راستش توی این سه هفته ای که من دارم باش کار میکنم تا حالا فیلم برداری نکردم ! :31: اصلا از دوربین استفاده نمیکنم . ولی کاستوم رام امگا رو دارم روش. اگر خواستید بگید یک ویدئو نمونه براتون بفرستم .نقل قول:
راستش توی این سه هفته ای که من دارم باش کار میکنم تا حالا فیلم برداری نکردم ! :31: اصلا از دوربین استفاده نمیکنم . ولی کاستوم رام امگا رو دارم روش. اگر خواستید بگید یک ویدئو نمونه براتون بفرستم .نقل قول:
اینم 5 تا ویدئو جدید از سامسونگ که قابلت های گوشی رو خیلی خوب توضیح داده...توصیه میکنم حتما ببنیید....ارزش دیدن داره چون توش اصلا اغراق نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی محسن جان اگه میتونی یه ویدئو بزار از امگا اگه حوصلش رو داشتی...منم الان Revolution HD 3 دارم...ولی خب چون ظاهر تغییری نداشته و بیشتر کارایی بهبود پیدا کرده....ویدئو بزارم چیزی معلوم نمیشه :31:
باتری چفدر تغییر داشته؟
چشم. باید فکر کنم از چی فیلم بگیرم ! :31:نقل قول:
باتری زیاد تغییری نکرده . مثل قبل خوب نگه میداره . من به طور میانگین هر 50~60 ساعتی یکبار شارژ میکنم.
یه خبر خوب برای کسایی که کاستوم رام دارن(فعلا برای استوک رام ها خبری نیست..ایشالا که بیاد).....قابلیت Multi window بدون محدودیت با همه برنامه ها..............
من 2 روزه روی Revolution HD 3 LJ3 نصب کردم و کاملا بدون مشکل کار میکنه
اینم لینک.......
اینم یه اسکرین شات از گوشی خودم
آقا جسارتاً من این قضیه ی مولتی ویندوز رو متوجه نشدم یعنی بطور دقیقتر چه فرقی با مالتی تاسکینگ داره.نقل قول:
یا مگه توی رامهای اصلی این قابلیت وجود نداره و حتماً باید کاستوم باشه.
اگه میشه منه عوام رو روشن کن.
سلام.
مولتی ویندوز رام های رسمی فقط تعدادی برنامه مثل اس نوت و گوگل تاک و جیمیل و .. رو ساپورت میکنه. نه همه برنامه ها رو
فرقش با مالتی تسکینگ اینه که شما میتونی دو تا برنامه رو همزمان در کنار هم روی یک صفحه ببینی و اجرا کنی ولی مالتی تسکینگ فقط اجرای چندین برنامه با هم هست که باید بین اونها جا به جا بشید تا بتونید ازشون استفاده کنیدنقل قول:
و بقیه توضیحات رو هم که vista 7 عزیز دادن.........
لیست کامل برنامه هایی که با رام رسمی در multi window اجرا میشن رو لیستش رو میتونید ببینید ولی با این مود جدید که بر روی کاستوم رام ها نضب میشه تمام برنامه ها رو میشه اجرا کرد..البته بعضی از برنامه ها خودشون رو با نصف صفحه به خوبی کار نمیکنن و اگر در آینده توصعه دهندهاشون این کار رو انجام بدن که دیگه خیلی عالی میشه......حتی من تست کردم دو تا بازی به صورت همزمان اجرا کردم و حتی دوربین رو هم به کار انداختم ولی مسئله اینه که خیلی از دکمه ها در دسترس نیستن..ولی خب از طرفی هم خیلی از برنامه ها هم خوب کار کردن در این حالت.ولی مهم تر از همه اینه که نشون دهنده قدرت این گوشی و سامسونگ هست که توانایی این کار رو داره و به هیچ وجه گوشی کند نشد.....
