البته دوست عزیز حرف شما هم کاملا درست نیست!
چشم انسان 60 فریم هم نیست.! بهتره تا کاملا مطمئن نیستید نقل قول نگیرید پست دیگران رو :n16:شرمنده برای این پستم و پستهای بی ربط مثل این
طبق تحقیقاتی که دکتر ها و دانشمندان انجام دادن به این نتیجه رسیدن که چشم انسان به طور عادی تعداد
30 فریم بر ثانیه اطلاعات به مغز انتقال میده...
یعنی
فریم ریتی که ما زندگی رو با اون میبینیم 30 فریم هست...
همینجوری که شاید بدونین اغلب فیلم های اصلی و اوریجینال با فریم ریت 27.9 (یا 29.7 مطمئن نیستم) ارائه میشن...که این خود دلیلی هست از اینکه چشم ما 30 فریم رو میبینه...
اما تحقیقات نشون داده که
وقتی ادرنالین خون بالا میره این مقدار 30 فریم افزایش پیدا میکنه...
یعنی مقدار اطلاعاتی که چشم به مغز میفرسته بیشتر میشه...
و این عدد 30 به 60 تغییر میکنه...
یعنی حرف شما زمانی صدق پیدا میکنه که آدرنالین خون افزایش پیدا میکنه...
پس حرف من هم 100% غلظ نبود و همچنین حرف شما هم 100% غلط نبود..
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطفا به این بحث بی مورد خاتمه بدید که ربطی به این تاپیک نداره...:n16:آخرش باعث میشه هر جفتمون بن دائم بشیم ..و نتونیم به فروم دسترسی پیدا کنیم حتی اگر بحث به دعوا کشیده نشه چون به تاپیک ربطی نداره و آف تاپیک حساب میشه باعث اخطار گرفتن یا حتی قطع دسترسی به فروم خواهد بود پس خواهش میکنم دیگه نقل قول نگیرید..چون شما خودتون اول شروع کردید پس قاعدتا باید جواب میگرفتید از من..جواب های ....هوی..
وگرنه من اصلا با شما کار ی نداشتم ..شما خودتون نقل قول گرفتن رو شروع کردید و خوشبختانه که اطلاعاتتون هم کامل نبود :n16:
من دیگه به این تاپیک سر نمیزنم به هیچ عنوان پس خواهشا هیچ پاسخی ندید که من نمیخونم حتی اگر فهش و ناسزا هم بگید مطمئن باشید چشم من بهش نمیخوره چون من نمیام این تاپیک که الکی اعصابم خورد بشه :n11:
من بیشتر منظورم روی اون احساس انسان که 4 هزار فریمه بود ولی شما انگار دنبال غلظ املایی میگشتید و خوشبختانه موفق هم نشدید