آقا آیفون فایو لاک Att رو میشه به صورت دائم آنلاک کرد ؟! چقدر هزینه داره؟
و این که بعدا میشه آپدیتش کرد؟!
Printable View
آقا آیفون فایو لاک Att رو میشه به صورت دائم آنلاک کرد ؟! چقدر هزینه داره؟
و این که بعدا میشه آپدیتش کرد؟!
سلام بله ميشه بايد هزينه آنلاك رو به اپراتور بديد ! دقيق نميدونم بين ١٠٠ تا ٤٠٠ تومن هست ! آپديت هم ميشه ( به صورت دائم آنلاك هست )نقل قول:
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
نمیشه کانترکت ها رو دور زد؟!
فعلا نه ! ( براي آيفون ٥ )نقل قول:
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
برای 4اس چطور؟ کلا هیچ گوشی نمیشه؟
چون با کانترکت خدا تومن میشه
سلام
دوستان می خواستم شماره ها و اس ام اس هام رو از گوشی اکسپریا ارک ( android v4.0.4 ) به ایفون 5 انتقال بدم
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
Sent from my iPad using Tapatalk HD
برای انتقال شماره ها٬ از Google Contacts استفاده کنید که بعدش می تونید آیفونتون رو با Google Contacts سینک کنید. برای SMS ها راهی نیست.نقل قول:
ایفون 5 انلاک نمیشه حالا حالا ها چون اپل یکی از هکر های معروف ios را استخدام کرده و این هکر در بخش امنیت هم نرم افزار و هم سخت افزار کار میکنه.
وبخاطر همین هم هست که جلبرک ios 6 و ios6.0.1 نیومده.
اكه منظورتون comex هست ديگه تو اپل كار نميكنه.نقل قول:
خب منم به جمع ایفون 5 دارها و ایپدمینی دار ها پیوستم!:n19:
راجع به ایفون 5 باید بگم قبل از اینکه گوشی رو دستم بگیرم یکم از طراحیش ناراحت بودم و معتقد بودم باید تغییر می کرد
اما با در دست گرفتنش ناگهان همه چی فراموش شد!در مقایسه با ایفون نسل قبلی بشدت سبک تر و نازک تر هست (یعنی خلاصه قابل توجه هست)
هنوز میشه با یک دست کارهامو انجام بدم و کار کردن باهاش لذت بخش هست و خیلی به نظرم user friendly هست و سادگی خودش رو در حین زیبایی حفظ کرده
از دوربینش هم و خصوصا ویژگی پاناروماش راضی هستم کیفیت صفحه نمایش کاملا رضایت بخش
سیری هم به نظرم تکامل داشته وخیلی بهتر می تونم باهاش صحبت بکنم البته بیشتر مجدود میشه به وقتی که اس ام اس بفرستم بره کسی و یا چیزی رو برام تو نت بنویسه
اما پشتش و خصوصا کناره هاش به نظرم قابلیت زیادی برای خش پذیری دارن که خلاصه خبر خوبی نیست:n13:
ایپد مینی هم که لزومی به تعریف در طراحی فوق العاده مهندسیش نداره هرچند که کمی ناامید کننده بود که از صفحه نمایش رتینا بهره نمی گیره :n22:ولی سوای اون ازش خیلی راضی هستم:n20:
مبارک باشه!! اگه مشکل نصب نرم افزار رو گوشی رو داشتین به من PM بدین راهنمایتون کنم اگه نه که هیچ!
ممنون از لطف شما:n16::n26:نقل قول:
با توجه به اینکه هنوز جیلبریکش نیومده و منم تصمیم گرفتم شهروند قانون باشم از گیفت کارت ها استفاده می کنم ولی یه راه جالب هم یاد گرفتم با استفاده از اپ bamboo wallet که به صورت مجانی با دانلود کردن برنامه های دیگه به حساب کاربریم پول اضافاه میشه و تا 10 دلار که شد redeem می کنه فعلا 0.5 دلار شدم!!
فقط شاید یه سوال
دیگه قابلیت drag and drop نداره ایتیونز 11؟ اخه هرچی تلاش کردم بدون synchronize کردن اهنگ بریزم نشد!:n13::n03:
سایت دیجیکالا بهترین گوشی سال رو انتخاب کرد و اون گوشی گوشی نیست جز
Apple iPhone 5خط - بین دیجیکالا رو پاک کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ویدئو:
کد:http://tv.digi-kala/Video/Review/Mobile/Top10-Smartphones-of-2012
salam.moshkele sakht afzari iphone 5 ham mishe inja porsid????
سلام، بله بپرسيد.
دوستان به نظر شما ارزش داره ایپد2 و 4اس رو بدم 5 بگیرم؟
به نظر شما جیل ios6 تا کی میاد؟
بستگی به خودتون داره ! داشتن یه ایپد با یه ایفون به نظر من بهتر از یه ایفون بهتر هست البته این سلیقه ای هست! جیلبریک هم تا 1 یا 2 ماه دیگه!
دوستان جیل اومد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج ماهی از عرضه آیفون ۵ می گذرد، و سرانجام لحظه ای که خیلی از کاربران منتظرش بودند فرا رسیده است. جیلبریک آنتترد یا پایدار iOS 6.1 سرانجام از راه رسید. این نرم افزار که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام دارد برای سیستم عامل های مک، ویندوز و لینوکس طراحی شده است.
این جیلبریک برای دستگاهی مانند آیفون ۵، آیپد مینی، نسل چهارم آیپد، آیفون ۴ و ۴اس، آیپاد تاچ و در مجموع تمام دستگاه هایی که مجهز به سیستم عامل آی او اس ۶ تا ۶.۱ هستند، فعال است. تیمی که بر روی این جیلبریک کار کرده است evad3rs نام دارد که در بین اعضای آن نام هکرهای معروفی همچون Pod2g و MuscleNerd به چشم می خورد.
جیلبریک به شما اجازه می دهد تا برخی از محدودیت های سیستم عامل اپل را از بین ببرید و از افزونه ها، قالب ها و برخی ترفند های دیگر بر روی دستگاه خود لذت ببرید. توجه کنید که بهتر است قبل از جیلبریک کردن دستگاه خود، حتما از آن Backup تهیه نمایید.
برای دانلود نرم افزار evasi0n مناسب با سیستم عامل کامپیوتر خود، می توانید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
سلام عزیزان جان..
بد فرم این 5 رفته تو مخم..به نظر شما ارزش این پولو داره؟بزارم بعدا بگیرم گرونتر میشه؟یا الان بگیرم؟
رفیقم فروشگاه گوشی داره کار کرده 4s رو میگه 1700 ..به نظر شما چیکارش کنم؟
لطفا این کاره هاش جواب بدن و رو هوا جواب ندین...
دمتون ایول..:n12:
سلام دوستان . من فردا يه iPhone 5 ميگيرم اما چون تاحالا اصلا iphone نداشتم در مورد هك كردنش و طريقه نصب برنامه هاش اصلا اطلاعات ندارم.
لينك خاصي دارين كه نصب برنامه هاش يا رفع محدوديتهاشو به طور كامل توضيح داده باشه
بله! شما برو به appleapps.ir
دوستان بالاخره خريدم اما خيلي پيچيدس چون تاحالا كار نكردم اصلا نميدونم از كجا بايد شروع كنم .
تو سايت appleapps.ir هم رفتم اما خيلي سطحش بالاست من اصلا نميدونم گوشيم ورژنش چنده ؟
دوستان من در صددم که یه گوشی خوب بگیرم بین iphone 5 و xperia z دارم فکر میکنم . دیروز iphone 4s دوستم رو برداشتم باهاش کلی ور رفتم ولی هیچ چیز جالبی توش ندیدم . من الان یه x10 دارم اندروید بکگراند داره کلی وبجت و چیزای فانتزی داره که آدم با گوشی ور میره خسته نمیشه ولی آیفون همون اول
انگار تو منو هستش و اصلا بکگراند مستقل نداره و فانتزی هم نیست . میشه این چیزا رو توش کار کرد یا نمیشه؟ حقیقت یه مقدار خورد تو ذوقم...:n13:
اگه دنبال چنین کار هایی هستید ٬ بهتون Nexus 4 رو توصیه می کنم. اگر هم انتخاب هاتون فقط گزینه های بالاست ٬ Xperia Z بهتره. اینطور که مشخصه شما خیلی با آیفون کنار نخواهید اومد.نقل قول:
خوب دوستان درود
ما کمی به این دستگاه حقیر:دی توجهمان جلب شده تا بعد از آیفون 5 به s IV یا اگر خوشمان آمد به نسل بعدی کوچ کنیم .آخرین تجربم آیفون 4 بوده که اگر تغییراتی نسبت به I os 4 رخ داده ممنون میشم تغییر گنده هاشو برام بگید :دی
بعد این که چند سوال دارم
اول این که جیل اصولا یکم در دستگاه ایراد ایجاد میکنه. میشه با گیفت کارد 50دلاری شاخ ترین بازی ها و اپلیکیشن ها رو خریداری کرد یا خیر؟!
بعد این که مشکلی از نظر خرید و دانلود اپلیکیشن مستقیما از اپ استور وجود داره یا خیر؟! یعنی تحریمی ، لزوم وجود ساکس یا چیز پی انی چیزی!