Samsung Apps
- ChatON
- Gallery
- Internet
- Messaging
- S-Note
- Video Player
Google Apps
- Chrome
- Gmail
- Maps
- Talk
- Youtube
Third Party Apps
- Official Twitter app
- Polaris (Viewe
جسارتا لینک اشتباههنقل قول:
انجمن + دیکشنری لانگمن :
اره شرمنده احتمالا موقع copy/paste اشتباه شده....ممنون محسن جان
:31:
دوستان سلام .اگر اطلاعاتی در این موردها دارید ممنون میشم پاسخ بدیننقل قول:
بله . امکانش هست.نقل قول:
بله . میشه . هم توسط مرورگر و هم توسط نرم افزار Tapatalkنقل قول:
بله . کلیه کارهایی که شما با کامپیوتر انجام میدید توی این فروم ، نه تنها با این موبایل بلکه با اکثر گوشی ها وتبلت ها میشه انجام داد . منتها به دلیل بزرگی صفحه راحت تر میتونید این کارها رو انجام بدید .نقل قول:
خیرنقل قول:
بلهنقل قول:
بله . نرم افزارش از همون اول روی گوشی هست . با مرورگر هم میشه تماشا کرد. مگه میشه گوگل سیستم عامل بده و از وبسایت خودش پشتیبانی نکنه ؟نقل قول:
هر دو مورد . بله . البته با نرم افزار.نقل قول:
در ضمن تمام این کارها رو با تمام دیوایسها ی هوشمند ، اعم از آندروید ، ios ، ویندوز فون و .... میشه انجام داد !
سلام .ممنون از پاسختون .گوشی بنده HD2 دارم با winmo 6.5 اما این امکانات رو نداره .البته تو بعضی از سایتها این مشکلات رو نداره .adob flash player هم نداره .نقل قول:
با ویندوز موبایل و ویندوز فون کار نکردم تاحالا ! اما خیلی عجیبه که اینطور مشکلاتی داره ! (البته ویندوز موبایل خیلی قدیمی شده دیگه ! ) امیدوارم توی نسخه 7 و 8 حل شده باشه.نقل قول:
اندروید هم از فلش پلیر پشتیبانی نمیکنه. اما با کاستوم رام میشه حلش کرد .
عجب! فکر کنم دیگه حتی سیمبیان از فلش پشتیبانی میکنه! اونوقت اندروید با اونهمه ادعاش..... باید رام کاستوم بریزی؟! :sq_6:نقل قول:
فکر کنم تا قبل از نسخه ۴ از فلش پشتیبانی میکرد اما دیگه الان مثل ios از فلش پشتیبانی نمیکنه.نمیدونم . شاید راهی باشه که روی همون رام رسمی بشه فعالش کرد.من چون از رام رسمی استفاده نمیکنم دنبالش نرفتم.
بچه ها حتما نیاز به کاستوم رام نیست...فایل APK فلش پلیر رو بریزید حله... :sq_25:
آپلود کردم براتون....
اینم لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش رو ساپورت میکنه اما بدلیل باگ های فراوان حذفش کرده.نقل قول:
الان هم بدون نیاز به رام های کاستوم با یه توویک میشه نصبش کرد که d.b23 عزیز نوشتند...
حتی swf ها رو هم افلاین میشه باز کرد.
نوت 2 : 1900000 تومان
دختر عموم همین امروز گرفت 1.820.000 تومن
البته خوشبختانه ظاهرا به توصیه بنده که گفتم بدون گارانتیشو بگیر و نذار برات برنامه بریزن و لوازم جانبی هم اگر میخای از همون مغازه نگیییر گوش کرده
حدود 150ت هم لوازم جانبی براش گرفته....
قیمت اس 3 رو نمیدونم اما اگر اون هم به 1580 رسیده که خیلی خوبه
نوت2 هم به 1.700 برسه عالیه چون روزای اول بعضا 2.700 هم فروش داشت..
برای دوستانی که شهرستان هستن هم..
