اگه طولانی مدت مثلا چند شبانه روز لپتاپو روشن بذارم مشکلی پیش میآد ؟یا نه؟
Printable View
اگه طولانی مدت مثلا چند شبانه روز لپتاپو روشن بذارم مشکلی پیش میآد ؟یا نه؟
مرسی عزیز..همشو دانلود کردمنقل قول:
یجا بذاری که جلوی فنش گرفته نشه، همچنین برای صفحه اسکرین سیور تنظیم کنی یا تنظیم کنی که صفحه زیاد روشن نمونه مثلا سر 5 دقیقه بدون استفاده خاموش بشهنقل قول:
پاور پلان رو هم بدار روی power saver
برو بچ امروز یه تست خاش دیگه زدم رو بازی Nfs Most wanted2012 زدم رو high اصلا یه حالی میده انقدر بدون لگ اجرا کردم
همگی بیاین رو ویندوز 8 درایور Amd واسه ویندوز 8 کاملا درسته
سلام دوستان لپ تاپ من فینگر پرینت داره درایورش رو هم نصب کردم اما وقتی خواستم برنامه HP ProtectTools Security Manager رو نصب کنم error زیر رو داد در ضمن ویندوز 7 64-ultimate هست لطفا راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این ادرس بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه دو تا ویندوز نصب کنیم ؟ هم 7 هم 8
میشه ؟ سرعت کم نمیشه ؟
شدن که بله میشه اما تست نکردم شخصانقل قول:
سرعت مطمئنا یه مقداری افت خواهد داشت !!!اما بنظرم 8 نصب کنی خیلی بهتره ها (چون خودم الان 8 دارم)خیلی سرعتش نسبت به 7 بالاتره
پاک شود.........
خواهشا کمکم کنید از سایت hp تمام درایور های بر داشتم نصب کردم برای وینذوز 8 ولی الان سه گزینه نشناخته شده ؟ برای چی هستن ؟ چیکار کنم ؟
توی سایت هر چی بودش نصب کردم بازم اینجوری ؟
در ضمن لطفا بگید فینگر پرینت را چطور فعالش کنیم فقط توی سایتش درایورش بودش نصب کردیم همین . الان وقتی روش دست میکشیم چیزی نمیشه ؟
برای استفاده از فینگر پرینت باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنی تو خود سایت HP هست میتونی دانلود و نصب کنی .
منم ویندوز 8 رو نصب کردم ، انصافا خیلی سریعتر از سونه !
تو بازیها هم دو تا بازی بیشتر تست نکردم یکی نیدفوراسپید بو که خیلی راحت روی بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کرد ولی نمیدونم چرا TombRaider جدید رو روی تنظیمات Normal هم بسختی اجرا کرد .
کسی Tomb Raider رو روی این لپ تاپ نصب کرده ؟
برای قفل کردن تاچ پد چیکار باید کرد؟؟؟
آیا اینم برنامه ای داره؟؟
بله،روی8نقل قول:
لگ زیاد داشت
یه نقطه سفید سمت چپ بالای تاچ پدنقل قول:
دوبار روی اون بزن، چراغش روشن میشه و غیر فعال
البته قبلش باید درایور و نرم افزار مربوط بهش نصب کرده باشی:نقل قول:
Driver - Keyboard, Mouse and Input Devices
Description Current version Size (MB) Estimated download time Previous version [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16.3.9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 Feb 2013105.9 56K: 4h
512K: 28m[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 Oct 2012
خواهشا کمکم کنید من وینذوز 8 نصب کردم تنها مشکلم اینه WIFI برای خودش غیر فعال رنگش نارنجی میشه در صورتی که روشنه ؟
گاهی درایورش را نصب میکنم درست میشه گاهی هم نه رو اعصاب رفته ؟ چیکار کنم ؟
Intel Wireless LAN Drivers for Microsoft Windows نصب میکنم ؟؟؟ sp59450.exe
چیکار کنم ؟
من اینو نصب کردم :نقل قول:
Qualcomm Atheros AR9000 Series Wireless LAN Driver for Microsoft Windows 1.00 13 Nov 2012
سلام من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز8 رو گرفتم ولی این ارور رو میده:
this software is not supported by this system
بعد چطوری دوباره فعال میشه ؟نقل قول:
دوستان عزیز من این برنامه رو برای کار با وبکم این لپتاپ دانلود کردم.
گفتم اینجا هم مطرح کنم بد نیست
شاید اکثرا باهاش کار کرده باشید.
HP_MediaSmat_Webcam
فابریک خود HP هم هست و امکاناتی هم داره.
رو لپتاپ هم خوب جواب داد
فعال نمیشه دیگه باید بندازین دور لپتاپت رو...نقل قول:
فکر کنم باید تمام Microsoft.Net هارو نصب کنی از 1 تا 3.5 .نقل قول:
تو نصب خیلی از درایورها برای من ارور میداد که Microsoft.Net نداری و نصبش کن
اون رو نصب کردم، بخاطر اون نیستنقل قول:
شما پاور پیک رو نصب کردی؟ اگه ممکنه امتحان بفرمایید، اصلا به چه دردی می خوره؟
یکی از دوستام زد580 داره، با نرم افزار پاورش، شارژ شدن باتری رو تنظیم کرده که تا 40 درصد بیشتر شارژ نکنه، حسرت بر انگیزه!!!
با سلام و خسته نباشید
راجع به نصب بلوتوث توو لب تاپ هایی که مدل کارت وای فای اونها Ralink RT5390R هستش کسی به نتیجه ای نرسید دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
من با وین 8 هم نتونستم فعال کنمنقل قول:
من قصد خرید 4540 رو دارم.ولی نگران موارد مطرح شده در مورد بلوتوث و وبکم و درایورهام.و البته لپ تاپی می خوام که آمار مشکلات سخت افزاری و نرم افزاریش کم باشه.برای این موارد راه حلی وجود داره یا خیر؟
دوستان اخیرا متوجه نکته جالبی شدم
تو ویندوز7 هیچ وقت ندیدم بشه از حد اکثر قدرت CPU استفاده کرد،یعنی Task manager هیچ وقت 100 نشون نمیداد، این مورد وقتی ناراحت کننده تر می شد که مثلا می خواستم تغییر فرمت انجام بدم. چون این جور موقع هاست که cpu حد اکثر کاراییش رو نشون میده، اما متاسفانه بالا 70% نمی رفت
این مشکل در وین8 حل شده و از صد در صد ظرفیت cpu در مواقع لازم استفاده میشه:n26:
سلام بچه ها من داشتم با لپتاپ بازی میکردم که یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد بعد 2 ساعت دکمه پاور رو زدم روشن شد .
اما حالا میبینم که tochpad سوخته
همون موقع که خاموش شد یه بوی سوختنی ازش اومد .
الآن اگه بخوام تعمیرش کنم چقدر هزینه برمیداره؟
ببین برخی مشکل داشتن،چون مدل بلوتوثشون ralink بوده به مشکل بر خوردن ،درصورتیکه مطمئن هستم احتمال از درایور هستنقل قول:
من اولین نفر بودم که توی فروم این مدل رو خریدم،و هزار درصد راضی هستم چون انتخاب خیلی خوبی داشتم
شما هم نگران نباش اگرم همچین مشکلی داشته باشه تا مهلت تست داره میری برمیگردونی و یکی دیگه رو برمیداری!
مطمئنی سوخته؟؟نقل قول:
گارانتی نداره مگه؟
بسی خندیدیم:n08:نقل قول:
آره دیگه چون بوش راه افتاد . اگه tochpad هم نباشه حتما یه چیز دیگش سوخته که الآن همه چیز از بلوتوث تا کارت گرافیک ر. امتحان کردم فقط tochpad کار نمیده.نقل قول:
از digikala گرفتم نمیدونم بفرستم براشون یا نه .
به 02128103 زنگ بزن منم یه محصولی داشتم مشکل داشت فرستادمنقل قول:
بعد چی شد؟نقل قول:
چیز خاصی نمیشه وقتی تماس بگیری بهت میگن چیکار کنینقل قول:
میفرستی واسشون تعمیر میکنن برات!
معلومه که بفرست! البته قبلش تماس بگیری بد نیستنقل قول:
سلام
من حدود 4 ماهی هست این لپتاپ رو خریدم، یه مشکلی از همون اول داشتم و اون اینکه وقتی شات دان یا هایبرنت می کنم خیلی طول میکشه تا خاموش بشه، شاید مثلا دو دقیقه شایدم بیشتر! شما هم این مشکل رو دارید؟
بعد یه مشکل دیگه اینکه اون نقطه رو تاچ پد که برای خاموش روشن کردن تاچ پد هست کار نمیکنه، باید درایور نصب کنم براش جداگانه؟
دوستان یه توصیه ای از من بشنوید و اصلا bios رو آپدیت نکنید من از موقعی که به 40 آپدیت کردم خیلی مشکل پیش اومده . امروز دیگه یه اروری دیدم دیگه مطمئن شدم مال آپدیت بایوس بوده .
سلام ویندوز 7 یا 8 داری ؟؟32 یا 64 بیت ؟نقل قول:
بله درایور داره تو صفحات پیش هم لینک دانلودش بود
اتفاقا برعکس شما من آپدیت که کردم خیلی بهتر از قبل شده:n13:نقل قول: