ...نقل قول:
تور دروازه هم مثل تور ماهیگیری میمونه کلفتو بی روحه موقع گل زدن انگاری توپ به دیوار میخوره تور هم که اصلا تکون نمی خوره...
از تور pes که بهتره عین ادامس کش میاد.نقل قول:
این کلیپا و عکسا مال نسخهی Next-Gen هست که برای XBOX ONE و PS4 هستش.
مهم نسخهی PC هست که فکر نکنم نسبت به سال قبل تغییری کرده باشه.
از آنجا که به این وضعیت دلار و دلال بازی، XBOX ONE که قیمتش 500 دلار هست تا به اینجا برسه، به قیمتی میرسه که فقط مرفهین بیدرد جامعه میتونن بازی کنن، پیشنهاد میکنم اصلاً دیگه تصویری از موارد Next-Gen قرار ندید و الکی شکمتونو صابون نزنید.
اگه فروشنده بخواد خیرات امواتش هم بکنه و با قیمت خرید، بفروشه، حداقل 2 میلیون و 500 هزار تومن قیمتشه!
اینو تو تاپیک آقازادهها بزارید.
درسته اون چیزی که توقع داشتیم رو توی این نسخه در این نسل یا حتی نسل بعد ندیدیم اما فراموش نکنیم که از امسال تا سال بعد قراره سه تا فوتبال از شرکت ea به بازار بیاد ( 14- جام جهانی- 15 ) پس آنچنان فرصت ندارن که خیلی چیزها رو الان انجام بدن امسال تمرکزشون بیشتر روی جام جهانی هست - مخصوصا با این تستی که روی ps4 و xo میزن می تونن بهتر بازی جام جهانی رو واسه اون نسل بسازن شما اگه فیفا 09 و 10 و جام جهانی 2010 رو ببینین اون زمان هم همینطور بود ولی فرقش اینه که امسال نسل بعد هم اضافه شده و خوب بدیش هم اینه که نسل بعد عاملی میشه که نسخه های نسل پیش رو ضعیف تر بسازن اما من مططئنم فیفا پیشرفت چشم گیرش رو واسه جام جهانی میزاره و البته واسه نسل بعد مخصوصا الان که شرکت رغیب یعنی کونامی از خواب بیدار شده و دست به ابتکار و خلاقیت زده و این باعث میشه تلنگری به فیفا زده بشه - اینم درسته که فیفا ارزشی واسه هواردارانش قائل نیست و فقط به منافع خودش و پول فکر میکنه ولی همین سیاست هم خیلی وقت ها کار ساز بوده
باید اینقدر خوب بشی که پول بدست بیاری...نقل قول:
به نظرت PES الان 4تا جلوه های ویژه اضافه کرده ، تو بحث فوتبال بهتر شده ؟
گیم پلی همونه ! فقط هرسال یه مقدار جینگولک بازی در میاره
(فیفا 14 احتمالاً نسخهی کارنت هست!)
چند تا ویدئو دیدم از نسخه نکست جن
ولی چرا این قدر توپ لو میدن؟توپ از پاشون خیلی زود جدا میشه.کلا انگار خیلی سخت شده!
آقا مگه قرار نبود دموی فیفا امروز بیاد؟کی میاد؟
تا اونجایی که من میدونم فقط این 4 تا ورزشگاه هستن که عینا طراحی شدننقل قول:
نیوکمپ فقط لایسنس شده،دیگه اسمش اون اسم عجیب غریبه نیست،اسمش نیوکمپه ولی معنیش این نیست که مثل این 4 تا ورزشگاهی که اسم بردم و با همین جزئیات بهش پرداخته شده