نقل قول:
این امکانات رو سامسونگ مسدود کرده برای کاربران ایرانی.
برای استفاده از این امکانات باید رجین اسمارت هاب رو تغییر بدی بوسیله ی آموزش زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
این امکانات رو سامسونگ مسدود کرده برای کاربران ایرانی.
برای استفاده از این امکانات باید رجین اسمارت هاب رو تغییر بدی بوسیله ی آموزش زیر:
سلام من قبلا فیریمور رو اپدیت کرده بودم درست نشد بعد از راهنمایی شما div x رو هم ریجیستر کردم ام مشکل همچنان پا برجاست.راه حل دیگه ای هست؟منو راهنمایی بفرمایید متشکرم
دوست عزیزنقل قول:
اگر می خواهید نرم افزارهای دلخواه را در اسمارت هاب تان داشته باشید .باجستجو در گوگل و سایت شیناب به انجمن تلویزیون و سیستمهای صوتی تصویری و قسمت سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و از آن استفاده کنید.
دوست عزیزنقل قول:
اگر تمام موارد را به درستی انجام داده باشید غیر ممکن است که دیگر مشگلی داشته باشید مگر اینکه فرمت فیلم تان مشگل داشته باشد برای تست می توانید یک بار همان فیلم را با یک نرم افزار مبدل فایلهای تصویریر به همان فرمت mkv تبدیل کنید .
این قسمت هارو من روی تلویزیوینم دارم و به هیچ دردی نخورن جز یکیش که ON TV هستش و برنامه های پرطرفدار هر لحظه ی ماه-واره رو نشون میده (به شرطی که کد پستی درست برای Smart Hub انتخاب کنید)نقل قول:
یک قسمت هم مخصوص خرید و اجاره ی فیلم هستش که خود سامسونگ این کار رو میکنه و گرون حساب میکنه بجاش من از Apple TV استفاده میکنم که ارزونتره
در صورت نیاز عکس براتون آپلود میکنم
دوستان خواهشا کمکم کنید بدبخت شدم":n04:
تو منو مخفی خواستم تنظیمات egpرو تنظیم کنم که لوکال روed-inaزدم و.... شبکه های مثلا اونور آبی رو البته اسماش رو آورد!!! و کلا جستجوی کانال گزینه اش غیر فعال شده هیچ کانالی رو نمیگیره و ریست فکتوری هم زدم چیزی نشد "
موقع روشن کردن هم میاره کانالی یافت نشد! :n04::n04:
HELP ME
کمک !!!!:n28:
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید و دوباره همه چیز را به حالت اول برگردانید.
سلام اقا خیلی ممنون مشکلم حل شد!نقل قول:
فقط یه جایی رو جا انداخته بودم این بود که وقتی کانال های هند رو آورد اولا تیونر اتو نباید باشه!
دوم باید یه سرچ دوباره زد و حله!
با تشکر از اساتید گرامی من حسرت مونده بودم تا از این epg استفاده کنم!
سلام
فلش ویروسی تو تلویزیون های هوشمند مشکلی ایجاد نمی کنه؟
دوست عزیزنقل قول:
تا حالا موردی پیدا نشده که تلویزیونی دچار این مشگل شده باشد.چون با اینکه بعضی از سیستم عاملهای تلویزیون Open source هستند ولی یک سیستم بسته و محدودی هستند. و ویروسها اثری در آنها نمی گذارند.
درود
چند روزی است که دگمه خاموش-روشن کنترول لمسی تلویزیون f8880 من خوب کار نمیکنه. باتریهاشو تازه جایگزین کردم. باید چند ضربه بزنی تا کار کنه.
چرا؟
دوست عزیزنقل قول:
این دور روش برای ریست کنترول است
روش :1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش :2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
برا منم اینطوری بود از باتری های آلکالن استفاده کن! احتمالا حل بشه!نقل قول:
جناب متین پور
تنظیمات dlna رو انجام دادم و کامپیوتر رو به تلویزیون سامسونگ شناسوندم ولی برای پخش ویدئو کند عمل می کنه و هر چند ثانیه گیر می کنه و به بارگذاری می ره و ...
راهی هست که این مشکل برطرف بشه؟
و این که شما بروزرسانی رو توصیه می کنین؟ الان روی 117 هست.
دوست عزیز آنتی ویروس و یا فایروالتان را غیر فعال کنید.ببینید بهتر می شود و این مربوط به سرعت پردازش و سرعت انتقال دیتاهایتان هم می شود در صورت لزوم می توانید از آبدیت استفاده کنید.نقل قول:
از راهنماییتون سپاسگزارم اما:نقل قول:
با انجام روش نخست کنترول و تلویزیون هیچ واکنشی نشان ندادند؛
روش دوم رو متوجه نشدم چون کنترول لمسی تلویزیون دکمه صفر روی خود ندارد!
دوست عزیزنقل قول:
حتما به نمایندگی مراجعه کنید.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه 46f6850 دارم میخوام آپدیت کنم همون جور که دوستان هم گفتن فقط تو ایران این مدل استفاده میشه و نرم افزارشو هیچ جایی پیدا نکردم حتی سایت اماراتی
میخوام از طریق فلش آپدیت کنم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟
فایل 6800 رو گرفتم ولی اجرا نمیکنه لطفا کمک کنید
یه سوالی داشتم خدمت استاتید:
من میخوام که خواستم کانال رو عوض کنم گزینه EPG اون کانال رو خودکار بیاره نه اینکه خودم از کنترل تلویزیون بزنم بیاد"
راستی epg کانال های 12345678 رو ندارم نمیدونم چرا نمیاد!؟؟:n03:
دوست عزیزنقل قول:
از این مطلب استفاده کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سری 6
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
دوست عزیزنقل قول:
امکان پذیر نیست.
دوست عزیزنقل قول:
این به دلیل اینکه اطلاعات را روی فرکانس نیست.
به نمایندگی زنگ زدم گفت یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.نقل قول:
یک جفت باتری شارژِی داشتم شارژ کردم و به کار بردم دشواری از میان برداشته شد.
با سپاس فراوان از شما
با سلام من یک تلویزیون اسمارت مدل 6920 سامسونگ دارم هنگامی که از کابل hdmiجهت استفاده ----- بکار میبرم در قسمت تلویزیونهای دیجیتال امکان دیدن کانالی رو ندارم البته زمانی که ----- روشن هست این اتفاق می افتد از کابلهای av استفاده میکنم این مشگل رو ندارم پیغام دریافتی بد سیگنال میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید
آقا بسیار ممنون از راهنمایی بسیار خوبتاننقل قول:
من مشکلم با استفاده از آپگرید آنلاین حل شد و بسیار از این کار راضیم چون به نظرم کیفیت صدا و تصویر بهتر شده و کلی از منو های دستگاه قابل دسترسی شدند
گزینه میکروفن رو کنترل فعال شده و سرعت دستگاه هم همین طور بهبود پیدا کرده
فقط اینو هم بگم که این روش آپگرید خیلی زمان برد اونم با اینترنت 3m حدودا 3-4 ساعت زمان برد
در آخر هم تشکر ویژه از راهنمایی کامل و بدون نقص شما مرسی از همه چیز
سلام دوستان،
من یه تلویزیون 46F6450 دارم که از طریق کابل صوتی تصویری ۳ فیشه به ریسیور بدر وصل میشه و شبکه های صدا و سیما و استانی ها رو با اون میبینیم، ولی کیفیت تصویر خوب نیست و همیشه یه سایه رنگی از اجسام و تصاویر و گاه نوشته های تصویر دیده میشه در تصویر.
البته این مشکل علاوه بر شبکه های صدا و سیما، توی سایر شبکه هایی که از ریسیور میبینیم هم وجود داره مثلا بی*بی٪سی انگلیسی یا فرانس*۲۴ حتی!
نمیدونم مشکل از ریسیوره یا اون کابل کانکتورش یا چی...
از دوستان خبره ممنون میشم راه علاج این مشکلو بگن. (فیلم های فول اچ دی که از رو فلش پخش میکنم این مشکلو ندارن)
مشکل دیگه نمایش جدا جدای حروف فارسی در مرورگر تلویزیون هست که توی سایت های فارسی این اتفاق میفته...
و دیگه اینکه من فیرم ویر رو وقتی از تنظیمات تلویزیون میزنم آپدیت بشه میگه هیچ بروز رسانی یافت نشد، نمیدونم باید خودم دستی این کار رو بکنم؟( اگه آره چطور و از طریق چه منو هایی و فیرم ویر رو از کجا و با چه ورژن و مدل رسمی برای این 64F4650 باید دانلود کرد )
در مورد اول کابل تان را تعویض کنید و یا از کابل hdmi استفاده کنید .
و این که اگر از طریق کابل لن و بطور آنلاین نمی توانید آبدیت را انجام دهید و این که تلویزیونتان هیچ آبدیتی را نمی تواند پیدا کند این به این منظور است که فعلا آبدیتی بصورت آنلاین در سایت موجود نیست و اگر خواستی بصورت آفلاین آبدیت را انجام دهید از این سایت آن را دانلود و استفاده کنید اگر آنجام نشد به این منظور است که فریموری در حال حاضر موجود نیست.
و از پست بالا از مطلب روش آبدیت کردن آن را انجام دهید.
با سلام من یک تلویزیون اسمارت مدل 6920 سامسونگ دارم هنگامی که از کابل hdmiجهت استفاده ----- بکار میبرم در قسمت تلویزیونهای دیجیتال امکان دیدن کانالی رو ندارم البته زمانی که ----- روشن هست این اتفاق می افتد از کابلهای av استفاده میکنم این مشگل رو ندارم پیغام دریافتی بد سیگنال میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید<br/>
ممنون دوست عزیز،نقل قول:
فایل رو از همون مسیری که شما گفتین دانلود کردم و طبق دستورالعمل پیش رفتم ولی وقتی میخوام
از طریق یو اس بی آپدیت کنم میگه شبکه رو تنظیم کنید و اصلا امکان جست و جوی یو اس بی رو نمیده،
به وای فای هم که وصل می کنم میگه آپدیتی وجود ندارد، خواستم ببینم چیکار کنم یو اس بی رو هم سرچ کنه؟
اون مشکل حروف جدا جدای فارسی در سایت ها رو چیکار کنم؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که در آن پست گفته شده فایل دانلود شده تان را با سیستم خودتان منطبق کنید
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای مشگل دوم تان اگر با آبدیت حل نشد باید روش فارسی ساز را در منوی مخفی انجام دهید و اگر آیتمی فعال نشده آ را فعال کنید.
دوست عزیزنقل قول:
این بخاطر تداخل ارسال سیکنال در مبدل تیونر تلویزیون است که سیکنالهای دریافتی از ریسیور در هنگام استفاده از تلویزیون شما را دچار این مشگل می کند و برای رفع آن کافیست ریسیور را خاموش کنید .
به تازگی هنگام پخش فیلم از روی فلش با تلویزیون (ال ای دی سری 8)، نمایش فیلم متوقف، صفحه سیاه و نماد اسمارت نمایش داده شده و فیلم دوباره از آغاز پخش می شود. چرا؟
نام فلش: سلیکون پاور 8 گیگ
پسوند فایل ام کا وی
حجم فایل 1 گیگ
من سام سری 7 دارم tv رو از داخل منو ریست فکتوری کردم از اون به بعد صدای tv بسیار کم شده حتی با هدفون هم همینطوره بایدچیکار کنم
کم شده یعنی چی؟نقل قول:
شاید قبلا امولاتور صدای true sound روشن کرده بودید یا گزینه های مشابه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نقل قول:سلام نه قبلا به تنظیمات صدا دست نزده بودم قدرت صدا یک سوم شده مثلا قبلا ولوم رو روی 13 میذاشتم صدا خوب بود ولی حالا باید ولوم رو روی 43 بذارم تا کیفیت قبل رو داشته باشه
سلام
ما یک سامسونگ F8880 داریم ، هر چند وقت یه بار ساعتش به هم می ریزه ! چه طور میشه درستش کرد ؟
هیچ طوری امکانش نیست که توی ایران از امکانات بیشتری از این تلویزیون استفاده کرد ؟ چرا مدل های ایرانی این قدر محدود شدن ؟
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
سلام دوستان کسی آپدیت نرم افزار تلویزیون 32 F5590 داره قرار بده؟
اسم خارج از ایران F5590 چی هست که خودم آپدیت را پیدا کنم؟
سلام . من یه تلوزیون 46f6450 دارم . می خوام هدست مدل هدست گلد وایرلس استریو پلی استیشن 4
به اون وصل کنم ولی نمی دونم چه جوریه ؟
حالا به وسیله بلوتوث یا وایرلس . لطفا راهنماییم کنید ممنون