دوستان من نسخه 6 رو نصب کردم ولی نمیتونم اپدیت افلاین کنم و همچنین اپدیت انلاین تا 6 درصد میره و ارور میده نمیدونم دیگه باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
دوستان من نسخه 6 رو نصب کردم ولی نمیتونم اپدیت افلاین کنم و همچنین اپدیت انلاین تا 6 درصد میره و ارور میده نمیدونم دیگه باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
نقل قول:
سلام
شما بعد از نصب نسخه 6 برای اینکه کومودو را آپدیت آفلاین بکنید از دیتابیس نسخه 5 استفاده کردید؟؟ اگر جواب مثبته احتمال بروز مشکل و انجام نشدن آپدیت آنلاین هست.
اگر هم با آپدیت آنلاین مشکل دارید، من توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیتابیس نسخه 6 را برای آپدیت آفلاین قرار دادم. میتونید با IDM دانلود کنید و و بعد از طریق محیط کومودو دیتابیس را وارد کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این bb رو برام کارش رو توضیح بده و تو کمودو کجاست چجوری میشه فعال یا غیر فعالش کرد مرسی
بعد میشه هم hips باشه هم bb و اینکه این bb کی به کمودو اضافه شد
سلامنقل قول:
BBـی که ما میگیم مخفف Behavior Blocker است.
کومودو در نسخه های قبلی اتوسندباکس داشت. حالا اومده این اتوسندباکس را در قالب BB قرار داده. در واقع BB مسدود کننده رفتار هست. البته اگر بخواهیم درستر بگیم اسمش اینه:
محدود کننده رفتار،محدودگر رفتار. ( البته ما گذاشتیم مسدود کننده رفتار که اینم درسته، هر چند در پیغام اتوسندباکس اینو قرار دادیم: برنامه محدود شد، تا ذهن کاربر به سمت ماجرا سوق پیدا بکنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزارید دقیقتر بررسی کنیم:
مخرب ها برای آنتی ویروس شما( حالا هر آنتی که دارید) دو دسته اند؛ یا آنتی ویروستون میشناسه یا نمیشناسه.
مخربهایی را که آنتی شما میشناسه، که هیچی ، مخرب شکار میشه و شما در امان هستید. همینجا به آخر عمرشون میرسن.
مخرب هایی که توسط سیستم تشخیص آنتی ویروس شناسایی نمیشن. یا در واقع آنتی ویروستون اونها را نمیشناسه. اینها در واقع از چنگ لایه آنتی ویروس رد میشوند. خب، حالا اینها وقتی رد شدند کجا میرن....؟
توی کومودو یکسری لایه های دیگه هم هست که مخرب باید از آنها هم عبورکنه. یکیش سیستم دفاعی Behavior Blocker است.
تازه رسیدیم به جایی که باید Behavior Blocker را تشریح کنیم:
بنابراین، BB یک ایست بازرسی هست. در واقع یقه فایلها را میگیره که: آقا جان کجا تشریف میبرن؟ صبر کن کارت دارم...
بعد وقتی اینجوری باشه کار سخت میشه، چون کلی فایل و برنامه توی سیستم ملت هست اگر BB بخواهد به فایلها گیر بده شدنی نیست. یعنی کاربر فراری ده است. ضمن اینکه تر و خشک قاطی میشه و فایل ویروس و سالم و امن و .... همه گرفتار میشن و کاربر هم سردرگم.
بنابراین قبل از اینکه فایلها به این ایست بازرسی برسن ابتدا باید دو لایه دیگه را طی کنند یعنی فیلتر میشوند تا فایلهای کمتری به دست BB برسه، تا کاربر راحتتر باشه. اون دوتا لایه یکی لیست سیاه آنتی ویروس است( که مخرب ها را تشخیص میده) یکی هم لیست سفید فایلهای امن حفاظت پیشرفته است ( که فایلهای سالم و امن را تشخیص میده)، خب اگر فایلی از دست این دو سیستم تشخیص فایل رد بشه و قابل تفکیک و تمایز نباشه، بهش میگن: فایل ناشناخته؛ این فایلها به دست Behavior Blocker سپرده میشه، که اون دو لایه تشخیص به BB میگن: آقا جان، این فایل را ما نتونستیم تشخیص بدیم که مخربه یا امنه. شما فعلا محدودش بکن، که اگر احیانا مخرب بود،لااقل سیستم آسیب نبینه. BB هم فایل را بعد از اجرا محدود میکنه.... بعدش هم کومودو گام در راه تشخیص این فایل به عنوام یک فایل مخرب یا امن میزاره، همین. خلاصه قصه اینه.
