برای منم صدا نیست
Printable View
برای منم صدا نیست
برای من بعد از خروج از بازی این پیام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم درست بشه ؟
آقا دست شما درد نکنه بزار امتحان کنم ببینم میشه یا نه مچکرمنقل قول:
آقاEblis 2011این بازی روی ویندوز Xpنصب می شه :n30::n27:یانه؟؟نقل قول:
اقا سلام برای من همش خوبه ولی دو قسمت multiplayer و zambie کار نمیکنه همه جور کرک هم زدم نشده اگه واسه شما کار کرده لطفا بگین چکار کدین
من در بازی مشکل فریز شدن و هنگ کردن دارم ، به نظرتون مشکل از چیه؟
کرکهای مختلف رو هم تست کردم.
دوستان کسی می دونه این بازی بر روی ویندوز XPنصب مشه یا نه؟؟؟:n13::n30:
کرک سالم بازی رو تهیه و در محل نصب بازی بریزیدنقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
7 و vista sp2
بهترین نسخه کدوم هست دانلود کنم
من من میخوام وارد بازی شم این ارور رو میده!
یکی راهنمایی کنه!
کسی نیست منو راهنمایی کنه!؟نقل قول:
شما دایرکس بازی رو نصب کنید .نقل قول:
برای من مشکلی نبود تا اینکه وقتی بازی میکنم یک دفعه امد بیرون این پیام رو داد.....ماله چیه؟؟؟
کرکشم اینه...COD.black.ops.II.crfix
سلام . خدمت شمانقل قول:
واسه منم یکبار این اتفاق افتاد . وسط بازی خارج شد و این اخطار نمایان شد . شما دوباره وارد بازی شو ببین باز خارج میشه ؟
من سیستم رو ریستارت کردم بعد دوباره وارد بازی شدم و ادامه بازی رو رفتم . مشکل خاصی نبود .
نقل قول:
تو چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود باید تاریخ کامپیوتر رو به عقب ببریم..........
واسه من بدون این جنگولک بازی ها اجرا شد . :n02: حالا شما تاریخ رو ببر عقب ..نقل قول:
داش من دایرکس رو نصب کردم !باز جواب نمیده!نقل قول:
کسی این بازی رو رو لپ تاپ اجرا میکنه؟دمای لپ تاپ چقدر بالا میره؟
سلام
تو یکی از مراحل که اولش چند تا اقا و یه خانم تو ماشین نشستن و ماشین ، موتو ر و هلیکوپتر پلیس داره اسکورتشون میکنه همنجا وسط دمو یک دفع تصویر سیاه میشه و این ارور میاد
free does not match allocation
سلام
تو یکی از مراحل که اولش چند تا اقا و یه خانم تو ماشین نشستن و ماشین ، موتو ر و هلیکوپتر پلیس داره اسکورتشون میکنه همونجا وسط دمو که هواپیماه خیابون و هلیکوپر پلیسو میزنه یک دفع تصویر سیاه میشه و این ارور میاد
free does not match allocation
سلام این بازی رو که شامل 4 دی وی دی هست خریدم 16 فایل زیپ شده توش هست ویک فایل ست اپ بازی و استیم از حالت زیپ خارج کردم فالی ست اپ رو تو پوشه ای که فایلهارو انزیپ کردم نصب کردم استیم رو نصب و اپدیت کردم ولی بازی اصلا اجرا نمیشه راهنمایی کنید
سلام.
بازی نصب شد و هر 3 قسمت بازی در حالت تک نفره- چند نفره و زامبی ها بالا میاد اما صدا نداره.
حتی توی قست تک نفره مرحله اول رو بازی کردم و مشکلی از لحاظ گیم پلی وجود نداشت اما صدا بی صدا. چه باید کرد؟
ویندوز اورجینال و سون هست.
سلام.
من یکی از دوستانم این بازی رو روی کامپیوترش نصب کرده اما موقعی که روی shortcut فایل اجراش کلیک میکنه، هیچ چیزی باز نمیشه.
ممکنه راهنمایی بفرمایید درمورد این مشکل؟
سلام .نقل قول:
شما از درایو بازی رو اجرا کن ببین چی میشه . اگه بازم نشد .... استیم رو نصب کن ....
این لینک استیم :
یک کرک دیگه رو امتحان کننقل قول:
سلام من از کرک فیکس اسکیدرو استفاده میکنم
بازی بعد از دمو که لودینگ میشه میپره بیرون
درایور کارت گرافیکم را هم اپدیت کردم
چکارش کنم
تاریخ سیستمت رو به قبل از 13.10.2012 برگردوننقل قول:
سلام من بازی رو با کرک فیکس بالاخره اجرا کردم ولی نمیدونم چرا انقدر لودینگ بازی طولانیه؟؟!!5دقیقه طول میکشه من تو بازیای دیگه مشکل نداشتم.کسی میدونه علتو؟؟
با کلی دردسر بازی اجرا شد و فتح شد ...حالا برا اینکه برم مد زامبی باید چیکار کنم ؟ تا کلیک میکنم روش از بازی میپره بیرون !!!
رفیق والا برا ما که به راحتی رد میشد و مشکلی نداشتنقل قول:
ولی از اون جایییی که رو سیستم خیلی از بچه ها به زور اجرا شده و با کلی تنظیمات تونستن بازی رو اجرا کنن برو خدا رو شکر کن که اجرا میشه :d
شما هم باید همواره جدیدترین نسخه های برنامه کارت گرافیک و کارت و صدا و ... رو داشته باشی
شاید بخاطر این چیزاست که کمی لودینگت مشکل داره
مشخصات سیستمت هم بگی ممنون میشم
تاریخ را به اینی که شما میگید بردم بازی اصلا اجرا نشدنقل قول:
تاریخ الان سیستمم روی 13.11.2012 است
سلام . شما استیم رو نصب کردی ؟نقل قول:
سلام این بازی رو که شامل 4 دی وی دی هست خریدم 16 فایل زیپ شده توش هست ویک فایل ست اپ بازی و فایل استیم. از حالت زیپ خارج کردم فایل ست اپ رو تو پوشه ای که فایلهارو انزیپ کردم نصب کردم استیم رو نصب و اپدیت کردم ولی بازی اصلا اجرا نمیشه و ارور میده راهنمایی کنید
کرک fix2 skidrow رو نصب کنید حل میشه.
فیکس اسکیدرونقل قول:
استیم رو نصب کن ببین چی میشه .نقل قول:
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده اينجا پست مي زارم من تاپيك ميزنم ولي بعد send، تو ليست تاپيك ها نمياد انگاري اصلا سند نشده كسي مي تونه كمكم كنه؟
سلام دوست خوبم . خوش اومدی به انجمن پی سی . فکر میکنم پست های شما نیاز به تایید مدیریت داره . به دلیل کم بودن تعداد پست هات . لطفا از زدن مجدد خودداری کن و صبر کن تا تایید شه . :n16:نقل قول:
بازی رو اجرا میکنم این ارور میده diretx encountered an unrecoverable error
سلام دوست من .نقل قول:
اگه قند شکن داری این لینکو ببین در مورد مشکل شما کامل توضیح داده :