همینطور مشکل رنگ مشکی و رنگ پریدگی رفع شده یا خیر؟ چون سفیدش یک جوریه و مشکیش خیلی قشنگ تره، دوس ندارم موقع فروش بهونه دست کسی باشه
بعد این که لوازم جانبی و این چیزا چی براش بگیرم؟!
چقدر حافظه تو 16گیگ در دسترسه؟
کلا لوازم جانبیش چقدر پام در میاد ؟
کلا مشکل خاصی داره؟!
بیشترین تغییرات نسبت به iOS 4 سرویس های iCloud ، سینک وایرلس، فعال سازی و بکاپ بدون نیاز به اتصال به iTunes ، اضافه شدن فیس بوک و توییر به محیط سیستم عامل، Notification center ، اطلاعات بیشتر در لاک اسکرین، دسترسی سریعتر به دوربین، مپ اپل، سیری، تنظیمات دقیق Privacy به اضافه چند صد تغییر جزئی ولی مفید و محسوس کوچک هست.نقل قول:
بله با گیفت کارت 50 دلاری تقریبا همه چیز مناسب رو میشه خرید. نیاز به وجود چیز P ان هست، مشکل رنک پریدگی لبه ها وجود داره البته اصلا محسوس نیست، لوازم جانبی هم چیزی نیاز نداره، حدود 14 گیگ در دسترسه، هیچ مشکل خاصی هم وجود نداره.نقل قول:
بعد این که چند سوال دارم
اول این که جیل اصولا یکم در دستگاه ایراد ایجاد میکنه. میشه با گیفت کارد 50دلاری شاخ ترین بازی ها و اپلیکیشن ها رو خریداری کرد یا خیر؟!
بعد این که مشکلی از نظر خرید و دانلود اپلیکیشن مستقیما از اپ استور وجود داره یا خیر؟! یعنی تحریمی ، لزوم وجود ساکس یا چیز پی انی چیزی!
همینطور مشکل رنگ مشکی و رنگ پریدگی رفع شده یا خیر؟ چون سفیدش یک جوریه و مشکیش خیلی قشنگ تره، دوس ندارم موقع فروش بهونه دست کسی باشه
بعد این که لوازم جانبی و این چیزا چی براش بگیرم؟!
چقدر حافظه تو 16گیگ در دسترسه؟
کلا لوازم جانبیش چقدر پام در میاد ؟
کلا مشکل خاصی داره؟!
مرسی آرمان جان
دوستان به نظرتون بهتر نیست که یک تاپیکی بزنیم برای کسانی که 10یا 15 نرم افزار مورد علاقشون با کاربرد هاشون رو بنویسن تا هم جذب بیشتر بشه و هم آشنایی برای منی بشه که خبری از حال فعلی برنامه های I-os ندارم؟
بله فکر خوبیه :n02:نقل قول:
خوب استارت رو بزن :دی
یه مدته حل شده مشکل.نقل قول:
یاز به وجود چیز P ان هست،
رضا هر چی اپ تو اندروید حیاتی بود واست این رو هم بگیر. :دی یه گودریدر و یه ای وی پلیر هم بزن تنگش. :دی ما با همینا به اوج خودکفایی رسیدیم دیگه. :دی (یه وایس سیتی هم برای زنده سازی خاطرات خریداری شد. :دی)
قیمت الان چنده؟
16 گیگابایت : 2400 تا 2600
32 گیگابایت : 2800 تا 3000
64 گیگابایت : 3100 تا 3300
دوستان حالا که و پ ن رو بستن، چجوری میشه اپل آیدی ساخت؟
راهشو بهت پ.خ میدم!
دوستان ، آیپادی که سینک شده با یک دستگاه دیگه ( خریداری شده با پک موزیکی که توشه) چطور میشه با ایتونز خودمون سینک کنیم بدون پاک شدن اطلاعات؟
بدون جیلبریک ممکن نیست.نقل قول:
درود
یکی از دوستان برون از کشور قرار است برایم یه آیفون 5 بفرستد
با توجه به شرایط اپل در ایران؛ این قضیه آنلاک و لاک و این چیزا چیه؟
من تا کنون دستگاه با برند اپل نداشتم نمیدونم قضیه چیه
شنیده بودم آیفون 5 تو ایران کار نمیکنه
خوب اگر اینطوری باشه این دستگاه تو دستمون میمونه که؟
آیپاد کلاسیکه متاسفانهنقل قول:
راهی نیست براش؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
هیچ مشکلی نداره من خودم آیفونم رو همینطوری آوردم
یکی از بستگان نزدیک من تو کانادا زندگی میکنه یه 5 64 گیگ لاک برام فرستاده و اینجا آنلاک کردم
بسته به اپراتور از 120 تا فکر کنم 500 هزار تومن هزینه آنلاکش میشه
برای من at&t بود و با 120 هزار تومن آنلاک شد و 400 دلار هم پول خود آیفون:n01: