راستی کدوم یکی بهتره
صبانت
شاتل
فقط و فقط یکی رو بگید
Printable View
راستی کدوم یکی بهتره
صبانت
شاتل
فقط و فقط یکی رو بگید
به نظر من شاتل بهتره :46:نقل قول:
مهدی جان سلامنقل قول:
24 نسبت به قبلا خیلی پایینه ، من با همین 128 تو 6 ساعت رایگان شبانه بالای 1 گیگ هم دانلود کردم
من نمیگم بالاست ، ولی با این وضع که همه شکایت دارن ، خوبهنقل قول:
از همه لینکها شبا اینطوریه یا بعضیاش؟
داون استریم شبت رو چنده؟
سلام..
چند تا سوال داشتم
صبانت در قم 4 نمایندگی داره کدام نمایندگی از همه بهتر هست و کار رو بهتر و سریع تر انجام میده!؟
دوستانی که سرعت 110-120 دارن از کدوم نمایندگی گرفتن؟
و قطعی داره صبا نت؟
اگه داره چقدر هست مدتش و بیشتر تو چه زمانهایی؟
یکی که شاتل داره تست speedtest.net از سرور باکو بندازه تا وضعیت رو چک کنیم.
دوستان میتونید از این سایت برای تست سرعت استفاده کنید:
بغیر از پینگش ، بقیه نتایجش دقیق تر از اسپید تست بنظر میادکد:http://www.speedmeter.de/speedtest
پس هر کی تست میندازه از دو تا سایت تست بگیره که مشخص بشه کدوم بهتره واسه من که speedtest بهتره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید شهر به شهر فرق داشته باشه این هم از مزیتهای خوب شاتل هست.
من که شاتل داشتم سرویس 64 تموم شد زنگ زدم میگم بکنش eco128 میگه نمیشه :18: باید چند روز زود تر میگفتی
منم گفتم جمعش کن :13:
اگر 100 نفر این کار رو بکنن اونوقت حساب کار دست این شرکتها میاد :5:
مشکل پیدا کردن همون صد نفره که حاضر بشن 1 یا 2 هفته اینترنت نداشته باشن!نقل قول:
100 نفر که چبزی نیست 1000 نفر هم پیدا کنی کمر شاتل خم نمیشه ولی اگر 100 نفر که از شاتل ناراضی هستند همه جا بگن که شاتل چجوری سرویس میده و مشتری جلب میکنه شاید یک فرجی بشه.نقل قول:
منتها خیلیها دادن کارت طلایی شاتل رو به داشتن آخرتشون میفروشند.
من خودم یکی از افرادی هستم که به آنلاین بودن اعتیاد دارم
اما واقعا دیگه نمیتونم با این سرعت افتاضاح با این خدمات منسوخ کنار بیام
الان هم چند روزه اینترنت ندارم و روزی هم کمتر از 1 ساعت با اینترنت هوشمند آن میشم
من که دارم تمام تلاشم رو میکنم تا اینترنت ماهواره ای داشته باشم هر چند هزینش مقداری سنگینه ولی ارزششو داره
به همه دوستان که اینترنت adsl دارند توصیه اکید میکنم که در صورت امکان همه سرویساشون رو قطع کنند
وقتی فشار به بخش خصوصی بیاد بخش دولتی هم بی نصیب نمیمونه
برای یه بار هم که شده بیایید مثل ملت فرانسه اعتراضمون رو با اعتصاب به نمایش بذاریم همه با هم
سلام دوستان.
من برای هفت تیر میخوام یه سرویس بگیرم. اما نمی دونم از کدوم سرویس و چه سرعتی. میشه الان قیمت ها رو هم اگه دارید بگید و کلا راهنمایی کنید چی بگیرم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما اینترنتتتون شاتله ؟
من که شاتل دارم ، و راضی هم هستم !
همیشه آنلاینم و هیچ وقت قعطی ندارم ! هر یک ماه یک بار حدود 5 دقیقه قطع میشه ، ولی در کل راضیم !
با تشکر
اگه کسی درمورد انتخاب اینترنت پرسرعت تو قم میتونه یه کمکی بکنه
کدوم شرکت بهتره
پارس انلاین با سرعت 128دانلود شبانه از1تا 6 صبح
یا
صبا نت با سرعت 128 شبانه رایگان از 3تا 7صبح
سلام
من یکسال و خورده ای هست که از شاتل استفاده میکنم.
غیر از یکی دو ماه مشکلی نداشتم
بهترین سرعت هم 512 هست.چرا؟
چون 128 سه ماهه برای هر ماه میفته 10 هزار تومان در حالی که 512 میفته 14 هزار تومان
بعد ساعت رایگان شاتل هم از 1 شب هست تا 7 صبح
اگر 512 داشته باشی 4 برابر بیشتر دانلود میکنی!
فقط یه نامه میخواد که یا خودت یا خانواده ات باید یا از دانشگاه یا از حوزه بگیری . یه بار که به شما 512 بدهند دیگر کار به نامه و مدتش ندارند.
مخابرات قم فروش ADSL را آغاز کرد.آگهی از دیروز 4اردیبهشت در ضمیمه روزنامه جام جم قم درج شده.سرویس نامحدود نداره،قیمتهاش شبیه قیمتهای شاتله با حجم بیشتر.با این تفاوت که سرویس شبانه نداره.
من سرویسم که از شاتله 10 روزه دیگه تمام میشه.نمی دونم از صبا بگیرم یا پارس آنلاین،دلیل تغییر شرکت هم اینه که تا چندی پیش شبها شاتل سرویسش share بود و من با 256 ،تا 64 دانلود داشتم.اما اکنون حدود 30 است.
صد رحمت به شرکتای خصوصی ، این مخابرات قم توی کلاهبرداری گوی سبقتو ربودهنقل قول:
کجا حجمش از شاتل بیشتره؟
احتمالا 128 رو هم همون 128 واقعی میبندن که اصلا بدرد نمی خوره
منم شاتل دارم ، با 256 تا قبل از ساعت 3 ، سرعت روی 30 40 هست ، بعد از اون میشه 60 70
تصحیح می کنم غیر از یک مورد حجم بقیه سرویسهایی که مخابرات قم می دهد شبیه شاتل می باشد اما در سرویس 128 تفاوت قیمت بین هزار تا سه هزار تومان با شاتل دارد که با توجه به امکان دانلود شبانه رایگان شاتل، اینترنت مخابرات قم به صرفه نمی باشد.
من قبلا با 256 شاتل شبها حدود 1.2 گیگ دانلود داشتم که الان به 500 مگ رسیده است.دوستمون که اینجا هم عضو می باشد به بنده گفت در 4 ساعت شبانه صبا با سرویس 128 حدود 1.5 گیگ دانلود دارد
مگر در تمام کشور مخابرات به یک شکل نباید سرویس های خود را بفروشد؟ ظاهراً در همه ی کشور ( تا جایی که راه افتاده ) همه سرویس نامحدود از مخابرات دریافت کرده اند؟!نقل قول:
اگر امکان دارد اسکن فرم آگهی مخابرات را هم قرار دهید چون من آگهی را هنوز ندیده ام ظاهرا در سایت خود مخابرات قم هم چیزی نیست.
با این وصف امکان دارد که مخابرات مثلاً تهران که فعلاً سرویس نامحدود می دهد بعداً مثل قم سرویس نامحدود خود را حذف کند یا بالعکس؟
سلام به همه:40:
دوستان کسی از اوضاع فعلی adsl توی قم خبر داره؟
نقل قول:
سلام من صبا دارم
سرعت شبانه 2k.b است
از 3تا 7 صبح میتونی حداکثر 60مگ دانلود کنی
اصلا فایده نداره
اگر امکان دارد اسکن آگهی مخابرات را در سایت قرار دهید ممنون می شوم چون آگهی مخابرات را ندارم در ضمن آیا سرویس مخابرات در تمام مراکز قم راه اندازی شده است یا خیر؟نقل قول:
من اسکنر ندارم و می تونم با موبایلم عکس بگیرم که بیشتر سرویسهای آپلود عکس قیلترند.اما اطلاعات کلی در مورد آگهی اینترنت ADSL مخابرات استان قم:نقل قول:
1-فعلا برای مراکز مخابراتی(19دی-صدوقی-مالک اشتر-عمار یاسر و شهید بهشتی)این سرویس راه اندازی شده.
