690 دلاره...که فکر کنم با ارز مبادله ای وارد میکنن!نقل قول:
Printable View
690 دلاره...که فکر کنم با ارز مبادله ای وارد میکنن!نقل قول:
واقعا؟؟ ارز 2500 مبادله ای !!
اگه اینجور باشه که خیلی نامردن !
سلام دوستان
یه سوال داشتم ، تو ریویوی engadget گفته باتری GS4 اکتا به خوبی باتری GS4 اسنپ دراگن نیست .
کسایی که دارن از باتری نسخه اکتا راضی هستن؟
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتریش که از نظرم عالیه. چند روزه زیاد باش ور نمیرم 2روز تمام کار میکنه.
گوشی خانواده شده کلا!:دی دست خودم نمیرسه
اول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون هیچ حرف و حدیثی. توی لابراتوار آزمایش شده و ...
دوم این که ریویو آرنا اس4 رو توی شب و عکس برداری بهتر از وان دونسته
خداوکیلی راست حسینی ارزششو داره نوت 2 رو بدم و 500 ام بذارم روش اینو بخرم؟ به نظر خودم ارزش نداره چون نوت 2 چیزی از اس 4 کم نداره.نمیدونم واقعا موندم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
نه داداش این کارو نکن پشیمون میشی مطمئن باشنقل قول:
باتریش چنگی به دل نمیزنه.تقریبا مثل همون اس3 یک روزه تموم میشه(با وای فای روشن دائم و کار متوسط)
صفحه نمایشش عالیه اما نباید یادمون بره که انقلاب اصلی تو صفحه نمایش HD شدن اون بود.فول اچ دی شدن تونسته 20-30 درصد کیفیت رو بهبود بده که خوبه ولی نباید انتظارمون خیلی زیاد باشه. خبری از پیکسل های قرمز از نمای نزدیک نیست که تو اس3 و نوت2 خیلی اذیت میکرد.
دوربینش هم بهتر شده.به نظر من خوشدست تر و زیباتر هم شده.
برنامه ریموتش کنترلش برای انواع دستگاه ها خیلی خوبه و تا فاصله ی خیلی دوری رو تونست ساپورت کنه که خود کنترل تلویزیون اونجا کار نمیکرد!
اقا من شدیدا ازش راضیم. از لپتاپم چیزی کم نداره!!!!!
د همین پستا رو میدین که منم رفتم سفارش دادم یه s4 مشکی نازنازی برسه دستمون:n02:نقل قول:
به به مبارکه به سلامتینقل قول:
کجا سفارش دادی؟
بچه ها جي اس ام آرنا مقايسه باتري و بقيه چيزاي دو ورژن را گذاشته
ورژن كوالكام باتريش به طرز محسوسي بهتره مخصوصا تو زمان صحبت كردن
٧ ساعت زمان صحبت كردنش بيشتره ، نيم ساعت زمان وبگردي ، ١ ساعت هم زمان پخش فيلم
برا كسايي مثه من كه با گوشي زياد حرف ميزنن خريد ورژن اكتا هيچ توجيهي نداره ٠ ده درصد پرفورمنس بيشتر ارزششو نداره
ورژن اسنپ دراگن تو ايران گير مياد؟
چه ربطی به لپ تاپ داشت الان ؟ دوتا دیواس مختلفو با هم مقایسه نمیکنننقل قول:
شما گوشی قبلیت چی بود ؟
از دوستانی که اس4 دارن ممنون میشم صفحه گوشی رو یا یک فایل عکس کاملا سفید تست کنن ببینن گوشی کاملا صفحش سفید هست یا نه؟گوشی من قسمت های پایین صفحش تو زمینه کامل سفید مایل به بنفش هست در حالی که قسمت بالایی اینطور نیست.شایدم من کوررنگی دارم:n02:
اینم عکس سفید واسه تست دوستان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طوریه
سلام دوست عزیز منم بنفش می بینم ... فک کنم ایراد از گوشی خودتونه...:n16:نقل قول:
ولی ظاهرا مشکلات رنگ سفید خیلی زیاده.دوستانی که دارن چک کنننقل قول:
این تایپیکو ببینید:
والا ما که بنفش نمیبینیم...:n19:نقل قول:
این سفیده ولی اونی که خودتون قرار دادین پایینش بنفشه...
داداش اینی که شما میگید رو گذاشتم دوستان باهاش صفحه گوشیو چک کنن.اونی که گوشی توش معلومه منظورمه.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
عزیز این عکسو ببین. توی واقعیت تفاوت کیفیت صفحه نمایش و خوانایی نوشته ها دقیقا به همین صورت هست.نقل قول:
بنچمارکها هم توی gsmarena موجوده که به طور میانگین s4 بیش از 2 برابر امتیازاتش بیشتره! دوربین هم s4 بعتره ولی اتلاف خیلی زیاد نیست
فقط اگه به صفحه 5.5 که داری عادت کردیو نمیتونی باکوچکتر از اون کار کنی دیگه تصمیم با خودته....این هم عکس از تفاوت اندازه(باز هم توی این تصویر نوشته های زیر آیکون ها رو بررسی کنی تفاوت کیفیت رو متوجه می شی)
همه اینایی که گفتی 500 تومن ارزش نداره اصل مطلب اینه
من واقعا موندم هنوزم هستن کسانی که دنبال بنچمارکن :n15:
من ارادت شدیدی به نوت 2 دارم ولی خودم باشم میرم دنبال اس 4
صفحش کوچیکتره ولی با کیفیت تر.
مهدی یک سر برو شو رووم سامی تفاوتو ببین
سلام خدمت همه دوستان دو تا سوال داشتم از کسایی که این گوشی دارن
کیفیت عکس و فیلمبرداری گلکسی اس 4 نسبت به اس 3 چقد فرق داره
این قابلیت smart pause چجوریاست:n16:
متشکرمنقل قول:
نمایندگی فروش تو شهر ماست که تموم کرده بود البته هنوز بدستم نرسیده فردا آخر وقت قراره برسه:n01:
Photo Quality Comparisonنقل قول:
Video Quality Comparison
بلاخره هرکس یک نظری داره برخلاف شما به نظرمن کاملا ارزششو دارهنقل قول:
درمورد بنچمارک هم دیگه گفتن نداره که معیار اصلی سنجش قدرت سخت افزار تمام سایت های معتبر و طبیعتا کاربران حرفه ای هست !
اونها که می خوان قدرت واقعی سخت افزار رو بدونن به این لینک رجوع کنند در مواردی مثل linpack که پردازش چند هسته و glbenchmark که قدرت تراشه گرافیکی در اجرای فیلمها وبازی های با کیفیت بالا رونشون میده اختلاف به بیش از 3 برابر هم می رسه !
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4-review-914p6.php[/HTML]
همکارم داره رضا چرا برم شو روم سامسونگ؟نقل قول:
تفاوت هر چی هم باشه 500 نمیارزه واسه من
من به شخصه 1700 بیشتر پول بالای اس4 نمی دم دیگه فکر کنم 200 اختلاف با اس3 معقول باشه
خوشحالم هنوزم کسانی هستن تو این فروم که روح مارو شاد کنن مثل اون بنده خدایی که می گفت از لپ تاپم چیزی کم نداره تا دو روز یادم میوفتاد می خندیدم :n02:
حسن موتوری کجایی بنچمارک بذاری ؟:n02:
تو ایران نمیشه این انتظارو داشت
درسته هرکسی نظر خودش رو داره و محترمهنقل قول:
ولی من هم به شخصه اعتقاد دارم بنچمارک الآن برای مدیران سامسونگ مهمه فقط که بتونند با تبلیغاتی که روش بکنند (در عین ارزشی هم که ندارن!) فروش بیشتری کنند و پول بیشتری به جسب بزنند
من و شمای کاربر نهایت استفاده مون از این قدرت همون کل انداختن یکی دوباره با یکی دو تا دوسته (که اگه دوست هم باشه نمیاد بگه گوشیت چطوره! میگه خودت چطوری؟!)
بعد از اون باید جواب اس ام اس و تل چهار تا رفیق و نارفیق رو بدی. فلسفه همه گوشی ها همینه! هنوزم تقریبا همه کارها رو با همون گلکسی اس خالی هم حتی میشه انجام داد
اینجاست که درد داره 500 تومن بیشتر دادنی که مهدی میگه یعنی چی....
سلام
دوستان بالاخره گوشی بدستمون رسید خیلی شیک وجذاب هستش ولی یه سوال آیا برای شما هم مقدار زیادی از رم گوشی تقریبا 1.2 اشغاله؟ چرا؟
تو نوت2 که اینجوری نیست. آیا می تونه از اندروید 4.2.2.باشه؟
داداش بیزحمت با یک صفحه کاملا سفید تست کن ببین رنگ سفید یکنواخته؟تو صفحه قبل توضیح دادم که برای من تو زمینه سفید پایینش متمایل به خاکستریه و بالا روشنتر جلوه میده.نقل قول:
نه داداش برای ما یکنواخته:n11:نقل قول:
مطمئنی؟دقت کن:-)نقل قول:
منم شک انداختی دادم دو سه تا از دوستان هم دیدن چیز خاصی ندیدن.نقل قول:
یکنواخته.:n06:
یکنواختِ یکنواخت که جزو محالاته! هیچ گوشی ای نیست که کاملاً یکنواخت باشه ولی ممکنه پنل یک دستگاه خاص کمی بیشتر و دیگری مقداری کمتر این مشکلات رو بروز بده.این رو شاید بشه حالت نرمالش در نظر گرفت که اصلاً به چشم نمیاد:
ضمناً نتایج آزمونهای دما در حالت لود و بیکاری، مدیریت مصرف انرژی و عمر باتری (همه با تنظیمات رام استاندارد) در I9505 :
یک نمونه فیلم برداری با این گوشی را میخواستم
جالبه واقعا:n02:نقل قول:
نمی دونم شاید شما می تونی فیلم و ویدئو اچ دی و فول اچ دی رو روی گلکسی اس اجرا کنی خودت ازش لذت ببری و با بازی های سطح بالا با دیتای چند گیگی و یا اینکه سخت افزارش توانای حمل اندروید 4.2 و اندرویدهای بالاترو داره که به این نتیجه رسیدید بنچمارک فقط برای کل کل هست !!؟
گلکسی اس خودش اچ دی فیلم می گیره اونوقت نمی تونه پخش کنه؟ سخت افزارش هم هنوز بازیهای اچ دی رو جواب میده فقط معدود بازی هست که نتونه اجرا کنه ولی قبول دارم کلا دیگه تعطیلهنقل قول:
ولی شما یه بازی مثال بزن که اس2 نتونه اجرا کنه و فقط اس4 بتونه اجرا کنه
بعد شما تو صفحه 4 اینچی فیلم فول اچ دی می ریزی عایا ؟؟:n04: واقعا محسوسه؟
دست بردارید بابا از این حرفای خنده دار
همیشه هم گفته شده. سخت افزار جلوتر از نرم افزار هست،ولی آیا این دلیل استاپ شدن تکنولوژی میشه؟
استاپ نه ، ولی وقتی در زمینه ی پردازنده ها به بلوغ کامل برسه صنعت موبایل ، باید سرعت رو کم کنه و بیشتر روی بهینه سازی کار بکنهنقل قول:
اگر ۲ هسته ای ها رو چند سال بهینه میکردن خیلی خیلی بهتر بود تا مثلا بیان تگرا ۳ رو بزنن و بعد بخاطر معماری بشه بخاری و یا از LTE پشتیبانی نکنه
ـــــــــــــــــ
الان باید کار بشه روی اینکه حاشیه ها ی گوشی تا جای ممکن حذف بشه ، بشه تصویری مثل رتینا رو تو سایز ۴.۷ یا ۵ اینچ در اوررد ، که الانم میشه ولی فعلا مثل اینکه اقتصادی نیست
و بحث دوربین و قابلیت های اضافه روی اون و عکس گرفتن در شب و یا بحث ازار دهنده ی تک فلاش بودن
و از همه مهتر روی زیبایی و استایل کار کرد که واسه سامسونگ شدیدا متاسفم و خیلی ها مثل من سراغش نمیرن
ـــــــــــــ
راستی من ادم عاقلی ندیدم با گوشی بشینه ۲ ساعت فیلم ببینه :n09: ولی خب والپیپرت یا گالری رو با کیفیت تر ببینی خوبه بد نیست . منکر نمیشم