سلام :نقل قول:
بله نسخه نهایی نهاییه.....:n16:
بله نسخه نهایی نهاییه.....:n16:
سلام
فایروال NIS رو چه طوری میشه تنظیم کرد موقع اتصال هر برنامه اجازه بگیره ؟
:n01:
سلام :
مسعود جان برنامه کلاینت (نسخه نصبی ) آیدنتیتی سیف رو توی ویندوز مجازی نصب کردم اما افزونه اون فقط برای اینترنت اکسپلورر فعال شد...
مشکل از آپدیت نشدن افزونه ست یا کلاینتش فقط روی اکسپلورر جواب میده؟؟؟
ممنون:n16:
سلام
Extension های فایرفاکس رو چک کنید.مطمئنا مشکل عدم سازگاری داره.
با آخرین نسخه کروم هم مشکل داره و قراره یه Patch براش درست کنن.
آقا من NIS 2013 رو همین الان از سایت دانلود کردم ولی فایل ReadMe داخلش رو نمیتونم بخونم هرچی فونت هم بود ریختم اما مشکلم حل نشد لطفا یکی بگه توش چی نوشته یا بهتر که مشکلم با این فایل چجوری حل میشه ، لطفا من در خطرم یه ویروس دارم
والله ما که هر چی دانلود کردیم فقط فایل اجرایی بوده و فایل تکست همراهش نبوده....
حتما ازین سایتهای ایرانی گرفتی ؟؟؟؟
بعدشم چی میخوای بدونی بگو که دوستان راهنماییت کنن...
نه بابا از همین p30 world گرفتم N360 رو هم گرفتم فایل txt راهنمایی کرکش بهمریخته میاد واسم هرچی فونت هم ریختم فایده نداشتنقل قول:
اینم خط اولش :
رلًîٌ ًٍèàëà يà ïًîنَêٍàُ Norton Antivirus 2013, Norton Internet Security 2013, Norton 360 2013 ٌ ïîىîùü NTR2013.
سلام
آپدیت 20.3.0.36 رسماً منتشر شد.
تغییرات صورت گرفته :نقل قول:
Fixed issues where ccsvchst.exe does not properly shutdown
Resolved a blue screen error that occured when both Norton and Nero products were installed
Corrected an issue where customers saw programs being uninstalled when installing their Norton product
Fixed an issue where AutoProtect, Sonar, & AntiSpyware getting turned off, and Fix Now was unable to resolve it
Resolved a subscription issue where ‘License Expired’ is shown, despite having remaining subscription time
Corrected problems where 2 AntiSpam listings appeared in Task Manager, and AntiSpam consumes almost 100% CPU
دوستان عزیز اولا سال نو مبارک .
ثانیا میخواستم بدونم که آموزش آپدیت آفلاین نورتون در صفحه اول بر روی نسخه 2013 نورتون 360 جواب میده ؟
سلامنقل قول:
بله،کافیه پوشه Definitions رو کپی و جایگزین کنید.
================
پیشنهاداتی از نقاط مختلف جهان برای نسخه های آتی نورتون :
1-اسکن فایلها به همان ترتیبی که روی هارد دیسک مرتب شدن!
2-اضافه کردن سال به نام محصول! (مثلا Norton Internet Security 2013)
3-نمایش درصد برای اسکنر!
4حذف نوار درخشنده از نصب کننده!
البته پیشنهادات خوب هم داشتیم:
1-Network Monitor
2-Sandbox
3-Fast Scanner
4-Adblock
5-Secure Keyboard
.
.
.
شاد باشید
درود
یه توضیحی در مورد این گزینه میدید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....Up
:n27:
سلامنقل قول:
Trust Level درصد فایلهایی رو نشون میده که نورتون اونا رو سالم و مطمئن میدونه.اغلب اونا فایلهای سیستمی هستن.
نورتون هنگام اسکن از این فایلها چشم پوشی میکنه تا سرعت اسکن و کارایی افزایش پیدا کنه.
سلام
من انتی ویروس رو پاک کردم و چند روز بعد دوباره نصب کردم ولی کد اکتیو قدیمی من دیگه اعتبار نداره و نورتون اونو غیر مجاز میشناسه!
چیکار باید کرد؟؟!
ممنون
سلام - سال نو همه مبارک
دوستان من آنتی ویروس Norton 360 2013 v 20.3.0.36 Finalنصب کردم اما متاسفانه سریال نامبر ندارم ! کسی هست سریال نامبر معتبر و مدت دار بهم بده ؟؟؟ ممنون میشم اگه ممکنه برام تنظیمات را هم ایمیل کنید
سلامنقل قول:
این سریالها یکبار مصرف و آزمایشی هستن وباید از یه سریال جدید استفاده کنید.
سلامنقل قول:
ما اینجا چیزی ایمیل نمی کنیم!
