ممنون از جواب شمانقل قول:
ولی ویندوز من 32 بیتی است و من نتونستم درایور را نصب کنم ایا راهی هست یا باید ویندوز عوض کنم ؟
Printable View
ممنون از جواب شمانقل قول:
ولی ویندوز من 32 بیتی است و من نتونستم درایور را نصب کنم ایا راهی هست یا باید ویندوز عوض کنم ؟
32 بیتی که همون درایور 32 بیت باید براش نصب بشه !!
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
اینطوری که شما میگینقل قول:
پس من الان با 2 تا انتن قدیمی و یه بوستر تصویران چطوری دارم سیگنال دیجیتال رو میگیرم !؟!؟!؟!
مشکل من اینه که تصویر مکث داره و اعصاب ادم رو خورد میکنه بخصوص موقع پخش فوتبال
این هم تا اونجا که فهمیدم چند دلیل میتونه داشته باشه
1- قدرت ضعیف کامپیوتر که من این مشکل رو ندارم
2- سیم طولاتی یا تکه تکه
3- انتن ضعیف (انتن قوی برای شبکه های یو اچ اف مورد نیاز هست)
از دوستان دیگه کسی نظری نداره در این مورد ؟
آنتن تلویزیون دیجیتال نوع خیلی ساده باید باشه. خودتان هم می توانید با یک میخ، یک قوطی کنسرو خالی و یک سیم آنتن سوکت دار حدود یک متری آنرا درست کنید . این فیلم نحوه درست کردن آن را آموزش می دهد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ی و ت ی و ب که میدونید مسدوده
میشه فایلش رو یه جا اپلود کنید تا ما بتونیم ببینیم.
provision آپدیت مدل T-7 رو از روی سایت برداشته.!!!!
آیا ایراد داشته؟؟؟؟
لطفا provision جواب بده.
سلام دوستان
یه خبر جالب از شرکت تکتا وابسته به سازمان صدا و سیما
هیچ یک از محصولات ( گیرنده های دیجیتال تلویزیونی ) شرکت ایرانتا و پروویژن تا این لحظه توسط لابراتوار شرکت تکتا بررسی و تایید نشده است .
[HTML]http://taktadvb.ir/newsdetail-9-fa.html[/HTML]
نوع نگارش خبر خيلي جالبه . ننوشته "تاييد نشده" نوشته:" بررسي و تاييد نشده" . يعني "وقت" بررسي يا بهتر بگويم حس و حال بررسي آن را نداشته اند.نقل قول:
سلامنقل قول:
خیر
میتوانید از سایت دانلود کنید و استفاده بفرمایید
مشکلی نیست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
لطفا به سایت مراجعه فرموده و دفترچه دستگاه رو دانلود فرمایید
چندین بار در این تاپیک توضیح داده شده و مجالی برای تکرار مکررات نیست
داخل دفترچه کلیه فورمت های قابل نمایش در صفحه 26 قید شده است.
موفق باشید
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
سلامنقل قول:
بله
سری جدید از هفته دیگر بعد از تعطیلات بین نمایندگان فروش ارائه خواهد شد.
جناب پرویژن این انتن هانی برای دریافت سیگنالهای دیجیتال کفایت میکنه ؟
در ضمن شما در تهران با انتن کوچیک خود دستگاه سیگنالهای دیجیتال رو دارید ؟
دارای قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته (مثلا ساعت 10تا12ضبط كنه)
در ورژن جدید نرم افزار این موضوع دیده شده يعني داره ديگه؟
- زیرنوس فارسی هنگام پلی کردن از روی کول دیسک
در حال بررسی و خرید لایسنس منظورتون از لايسنس چيه؟
یعنی باسد از نظر نرم افزار برنامه ای روی دستگاه و چیپ ست نصب بشه ولی تا کنون نتیجه ای حاصل نشده
- اضافه کردن نمایشگر اندازه کیفیت سیگنال دریافتی از فرستنده
در حال طراحی می باشد يعني نرم افزاري يا سخت افزاري؟ به صورت نرم افزاری
وچند چيز ديگه !:31:
دستگاه شما به صورت پلپ هست؟:20: اره بابا مگه میشه دستگاه رو بدون پلمپ تحویل داد ؟؟؟؟
دستگاه شما ساخت كجاست؟ لایسنس آلمان و مونتاژ در چین
من تهران هستم وبراي خريد از شما بايد چه كار كنم!؟:13:به یکی از نماینده های فروش مراجعه فرمایید.
مثلا مرکز کامپیوتر پایتخت . فروشگاه سام رایانه پلاک 69
قيمتش براي ما 100تومن هست ديگه!نه؟ويه هدست!؟؟!:10:اجازه بدید کالا در بازار پخش بشه ولی بعید میدونم. چون باید تعادل بین نمایندگان هم حفظ بشه
ببخشيد كه زياد سوال ميكنم!:31:
ممنون از پاسختون
:19: پشتیبانی از هارد با فرمت NTFS
آقای کریمی فکر میکنم نمی خواهی جواب بدهی یا اینکه دستگاه شما قادر به پشتیبانی از فرمت NTFS نیست
و فقط فرمت FAT32 را می خواند و با این فرض , فرمت هارد اکسترنال با فرمت FAT32 با توجه به اینکه فرمت FAT
فقط هر درایور را تا 32 گیگ فرمت می کند بنابراین یک هارد 500 گیگی را باید 16 درایور کنیم که اصلا عاقلانه نمی باشد
برای سومین بار و اخرین مرتبه سوالم را تکرار میکنم در صورت عدم ارسال پاسخ به این نتیجه میرسم که دستگاه شما قادر به خواندن فرمت NTFS نمی باشد و از خرید پشیمان می شوم :41:
با سلام
در دفترچه راهنما در صفحه 29 ساپورت هارد دیسک را بدون اعلام ظرفیت هارد دیسک و فقط با فرمتFAT32
اعلام نموده است با توجه به اینکه پشتیبانی از فرمت NTFS ذکر نشده ایا میتوان بطور تضمینی فرمتهای تصویری را با فرمت NTFS دید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا کسی نبود جواب سوال من را بدهد :21:
دوباره بررسی شد. فایل SMC7828.ap از روی سایت حذف شده.نقل قول:
اینم لیست فایلهای لینک موجود در سایتکه به یک صفحه در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.dvr-t.ir
مربوط میشود. و اثری از فایل SMC7828.ap نیست.
توضیح: این لیست در تاریخ 21 بهمن 88 گرفته شده و فایل مورد نظر قبلا روی سایت بوده ولی معلوم نیست چرا حذف شده و خانم یا آقای provision خبر ندارند!!!!.
Index of /files
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24-Jan-2010 09:21 9.0K
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14-Jul-2009 08:27 1.0M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16-Jan-2010 06:58 9.7K
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 02-Jun-2009 05:51 16M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 28-Sep-2009 07:33 64M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 28-Sep-2009 09:10 64M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 07-Oct-2009 09:22 47M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 28-Jul-2009 08:45 616K
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21-Oct-2009 04:15 7.9M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13-Jun-2009 07:23 66M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 01-Jun-2009 03:29 72M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24-Jan-2010 09:40 9.0K
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16-Jan-2010 04:20 0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 09-Jun-2009 05:29 2.1M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 02-Jun-2009 03:27 149M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 19-Jul-2009 03:22 6.1M
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.9 Server at fouladrayaneh.com Port 80
در صفحه 26 فقط پسوند فایل ها اشاره شده و جزئیات قید نشده. بنظر میرسه یک دفترچه راهنما باید کامل و برطرف کننده اغلب سوالات مصرف کننده باشه. یک جدول ساده از کدکها و رزولوشنها میتونست اطلاعات کاملی بده.نقل قول:
توضیح : برای مثال فایل استاندارد با پسوند AVI میتونه حاوی فیلمی باشه که با کدک Divx یا H264 یا MPEG2 یا ..... با رزولوشن SD یا HD فشرده شده باشه که صداش با کدک MP3 یا AC3 یا AAC یا .... بصورت استریو یا دالبی صداگذاری بشه.
آقاي پروويژننقل قول:
مگه شما نگفتيد (با تماس مستقیم با بنده میتوانند با اعلام این موضوع که از طریق سایت پی سی ورلد تماس گرفته اند مشمول تخفیف 10000 تومانی شوند ),پس واسه برو بچ p30world اگه يه دونه هم بخرند 100تومنه ديگه؟؟؟نه؟؟:10:
هدست شامل تخفيفي ها هم مي شه ؟نه؟؟:46:
ميشه با پيك براي من بفرستيد؟؟:thumbsup:
بازم ممنون از جوابتون
با سلام من بار اوله که این تاپیک رو می بینم اطلاعاتی دارم شاید مفید باشد :
1- من کارت تی وی کی ورد kworld های برد hybird دارم که قابلیت دریافت دیجیتال و آنالوگ رو داره مدل 210se کی ورد از بهترین هاست.
2- یکی از بهترین نرم اقزارها برای گرفتن دیجیتال ام پگ 4 dvbviewer است البته من خودم از tivme و hypermediacentre کی ورد استفاده می کنم چون کداکش بهترینه (cyberlink( و من می تونم به صورت واید 16:10 تصویرو داشته باشم. قابل توجه کسانی که ویندوز سون فاینال یا rtm دارند خود مدیا سنتر ویندوز کارتهای ----t رو می شناسه و دیکدینگ رو بدون نیاز به هیچ برنامه ای انجام می ده ( البته مشروط به شناخت کارت دی وی بی تی شما
3- هر ست تاپ باکسی که دیکودر mpeg4 (h.264( vh را داشته باشد و کداک صدای ac را داشته باشد رادیو و تلویزیون را در تهران خواهد داشت.
