گویا بین کاگردان و کونامی یک سری اختلافات شکل میگیره که اونم به طور رسمی تایید نشده.نقل قول:
Printable View
گویا بین کاگردان و کونامی یک سری اختلافات شکل میگیره که اونم به طور رسمی تایید نشده.نقل قول:
تازه مثل اینکه بازی حدود 20 اپیزود هم بیشتر از این 50 تایی که ما الان میبینیم داشته و بدلیل همین اختلافات کونامی و کوجیما حذف شده . :n27:
دقیقاً ، بازی یه فصل سوم هم به اسم صلح داشته که کنسل شد! خیلی دوست دارم یه مسلمونی پیدا بشه اون فصل 3 رو حتی نسخه قبل از آلفا اگه ازش هست رو لیک بده بیرون یا دیگه کات سنز هاش رو منتشر کنه.نقل قول:
من حدود 8% بازی رو رفتم بعد از بازی بیرون اومدم و دوباره که وارد شدم دیدم خود به خود سیو بازی حذف شده و هر چی رفته بودم پریده و از اول شروع کرد! :n36: کسی اطلاع داره علت چیه و چه باید کرد؟
بهترین کرک برای این بازی کدومه؟
3DM . . .نقل قول:
آخه همون 3DM دو تا ورژن داره ورژن 1 برا ویندوز 7 و ورژن دو برای همه ویندوزا، من رو ویندوز سون نصب کردم، سوالم اینه کدوم ورژن بهتره؟ متاسفانه یادم نیست سری قبل کدوم ورژن رو استفاده کردم، چون بعد اون مشکل بازی رو حذف کردم از اول نصب کردم.نقل قول:
این مشکل حذف خود به خود سیو رو هم هرچقدر سرچ کردم جایی مشابهش رو ندیدم نمیدونم چرا یهو اینطور کرد!
من چون ویندوزم 10 بود برای همه ویندوزا رو گرفتم و سالم بود سیوامم پاک نمیشد .نقل قول:
کو اینم امتحان کن .
فک کنم تو یوتیوب هست:n13:نقل قول:
این Prosthetic arm ها رو نمیشه تغییر داد؟ من در طی ماموریتها و داخل هلیکوپتر امتحان کردم امکان تغییر دست وجود نداشت! فقط موقع دولوپ اگه گزینه مجهز کردن رو بزنم مجهز میشه بعدش ظاهرا امکان تغییرش نیست، حتی تو صفحه کاستومایز قبل شروع ماموریت هم همه چیز قابل تغییره به جز دست که فقط یکی رو میاره! همینطوره یا از جایی امکان تغییر هست؟
کاش فقط اینقدر که امکان بازی با افراد مختلف هست، شخصیت محبوب نسخه دوم Raiden رو هم تو بازی قرار میدادن.
حالا تموم کننقل قول:
بحث شخصیت بازی منقلبت میکنه :دی
والا تا اینجا که حدود 25% رفتم تنوع و خلاقیت سازنده ها منقلبم کرده :n02: حتما همینطوره که میگی.نقل قول:
این arm رو نمیشه تغییر داد؟
یکیم مثل اینکه ماموریتهای جانبی همیشه ادامه داره نه؟ یعنی همیشه انگار یه سری ماموریت جانبی تولید میشه که فکر کنم برای اینکه بشه به یه منطقه دسترسی پیدا کرد اینطور طراحی شده که درست هم هست، مثلا من الان افغانستان رو تموم کردم ولی برای اینکه بتونم به این منطقه هم دسترسی داشته باشم فکر کنم اینطور ماموریتهای جانبی ایجاد میشه که هر موقع خواستم بهش سفر کنم. :)
ولی انصافا منطقه افغانستان خیلی عالی و طبیعی ساخته شده، منطقه آفریقا یخورده درختها از شدت طبیعی بودنش کم میکنه هرچند کیفیت درختها هم زیاد بد نیست ولی افغانستان منطقه کویریش خیلی عالی و طبیعیه، من هیچ وقت اندازه حالا افغانستان رو دوست نداشتم. :n02:
برخی ماموریت های جانبی با رنگ زرد هستند که باید بری به اضافه برخی نوارکاست های زرد رنگنقل قول:
حالا منظورم از منقلب از زاویه ای دیگه هستش که دقیقا آخر آخر آخر مشخص میشه. :n02:
عاقا در هارو فقط با نشونه گرفتن باز میکنه ؟؟
آخه هر دکمه ای رو میزنم درا باز نمیشن باید یا شیرجه بزنه تو در ( :| که همه متوجه میشن ) یا با کلیک راست نشونه گیری کنم و به سمت در حرکت کنم .
شما این مشکلو نداشتین ؟
نه همچین مشکلی نداشتم.نقل قول:
به در که نزدیک شی اون دکمه اعمالش هم میاد.
این نسخه جدیدی که اومده همونیه که میگفتن قراره همه چی رو یه جا ریلیز کنن؟منظورم گرند زیرو فانتوم پین و ....
منظورت Complete Edition هست ؟نقل قول:
اگه اینو میگی که نه فقط فانتوم پینه ولی بعلاوه همه DLC ها و آپدیت هایی که واسش اومده و درضمن CPY کرک کرده یعنی اون باگ های کرک 3DM رو نداره . ( مثل نرفتن به مرحله بعد از Prologue و ... )
کسی تا حالا FOB ایجاد کرده؟
برای ساختش فقط یه بار آنلاین منطقه آبی بخریم کافیه یا اینکه هرسری برای کاستومایز و دسترسی باید آنلاین شد؟ به نظر میاد مثل یه mother base جدید میمونه که میشه توش شیش تا بخش کارمندا رو از لول یک تا چهار ساخت و ظرفیت رو بالا برد، درسته؟
با این ک.ر.ک های ما میشه وارد بخش آنلاین شد؟
ماشالا کسی افتخار نمیده جواب بده! تاپیک تبدیل به تاپیک خصوصی بشه خیلی بهتره!
من که زیاد انلاینشو نزدمنقل قول:
اگر بازی میکردم حتما میگفتم.
تو 64% مجدد مرحله فرار از بیمارستان رو زدن، که بازم موقع فرار بازی به مشکل خورد! مرحله که تموم میشه امتیازات رو میاره، میزنم که رد بشه موقع لود کردن قفل میکنه!!!
عجب گیری افتادیما، این مرحله بیمارستان شده مصیبت برامون!
کسی میدونه راه حلی داره یا نه؟ اینم باید سیو براش گیر بیارم؟
نسخه CPY این مشکلو برطرف کرده اونو دانلود کنید .نقل قول:
یا یه سیو مربوط به مرحله 2 گیر بیارید با اون ادامه بدید بازیو .
مرحله 2 نیست که مرحله 46 ئه!نقل قول:
آها اشتباه زدم D: .نقل قول:
یعنی منظورتون اینه برای رد این مرحله هم باید سیو پیدا کنم؟ اینطوری که تمام زحمتای خودم و امکانات و کارمندایی که به سلیقه خودم جمع کردم از بین میره!نقل قول:
نسخه CPY ورژن فشرده نداره؟ یکی هم اینکه اگه CPY رو دانلود کنم و نصب کنم، سیوهای نسخه فعلیم که fitgirl 3dm هستش به نسخه CPY میخوره یا اینکه باید از اول برم؟
کسی نمی داند که آیا سیو 3dm به cpy می خورد یا خیر؟ :n27:
من بازی رو دانلود کردم ولی وقتی روی mgsvtpp.exe کلیک میکنم چند ثانیه میره تو Task Manager ولی اجرا نمیشه؟ سی پی یو من هم Intel® Core™ i5-750 Processor هست که از SSE4.2 هم پشتیبانی میکنه؛ ویندوز ۱۰ interprise شصت چهاربیتی دارم.
داداش من بازی رو تموم کردم ولی چیز خاصی ندیدم! مرحله 50 رو تموم کردم که مراحل آخر در واقع یه سری مراحل تکراری بودن که سختیشون رو زیاد کرده بودن، بعد از اتمام مرحله 50 هیچ مرحله اصلی دیگه ای نمیاره، در صورتی که بازی به نظر ناقص میاد و انتظار میره ادامه داشته باشه، اون Eli و نوچه هاش مشخص بشه که کجا رفتن و کلا با توجه به روند داستان یه سری قضایا نیمه تمامه!نقل قول:
کار خاصی باید برای ادامه بازی انجام بدم یا این آخرش بود؟!
هیچ کس این بازی رو تموم نکرده؟!!!
سلام
من چطوری میتونم توی بازی فقط و فقط مراحل اصلی و داستانی بازی رو برم..
بازی به علت جهان باز بودن یه ذره برام گیج کننده است...لطفا راهنمایی کنید..
الان خیلی مراحلش تکراری و خسته کننده است...اول بازی خیلی خوب شروع شد ولب بعدش فعلا جذابیتی نداره برام...
از طریق ادرویدت که در اختیار داری میتونی فراحل اصلی رو انتخاب کنینقل قول:
اما دقت کن که برخی مراحل فرعی هستند که با رنگ زرد مشخص شدن و اونارو حتما باید بری تا مراحل اصلی هم باز بشن.
به نوارکاست هایی که رنگ زرد دارن هم باید حتما گوش بدی.
برخی مراحل تکراری حتی در بین مراحل اصلی هم هست و مجبوری تحمل کنی.
سلام. در مرحله 8 (Occupation Forces) که باید تانک های دشمن رو با بالن به هوا بفرستم ، بالن زورش نمیرسه و میترکه.
گاهی اوقات انسان ها رو هم نمیتونه بالا ببره. مشکل از کجاست؟
ضمنا چقدر بازی خنک و بی حاله. میری تو یک پایگاه 4 نفر رو میکشی بعد یک نفر رو نجات میدی یا چیزی رو خراب میکنی میای بیرون. کلا 5 دقیقه هر مرحله طول میکشه و هیچ جزابیتی نداره چون فقط همین کار رو میکنی و مرحله بعدی هم همینطور. این کارا تو دوران IGI 1 جواب میداد.
مرحله یک هم که داستانی بود هم پر از سوتی کارگردانی و داستان بود. واقعا خندیدم .
بعد هم این سازندش چقدر مسخره هست . چپ و راست میگه من ساختم بازی رو . بابا فهمیدیم تو ساختی اینم یه کارت 100 آفرین.
سازنده بازی رو باید در تیتراژ آخر بازی بنویسن نه که از این کارهای آماتوری انجام بدن. مثل این خواننده زیرزمینی ها که اول آهنگ با صدای گودزیلا میگن اررررنجمت بای ...
بالن ها رو باید اپدیت کنی تا بتونن تانک و بقیه لوازم رو بالا ببرننقل قول:
این اپدیت هم بستگی داره که نیروهایی که به مادر بیس منتقل میکنی چه تخصصی داشته باشن.
الان هر چقدر تخصص نیروهات در زمینه R&D افزایش بدی این کار باعث میشه که تیم بیشتر روی ساخت تجهیزات فعالیت کنن و موقعی که به بخش ساخت سلاح و تجهیزات مراجعه کنی با اپگرید کردن ایتم ها میتونی به بخش بالن هم برسی.
سلام
اقا من موقع نصب بازی با این دوتا ارور مواجه میشم
فایل های isdone.dll و unarc.dll رو هم دانلود کردم و هم توی systm32 هم تو syswow64 کپی کردم ولی بازم فایده نداره و درست نشد
توی یوتیوب سرچ کردم توی گوگل سرچ کردم 100 تا کار کردم بازم فایده نداشت:/
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]