اگه ممکنه شماره نمایندگی هفت حوض رو برای من هم پ خ کنید. با تشکر
Printable View
اگه ممکنه شماره نمایندگی هفت حوض رو برای من هم پ خ کنید. با تشکر
نقل قول:
مسآلتن
اونجا پایونیر حالا اصل یا فرع!
اصلاً به چشم شما خورد؟؟ اوضاع قیمتی و.... چطور داشت؟؟
چون تا پایونیر هستش مخصوصاً سری کورو
بقیه مارکها باید بوق بوق بازی کنن
سلام. ببینید، نظر بدید:
[PHP]http://hometheater.blogfa.com/[/PHP]
پست با موضوع"کمپانیهای شجاع":question::exclamati
نظر اساتید چیه؟نقل قول:
راستي اين جريان پلاسماهاي پاناسونيك چيه؟ اينقدر از من در موردش سوال مي كنند! مگه پاناسونيك هم بلده تلويزيون بسازه!؟ ما كه هر بار پلاسماي پاناسونيك ديدم حالمون بد شده! فكر ميكنم پلاسماهاش دودي هستند؟ آخه هر كاري ميكني باز انگار يه لايه دود پشت صفحه تلويزيون گرفته! حالا چرا يه عده Moron خودشون ميكشن براي پلاسماي پاناسونيك نميدونم! Lo
آقای برزین ( نویسنده سایت سینمای خانوادگی ) یکی از اساتید تجهیزات صوتی هستند که اطلاعات بسیار خوبی در مورد سیستم های صوتی و مخصوصا سیستم های کلاس A دارند . اما با توجه به پیچیدگی تخصص های مختلف ایشان بدون داشتن تخصص و اطلاعات لازم و بیشتر بر اساس سلیقه شخصی ( پسندیدن تصاویر کارتونی LCD ) سیستم های تصویری را نیز بررسی می کنند . من قبلا طی نامه ای از ایشون درخواست کرده بودم این کار به افراد خبره تجهیزات تصویری بسپارند اما بنظر می رسد ایشان هنوز هم نظرات قبلی را ادامه می دهد لذا بهترین توصیه آن است که خیلی جدی نگیرید
نه دوست عزیز، موقعی که من اونجا بودم، نه از VT20 خبری بود و نه از V20 50.نقل قول:
فروشنده ها هم اطلاعات بیشتری نداشتند.
دوست عزیز، من اونجا دنبالش نبودم، اما به چشمم هم نخورد.نقل قول:
در ضمن، اونجا معمولا TV های جدید هست. من 6 ماه پیش که دنبال LH90 بودم، نتونستم پیدا کنم و میگفتن که دیگه قدیمی شده! حالا پایونیر که دیگه ظاهرا تولیدش هم متوقف شده. امیدوارم شما بتونی پیدا کنی.
LOLنقل قول:
توصیه من به این آقا اینه که بهتره تو وبلاگشون به تعریف کردن فیلم برای بقیه ادامه بدن هرچند ما یه بچه محل داریم از ایشون بهتر فیلم تعریف میکنه!! و در نهایت حداکثر به همون جمع آوری اطلاعات دسته چندم از اینترنت اداده بدن.
چون ظاهرا ایشون اصلا نمیدونن برای اینکه فیلم رو ببینن در کنار داستان فیلم و جلوه های ویژه مسائل مهمتری مثل جزئیات و دقت رنگ هم هست که منتقدهای حرفه ای بر اساس اون به خیلی از مفاهیم در پس ذهن کارگردان فیلم پی میبرن ولی خوب ایشون به فیلمای آب دوغ خیاری و سطحی نگری ظاهرا بیشتر علاقه داره.
سلام :دوستان ایا کسی v20 با کابل vga به کامپیوتر وصل کرده ؟ من وقتی اینکارو میکنم رنگ تی وی با lcd لب تاپ تفاوت داره . ایا تنظیمات خاصی داره؟
با انتقاد و تعجب از نحوه بر خورد جناب برزین با محصولات پاناسونیک از دوستان دیگر خواهشمند است در انتقادهای خود جانب انصاف و ادب را رعایت کنند البته برا من جالب است که ایشان هم مدل v20 را تست کرده اند هم مدل G20 که نحوه دسترسی هم زمان ایشان به دو مدلی که یکی اصلا وارد بازار نشده ودیگری بسیار محدود بسیار شگفت انگیز !!!
تاپيك از دست رفته...ديگه هيچكس حرفي واسه گفتن نداره.
شايد بهتر باشه ديگه تاپيك بسته بشه.
دوستان لطفا در چهارچوب عنوان تاپیک بحث کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @
دوست عزیز نظرات دیگران تا زمانی که حاوی توهین نباشه نظر شخصی افراد هست و قابل احترام لطفا دفعه بعد نظر دیگران رو که حاوی کلمات توهین آمیز و رکیک هست در این انجمن نقل و قول نکنید.
با سلام
خدمت Alucard عزیز
ابتدا تشکر میکنم از مطالب مفیدی که از شخص شما در این فروم یاد گرفتم.
هدف از راه اندازیه اینگونه فروم ها بالا بردن اطلاعات فردی جهت حصول بهترین نتیجه و خرید مناسب هست که بوسیله اطلاع رسانیه دسته جمعی حاصل میشه.