4- علی رغم وعده ها و دروغ های متعدد مسولین این پخش فعلا در تهران همیشگی نیست و گاهی از اوقات قطع است ( طبق آخرین دروغ در8/8/88 قرار بود این سیستم دو ماه بعد افتتاح رسمی شود که یک ماه و اندی از آن گذشته البته علی رغم دروغ ها قبلی که قرار بود عید گذشته افتتاح شود قابل توجه شما که من پارسال هم همین موقع گاهی شبکه ها را داشتم و پخش می شد و اصولا این مساله از سال 86 مطرح است.
5- بوستر ها هیچ اثر سوئی بر دیجیتال ندارند چون من خودم یه وقتی آنتن هانی داشتم
6- من پیشنهاد می کنم یه آنتن مستقل دارای کابل یک پارچه برای این کار در نظر بگیرید تا مکثی نداشته باشد و فقط از اون آنتن برای همون سی تاپ باکس استفاده کنید
7- من حتی با سیگنال 40 و 45 هم تصویر داشته ام
8- گاهی از اوقات یکی دو سانت تغییر آنتن پرش تصویر رو از بین می بره
9- حتما ست تاپ باکسی بگیرید که تله تکست فارسی هم داشته باشه
10- یک سی پی یو کور 2 در حد 10 تا 15 درصد برای پخش دیجیتال و دیکدینگ مصرف می کنه
ببخشید من اطلاعاتم درباره دستگاههای گیرنده امواج دیجیتال کمه و دو تا سوال دارم یکی اینکه این دستگاهها الان بهترین مارکش چیه و چه قیمتیه و اینکه از طریق چه پورتی به تلوزیون وصل میشه AV یا HD ؟
بهترين مارك پروويژن هست مدل t7نقل قول:
قيمتش هم110تومن هست!
پورت هم كاپوننت داره هم hdmiوهم av
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
یعنی پروویژن t7 هم با کابل hdmi وصل میشه؟
خواهش ميكنمنقل قول:
بله با كابل hdmiوكامپوننت
اين هم سايت فروشنده هست مي توني تو اين سايت جزئيات اين دستگاه رو ببيني!
کد:http://www.----t.ir/index.htm
سلامنقل قول:
اگر قرار یود سوالی رو جواب ندیم که توی این تاپیک نمی امدیم.
برای درسافت پاسخ به واحد پشتیبانی تماس بگیرید تا همکاران واحد فنی شما رو راهنمایی کنند .
88102686
این که دیگه گاری نداره
---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:23 AM ----------
سلامنقل قول:
آخرین فایل ما به منظور فارسی ساز کردن منو ها می باشد اما چون یک گزارش از کاربران داشتیم که نتوانشته بود این کار رو انجام بده موقت برداشته شد تا دوبارت تست و فاینال بشه
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
سلامنقل قول:
چشم
من در اولین فرصت بعد از تعطیلات این جدول رو آماده میکنم
اما باط شما هم یک سری به دفترچه بزنید
---------- Post added at 07:30 AM ---------- Previous post was at 07:27 AM ----------
دوستان پی سی وردی میتوانند با تماس مستقیم با من از تخفیف 10000 تومانی استفاده کنندنقل قول:
هزینه پیک با خریدار می باشد. هد ست هم در گار نیست چون ما 10000 تومان از قیمت کلی رو تخفیف دادیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل منه
یا علی
يه LCD داراي ----t كه 32 اينچ باشه چي سراغ دارين؟ قيمتش چنده؟
ممنون
فكر ميكنم يه مدل x.visionوLG داري ----tهست!نقل قول:
قيمت و مدلش رو دقيق نمي دونم
با سلام
من با استفاده از تلويزيون كانال ديجيتال را گرفتم همراه با 2 شبكه راديو ولي دو تا مشكل دارم
1-تصاوير خيلي كوچكتر از تلويزيون است
2-خش داره
مشكل از كجاست؟
؟؟؟
دوستانی که تا به حال این دستگاه را خریداری کرده اند اگر لطف کنند ریویویی از مزایا و معایابش در اختیار دیگران قرار بدند عالی میشه !!!
این مشخصات فنی اش:نقل قول:
بهترین مزیت آن تصویر صاف و دیجیتال شبکه های مختلف( 14کانال در تهران و ده ایستگاه رادیویی دیجیتال ) و همچنین امکاناتی مانند ضبط دیجیتال از تلویزیون و نیز پخش فرمتهای مختلف صوتی و تصویری و ویدیوئئی از روی کول دیسک و یا هارد اکسترنال است.نقل قول:
معایب آن به نظر من فعلا" :
البته آقای کریمی پور Provision قول داده اند که به زودی این امکانات از طریق آپگرید نرم افزار به آن اضافه می شه. :20:
- نداشتن تله تکست فارسی
- عدم توانایی برنامه ریزی برای ضبط در ساعاتی خاص و شبکه ای خاص
- ترنسپرنت نبودن منوها
- عدم ساپورت برخی فرمتهای زیرنویس فارسی
بابا فعلا پخش دیجیتال رسمی نیست و خیلی قطعی داره مثلا امروز 26 بهمن چندین ساعته که پخششون قطعه فعلا نخرید تا رسما افتتاح بشه و برندهای متعدد وارد بشه.
چه کنیم از دست دروغگویی های مسولین. دکتر عسگری معاونت توسعه 8 ابان گفت این پخش رسما تا دو ماه دیگه افتتاح می شه . خسته شدیم از دست دروغگویی اینها
اگر اضافه بشه !چي ميشه!:21:نقل قول:
راستي تلويزيون ديجيتال براي موبايل چي شد؟ ما فقط به خاطر اون بود كه رفتيم N96 گرفتيم. كسي خبري داره؟
تقریباً همه روزه از ساعت 7 صبح تا 1 نیمه شب تلویزیون ما روشن است و اخیراً هم از طریق ست تاپ باکس شبکه ها را به طور دیجیتال دریافت می کنیم و قطعی محسوسی را مشاهده نکرده ایم. امروز در تهران که قطعی نداشتیم.نقل قول:
ضمناً اگر یک موقع دیدید مدت طولانی شبکه دیجیتال قطع شده، یک بار سیستم را ری استارت کنید شاید مشکل بر طرف بشه!
دوستاننقل قول:
در ایران این سیستم تصاویر را بصورت کدک H 264 که کیفیت نسبتا خوبی دارد ارسال می کند
یعنی تصاویر رو بصورت Wide Screen هم ارسال میکنه ؟
اقا ما امروز بی 690 با همون 650 ذو گرفتم
ساخت مالزی طرف میگفت تیونر دیجیتال داره من پشتش رو دیدم جای خاصی ندیدم فقط یه جا دو نوع صدا داره dvi
و دوم اینکه حافظه داخلیش چه جوریه کجاشه چی کارای داره ؟
دوست عزیز قدرت تیونرش چطوره ؟ مثلا با آنتن سر خود هم جواب میده ؟ کیفیت سیگنال دریافتی شما معمولا چند درصده ؟ انقل قول:
يكي از دوستان گفته كه دستگاه پرویژن فیلم FULLHD با فرمت MKV رو پخش ميكنه :
با تشكر از آقا يا خانم hrezaeiنقل قول:
آيا كس ديگه اي هم اين رو تاييد ميكنه ؟
اگر در مورد ديگر فرمت هاي FULLHD يا HD مثل DivX , XviD و ... اطلاعاتي دارين ممنون ميشم، من رو راهنمايي كنين.با تشكر
lمن تو اين دو ماهي كه با ست تاپ باكس دارم تلويزيون نگاه مي كنم " به جز 10 دقيقه كه اونم موقع باد و بارون شديد بود تا حالا تو كرج قطعي نداشتم
سلامنقل قول:
من چون خودم ارائه کننده این دستگاه هستم سعی میکنم توی این موارد نظری ندم تا خود کاربران و خریداران دستگاه نظرشون رو بدن .
---------- Post added at 07:38 AM ---------- Previous post was at 07:34 AM ----------
سلامنقل قول:
لطفا بفرمایید دستگاه کجا نصب شده ؟
کدام شهرستان؟
نمایشگر شما چیه ؟؟
آنتن شما چیه ؟؟
امیدواریم با دادن این اطلاعات بتونیم مشکل رو حل کنیم
---------- Post added at 07:42 AM ---------- Previous post was at 07:38 AM ----------
سلامنقل قول:
نمیدونم از دستگاه ما استفاده میکنید یا خیر اما بحر حال ممکنه آنتن شما مشکل داشته باشه !!
تا الان کسی بابت قطع و وصل شدن گزارشی اعلام نکرده
از آنتن بوستر دار استفاده نکنید.
من تست کردم و جواب میده اکثر فرمتهای تصویری را جواب میده دستگاه خوبی به شرطی که نواقص اون زودتر با اپدیت جدیدی که دوستان میذارن برطرف بشهنقل قول:
فعلا هیچ مدلی از xvition تیونر دیجیتال نداردنقل قول:
این مدل تیونر دیجیتال نداردنقل قول:
آیا این مدل LED7000 سامسونگ تیونر دیجیتال دارد ممون میشوم کسانی از این مدل دارند اظهار نظر بفرمایند.:31: