دوستان یه مشکل دارم خواهش میکنم جواب بدین من تو قسمت تنظمات فیفا که کلیک میکنم ارور میده و تو قسمت اول بازی تو صفحه ای که عکس مسی هست گیر میکنه و نمیرهتازه اینطوری شده قبلا قشنگ بازی میکردم
Printable View
دوستان یه مشکل دارم خواهش میکنم جواب بدین من تو قسمت تنظمات فیفا که کلیک میکنم ارور میده و تو قسمت اول بازی تو صفحه ای که عکس مسی هست گیر میکنه و نمیرهتازه اینطوری شده قبلا قشنگ بازی میکردم
خواهشا یکی کمک کنه
من توی قسمت creed فصل اول رو به راحتی بازی کردم و راحت نقل و انتقالات رو انجام و هر بازیکنی رو که می خواستم می خریدم و یا می فروختم . ولی فصل دوم هر وقت وارد قسمت buy یا sell میشم و روی بازیکنی کلیک میکنم که اون رو بخرم یا بفروشم از بازی میاد بیرون . لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون
این مشکل مربوط به خود فیفا 13 است و از فصل دوم در کریر مود شما با کرش مواجه میشین . البته این مشکل شامل حال اکثر افراد میشه.
کاریش هم نمیشه کرد.
سلام ابن مشکل که از بازی میپره بیرون رو چه جوری میشه حل کرد ؟
توی کدام قسمت از بازی میپره بیرون ؟! زمانی که Play Match رو میزنین ؟! یا وسط بازی ؟!
همون اول که پلی مچ رو میزینم ! البته من با کرک skidrow بازی رو اجرا می کنم
این مشکل از درایور کارت گرافیک شماست . کافیه به سایت مربوطه برین و آخرین آپدیت رو دانلود و نصب کنید تا مشکلتون برطرف بشه.
مال منم جواب بدین دیگهنقل قول:
سلام دوستان ویندوز رو هم عوض کردم و حالا این پیغام رو میده علتش چیه تا حالا فیفا رو نصب میکردم و بازی میکردم ولی حالا چی شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تاریخ ویندوز رو یه کم به عقب برگردون اگه جواب نداد احتمالا یه بلایی یا سر بازی یا ویندوز آوردی!!نقل قول:
شما فایل های موجود در پوشه Installer_ رو نصب کردین ؟! VC , .Net Framework رو نصب کنین فکر کنم مشکلتون برطرف بشه .نقل قول:
سلام اساتید من یه مشگلی با دسته دارم اونم اینکه وقتی میخوام شوک سمت راستی رو تو برنامه x360ce تنظیم کنم شوک سمت راستس تو بازی اشتباهش عمل میکنه و موقعی که چراخ انالوگ رو روشن میکنم درست کار میکنه ولی اینبار جهت ها عمل نمیکنن و باید با شوک یمت چپی بازیکن رو هدایت کنم ولی ماله رفیقم اینطوری نیس و سالم داره کار میکنه مشگله من چیه کسی میتونه کمکم کنه که چراخ انالوگ رو خاموش کنم و بطونم با انالوگه دسته راستی دریبل هم انجام بدم ممنون میشم کسی کمکم کنه
شما وقتی از برنامه X360ce استفاده میکنین اگه دقت کنین اون پایین یک منوی کشویی داره که لیست یک سری از joystick ها رو داره .
از اون منوی کشویی گزینه Clear رو انتخاب کنین و دوباره اقدام به تنظیم کلیدها کنین . فکر کنم مشکلتون برطرف بشه .
بابا یکی کمک کنه یعنی هیچ راه حلی نداره . خب از فیفا 13 فقط همین درسته و بازیه دو نفره . امکانات دیگه ی فیفا 13 هم که همه ش تحت شبکه و اینترنته .نقل قول:
خواهشا یکی پیگیری کنه ببینه درست میشه یا نه . یعنی امسال باید قید فیفا رو بزنیم :sq_10::sq_3:
دوست عزیز صفحه قبل خدمتتون گفتم که این مشکل مربوط به باگ بازیه و تا الان و در بین کسانی که از نسخه کرک شده استفاده میکنن حل نشده باقی مونده.
مگر این که خوش شانس باشین و به همچین موردی برخورد نکنین .
سلام
ممنون.
من با nero از dvd ها ایمیج گرفتم .هم جداگانه هم با هم .هم تو یه فلش ریختم هم تو فلش جداگانه .بعدش با برنامه daemon tools ایمیج ها رو amuont image زدم. دیسک اول رو اجرا می کنه ولی وقتی میگه دیسک 2 رو وارد کن وقتی amuont image رو می زنم دیسک 2 ران میشه ولی نمیتونه ادامه شواز اون بخونه .ممنون میشم کمکم کنید.
سلامنقل قول:
ممنون.
من با nero از dvd ها ایمیج گرفتم .هم جداگانه هم با هم .هم تو یه فلش ریختم هم تو فلش جداگانه .بعدش با برنامه daemon tools ایمیج ها رو amuont image زدم. دیسک اول رو اجرا می کنه ولی وقتی میگه دیسک 2 رو وارد کن وقتی amuont image رو می زنم دیسک 2 ران میشه ولی نمیتونه ادامه شواز اون بخونه .ممنون میشم کمکم کنید.
نمیدونم چرا بازی شروع کرده به لگ زدن
مشکلی نداشت
کسی میدونه باید چی کار کنم :41:
یک راهش اینه که تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین .
دوم این که از فیفا کانفیگ گزینه Vsync رو غیر فعال کنید . همچنین تیک گزینه Disable Aero Mode رو فعال کنید .
برنامه هایی که بی جهت در حال اجرا هستن رو ببندین .
تو بلک باکس بعد از انتخاب زبان دیگه بازی نمیاد همونجا میمونه
جواب بدین لطفا
کرک زدم بی فایده بود
Origin بی فایده بود
بازیو از دو جای مختلف باز کردم بی فایده بود
این مشکل معمولا مربوط به Windows Media Player میشه . برای رفع مشکل بهتره WMP رو یک بار Reset کنید .
به این آدرس برین : Control Panel/Program and Features/Turn Windows Features on or Off و می بینید که یک پنجره جدید برای شما باز میشه . گزینه Media Features رو با زدن دکمه ی + گسترش بدین و تیک گزینه Windows Media Player رو بردارین و سیستم رو ریستارت کنید .
بعد از ریستارت سیستم همون مراحل بالا رو طی کنید و این بار تیک Windows Media Player رو فعال کنید .
سلام
من 2-3 ساله ک فیفا بازی میکنم...
تو نسخه 2013 یه مشکل عجیب دارم...
اینکه وقتی میرم تو CAREER یا همون مسترلیگ خودمون بعد از اینکه چند فصل بازی کردم وقتی میرسم ب حدود سال 2017 یا 2018 موقعی ک داره تو CALENDAR زمان جلو میره یهو از بازی میپره بیرون رو دسکتاپ کامپیوتر...
وقتی هم ک از سیو دوباره لود میکنم بازم فرقی نداره و دقیقا در همون تاریخ از بازی میپره بیرون...
ضمنا تا حالا با 3 تا تیم مستر لیگ رفتم اما تو همشون دقیقا همین اتفاق میفته...
کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه خیلی ضد حاله بعد از اینکه کلی زور زدم و کلی بازیکن شاخ خریدم و یه تیم خفن درست کردم یهو همه چی فرت میشه و راه حلی ندارم جز اینکه از اول NEW GAME بزنم....
ضمنا حتی ویندوز هم عوض کردم اما فرقی نکرد...
منتظر کمکتون هستم دوستان...
مرسی...
نقل قول:
سلام
من بعد از انتخاب تیم ها موقع شورع بازی میاد بیرون چیکار کنم؟؟؟
گرافیک:
NVIDIA GeForce 9500 GT
آخرین درایور کارت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید مشکلتون برطرف میشه
تو ویندوز 7 64 بیت وقتی میخوام بازیو اجرا کنم این ارور رو میده :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟
راه حلی براش پیدا نشد؟ :n30:نقل قول:
آقا یکی ب داد من برسه...نقل قول:
خدا وکیلی هیشکی نمیدونه مشکل کجاست؟؟باید چیکار کنم؟؟؟
پچی چیزی نصب کردی ؟نقل قول:
نه بابا مگه فیفا پچ هم داره؟؟؟؟؟!!!!!!
هیچ جاشو انگولک نکردم ک بخواد اینجوری شه...
نه متاسفانه راه حلی برای این مشکل ارائه نشده . خیلی از کاربران هستن که از این موضوع عصبانی شدن و میگن که EA باید پولمون رو پس بده .نقل قول:
یا این که میگن EA دزدی کرده :n02:
ولی راه حل 100% که مشکل رو رفع کنه ارائه نشده.
شما کرک بازی رو کامل کپی کردی ؟! به غیر از fifa13 یک فایل دیگه هست بنام rld.dll که اون هم باید توی فولدر بازی کپی بشه .نقل قول:
هر دو فایل رو کپی کردین ؟!
کلیک راست Run as administrator رو امتحان کردی؟نقل قول:
سلام من فیفا 13 نصب کردم اما تو فیفا کانفیگ که میرم هیچی تنظیمات نداره ممنون می شم یکی راهنمایی کنه
اصلان میخوام بازی کنم هم نمیره تو بازی کیک اف میاد اما جلوتر نمیره
این برنامه ماله دسته رو هم امتحان کردم جهتاش کار نمی کونه اگه میخوام برم چپ میده راست تو تنظیماتشم ور رفتم :n10::n03:نشدددددددددددد
شما آخرین آپدیت کارت گرافیک رو دانلود و نصب کنید مشکل مربوط به Kick Off برطرف میشه.
برای تنظیمات جوی استیک طبق روش زیر پیش برین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکلو داشتم که net.frameware که توش پوشه بازی هست را اجرا کردم و گزیته دانلود و زدم حدود 100 مگ دانلود کرد بعد بازی و پاک کردم و دوباره نصب کردم و enjoy :n20::n20:
شرمنده من هنوز یکم ناشیم.نظر بالاییه را بخونید:n26::n26:نقل قول:
حذف.......