من نرم افزار پرتئوس برای ویندوز ویستا می خوام.کسی میپ تونه کمکم کنه؟
Printable View
من نرم افزار پرتئوس برای ویندوز ویستا می خوام.کسی میپ تونه کمکم کنه؟
راه اندازی استپر موتور با میکرو نسبت به تایمی که میدی بچرخه ممنون
سلام.
من یه مدار فرستنده fm با آیسی mc1496 میخوام.
با سلام خدمت همه ی دوستان
خیلی وقته دنبال یه مدار ف ی ل ط ر پایین گذر با آپمپ میگردم اما پیداش نمیکنم.کسی میتونه کمکم کنه.
پروژه ی ازمایشگاه الکترونیکمه.خیلی لازمش دارم.
ممنون.
سلام کسي مدار ريموت پخش ماشين رو مي تونه بهم بده ؟
به شدت بهش احتياج دارم
سلام، من یه مدار که کارش شمارش یک رقمی با 7-سگمنت هستش رو باید آماده کنم و ببندمش روی برد بورد ولی نمی دونم چه طوری
لطفا راهنماییم کنین
بچه های کسی مدار فایندر نداره؟
اينم مدار شمارش 0 تا 9 البته چون ذکر نکردي که به چي باشه من از ICهاي 7448و 74191 و 7406 و 7408 استفاده کردم مدار با پروتوس طراحي شده در نتيجه فقط اسم پايه ها درست نه شمارشون واسه پياده سازي حتما DataSheet رو بايد داشته باشي.
سوال داشتي بپرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:با سلامنقل قول:
من می تونم این مدار رو برای شما درست کنم.اگه مایل هستید به من ایمیل بفرستید.(ایمیلم رو می تونید از توی پروفایلم بردارید)
سلام.
یه کیت میخوام بسازم. کیت یه آمپلیفایر.
لطفا منو راهنمایی کنید.
یه آمپلی فایر که 1 ورودی 4 اهم و 50 وات داشته باشه و خروجی هم 4 اهم و 150 وات به بالا.
نقشه کیت + لوازم مورد نیاز اگه هست لطف کنید بهم بگید.
:12:
اين مدار با آي سي AVR - ATMEGA 16 طراحي و برنامه ريزي به زبان C شده . بفرماييدنقل قول:
:20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3345090&postcount=3
من یه مدار میخوام که با پتانسومتر کار کنه ، دما رو سنس کنه 4 تا 20 میلی امپر بده ، توی دمای 40 ، 4 میلی بده ،تو دمای5 4 ، 20 میلی بده:11:نقل قول:
سلام
من مدار ی برای تلفن های بی سیم خونگی می خوام که وقتی برق می ره تلفن قطع نشه و از باطری backup استفاده کنه
خواهشن هر کسی اینو می دونه یه لطفی در حقمون بکنه و برام emailکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ميتونه اين مثال از طراحی مدار رو برام توضيح بده؟
مخصوصاً اون قسمت ديکدر 3*8کد:http://pictures.persiangig.com/directory/riz.jpg
من يک اينورتر dc به ac مي خوام که با matlab طراحي شده باشه و اجرا هم بشه
سلام دوست من .نقل قول:
اگه يه مبدل ساده ي dc به Ac بخواي شما ، فكر كنم يا كلي سرچ توي اينترنت يه سري مطلب پيدا كني كه فكر نميكنم به دردتون بخوره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ناگفته نمونه كه از چند طريق هم ميشه اينورتر سينوسي ساخت مثل فررورزونانت . SPWM . هزينش هم كم هست . اما مشكلات زيادي داره .پيچيدس و اكثرا شكل موج هاش ثبات نداره .
اگه قصدتون اينه كه مثلا يه ولتاژ 12 يا 24 dc رو تبديل كني به ولتاژ 220 AC با تواني حدود 500 وات و فركانس برق شهر ، بايد عرض كنم كه اين نوع تكنولوژي يك محصول تجاري هستش . شركت هاي مختلف اين دستگاه رو به قيمت خوبي ميفروشن . ساده به دست نمياد . اما اگه ميخواي در اين زمينه تحقيق كني خوب برو دنبالش .
موفق باشي:31:
3 مدار rlc طراحی کنید که یکی حالت میرا یکی فوق میرا و یکی بحرانی باشد
یا: 1 مدار rlc طراحی کنید و 3 حالت رو بررسی کنید!
من نمی دونم کدوم یکی از اینا درسته ولی یکی از این 2ت
لطفا کمک کنید تا 5 ام میخوامشون
jnicou دستت درد نکنه من واسه يه پروژه مي خوام بايد با spwm باشه مدارشم دارو ولي با مطلب که طراحي مي کنم جواب نميده پدرم در اومد.
اگه با مطلب کار کردي و بلدي من مدار رو مي زارم ببين اگه فرصت داري مشکلش و مي توني حل کني
راستي اين مدار واسه روشن کردن تريستور ها داره از يه پالس استهاده مي کنه با 180 درجه اختلاف فاز اگه مشکله اين حل شه باقيش خودم بلدم
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=102295
مطلب رو زيادي بلد نيستم . اگه تونستم كمكت ميكنم
سلام
من یه مدار فلزیاب احتیاج دارم اگه میشه کمکم کنید؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 سایت هست مخصوص الکترونیک!کد:http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=202.0
من خودم همین درخواست این جا رو اون جا هم مطرح کردم البته کسی جواب نداده ولی بد نیست شانستونو امتحان کنید
با سلام خدمت همه دوستان
من نقشه يه مدار رو مي خوام كه وقتي موبايل زنگ مي زنه بتونه با صدا يا لامپ علامت بده مثل همين كه روي بعضي موتور سيكلت ها وجود داره كه چون موتور سوارها اغلب متوجه زنگ موبايل و يا لرزش اون نمي شن يه مدار روي اون تعبيه كردن كه وقتي موبايل زنگ مي خوره يه لامپ رو روشن و خاموش مي كنه و علامت مي ده
ممنون ميشم
ُسلام دوستان من يه پروژه با ps pice ميخوام موضوع آزاد هرچي باشه ok
اگه ميشه تقريبا در سطح بالاي باشه و نحوه ي محاسبه مثلا kvl or kcl مدار رو هم در يك فايل ورد ميخوام
تورو خدااااااا كمك كنيد
باي
مثل این که pspice نفرین شده ست:(
من الان 1 ماه تو کلی سایت 1 پروژ هی خیلی یاده ازش خواستم که واقعا برای کسی که بلده بیشتر از 5 مین هم نمیشه!اما دریغ از 1 جواب!
مدار ویومتر رومی خواستم البته با خروجی ال سی دی رنگی .طوری که تغیرات صدا رو روی ال سی دی نمایش بده .
چرا تو اين تاپيك كسي جواب نمي ده
یه مدار تایمر با قابلیت تنظیم از 1 ساعت تا 24 ساعت رو می خواستم.:41:
این مدار باید بتونه یه هیتر100وات رو تو زمانهای دلخواه خاموش و روشن کنه.
درایور موتورdc فول بریج با igbt
سلام
خواهشمندم بدلیل پر کاربرد بودن مطلب یک کتاب الکترونیکی یا ترجیحا pdf که مطلب را از صفر صفر شروع و تا مراحل بسیار پیشرفته بطور کامل و گویا و ترجیحا به همراه مثالهای حل شده در هر بخش را دارا باشد را ارایه دهید البته نا گفته نماند که من در مورد آموزش مطلب در میان سایت های گوگل بسیار گشتم ولی آن چیزی که من با آن مشخصاتی که در بالا بدان ذکر کردم را یافت نکردم
با تشکر javad_sebbo
سلامنقل قول:
با اجازه دوستان و اينکه نمي دونم اين سوال مربوط به اين تاپيک مي شه يا نه
تو اينترنت دنبال يه همچين پک کاملي نباش که از صفر تا آخرش (البته مطلب آخر نداره) واسط توضيح داده باشه بهترين کار خريدن کتاب البته اونم چند نفر خاص که الان خاطرم نيست.(يادم اومد بهت مي گم)
و از همه بهتر خود help مطاب که تمام کتابا ترجمه همين قسمته.(البته اگه زبانت خوبه)
ولي در کل من اين فايلم واسط ميزارم واسه شروع بد نيست ولي يادگيري مطلب نياز به کار فراوان باهاش داره.
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=617309
دوستان لطفا کمک کنید( درخواست فوری)
من یه مدار ساعت ساده با میکرو میخوام (avr یا 8051 ) که نمایش اعداد روی سون سگمنت باشه
با سلام خدمت همه دوستان
من دنبال مداري مي گردم كه بتونم باهاش فايلهاي صوتي يا ام پي تري روي يك كول ديسك يا فلش مموري رو آشكارسازي كنم.بعدشم حالا يا با هدفون يا توسط يك آمپلي فاير تقويت كنم و پخش كنم.البته شايد بگيد برو يه امپيتري پلير از بازار بخر خودتو راحت كن ولي منظور من اينه كه هر مموريي توسط رم ريدر بهش وصل بشه و اطلاعات صوتيش قابل پخش باشند.
سلام من مدارهای نظامی رو می خوام هر چی باشه
مثلاً رادیویی
موشکی
ماهواره ای
که مدار اینها چطوری هست
هر چی دارید بگید.
خیلی فوری هست ...کمک کنید.
جوابش رو برام کامنت بزارید.
TnQ
من یه مدار می خواهم که وقتی برق رفت موتور برق روشن کنه و وقتی برق امد موتور برق خاموش کنه
سلام
چرا کسی جواب نمیده
میگید مدار رو مطرح کنین بعد جواب نمیدین؟
یه مدار اسیلاتور میخوام تا 100مگ سینوسی بده!!!
چرا جوابی نمیاد؟
سلام من یک امپلی فایر توپ میخوام
سلام امیدوارم یکی جواب بده
من یه مدار تبدیل تلویزیون به اسیلوسکوپ میخام یا از طریق ورودی آنتن وصل بشه یا از داخل مدار تلویزیون:41::41:
سلام دوست عزيزنقل قول:
من اين مدار رو تو يكي از كتاب هاي مجموعه مدار بخت آور ديدم اگر خودت كتاب رو داري تا بهت آدرس بدم و گرنه بگو تا برات اسكن كنم
من دنبال یه مدار واسه تقویت میکروفن میگردم. میخوام میکروفون هدستمو جدا کنم و با یه تقویت کننده که نویز نداشته باشه تقویتش کنم. واسه مصارف کامپیوتری!
ممنون از اینکه جواب دادینقل قول:
اگه همون مداری باشه که با یه 741 و تقویت جریان با 4 تا ترانزیستور کار میکنه ممنون اونو دارم اگه یکی دگیه است ممنون میشم اگه اسکن کنی