دوستان بخوایم وقتی گوشی رو با usb به کامپیوتر وصل میکنیم شارژ نشه باید چه کنیم؟!
ممنون
Printable View
دوستان بخوایم وقتی گوشی رو با usb به کامپیوتر وصل میکنیم شارژ نشه باید چه کنیم؟!
ممنون
همچین چیزی نمیشهنقل قول:
میتونی با بلوتوث یا مثلا kies وصلش کنی
kies چی هست؟نقل قول:
kies چیه؟!:n02:
سلام.نقل قول:
Kies که برنامه مخصوص سامسونگه !!! مگه گوشیهای سونی هم باهاش میتونن وصل بشن؟؟:n04::n13::11:
دوستان من یه pattern برای اسکرین لاک گذاشتم حالا نمیتونم از تو setting از سکیوریتی برش دارم، گزینه های swip و none غیر فعاله
قبلا اینطوری نبود
چیکار کنم؟؟
ممنون
دوستاااااااااااااااااننقل قول:
جواب بدید جون من
این اعصابمو خورد کرده
:n16::n12:
با سلامنقل قول:
حتما اکانت وی پی ان در گوشی درست کردین که swip , none غیر فعال شده
اگه اکانتو حذف کنید فعال میشن
عالی بودنقل قول:
:n16::n16::n16:
با سلام
دوستان یه لطفی کنند این برنامه cpu -z نصب کنند ببیند که مشخصات سی پیو گوشی را چی میزنه
طبق مشخصات رسمی باید MSM8260 باشه
مطمئن نیستم چه تفاوتهایی داره ولی برای من میزنه MSM8960
از دوستانی که این گوشی را دارند یه تست کنند بعد بگن چی میزنه براشون :n10:
8960 بهتره و جدید تر ولی فک نکنم فرقی کنه
8960 همونی هست که روی اکسپریا v هست و از lte پشتیبانی میکنه
سلام خدمت همه دوستان یک سوالی داشتم فرق xperia t با xperia txدر چیه غیر از باتری تی که از تی ایکس قویتره یا اینکه میگن کیفیت صفحه نمایش txبهتره
راستیش یکی میخواد بگیره برای این 50 تومان اختلافی که txبا tداره فکر میکنه txباید بهتر باشه کیفیتش:n13:
اینو خودم میدونم فقط میخواستم بدونم شانسی بوده و اینکه اگه 8960 ال تی ای. هم داره با اینکه بودو نبودش فرقی نداره محض اطلاعنقل قول:
اصلا فرق چندانی با هم ندارند که بخوای بگی واای کاش اون یکی رو میگرفتم یا این یکینقل قول:
من تی رو که خودم دارم با تی ایکس هم کار کردم
فقط یه چیز بدی که در تی ایکس دیدم بدنه گوشی خش پذیر تره ولی تی مرغوب تره
در کل سلیقه ایه ولی اگه به امید ساپورت بهتر باشین T شاید ارجحیت پیدا کنه
من میخوام TX بگیرم ولی باطریش نسبت به T منو در خرید دچار مشکل کرده ، میخواستم ببینم که 100 میلی آمپر زیاد تاثیر داره؟؟؟؟؟نقل قول:
بلی.تاثیر داره
میگن TX خروجی HDMI داره؛ درسته؟
شما T رو پیشنهاد میدید؟نقل قول:
من هر جا خوندم نگفتن چرا T بهتره . فقط گفتن بهتر از TX هست.
ولی برای TX گفتن که 10 لمس صفحه نمایش بهتر و باطری قابل تعویض حتی فروشنده ها هم TX رو پیشنهاد میدن .
من خیلی بین این دو گیج شدم:n03:
تا اونجایی که من دیدم هم T و هم TX دارای خروجی MHL هستن.:n01:نقل قول:
نقل قول:
چی هست این MHL ؟
درود
برتری تی ب تی ایکس
ساپورت چه رسمی چه دولاپری بهتر
باتری قوی تر
استایل شیک تر
بدنه مقاوم تر به دلیل یک پارچه بودن
البته ارگونومی بهتر
ممنون دوست عزیزنقل قول:
عالی بود...
اطلاع دارید که این رابط گیر میاد و قیمتش چند هست؟نقل قول:
سونیش رو تو بازار ندیدمنقل قول:
مدل های دیگه از 20تا 60
طراحی ایکسپریا t و tx شبیه ارک و ارک اس هست؟
سلام
سرانجام دیروز دوباره رفتم علاالدین به نیت خرید TX و کل طبقات روگشتم و لی قیمتی کمتر از 1.150.000 پیدا نکردم در نتیجه بی خیال شدم و رفتم سراغ T و به قیمت 970.000 خریدم+ 15.000 کیف،البته قیمتهایی که نوشتم با گارانتی آرین بود.
چیزایی هم که چک کردم گارانتی بودکه دقیقا 363 رو ازش باقی مونده بود، ورژن آندروید که آخرین نسخه موجودبود، تست صفحه نمایش و ...