اگر قرار بود همه چیز ایمیل بشه دیگه محتوایی در انجمن وجود نداشت و شما نمیدونستید کجا باید به دنبال نیازتون باشید
ما اینجا همه چیز رو به اشتراک میگذاریم.اون سریالها هم به خاطر ماهیتشون به صورت خصوصی ارسال میشن.
تاپیک درخواست سریال هم جداست!
شما اونجا هم درخواست داده بودید که رسیدگی شد و لازم نبود درخواستهای متعدد و تکراری مطرح کنید.
در مورد تنظیمات آنتی ویروس هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید
موفق باشید
سلام روش استثنا تعریف کردن یک سایت برای فایروال نورتون nis2012 را میشه توضیح بدین.ویندوزم را نمی تونم آپدیت کنم بدلیل این که سایت microsoft توسط فایروال بلاک شده.!
سایت مایکروسافت بلاک شده؟!
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید به همراه عکس و متن پیغام؟
سلام . من نورتون360 از2012 دارم و مثل شما ویندوزم قادر به اپدیت شدن نیست البته دو سه روزی که اینترنت مختل شده این اتفاق افتاده و فکر نمیکنم ربطی نه نورتون داشته باشه .نقل قول:
میشه با نورتون 360 کاری کرد که windows firewall غیر فعال نشه ؟
فعال بودن دو فایروال کنار هم مطمئنا در کار هر دو و احتمالا در کار کل سیستم تداخل ایجاد میکنه...یه مثال ساده هم اینکه شما توی یک فایروال مثلا به یک برنامه اجازه اتصال به نت دادین اما توی یکی دیگه بلاکش کردید حالا شما جای سیستم باشید کدوم اجازه رو براش در صورت تقاضای اتصال صادر میکنید؟؟؟این یک مثال کوچیکه و جدای از بحث امنیت کلی سیستمتون...
اگه بصورت دستی نمیتونید فایروال ویندوز رو فعال کنید گمون نکنم راهی داشته باشه و منطقی هم همینه...
اکثر سوییتها و فایروالهای معتبر اولین کارشون غیر فعال کردن اتوماتیک فایروال و ویندوز دیفندر ویندوز هست پیش از نصب...
من یه NIS 2013 نصب کردم ..الان یه فایل های که ویروس نیستن رو پاک میکنه مثلا پچ ها و برنامه هام رو
توی پست دوم هم یه آموزش بود ولی نسخه ای که من دارم تنظیماتش اونطوری نیست میشه توضیح بدید..
ممنون
منوی قسمت استثنا کردن فایلها از اسکن و سونار تغییری نکرده...شما در هر دو قسمت اونو وارد میکنید که پاک نشن؟؟؟
توی قسمتهای نشون داده شده فایلتون رو اضافه کنید تا دیگه سونار و اسکن کاری بهش نداشته باشن...
فقط قبلش انتی ویروس رو غیرفعال کنید...و اینکه حتما از سالم بودن فایلتون مطمئن بشین و اونون مثلا توی ویروس توتال چک کنید چون وقتی استثنا سازیش کنید حتی اگه مخرب هم باشه دیگه نورتون بهش کاری نداره...
نقل قول:
ممنون
اونوقت باید تمام فایل های که به اشتباه ویروس شناخته میشن رو یکی یکی به نرم افزار بدم..
اینجوری که خیلی زیاد میشه..
یه راه کلی نیست واسه این مورد..؟
خیر راه دیگه ای نیست و باید تک تک بهش معرفی کنید...(البته میتونید یه فولدر کامل رو هم معرفی کنیدو نیازی به معرفی اجباری فایل نیست)...اینجوری که من دیدم نورتون توی نسخه های جدید بسیار هوشمند شده و فالس بسیار کمی داره و فقط به کرکها و فایلهای واقعا مخرب گیر میده...
اما راه دیگه اینه که فایلها و فولدرهای خامتون که روی سیستم نصب نیستن رو با غیرفعال کردن انتی ویروس فشرده و پسورد دار کنید (البته اونهایی که مطمئنین نورتون گیر میده بهشون--مثلا من پوشه نرم افزارهای نصب نشده و خاممو کلا استثنا میکنم که توی فلش مموری قرار داره و دیگه نورتون بهش کاری نداره مگه اینکه جای فایل تغییر کنه که باز بهش حمله خواهد کرد..9
و اینکه اگه نورتون فایلی رو با درجه خطر بالا تشخیص بده مستقیم و بدون سوال اونو حذف میکنه و دیگه از دست میره اما اگه قرنطینه بشه از همون داخل قرنطینه با یک کلیک از قسمت دیتلس ریستور و استثنا میشه...
نورتون چقدر مسخرست . من کمودو داشتم ویروسی شدم اون ویروس رو با ویروس توتال اسکن کردم نورتون شناخت نورتون نصب و اپدیت کردم میبینم تو ویروس توتال میشناسه ولی خودش نمیشناسه این دیگه چجورشه
ایتم لینک ویروس توتال
فایلی که شما معرفی کردید برچسب WS.Reputation.1 داره که نشون میده برای تشخیص از شبکه کاربران نورتون استفاده شده.نقل قول:
احتمال تشخیص اشتباه در این موارد وجود داره. به همین خاطر اسکنر آنتی ویروس(به جز Download Insight) ازشون صرف نظر میکنه.
در این مورد شما به جای اسکن عادی باید از Reputation Scan استفاده کنید.
بازم نمیشناسه با نورتون پاور اریزر شناخت که نتونست حذف کنهنقل قول:
من نورنون 360 دارم
Norton Power Eraser
تونست ویروس رو پاک کنه فقط یک چیز پی ان میخواست و بعد از پاکسازی یک ریستارت ولی خوب چه کاریه چرا خود نورتون اونو شناسایی نکرد؟
NPE یه چیزایی داره که نورتون نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر در موردش توضیح دادیم.نقل قول:
میشناسه فقط ممکنه خودش حذفش نکنه.تو اون لیستی که بعد از اسکن نمایش میده باید پیدا و قرنطینه اش کنید.نقل قول:
بازم نمیشناسه با نورتون پاور اریزر شناخت که نتونست حذف کنه
من نورنون 360 دارم
من ویروس رو به کمودو و نورتون ارسال کردم و حدود دو ساعت پیش نورتون اونو شناخت
ولی ویروسش اصلا باحال نبود خیلی منو اذیت کرد .
سلام
چه جوری باید آنتی ویروس نورتون رو آپگریت کرد .
HTC Sensation
سلام.
نتایج نورتون چرا اینقدر ضعیف شده؟؟؟ (تو تاپیک تست ها گذاشتند)
قبلنا خوب بود ولی الان...یکمی تو حس کاربر تاثیر میزاره؟؟؟سیمانتک همینجوری نشسته؟؟؟
سلامنقل قول:
اگر نسخه 2012 دارید و مثلا میخواهید ورژن 2013 رو نصب کنید، طبیعتا باید ورژن 2013 رو دانلود و نصب کنید.
اما اگر یه نسخه از 2013 دارید و میخواهید همون نسخه رو ارتقا بدید باید از طریق LiveUpdate این کارو بکنید.یعنی همون آپدیت معمولی.
سلام.نقل قول:
اولا که سیمانتک هیچ درخواستی به AVC نداده و پولی هم پرداخت نکرده.یعنی AVC خودش تصمیم گرفته دوباره نورتون رو شرکت بده.
دوما دعوای اصلی سیمانتک با AVC سر همین Detection Test بود.تو این تست Reputation،Download Insight و SONAR هیچ نقشی ندارن وآنتی ویروس تقریبا فلجه.
نورتون با روشهای نوین از کاربرانش در دنیای واقعی محافظت میکنه.
اگر تو تستهای Real World هم نورتون رو شرکت بدن نتایج خیلی بهتری میگیره.البته اگر تا اون موقع دوباره با هم درگیر نشن!
من سالهاست از محصول
حالا میخواستم ببینم فرق این محصول با :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟؟؟
نورتون 360 از همه بیشتر امکانات داره مثل بکاپ انلاین(2 گیگ) و بهینه سازی کامپیوتر و چند امکان کوچیک دیگه این نسخه کمی سنگین تر از بقیه هم هستنقل قول:
بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همه امکانات 360 رو داره ولی بکاپ انلاین و بهینه سازی نداره و چند امکان خیلی کوچیک دیگه. و کمی سبک تر از 360 هست
بعدش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کم ترین امکانات رو داره و اگه با کامپیوتر خود اینترنت میرید و .... پیشنهاد نمیشه . و کمی سبک تر از اینترنت سیکروبتی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم همون نورتون 360 هست ولی تا 25 گیگ بکاپ انلاین میتونید بگیرید
سلام.
من nis 2013 رو نصب کردم امروز.مشکلم موقع آپدیت کردنش هست که مدام قطع میشه.کار خاصی باید انجام بدم؟ بعد سرعت دانلود آپدیت هاشم خیلی کمه در حد 2 کیلو بایت ولی سرعت دانلود من معمولا 60 تا 70 هست.
در ضمن باید بگم من قبلا تا همین دیشب کسپر اسکی رو می پرستیدم ولی واقعا سنگین شده بود(3 گیگابایت) و لود cpu بین 30 تا 50 یعنی از یه سیستم عامل سنگین تر.
پس پاکش کردم و nis 2013 رو ریختم واقعا سبکه و اگر مشکلم با سرعت آپدیت و قطع شدن هاش حل شه میگم واقعا 1000 بار بهتر از کسپر هست فوق سبک لود cpu بین 1 تا 5 درصد.:n20: