خیلی ممنون اما 2014 ندارهنقل قول:
Printable View
خیلی ممنون اما 2014 ندارهنقل قول:
درود:نقل قول:
دوست عزیز من از اخرین ورژن استفاده می کنم چیزی بنام 2014 نیست اما بعضی از سایتا با نام2014 گذاشتن که اصلا چنین نیست اخرین نسخهProduct version 14.0.1.719 می باشد
نقل قول:
اخف دوست عزیز وقای لایسنس 2012 داری نمی تونی این لایسنس روی 2014 نصب کنی و پیغام ارور میده --مثلا برای 2014 اینترنت سکوریتی به جز خوده برنامه 4 برنامه باهاش میاد که برای ما کار نمیکنه و میگاه لایسنس شما با این ورژن کار نمیکنه
اگه منظورت این برنامه هست که حرفتان درسته(avira security suite FINAL) ولی چون فرمودین اینترنت سکوریتی اخرین نسخه اش راخدمتتون عرض کردم اما سکوریتی سایت یک سری برنامه اضافه داره که فعلا بخاطر مشکلات قبول نکردن لایسنس و دیگر مشکلات بایستی چندروزی صبر کنی تا راه حلی پیدا شه و فعلا از نسخه 2013 ورژن14.0.1.719 استفاده کنید اگه مطلب درست منعکس بشه بهتره...!:n01:
نقل قول:اینهم مطلب یک سایت پیرامون اویرا2014
نسخه جدید اویرا که کمپانی اویرا نسخه ۲۰۱۴ خود را با عنوان avira suite انتشار نموده که اخرین نسخه اویرا میباشد
نکته: این نسخه تفاوت زیادی با نسخه قبلی ۲۰۱۳ ندارد و لایسنس های نسخه ۲۰۱۳را قبول نمیکند و هنوز هیچ روشی برای فعال سازی این نسخه تهیه نشده
توصیه میشود چند هفته ای صبر نمایید بعد از ساخت کرک دریافت نمایید کرک این نسخه در دست طراحی میباشد چند هفته ای منتظر بمانید.
سلام.
یکی دو سال قبل، آویرا یادمه خیلی روی سرعت اینترنت تاثیر منفی داشت .
تو ورژن آخر بهتر شده ؟
آره دوست عزیز الان خیلی تغییر کرده و بهتر شده البته به ناد32 و اواست در سرعت نمی رسه اما تو دقت و رده بندی از این دو تا بهتر نتیجه گرفته
از اونجا که لایسنس آویرا به سختی گیر میاد، کسپر هم ورژن جدیدش رو کلا از دسترس خارج کرده بجز روشهای بیهوده، باید بریم سراغ آنتی ویروس مناسب بعدی
ویندوز رو عوض کردم الان برای اسکن این ارور رو میده؟؟؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
دوست عزیز از این ورژن استفاده کن مشکلی پیش نمیادProduct version 14.0.1.719 اینترنت سکوریتی نه اینترنت سکوریتی سایت.نقل قول:
من هم از این نسخه استفاده میکنم...اخرین نسخش هم هستنقل قول:
دوستان فایروال نسخه internet security suite 2014 چه جوری کار میکنه ؟
نسخه های قدیمی هر برنامه که میخواست به اینترنت وصل بشه پیغام میداد اما حالا اصلا خبری نیست
ببخشید اویرا اینترنت سکوریتی رایگان داره؟
یا اینکه اویرا رایگان فقط نسخه انتی ویروس هست؟
فقط انتی ویروس هست
فایر وال هم نداره
بله ظاهرا مشکلی توی فایروال نسخه 14 پیش اومده و اونو بیخیال شدن :n13:
البته ملت هم خوب از خجالتشون در اومدن :n24:
توی فروم ایویرا یه چیزایی توی پست شماره 3 نوشته که من سر در نیاوردم
اخه یکی نیست به اینا بگه اگه وندوز فایروالش خوب بود ملت مشکل روحی داشتن بیان ورژن اینترنت سکیورتی نصب کنن !!!! :n23: میرفت انتی ویروس میریختن خوب
فعلا با ترس و لرز وصل میشم اینترنت تا ببینیم چی پیش میاد :n28:
سلام. امیدووارم این سوالم مثه بقیه سوالام بی حواب نمونه
من بعده چند سال که از نود استفاده میکرم دیدم ضعیفه رفتم سراغه آنتی دیگه. از طرفی هم چون رمم 1گیگ و سی پی یو 2هسته ای هستشاویرارو انتخاب کردم برای اولین بار
میدونم اویرا 3تا نسخه داره. این نسخه( 2014 avira antivirus suite)رو دانلود کردم.
موقع نصب تو مرحله کلید دادن نتونستم از این مرحله رد بشم. نصبشو بی خیال شدم. به یکی تیم دادم آمد برام نصب کرد و آپدیت کرد رفتشو بعد من هم یه فول اسکن کردم. خودم نفهمیدم نصبشو چه کرد فقط یادمه به صورت customeآمد نصب کرد و چند تا تیک رو برداشت من نفهمیدم چی بود!!!!!!!
حالا من چند سوال دارم:
روش نصبش چطوره؟ من تو مرحله کلید دادنش مونده بودم......
الان این نسخه که من نصب کردم( avira antivirus suite)فایروال داره؟ آیا این ورژن سرعته نت رو کم میکنه؟.......
نحوه آپدیتش چه جوره؟ سریال نمیخواد؟ خودش خود به خود آپدیت میکنه؟.....
با سلام
دوستان کسی تونسته با برنامه avira_fusebundle نسخه 2014 اینترنت سکیوریتی رو آپدیت کنه چون از وقتی من این نسخه رو نصب کردم برنامه ارور میده و اجرا نمیشه.
بعد اینکه سایتی رو سراغ دارین که بشه آپدیت آفلاینشو دانلود کرد؟
با تشکر
نقل قول:
وقت بخیر
روی ورژن 2013 اینکار جواب میده امتحان کنین شاید روی 2014 هم جواب داد
این فایل رو دانلود کنین (فکر کنم الان حدود صد وخورده ای مگابایت شده باشه )
بعد با WinRAR باز کرده و فايل fusebundle-win32-int.info.gz را به fusebundle13-win32-int.info.gz تغيير نام دهيد
درود :نقل قول:
Avira Antivir Virus Definition File UpdateDecember 16, 2013
دانلود :
کسی لایسنس جدید نداره بذاره؟ 5 روزه دیگه تموم میشه
سلامنقل قول:
دوستان لطفا کمک کنید چند روزه دیگه لایسنسم تموم میشه
با سلام
نیاز به کمک اساسی دارم.
چند وقتی بود که از سرعت آپلود رنج می بردم(20 کیلو بایت بر ثانیه) و فکر می کردم تقصیر ISP هست و هرچقدرم پیگیری کردم نتیجه نداشته اونا میگفتن مشکلی نیست.
تا اینکه امروز ویندوز عوض کردم و اومدم نت دیدم سرعت آپلود خیلی بهتر شده(120 کیلو) و خوشحال بودم گفتم حتما مشکلی بوده که با عوض کردن ویندوز حل شده ولی بعد که دوباره آویرا نصب کردم دیدم سرعت دوباره داغون شد ، چند باری اویرا را نصب و حذف کردم و دیدم در تمام این مدت آویرا بوده که سرعت آپلود من را محدود میکرده ، در حالی که سرعت دانلود مشکلی نداشت و خوب بود.
حالا سوالم اینه که چجوری باید اویرا را تنظیم کنم تا مثلِ دانلود دست از سر آپلود ما برداره و لیمیتش نکنه؟
خودم خیلی تو تنظیمات گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه دنیا سپاس :n16:
دوست عزیز:نقل قول:
من فعلا اویرا ندارم ولی احتمالا مثل بقیه انتی ویروسها قسمت دانلود شما رو اویرا چک می کنه و زیر نظر داره لطف کن اون قسمتها رو غیر فعال کن مشکل حل می شه.برو به قسمت ستینگ یا کانفیگریشن یا از دست کلمات ممنون
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی
مشکل از سرعت دانلود نیست ، سرعت آپلودم را کم میکنه.
خودم تمام تنظیمات را بررسی کردم ولی نتونستم جایی را پیدا کنم که مالِ این محدودیت باشه.
فکر می کنم یکمی تخصصی باشه.
دوستان کارشناس نظری ندارند.
درود :نقل قول:
در کل آویرا بخاطر کنترل سختگیرانه روی بارگذاری و بارگیری سرعت رو کم میکنه اما این مشکل در ورژنهای جدید فقط یا بیشتر محدود به بارگذاری(آپلود) شده.شما وب پروتکشن و تولبار آویرا رو غیر فعال کنید ببینید تاثیری داره؟اگر نداشت پیشهاد من اینه که آویرا فری رو نصب کنید .چون وب پروتکشن قبل از بارگیری و بارگذاری فایلها و درستی اونها رو چک میکنه که به فرض مخربی وارد سیتم شما نشه.فرق آویرا فری اینه که اگر هم چک نمیکنه و به فرض مخربی هم وارد سیستم شما بشه توی سیستم جلوشو میگیره و اونو حذف میکنه.پس در کل فرق زیادی ندارن.
آویرا فری رو با یک فایروال خوب رایگان نصب کنید و از امنیت و سرعت و عدم نقض کپی رایت لذت ببیرید...
وب پروتکشن و فایروال را غیر فعال کردم تاثیر چندانی نداشت.نقل قول:
از 20 کیلو به 30 رسید.
بین آنتی ویروس هایی که نسخه رایگان دارند بازم اویرا را پیشنهاد می دید؟
ممنون میشم یک فایروال خوب هم بهم معرفی کنید.
دوست عزیز:نقل قول:
ببین دوست عزیز درسته که اویرا مقداری سختگیرانه عمل می کنه ولی برو تو تنظیماتش گزینه هایی رو که گفتم غیرفعال کن مشکل حل میشه حتما داره من چون من فعلا استفاده نمکنم نمی تونم بگم کدوم قسمت هست ولی مجموعا اگه بخوای از اویرا کوچ کنی ناد32 و اواست گزینه های سبک و انتی ویروسهای خوبی هستن حتما سکوریتی اونها رو نصب کن چون دارای فایروال هستن ولی در بین رایگانها هم می تونی از اواست و اویرا و فایروال کومودو استفاده کنی.
دوستان من بررسی کردم
برخلاف اونکه فکر میکردم مشکل مربوط به وب پروتکشن هست مشکل اصلا ربطی به اون نداره و مربوط به فایروال هست.
هنگام نصب وب پروتکشن را نصب نکردم ولی مشکل همچنان برقرار بود ولی زمانی که فایروال را نصب نکردم مشکلی وجود نداشت.
حتی زمانی که فایروال نصب هست ولی شما اون را دستی از کار میندازید هم جواب نمیده و مشکل برقرار هست.
احتمالا باید فایروال را به حالت کاستوم گذاشت و با استفاده از add rules موردی به اون اضافه کرد تا این مشکل برطرف بشه.
از دوستان با تجربه خواش میکنم بررسی کنید ببنید به نتیجه ای میرسید یا نه.
من خودم سعی کردم ولی چون چیزی از rules هایی که میشه اضافه کرد نمیدونستم ، نتونستم به جایی برسم.
لطفا بررسی کنید.
سپاس
وب پروتکشن رو چطوری میشه همیشه غیرفعال کرد ؟؟
:n16:
موقع نصب ، تیک گزینه کاستوم را بزنید و بعد نصبش نکنید.نقل قول:
هنگامی که نشون میده این برنامه ها میخواد نصب بشه تیک وب پروتکشن را بردارید.
دوستان روش پشتیبان گیری از بهروز رسانیها و بهروز رسانی آفلاین آویرا چیه؟
با سپاس
نسخه اینترنت سکیوریتی جدید معادل همون family protection هست ؟
سلام
نسخهي جدي 2014 فايروال داخلي نداره؟
هيچ تنظيمي نداره.
يعني فقط با فايروال ويندوز كار ميكنه؟
چرا دوست عزیز شما باید نسخه internet security آویرا رو نصب کنید که دارای فایر واله.احتمالا شما نسخه free(رایگان)آویرا رو نصب کردین که فاقد فایر واله.نقل قول:
- :n05:
سلام
نه اتفاقاً من حدود 3 ساله از آويرا استفاده مي كنم. لايسنس قانوني هم دارم. از 2013 به 2014 آپگريد كه كردم تو تنظيمات بخش Firewall رو كه باز مي كنم تنظيمات مربوط به فايروال ويندوز رو باز مي كنه.نقل قول:
اگه اين امكان رو نداشته باشه مي خوام به بيت دفندر يا eset مهاجرت كنم.
سلامنقل قول:
نسخه جدید avira internet security فایروال اختصاصی نداره از فایروال ویندوز استفاده میکنه
سلام
لطفا کی جدید رو برای نسخه اینترنت سکیورتی قرار بدید
با تشکر
با سلام
من نسخه اینترنت سکوریتی رو نصب نکردم
ولی نسخه رایگانش بخش فایروال داره که همون فایروال ویندوز
است فکر نمیکنم اینترنت سکوریتی هم با فایروال ویندوز کار کنه
بعید از اویرا یک چنین سوتی تابلویی داده باشه
موفق باشید