حالا یه سوال که داشتم : به شارژ اولیه نیاز نداره؟
نقل قول:
مبارک باشه. خیر احتیاجی به شارژ اولیه نداره.
خیرنقل قول:
اون دوتا شبیه به هم بودن کاملا
اینا نیستند
کاملا تفاوت دارند
فقط فرم بدنش یکیه
میدونم...منظورم این بود که فرم بدنه مثلا t مثل ارک اس هست؟نقل قول:
دوستان بنده میخام تا چند روز دیگه این گوشی رو بگیرم (TX) .لطفا بگین از نظر مصرف باطری واقعا چجوریاست؟؟ گفته میشه خیلی مصرف باطریش زیاده و مدام باید به شارژ باشه!! من معمولا زیاد با گوشی حرف میزنم و روزی ۱-۲ ساعت هم بازی میکنم...لطفا راهنمایی کنید تجربه ی دقیق شما در رابطه با این گوشی چی هست و چقدر باطری نگه میداره
مصرف باتری در حالت عادی شدیدا بسته به نرم افزارهایی داره که روی گوشیتون نصب می کنیدنقل قول:
اگه برنامه هایی مثل ویچت یا .. میخواین استفاده کنید که مدام در حال دریافت و ارسال دیتا هستند یا رفرش زیادی دارند گوشی کمتر از یک روز میتونه شارژدهی داشته باشه
اگه بازی های سنگینی هم روی گوشی انجام بدین مثل اسفالت 7 خیلی سریع شارژ کم میکنه مثلا نیم ساعت بازی دسته کم حدود 15 تا 20 درصد کم میکنه
ولی در غیر اینصورت با مصرف عادی و قلم گرفتن این برنامه ها 1 تا 2 روز بیشتر میتونه شارژدهی کنه
sp هم مورد خوبیه
باتری قوی تر
gpu , cpu قوی تر
روت سریع آسان V18
در آخرین رام یعنی 145.
فقط از این طریق روت امکان پذیره و با ورژن های قبلی امکان پذیر نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همه دوستان:n16:دوستانی که این گوشی دارن میدونن سونی این گوشی از نظر اپدیتی تا کی ساپورت میکنه اندروید 4.3 برای این گوشی میاد؟
معمولا سونی تا 3 یا 4 بروزرسانی برای هر گوشی منتشر می کنه این جوری که من اطلاع دارم 4.1.2 واسه این گوشی اومده ولی 4.3 خیلی خیلی بعیده واسه این گوشی بیاد
ولی کاستوم رام میاد
ولی من طبق اخباری که از سایتایی مثل سونی ویت بدست آوردم گفته شده که سونی برنامه ریزی داره گوشیاشو یک دفعه به اندروید 4.4 اپدیت کنه
قبل از اون هم یه لیستی دیدم که T اپدیت دریافت خواهد کرد و لی از TX اسمی نبرده شده بود
در کل به نظر من T , V .TX به احتمال قوی اپدیت دریافت خواهند کرد
4.4:n04:
4.3 میشه امید داشت ولی 4.4 خیلی .... :n05:
معمولا از این دست اخبار زیاده قرار بود سونی واسه سری 2011 هم آپدیت آبنبات پاستیلی ارائه کنه که بعد از تست گفت که سرعت میاد پایین و کاربر لذت نمیبره :n24: این در صورتی هست که خیلی راحت می تونست بروزرسانی انجام بده ولی اینکار انجام نداد :n15:
البته اندروید هم کم مشکلات نداره !!! سختی توسعه دهده ها حالا بماند
فقط سونی نیست اکثر شرکت ها همین مدلی هستن که کاربر مجبور به خرید گوشی جدید می کنن چون اگه چنتا ورژن بروز بشه کمتر کسی به فکر خرید گوشی جدید می کنه :n05:
نمیدونم ولی تا اونجا که پیگیر اخبارش بودم هرجی خبر تو این سونی ویت گذاشته شده بعدش تایید شده
یادمه خبر اینکه سونی اپدیت 4.1 به عنوان هدیه کریسمس برای اکسپریا T ارائه میده رو این سایت منتشر کرد و بعدش هم همین اتفاق افتاد در صورتی که قرار بود چند ماه بعد این ارائه بده
الان هم به قول شما حداقل 4.3 برای این سری گوشیا میاد انشالله
من انقدر که منتظر اپدیت های جدید سری رام های میویی Miui هستم منتظر اندروید جدید نیستم
خیلی زیبا و متفاوته ،بیس رامش هم سیانوژن
البته نسخه لاک بوتلدرش در اخرین ورژن چندتا باگ داره که توصیه نمیشه فعلا استفاده کرد
دوستان رنگ پس زمینه قسمت messaging رو چجوری عوض کنم؟
خیلی تو setting گشتم پیدا نکردم، ولی یادمه قبلا یه جایی دیده بودم مشکی هم میشد
نه من نگاه کردم همچین چیزی فکر نمیکنم داشته باشه