قیمت سایتا هم امروز کم شد.مثلا سایت گوشی بازار=
مدل :
Samsung Galaxy Note II N7100 16g Gray
قيمت :19,500,000 ريال
توضيحات بيشتر
--
ایفون 4اس نو هم 1900 بوده امروز
آیفون5 هم که حرفشو نزن فعلا --
از لحاظ لوازم جانبی من نظرم روی کیف V.I.P هست ولی دوستان میگن آهنرباش خراب میکنه گوشی رو؟
قیمت جهانیش تا الان 250 درهم افت کرده. فکر کنم به زودی نسخه های 32 و 64 بازار رو پر کنن.
بچه ها صبر کنم 32ش بیاد یا همین الان بخرم؟ آخه میترسم باز گرون شه...
چه رنگایی داره؟ من خاکستریشو دیدم خوشم اومد..
اتفاقاً حرفش هست که گوشی از رده ی کالاهای لوکس دربیاد. اگه این اتفاق بیفته که دیگه تا دو ماه دیگه قیمت 16 به زیر 1.5 هم میرسه.نقل قول:
خاکستری و سفید.......
جای انگشت یه مقدار رو خاکستری بیشتر میمونه..همین...
ولی جفتشون خوبن....:sq_9:
البته سفید و خاکستری کلا استایلشون با هم فرق میکنه :31:
موبایل تا همین پریروز جزء اون 75 قلم کالای ممنوعه بود ! تازه وارداتش آزاد شده ! بعید میدونم بیاد جزء کالاهای اولویت دار. ولی در کل این بازیا موقتیه و به زودی ارز تک نرخی میشه . حالا نرخش بستگی به مذاکرات داره. من میگم کسی که میخواد از گوشی استفاده کنه نباید زیاد براش مهم باشه که گوشی 1 ماه دیگه 100 تومان افت میکنه یا نه !! توی 2 میلیون 100 تومان بالا پایین مهم نیست . مهم اینه که از گوشی استفاده کنی و لذت ببری ! اگر بخوای این همه صبر کنی که سامسونگ نسخه بعدیشم میده !!نقل قول:
سه رنگ جدید برای Galaxy Note II در سال 2013
Amber Brown
Topaz Blue
Ruby Wine
قیمت امروز علاالدین 1700
1660 طبقه 6:دی
ساعت 5-6
خیلی عالیه همینطوری بیاد پایین تا 1300-400 هم می رسهنقل قول:
فقط نمی دونم چرا 32 گیگش انقدر کمیابه .. رضا تو 32 قیمت نکردی؟
هنوز مذاکرات شروع نشده دلار روزی 100 تومان داره میاد پایین ! فکر کنید اگر نتیجه مثبت داشته باشه چی میشه !!! :20: اون موقع نوت 2 رو میشه با 1 تومان خرید !
قیمت امروز نوت2 فکر کنم تا 1590-1600 بیاد پایین .
اصلا تو بازار نیستنقل قول:
یکی داشت گفتش فروشی نیست.گفتم پس غلط کردی گذاشتی پشت سرت :دی نزدیک بود دعوا شه : ))
اتفاقا امروز دوباره رفته بو بالا 1710 پایین تر نبود
رفتم بخرم همکف علاالدین باهاش کار کردم اصلا خوشم نیومد تو عکسها و ویدئوها یه جور دیگست پیشنهاد می کنم اونایی که می خوان بخرن حتما گوشیو از نزدیک ببینن
خاکستریش که اصلا به دلم ننشست شاید سفیدشو در آینده بخرم چون 16 گیگ به کارمم نمیاد
اصافه شدن افکت پخش شدن جوهر در آندروید 4.1.2
رام :N710XXDLJ2 که میتونید از Sammobile دانلود کنید
- New Group Cast application
- Updated notification toggles
- Customizable notification panel
- Swype-like continuous input for Samsung Keyboard
منبع : phonearena و Gsmarena
اینم فیلم
مهدی جان گفتم که استایل خاکستری و سفیدش کلا فرق میکنه...سفید صدفی کلا یه چیز دیگش..البته سلیقه اسنقل قول:
به نطرم خاکستریش یکم خنگه مخصوصا وقتی چراغ های لمسیش روشن میشه :31:
مشکلش چی بود ؟نقل قول:
مستقیم باید 4.2 رو میداد دیگه ! 4.1.2 دیگه چیه !