خب، حالا با این توضیحات و اون عکس و بکار گیری چندین باره کلمه محدود توی اون عکس دیگه باید متوجه شده باشید داستان چیه.... فعلا همینقدر بسه.
2- جزو قسمت دیفنس، حفاظت هست که از همونجا یا با کلیک راست روی آیکون کومودو در کنار ساعت ویندوز، میتونید فعال یا غیر فعالش بکنید. یا حتی میزان محدودیت را انتخاب بکنید. محدودیت را کمتر یا بیشترش کنید.
3- بله،موردی نداره، هر دو میتونند باهم فعال باشند، به نوعی همدیگر را پوشش می دهند، هر چند در این حالت کار اصلی را BB میکنه، من که میگم Hips همیشه فعال باشه.
4- قبلا به اسم اتوسندباکس بوده، الان (نسخه6)همون BB است. یعنی در تعریف BB به اتوسندباکس میرسم.
سلام.از دوستان کسی هست برام دیتابیس روز نسخه 6 روز قرار بده؟ من که نسخه 5 رو جایگزین دیتابیس قبلیش کردم ولی انگار 100 مگابایتی میخواد دانلود کنه!:n29:
ممنون:n12:
درجه partially limited در BB چقدر میتونه آسیب پذیر باشه؟
چرا پیشنهاد میشه اتوسندباکس روی لول لیمیت به بالا باشه بیشتر برنامه ها توی این لول ها اصلا نصب و اجرا نمیشن بنابراین کاربر کلافه سریعا روی Dont isolate it again کلیک میکنه و خلاص
به نظرم باید یک میانبری برای تعیین لول سندباکس روی ایکون کمودو تعبیه بشه تا فقط در مواقع ضروری اتوسندباکس رو روی درجه سختگیری بزاریم
من که همیشه روی درجه لیمیتد dont.. رو میزنم و اتفاقا به خیلی از برنامه هام هم مطمئن نیستم اما اگر روی partially باشه چطور؟ بازهم دچار این مشکل میشدیم؟
مخرب ها امکان داره با این درجه، مشکل حاد درست کنند؟
من Hips رو پیشنهاد میکنم. خیلی واضح تر و روشن تر میشه نتیجه کار رو دید و کاربردی تر هست.نقل قول:
آقا دیتابیس این نرم افزار کومودو اسنشیال رو میشه به صورت آنلاین آپدیت کرد؟ من فقط توش گزینه import virus signature رو دیدم، گزینه ای نداره که به صورت آنلاین دیتابیس برنامه رو آپدیت کنه؟
با سلام
دوستان چه خبر از زبان فارسی ما هنوز منتظریم ببینیم زبان فارسی
کی به کومودو اضافه میشه ما هم ازش استفاده کنیم
اگر باگهاش بر طرف شده لینک دانلودشو واسه ما هم بذارید
ممنونم
اندکی صبر سحر نزدیک است...چیزی نموندهنقل قول:
8 یا 9 روز دیگه به اپدیت کمودو اضافه میشهنقل قول:
سلام دوستان....
من برای نصب برنامه folder lock 7 اول اینترنت رو قطع کردم بعدشم این برنامه رو نصب کردم و اخر سر هم با شماره سریالش رجیستر کردم.برای اینکه این برنامه به اینترنت وصل نشه از طریق فایروال کومودو اون رو بلوک کردم.ولی الان میبینم پیغامی مبنی بر اینکه رجیستر شما نامعتبر هست میده.چجوری ممکنه ؟عکسش رو هم فرستادم. شاید من کار اشتباهی کردم یا مسیر درست رو برای بلوک کردن نرفتم . اگه میشه اشکال کارم رو بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وممنون.
توضیح بیشتر...نقل قول:
شما با استفاده از hips از لحظه به لحظه مراحل اجرای برنامه "ناشناخته" آگاه می شین و نیازی به رفتن به لاگ ها و دیدن اینکه آیا برنامه فعالیت خطرناک داشته یا نه نیست. شما دقیقا درخواست برنامه رو میبینین. نتیجه بررسی کومودو رو هم توی Alert میبینین که کومودو چیزی شناخته یا نه که تصمیم بهتری بگیرین. ضمن اینکه در حالت Safe Mode در HIPS، فایل های سالم شما زیاد ازشون سوال نمیشه. و موقع باز کردن فایل ناشناخته هم میتونین با انتخاب Paranoid Mode با خیال راحت برنامه رو اجرا و تک تک درخواست های اون رو ببینین و تصمیم بگیرین که اجازه بدین یا نه.نقل قول:
سلامنقل قول:
شماره رجیسترتون قبلاً استفاده شده.یه جور دیگه کرکش کنید.
نه مشکلی نداشت و من با همین شماره سریال رجیستر کرده بودم و برام کار میکرد.بعد از مدتی دیدم اینجوری شد و پیغام رجیستر کردن دوباره داد.من برام سواله که این چجوری شماره سریالش نا معتبر شد در صورتی که بوسیله فایروال بلوک شده بود و به اینترنت دسترسی نداشت.نقل قول:
سلامنقل قول:
وقتی شما با فایروال کومودو این برنامه را برای دسترسی به نت محدود می کنید فایروال همین گونه عمل میکنه ولی وقتی شما از ساک*س یا وی * پی ان استفاده می کنید بخاطر رد و بدل شدن دیتا در یک تونل رمز نگاری شده و امن ، دیگر فایروال نمی تواند محدودیت ها را اعمال بکنه و باعث میشه برنامه به نت کانکت شود !
من امروز این سویئت رو دوباره نصب کردم برای دانلود آپدیت آفلاین از خود سایت کمودو میشه اقدام کرد ؟
چچون فایل آپدیت آفلاین فقط 7 روز زمان داره و فایلی که دوست عزیزمون jadda قرار داده واسه 31 هستش که امروز 8 روزه و گذشته
آقای jadda یه فایل گذاشتن همونو دانلود کنم مشکلی نیست ؟
با این سرعت کشکی نمیشه آنلاین 115 مگابیات رو دانلود کرد
سلامنقل قول:
امیر جان استفاده از این ابزارهها که اسم بردید فکر نکنم ارتباطی با قضیه داشته باشه.... یعنی مطمئنم ربطی به قضیه نداره.
اگر برنامه ای مسدود بشه با فایروال، اصلا ربطی به نوع شبکه نداره،فایل مسدود شده دیگه مسدوده، اینترنت هم فقط یک نوع از شبکه است.
کومودو میاد جلوی ارتباط یک فایل و برنامه را با یک آدرس یعنی IP میبنده. ربطی نداره از چه نوع ارتباطی استفاده کنید. ارتباطتون از هر نوعی که باشه، بالاخره برنامه باید با یک IP دیگه (مقصد) ارتباط برقرار میکنه.
فایروال هم جلوی ارتباط فایل با هر نوع ادرس مقصد را میگیره. البته طبق قانون شما.
اگر هم فرضاً ارتباط رمزنگاری شده باشه، بازهم ارتباطی نداره که فایروال نتونه جلوشو بگیره. رمزنگاری فقط حالت ضد شنود داره. یا دقیقتر اگر بخواهم بگم : اگر ارتباط دزدیه بشه و شنود بشه، چون دیتاها رمز نگاری شده اند باید رمز گشایی بشوند، که این امکان برای سارق مقدور نیست.؛؛؛ در واقع ارتباطات رمزنگاری شده هم قابل کنترل و فیلتر هستند. این دو مقوله با هم متفاوت هستند.
بنابراین در فایروال کومودوشما هر قانوی که تعریف کنید دقیقاً هموان قانون کار میکنه، نه کمتر و نه بیشتر. حالا شما یک فایل را با چه آدرس مقصدی مسدود کردید؟ Host Name یا IPv4 یا IPv4 Subnet Mask یا IPv6 Address یا IPv6 Subnet Mask یا Mac Address یا Network Zone یا اصلا ANY؟
ارتباط فایل با چه پروتکلی را ممنوع کردید؟ TCP یا UDP یا ICMP یا IGMP یا Raw IP یا PUD یا GGP یا GRE یا RSVP یا ICMPv6 یا اصلا ANY؟
خروجی را بستید ، ورودی را بستید ، یا اصلا هردو؟
ولی هر جوری که قانون بسازید عین همون قانون کار میکنه.
====
این مورد، دو دلیل داره:
1- یا قانون را اشتباه تعریف کردی. ( چون توی عکس نوشته Custom) حالا دقیقا چی براش تعریف شده را من نمیدونم.:n13:
درستش اینه:
2- یا قبلا برنامه از کار افتاده بوده.
از این دو حال خارج نیست.
آقا شما به این حرفتون اطمینان دارید؟حالا هیچ راهی نداره....منظورم اینه که توی تنظیمات کومودو نمیشه کاری کرد که همه جوره راه این برنامه بسته بشه و نتونه به اینترنت وصل بشه...حتی در صورت استفاده از و ی *ییییی*اننقل قول:
سلامنقل قول:
والا تستی که من با کسپر انجام دادم ، این گونه بود .
و از یکی از بزرگان سوال کردم ، همین حرف من را گفتند ...منم گفتم شاید برای کومودو این گونه باشه.
من چون سا*کس داشتم و با کسپر تست کردم و حتی فکر میکردم عیب از تنظیمات کسپر هست از یکی دوستان سوال کردم که گفتن بخاطر رمزنگاری دیتای رد و بدل شده هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام
نه، نه، نه، اصلا اینجوری نیست. لااقل توی کومودو اینجوری نیست.
اون بزرگ هم اشتباه کرده.
نقل قول:
ظبق تست من تا 10 الی 15 روز کار میکنه. البته ورژن 5 ، الان شاید بیشتر هم شده باشه.
من که میگم دانلودش کن
سلام علینقل قول:
من الان با کسپر تست کردم همون طبق حرف من درامد ولی شما هم با ساک*س تست بکنید ببینید کومودو هم اینگونه هست یا نه؟
این هم تست من بود برای فایروال کسپر و ساک*س ..وگرنه اگر برای کومودو اینگونه باشه که خیلی خوب هست.
لینک دانلود فیلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم
سلامنقل قول:
ابزار مورد نظر را در پیغام خصوصی به من بدهید، تا روی سیستم خودم با فایروال کومودو تست کنم......
مرسی
سلام
یادمه من این تست رو قبلا انجام داده بودم و پرایوت فایروال مثل کسپر بود ولی انلاین ارمور و کمودو جلوی برنامه رو میگرفتن
یادمه با یکی از برنامه های leak test سایت pcflank این کار رو انجام میدادم
فکر کنم این برنامه بود
درود
خواستم از دوستان عزیز بپرسم چطوری IDM رو با آخرین ورژن فایروال Comodo مچ کنم؟
توی نسخه ی 5 مشکلی نداشت اما انگار تو این ورژن 6 نهایی قضیه فرق داره و اجازه دانلود به IDM رو نمیده
اینو هم اضافه کنم که وقتی فایروال رو خاموش می کنم IDM به خوبی کار میکنه
با تشکر
بچه ها نسخه جدید کومودو کی میاد؟
چون یکم از نظر hips در ویندوز 8 باید مشکل داشته باشه .
اگر دوستانی که نسخه 6را دارن و روی ویندوز 8 نصب هست یه پیغام خصوصی به من بدهند ، فقط یا در همین تایپیک اعلام بکنند.
میخوام ببینم HIPSکومودو با بلاک کردن کیلاگری که برای تست هست و BB روی حالت لیمیت هست میتونه کلید ها رو تایپ بکنه یا نه؟
این را تست کنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه شبه کیلاگر هست .
فقط برای تست : اتوسندباکس یا همون BB را روی LIMITED قرار بدهید و بعد این برنامه را اجرا بکنید و بعد تایپ کنید . فقط باید برای تست گزینه Start هم بزنید تا کیلاگر شروع به کار بکنه یا کسایی که بروی حالت verbose تست می کنند موقعی که سوال میکنه این برنامه میخواد به کیبورد دسترسی پیدا بکنه و شما باید بلاک کنید و بعد کلید های کیبورد را بزنید و ببینید چیزی تایپ میکنه یا نه.
مردونه انجام بدید / چون من برای تست بود کومودو 6 را نصب کردم روی ویندوز 8 و این برنامه را تست کردم و کیلاگر تونست ثبت کنه.
مرسی مرسی...:n16:
من تست کردم و کسپر رد شد : دینقل قول:
سلامنقل قول:
اول عذر خواهی میکنم در مورد کسپر در تاپیک کومودو پست میزنم :11:
اگه منظور شما جلوگیری از اتصال این برنامه به سرور grc است باید بگم این برنامه در لیست trusted کسپر قرار داره
و مستقیما بعد از اجرا وارد لیست امن برنامه ها میشه و کسپر دسترسی اون رو به نت ازاد میزاره اما من قوانین این برنامه روتغییر دادم و در زمان اتصال برنامه به سرورش پیام دریافت کردم!!!
ویندوز 8 نسخه 64 بیت
محتوای مخفی: leaketest
سلام و ممنون از جواب . باتصویر قوانین تعریف شده برای بلوک کردن برنامه رو گذاشتم...خودتون مشاهده کنید که قوانین تعریف شده برای بلوک کردن برنامه درست هست یا نه. در ضمن من این اطمینان رو بهتون میدم که از قبل برنامه رو کاملا رجیستر کرده بودم و قبل از اینکه به اینترنت کانکت بشم برنامه رو بلوک کردم از طریق فایروال. و برنامه هم بخوبی کار میکرد. من حتی برای احطیاط تمام فایلهای برنامه رو بلوک کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
systemFL7.$dk رو یا سرچ کن و یا برو تو این مسیر C:\Users\Admin\AppData\Local\systemFL7.$dk پاک کن و دوباره برنامه رو رجیستر کن درست می شه احتمالا بجای admin اسم user خودتون قرار می گیره :n09:
تو محیط ورتیکال کیوسک . نمیشه از فارسی استفاده کرد درسته ؟ فقط انگلیسی میشه تایپ کرد
راه حلی داره ؟
سلام و ممنون دوست عزیز...راستش من برنامه رو دیگه پاک کردم و بجاش برنامه دیگه ای نصب کردم و این فایل رو هم که شما گفتین سرچ کردم گفتم شاید هنوزم باشه توی سیستم ولی نبود و پیدا نشد.بیشتر برای من سواله که چرا فایروال اجازه بهش داده . در صورتی که بلوک شده بود و نباید این اتفاق می افتاد و میخام بدونم اشکال کار کجا بوده.منتظرم jadda جان بیاد و جواب بده و ما رو راهنمایی کنه. :n01:نقل قول:
خب از این نظر که مشکلی وجود ندارهنقل قول:
اگه صفحه قبل رو بخونی منظور ما در زمان استفاده از س*ا*ک*س است
باسلام
در تایید نظر دوستمون jaddaباید بگم که عملکرد فایر وال ها نظارت وجلو گیری از تبادل اطلاعات ارسالی ودر یافتی هست حال این اطلاعات رمز گذاری شده باشه (https) ویا بدون رمز گذاری (http)
موفق باشید
سلام
امیر جان من تستم را با کومودو انجام دادم و همینطور که قبلا توضیح دادم اتفاق افتاد و نتیجه دقیقا مطابق با عرایض قبلی بنده بود. در واقع چیزی نمیتونه مانع فیلترینگ فایروال بشه.
یک ویدئو از تستم اینجا قرار میدهم، و تست را طوری انجام دادم که کاملا واضح است، و نیازی به توضیح نداره. کافیه ویدئو را ببینید. همه چیز مشخص است و توضیحی نمیخواهد.
اون بزرگوار هم احتمالا بر مبنای عملکرد کسپر به اشتباه اون تصور براش حاصل شده. وگرنه اصول شبکه در مورد این تست همینیه که در ویدئوی من میبینید و در صفحه قبل توضیح دادم.
بروز هر عملکردی از فایروالها،خارج از این چارچوب یک باگ و ایراد هست. که امیدوارم رفع بشه.
:n16:
==
محتوای مخفی: کلاه- طنز
شک نکن که از BB رد نمیشه :دینقل قول:
اگه مشکلی هست واسه کمودو گزارش کن یا اینکه یک گزارش تصویری تهیه کن بده علی تو فروم بذار
ویندوز 7 که مشکلی نیست و بلاک میکنه
سلام :
س*ا*ک*س فقط فرقش اینه که از HTTPS یعنی پروتکل ssl و احتمالا tls که الان البته زیاد استفاده نمیشه استفاده میکنه و فقط اطلاعاتو برای خروج و ورود به مقصد رمزنگاری(تقسیم به قطعات مجزا و رمزنگاری به شکلی که هر کدام ازین اجزا هم وسط راه دزدیده بشه قابل خواندن اطلاعات نیست) و هر ورودی و خروجی باید از شبکه که نت هم شاملشه رد بشه...
مشکل از IDM و کومودو نیست.من یکساله از نسخه 5 تا آخرین ورژن 6.14 روی کومودو 5 و 6 استفاده کردم...شما برو توی فایروال قسمت اپلیکیشن ببین ناخواسته ارتباط اونو مسدود نکردی؟اگه با دیسیبل فایروال درست میشه پس قطعا اونو بلاک کردی....نقل قول:
خواستم از دوستان عزیز بپرسم چطوری IDM رو با آخرین ورژن فایروال Comodo مچ کنم؟
توی نسخه ی 5 مشکلی نداشت اما انگار تو این ورژن 6 نهایی قضیه فرق داره و اجازه دانلود به IDM رو نمیده
اینو هم اضافه کنم که وقتی فایروال رو خاموش می کنم IDM به خوبی کار میکنه