2-برای دریافت سرویس به مرکز مخابراتی عمار یاسر باید مراجعه کنید.
3-جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 7836633 تماس بگیرید.
4-هزینه هر گیگ اضافی برای 1 گیگ 9 تومان و 3 گیگ 24 تومان و 5 گیگ 36 تومان و ... است.
5-تعرفه یکماهه سرعت 64،حدود 6100 تومان و 128 حدود 10200 تومان و 256 حدود 13000 تومان و 512 حدود 21100 تومان است.به جز سرویس 128 که حجم یکماهه آن 4 گیگ است بقیه سرویسهای یک ماهه حجم 3 گیگ دارند.
فروم اصفهان را هم دیدم اونجا مثل قم سرویس محدود به فروش می رسه.کمک دیگه ای بود من در خدمتم
من چند ماهه که با صبانت مشکل دارم . یعنی اینکه اکثر اوقات برای کانکت شدن ادا در میاره و من چند بار باید تلاش کنم تا اینکه وصل بشم .
خیلی پیگیری کردم ولی یا حالیشون نیست مشکل از کجاست یا نمیخوان مشکلو حل کنند
در هر صورت به ما گفتن مشکل از منطقه شما یعنی منطقه صدوقه و همگانی هم هست و ما پیگیریم
حالا اگه کسی منطقه صدوق هست یا جای دیگه و همین مشکلو داره بگه ببینیم چکار باید کرد
سلام
من دیروز برای شارژ اینترنتم رفته بودم دفتر شاتل.
اونجا متوجه شدم که شاتل ساعات رایگان شبانه اش رو برای سرویس های 2مگ هم گذاشته، البته فقط تا آخر تابستان رایگان داره.:31:
دیشب حدود 4 گیگ دانلود رایگان کردم:8:
قیمت سه ماهه 2M برای من شد 40 تومن، البته من تخفیف کارت طلایی هم دارم.:10:
از دیروز تا حالا دارم با سرعت 250 دانلود می کنم.:40::33::15:
واقعا ذوق مرگ شدم.:whistle::headphone
زنگ زدم گفت می تونی مابه التفاوت سرویس فعلیت با سرویس 2 مگ را بدی و از 2مگ استفاده کنی.بخش فروش گفت 93 تومان برای 6ماه.نقل قول:
سلام به همه
من از دوستایی که از شاتل تعریف میکنن یا شاتل رو به بقیه توصیه میکنن واقعا متعجب میشم!!!
من سرویس 512دارم چند شبه بیشتر از 10 تا 20 مگ نمی تونم دانلود کنم
ظاهرا این شرکتا فقط اسمشون پر سرعته و فرق زیادی با دیالاپ ندارن فقط دیالاپ زغالیه اونای دیگه نفتی
خوش به حال بچه های جومونگ و یانگوم که سرعت اینترنتشون500برابر ایرانه و قیمتش هم تقریبا مجانی
من بشخصه به هیچ کسی تا حالا شاتل رو توصیه ننمودم!:19:نقل قول:
ولی تا الان که محدودیت های شاتل روی سیستم من اثر گذار نبوده!
من که خدا رو شکر این چند روز اصلا نه قطعی داشتم نه افت سرعت، خداییش ازش راضی ام ولی کسی تا شرکت های مختلفو از جمله مخابرات کوفتی رو امتحان نکنه نمیفهمه که شاتل عجب نعمتیهنقل قول:
توی شهرمون شرکتی هست که اینترنت پرسرعت به صورت وایرلس ارائه بده ؟ لطفا اگه میدونید اطلاع بدید
سلام
دوستان کسی از مخابرات سرویس گرفته؟
این سرویس 64 که زده منظورش 64 دریافت و 64 ارسال هست که بشه 128.یا سرویس جدیدی هست چون شرکتهای دیگه ارائه نداده اند؟
آبونمان هم داره؟
ممنون
یک سوال از دوستانی که شاتل دارند؟
من مدتی نمی تونم از ساعت1-7 دانلود کنم سرعت دانلودم خیلی کند و دارای نوسان شده متوسط سرعت دانلودم فکر میکنم حدود 5k باشه با اینکه سرویسم 512
آیا این مشکل برای شما هم پیش اومده ؟
لطفا دوستایی که کلاس کارشون بالای1مگه جواب ندن که معلومه!
من از مخابرات سرویس گرفتم آش دهن سوزی نیست یکم مزخرفه نوسان سرعتش زیاده و سرویس رایگان شبانه نداره
زیاد هم در مقابل مشتری پاسخگو نیستند
در کل من شرکت ندا گستر صبا یا همون صبای خودمون رو ترجیح میدم:20:
من از پارس آنلاین دارم
تا قبل از عید خوب بود هم روز و هم شب
ولی از عید تا حالا افتضاح شده
تو روز بازم بد نیست گرچه قطعی داره و سرعتم اومده پایین ولی شب که مفت گرونه. یعنی سرعت میاد زیر یک کیلو صد رحمت به دیال آپ
هر چقدر هم زنگ زدم پشتیبانی و ایمیل زدم که حدودا دو ماهه دارم پیگیری میکنم خلاصه اش جز دست به سر کردن و سر دووندن هیچی.
اینم از این
صبا نت بهتره یا شاتل؟
یکی از دوستان من 128صبا نت داره سرعت دانلودش 100 ولی یکی دیگه 256شاتل داره ولی سرعت دانلودش 50است؟
اینکه میگن صبا نت میخواد دانلودشو نامحددود کنه راسته؟
سلام
بین پارس و شاتل کدوم بهتره برای آپلود؟؟؟
این سری که برام قبض تلفن اومد یه آگهی تبلیغاتیم باش اومده با یه تبلیغ از پارس آنلاین با عنوان( یک سال آرامش) کسی در این زمینه اطلاعات کافی داره یا همش تبلیغه؟
مطمئن باش همش تبلیغه ما که به جای آرامش فقط داریم اذیت میشیم.
البته اسم صحیحش پارس آفلاین هست نه پارس آنلاین
آنچه مسلّم است . اینه که صبانت از همه شرکت ها بهتره ... اما انگار دوستان نمیتونند خوب ازش استفاده کنند
بنده حدود 2 سال که صبانت دارم و همه سرعت هاش رو هم تست کردم .
حدودا تا 1 ماه پیش همه سرویس های صبانت از 128 گرفته تا 1 مگ ؛ همه سرعت دانلودشون 120 بود ( همون 1 مگ )
ولی 1 ماهی هست که سرعت هارو برگردوندند به حالت قبلی .
یعنی 128 = 256
256 = 512
و 512 = 1024
اما شنیدم خیلی از دوستان از شبانه صبانت راضی نیستند .
در حالی که بنده هر روز حدود 1.5 گیگ در 4 ساعت شبانه دانلود دارم
در این پست نحوه کشیدن تمام قدرت و سرعت شبانه صبانت رو به دوستان یاد میدهم .
============================================
اولا که دوستان باید توجه داشته باشند برای دانلود حتما از یک دانلود منجر استفاده کنند
دوما سر ساعت 6:40 قطع و سپس بلافاصله وصل کنند که بتونند تا 7:40 دانلود مجانی داشته باشند
سوما یکی دو فایل برای دانلود نزنند . زیرا اگه یک فایل برای دانلود بزارید مثلا با سرعت 10 دانلود میکنه . اما اگر 2 فایل بزارید ، هر کدوم با سرعت 10 دانلود میشه . یعنی میشه 20 جمعا .
حالا اگر دوستان 10 تا فایل هم زمان بزاردند . میانگین اگر هر کدوم با سرعت 10 دانلود بشند . جمعا میشه 100
من خودم 12 تا با هم دانلود میکنم تا تمام جون صبانت رو بگیرم .
اینطوری شما میتونید روزانه 1.5 گیگ حداقل دانلود داشته باشید.
هر ساعت 379 مگ دقیقا دانلود میکنه.
-------------------
اما جدیدن پارس آنلاین داره سرویس های با ترافیک نا محدودش رو ارائه کرده
باسرعت 256 در ماه با ترافیک بی نهایت . ماهی 70.000 تومان .
اگر دوستان اطلاعاتی از پارس دارند . ( اطلاعات واقعی ) لطفا ارائه بدند .
شنیدم صبا هم میخواهد سرویس هاش رو ارزون تر بکنه . درسته ؟