اونجا تاجایی که جاداره برو عقب، بعد shift بگیر بیا به سمت نردبون دقیقا لبه که رسید بپر . من اینطوری رد کردم اما یادم نیست که وقتی رسید به نردبون F یا E زدم یا نه !!نقل قول:
Printable View
اونجا تاجایی که جاداره برو عقب، بعد shift بگیر بیا به سمت نردبون دقیقا لبه که رسید بپر . من اینطوری رد کردم اما یادم نیست که وقتی رسید به نردبون F یا E زدم یا نه !!نقل قول:
یه ویدئویی هستش که ملت بتل باز به شکل زیبایی، 64 نفر از روی یک برج میپرن و چتر باز میکنن؟
من الان گشتم لینک دانلودی ازش پیدا نکردم ولی پیدا کردین حتما ببینید فوق العاده ادمو هایپ میکنه.
خیلی بازیش خفنه :n12: :n16:
سلام. منم مثل خیلی های دیگه درایور کارت گرافیکم با دایرکت ایکسش نمیخوره و ارور میده و ارورهاش هم تو اینترنت فراوونه. اولش یه سریا با AMD مشکل داشتن با بازی ولی بعدش با آپدیت کردن درست شد واسه اونا ولی واسه من درست نشد. IGPU:Intel HD Graphics 3000 GPU:Nvidia Geforce GT540M در واقع مشکل با کارت گرافیک اینتل هست و با ان ویدیا هه مشکلی نداره. توی صفحه تنظیمات Nvidia رفتم فایل بازی رو دادم گفتم با ان ویدیا باز کنه نه اینتل، دیگه اون ارور رو نمیده اما بعد از چند ثانیه بازی Force Close میشه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
واو! کسی پیدا کرد حتما لینک بده. چه ویدئویی بشه!نقل قول:
نقل قول:
اینو من چند روز پیش تو یوتوب دیدم ....لینکشو میدم میتونید بدید بچه ها مستقیم کنن :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=jYq_V37--V8
حتما ببینید!
این فیلمش دقیقا چه جوریه؟ مال بخش انلاینه؟
عالی بود ...
چند نفری اون بالا ضد حال میزدن با نارنجک..........:n19:
بروبکس، من اینو مستقیمش کردم با حجم 50 مگ!:n12:نقل قول:
کد:http://expressleech.com/ws10ac2ae8to.html
کد:Pass: P30world
دوستان برای نصب این بازی در کنسول چقدر فضا لازمه؟ من یک فلش 16 گیگ فرمت شده رو گذاشتم واسه نصب ولی پیغام میده باید در هارد درایو نصب بشه!!اگه فلاش 32 گیگ بخرم نصب میشه؟
بازی رو تموم کردم.
فقط میتونم بگم این بازی یه شاهکار به تمام معنا بود :n12: و تنها ایرادش این بود که گیم پلی کمی داشت :n14:
سیستم تیراندازی و صداگذاری فوق العاده بازی و مپ های خیلی وسیعی که داره باعث میشه خودتو دقیقا وسط یه میدون جنگ حس کنی :n01:
واقعا من احساس میکردم وسط میدون جنگم :n02: و توی این نسخه اسم بتل فیلد رو بیشتر حس کردم.
تنها چیزی که بعضی وقتا میرفت رو عصاب رفتار احمقانه ی دشمنا بود :n02:
هوش مصنوعیشون خوب بود ولی رفتارشون عجیب بود.
طرف میبینه من با سه تا از دوستام داریم به رگبارش میبندیم میاد خودشو میندازه وسطمون تا بمیره :n02:
آقا این مالتی پلیر چه فازی می ده، مخصوصا مد RUSH . خیلی خوب کار شده
کمپین هم خوبه به نظر من، ولی از من میشنوین مالتی پلیر رو از دست ندین.
نقل قول:
تو مولتی بازی گیر داره مثل این بازی کرکی ها یا مشکل از کرک هست ؟
اورجینال گیر میر نداره ؟
از چه سایتی گرفتی؟
بقیه اسلحه ها رو چه جوری میشه آزاد کرد ؟
من تا آخر رفتم ولی از اسنایپرا فقط یه دونه آزاده :n22:
من نسخه XBOX 360 رو بازی می کنم.نقل قول:
بازی و روی لول هارد تموم کردم. کمپین کوتاه و داستان مایوس کننده ای داشت. ولی گرافیک بازی و گیم پلی بازی واقعا فاز داد. مخصوصا اینکه از هر وسیله ای میشد تو بازی استفاده کرد خیلی جالب بود.
اگه روی داستان بازی کار میکردن شاهکار میشد
نمره من به بازی : 7 فقط به خاطر کوتاه بودن و ضعیف بودن داستان
چه قدر زود تموم شد !
آقا این هم دو تا ته داره ؟ یا جفتش یه جور تموم میشه؟؟ من دادم به آیریش و ...
نقل قول:
بیشتر روی تعویض اسلحه ها با دشمنها ! و نشونه گیری تک شات با اسنایپ میتونستی تا سه تا بگیری !! برا من که اینجوری تا تهش تموم شد ! البته اسنایپهاش زیاد باحال نبودن !نقل قول:
هر دشمنیو میکشی بهت امیتیاز میده با اون آزاد میشه.نقل قول:
بیشتر روی تعویض اسلحه ها با دشمنها ! و نشونه گیری تک شات با اسنایپ میتونستی تا سه تا بگیری !! برا من که اینجوری تا تهش تموم شد ! البته اسنایپهاش زیاد باحال نبودن !
اسنایپاشو دوس دارم اتفاقا :n02:
خوب عمو ته بازی کدوم رو انتخاب کردی شما ؟
هدیه دایس به ایرانیا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای نصب این بازی در کنسول چقدر فضا لازمه؟ من یک فلش 16 گیگ فرمت شده رو گذاشتم واسه نصب ولی پیغام میده باید در هارد درایو نصب بشه!!اگه فلاش 32 گیگ بخرم نصب میشه؟
بازی یه Hd texture pack داره که نصبش اجباریه،و این رو فقط میشه روی هارد خود کنسول نصب کرد،روی فلش و هارد اکسترنال نمیشه.نقل قول:
ای بابا نوشت پست شما ارسال نشد من از اول فرستادم
لطفا این پست رو پاک کنین
سلام
چرا هر جا می پرسم این بازی رو دارن یا نه میگن غیر مجازه
مگه اینم میاد تو ایران ؟ یا این که به خاطر قسمت سوم کلا بتلفیلد غیر مجاز شده ؟ یا این که اینا اشتباه می کردن ؟
راستی هنوز هیچ کرکی برای بخش آنلاین نیومده که بشه با بازی کپی آنلاین بازی کرد ؟
والا اینجا که تو مغازه هاش گذاشتن اون بتل سه بود که غیر مجاز بود.میتونی انلاین هم بخری.نقل قول:
درباره قسمت س.م هم اساتید باید نظر بدن.
کنسول من سلیم 4 گیگ هست!یعنی روی 4 گیگ خودش هم نصب نمیشه> یعنی من با این دستگاه نمیتونم این بازی رو داشته باشم؟نقل قول:
از دوستان عزیز کسی هست مولتی نسخه pc رو بازی کرده باشه اگه هست توضیح بده اکانتشو چند خریده از کجا و اینکه با این نسحه بازی که از مغازه دارها خریدیم میشه مولتی زد یا نه
2 - اینکه این اکانت های متفاوت چه تفاوتی داره منظورم از 130 تومنی تا 300 تومنی و اینکه اگه ارزون ترشو بگیرم تعداد مپ ها و اسلحه هاش کمه ؟
و اینکه کجا از همه مطمن تره که بریم ازازش بخریم مخصوصا برای تهران
در کل یه توضیج کامل بدید ممنون میشم
کسی نیست کمکم کنه؟؟ یعنی باید بیخیال این باری بشم؟
کسی نیست کمکم کنه/؟؟یعتی باید بیخیال بازی بشم؟نقل قول:
سلام یه سوال
دوستانی که با pc بازی و تموم کردند هیچ گونه مشکلی از نظر کرش و لگ نداشتن؟
من اول فکر کردم مشکل از کرک و .... هست ولی تو فروم های خارجی هم این مشکل شایع هست و با اپدیت دوم هم مشکل حل نشده
مشکل لگ تووو ذات بازیه :n02:نقل قول:
من با ویندوز 8.1 لگم کمتر شد اما کلا لگ داره و با آپدیت هم مشکلم برطرف نشد.
از دوستان کسی میدونه این باری روی XBOX slim 4GB نصب میشه یا نه؟؟ من کاملا هارد دستگاه رو فرمت کردم ولی بازم میگه یه DEVICE دیگه انتخاب کن یکی از دوستان گفته یه فایل نصبی داره که حتما باید روی خود کنسول نصب بشه و روی هارد اکسترنال نصب نمیشه!! من حتی یه فلاش فرمت شده 16 گیگ هم گذاشتم بازم قبول نکرد.!! خودش اواش میگه باید 2 GB فضای خالی داشته باشی و من با اینکه هارد کنشولم 4GB هست و خالیه باز هم نصب نمیشه!!
ازاساتید سوالی داشتم آیا تموم کردم بازی روی single player روی مولتی و باز کردن اسلحه ها تاثیر داره یا برای بازکردن اسلحه ها باید فقط مولتی بازی کرد و امتیاز آورد
سلام دوستان
منم همین مشکل رو دارم... در مرحله ششم Mission 6 – Tashgar به انتهای داربست که میرسم "هانا" میگه باید با قدرت و مستقیم بپری... ولی من به هر طریقی که میپرم نردبان رو نمیگیره!
نمیدونم مشکل از کرک بازیه یا من نمیتونم از پسش بربیام!
البته راهنمای فارسیش که ترجمه انگلیسی (Walkthrough) باشه اصلا مفهومی نبود به انگلیسیش اکتفا کردم لینک زیر:
نوشته بود:
you will have to jump over to the other side of the scaffolding so, aim at the ladder, otherwise you will fall and you will have to start over from the checkpoint
که باید از بپرید به سمت دیگه داربست و بروی نردبان هدف بگیرید درغیر این صورت خواهید افتاد و از آخرین جایی که سیو دارید بازی خواهید کرد.
خواهش میکنم اگه شخصی از این قسمت عبور کرده راهنمایی کنه...با تشکر
سلام دوستان
منم همین مشکل رو دارم... در مرحله ششم Mission 6 – Tashgar به انتهای داربست که میرسم "هانا" میگه باید با قدرت و مستقیم بپری... ولی من به هر طریقی که میپرم نردبان رو نمیگیره!
نمیدونم مشکل از کرک بازیه یا من نمیتونم از پسش بربیام!
البته راهنمای فارسیش که ترجمه انگلیسی (Walkthrough) باشه اصلا مفهومی نبود به انگلیسیش اکتفا کردم لینک زیر:
نوشته بود:
you will have to jump over to the other side of the scaffolding so, aim at the ladder, otherwise you will fall and you will have to start over from the checkpoint
که باید از بپرید به سمت دیگه داربست و بروی نردبان هدف بگیرید درغیر این صورت خواهید افتاد و از آخرین جایی که سیو دارید بازی خواهید کرد.
خواهش میکنم اگه شخصی از این قسمت عبور کرده راهنمایی کنه...با تشکر
با سرعت بدو به لبه که رسیدی بپر نردبونو میگیره راحته ...!نقل قول:
الان دوباره رفتم امتحان کردم نشد! دیشب تا صبح داشتم سعی میکردم نردبان رو نمیگیره :n28:
من از کرک Reloaded استفاده کردمو لطفا اگه میشه کرک تون رو واسم لینک کنید... دانلود کنم شاید طلسمش بشکنه
یه مشکل تقریبا مشابه این هم در بازی Crysis 3 داشتم ، که شاه آخرش رو هر کاری میکردم از خونش کم نمی شد! (شده بود اسفندیار رویین تن)
بگذریم... کرکش ایراد داشت کرک دیگه ای رو زدم روش درست شد و بازی رو فتح کردم
سلام
آقا من cpu e8400 دارم با کارت Hd4850 و دو گیگ رم ...می تونم اینو بازی کنم؟
بتل دو رو خوب میاورد روون بود... اینو اگه همونطوری اجرا بکنه (توی 1024 هم باشه مثلا) بازم من راضیم
برم بخرم...9 تومنه!
اگه اجرا نمیشه پولم و نگه دارم؟
cpu و گرافیک اوکیه فقط رمتم باید حداقل 4 باشه تا اجرا کنهنقل قول:
هفته اینده یک پچ برای بازی منتشر خواهد شد که چند نکته جزیی بازی رو اصلاح خواهد کرد از جمله one-hit kill bug که از این بابت ملت خوشحال بودن.
جزییات دیگه ای که با این پچ رفع و ی اپدیت خواهد شد:
- حذف بلور یا تاری به وجود امده از سربازان که موقعی که از EMP استفاده می کنیم به وجود میاد.
- رفع ایراد صوتی بازی که گاهی اوقات قطع یا کم میشد.
- رفع ایراد ضربه one-hit kill bug
- رفع ایراد برخی کرش های ناگهانی که به یک باره از بخش کمپین وارد منو بازی میشد.
- بهینه سازی شبکه و کامپیوتر برای دقیق تر نشان دادن مقادیر روی صفحه نمایش.