من خودم نوت دارم شاید به نظر من اینطوری اومد کسی که برای اولین بار گوشیو ببینه ممکنه خوشش بیادنقل قول:
عرض گوشی کم شده به طولش اضافه شده که من زیاد حال نکردم .. کیفیت ساختش رو زیاد نپسندیدم .. از رنگ خاکستریش اصلا خوشم نیومد مخصوصا از اون طرح مثل چوبش .. درب پشتش خیلی آسیب پذیره
در ضمن الان این خبر رو دیدم دیگه کلا از خریدش منصرف شد(هر چند شایعه هست ولی دور از ذهن نیست)
در اینکه نمایشگر تقریباً همه ی گوشیهای high end که سال 2013 معرفی میشن Full HD هست شک نکنید. هیچ محدودیت سخت افزاری حتی همین حالاشم در این مسیر وجود نداره.نقل قول:
ولی شما اگه نوت1 دارید بنظرم در نوت2 چیز خارق العاده ای پیدا نمیکنید.
ضمناً
کسی که الان واقعاً نیاز داره میره سراغ تهیه ی همین نوت2 فعلی یا گوشیهای موجود دیگه.
ولی اگه کسی فقط تحت تأثیر جو روانی بقیه ی کاربرها میخواد بره سراغ نوت2، با دیدن چنین اخباری طبیعیه که دو دل میشه.
9 ماه دیگه که GS4 اومد بازار ما باز میبینه خبرش اومد که نوت3 با نمایشگر 4K قراره با ویژگیهای ..... معرفی شه. بازم دو دل شدن و همین آش و کاسه ادامه دارد!
حرف شما درسته ولی من قصد نداشتم رای کسی رو بزنم یا نوت2 رو خراب کنم
من منظورم این بود کسی که نوت داره مثل من نوت2 نمی تونه براش جذاب باشه .. قابلیت های نرم افزاری نوت2 با آپدیت جلی بین به نوت اضافه میشه .. سخت افزارش هم که فعلا کم نیاورده حتی تو اجرای NFS Most Wanted
فقط مقداری باطریش ضعیفه که اونم فعلا داریم باهاش سر می کنیم
کسی که تازه می خواد یه گوشی های اند بخره خرید نوت2 یا اس3 معقوله نه کسی که اس2 یا نوت داره. اونم با این اوضاع بازار ارز
دقیقا درسته . چند روز پیش من نوت 2 رو با نوت 1 مقایسه کردم . اول فیلم بلوری ارباب حلقه ها با کیفیت 1080P وبیت ریت 16MB و حجم 30GB رو با نرم افزار ES File Explorer تحت شبکه روی هردو اجرا کردم . کوچکترین تفاوتی مشاهده نمیشد. هر دو کاملا روون و با صدای هماهنگ پخش میکردن. بعد most wanted رو روی هردو اجرا کردم. اینم کوچکترین تفاوتی نداشت. تست سوم برای منوها و گالری و نمایش عکس ها بود که نوت 1 خیلی کند تر بود اونم فقط به این خاطر که رامش پایدار نیود(خیلی از برنامه ها هم روش نصب نمیشد). 4.1.1 پایدار هنوز برای نوت 1 نیومده. گالری هم بهش اضافه شده بود .نقل قول:
اما راجع به ابعاد انصافا نوت 2 خوش دست تر شده . راحت تر توی دست جا میگیره و برای کتاب خوندن و فیلم دیدن بهتر شده. (به دلیل طول بیشتر) . همینطور گلوریا گلس 2 باعث شده که تاچ نرم تر باشه و خیلی راحت پاک بشه . جوری که فقط کافیه بره توی جیب و در بیاد ! هیچ اثری از لک باقی نمیمونه. بحث مداد و دقتش هم که دیگه بماند.
دوستان قیمت 16 و 32 گیگ بی گارانتی چنده علائدین؟؟
و اینکه فلیپ کاور اصلی قیمتش چنده برای نوت2؟ و آیا هست؟
16 گیگ 1700نقل قول:
32 اصلا نیست آل دیجیتال کرمان داره 2080