کاری هم که بنده انجام دادم فقط اطلاع رسانی بود، اونهم نه از یک منبع متفرقه و غیر مرتبط، بلکه از جایی این مطلب عنوان شده که مطمئن هستم حداقل 90% عزیزانی که در این فروم فعالیت میکنند، مطالب وبلاگ فوق الذکر رو دنبال میکنند و در خیلی از پستهای فروم خودمون به چشم دیدم که مطالب ایشون نقل قول شده و اتفاقاً کاملا تاثیر گذار بوده و بنوعی کلامشون برش داره در بحث A\V.
برای من واقعاً جای تعجب بود از اینگونه اظهار نظر بی مهابا با ادبیات خاص! و خواستم به عنوان یک شخص تازه وارد به 2 دلیل این نقل قول رو انجام بدم:
1- نظر دوستانی که از تلویزیونهای پاناسونیک استفاده میکنند و مقایسه مشابهی با برندهای دیگه در محیط منزل داشته اند رو بدونم و به نوعی اگر کیفیت این تلویزیونها واقعاً قابل دفاع هست( به غیر از ستاره های سایتCnet) خوب انتقادی از طرف اهل فن مطرح شده و وظیفه این هست که اطلاع رسانیه واقعی صورت بگیره برای کسانی که قصد خرید دارند و سردرگم هستند مثل خود بنده. همونطور که اگر بنده در زمینه ای اطلاعات دقیقی دارم باید کاملا شجاعانه و با اعتماد به نفس اطلاعاتم رو در اختیار دیگران قرار بدم.
2- چون خودم در خیلی از پستهای فروم پی سی ورلد، دیدم که از کلام ایشون نقل قول شده و نظر ایشون کاملاً در خرید ها تاثیر گذار هست لازم دونستم این اطلاع رسانی رو انجام بدم تا بدونیم خیلی هم نمیشه روی حرف خیلی ها حساب کرد!!
در هر صورت قصد بدی نداشتم از این نقل قول و امیدوارم به کسی بی احترامی نشده باشه.
دوست عزیز من اول از همه ممنون که نییت شما خیر بوده ! ولی کاری که شما انجام دادین نقل و قول حرفهای زده شده از کسی هست که تو وبلاگ شخصیش مشخصا الفاظ نامناسب به کار برده که شما دقیقا کلمه توهین آمیز ایشون رو با رنگ قرمز و فونت Bold مارک کردی.
من کاری به صحت و سقم مطالب وبلاگ ایشون ندارم ایشون یک وبلاگ شخصی داره و میتونه توش از الفاظ رکیک یا حتی فحشهای آبدار هم استفاده کنه ولی اینجا یک فروم عمومی هست لطفا طبق قوانین انجمنی که دارین داخلش فعالیت میکنین رفتار کنید.
ضمنا اینکه مطالب یک وبلاگ شخصی برای شما معتبر هست مسئله شخصی و مربوط به شما هست لطفا دفعه بعد اگر مطلبی رو نقل و قول میکنید که مرجع رسمی و معتبر نداره سعی کنید دست کم دارای بار علمی و فنی باشه نه اینکه حاوی فحش یا کلمات توهین آمیز باشه.
این جناب برزین (ع) حتما طی العرض داشتن که تونستن پلاسمایی رو که هیچوقت وارد ایران نشده و وارد ایران هم نمیشه تست کنن!!!!نقل قول:
کلا خالی بندی عالمی داره.
جالبه که جناب آلوکارد عزیز به محض اینکه تو تاپیکی کسی به سامسونگ توهین میکنه پستشو پاک میکنه ولی اینجا پست حاوی توهین که پاک نمیشه هیچی پست کسایی که اعتراض میکنن در عوضش پاک میشه واقعا جالبه!
من واقعا تعجب میکنم شما چطور این حرفو میزنین بارها گفته شده که در کنار هر پستی یک دکمه برای گزارش تخلف وجود داره شما اگر فکر میکنید پستی توهین آمیز هست روی دکمه گزارش تخلف کلیک کنید اگر مطلبی مغایر با قوانین انجمن باشه حتما رسیدگی میشه.نقل قول:
---------------------------------------
از این به بعد پستهایی که در چهارچوب عنوان تاپیک نباشه پاک میشه لطفا خارج از عنوان تاپیک بحث نکنید تا همین الان هم به اندازه کافی پستهای Off topic زده شده.
با تشکر
سلام.من هفته قبل v20 رو از بانه خریدم.چند تا سوال دارم:
1-تلوزیونهای panasonic قابلیت update شدن رو دارند؟firmaware فعلی اونارو از کجا میشه فهمید؟
2-این تلوزیون رو میتونم register کنم؟به چه دردی میخوره؟
این تی وی تازه اومده فکر نکنم نیاز به آپدیت شدن داشته باشه، ولی با یو اس بی باید بشود.
سلام
دوست عزیز v20 50 اینچ توی بانه به چشمتون خورد؟ قیمت؟
ای کاش بود، ولی کسی تاحالا ندیده!نقل قول:
سلام : اساتید و دوستان کسی در این مورد تجربه ای نداره ؟نقل قول:
-بزرگوار خروجي گرفتن با VGA بهيچ وجه توصيه نميشهنقل قول:
-ربطي به اين مدل نداره مربوط به نوع خروجي انالوگ وبي كيفيتي هست كه از VGA ميشه انتظار داشت
-تصوير مات وجزئيات كمتر ميشه همينطور رنگ ها شادابي و طراوت خودشون رو از دست ميدهند
مرسی از پاسختون.firmware کنونی رو از کدوم قسمت باید فهمید؟یک سوال مهم دیگه:از دوستانی که V20 دارند کسی تا حالا با dlna اون کار کرده؟به اینترنت وصل شدید؟نقل قول:
بالاخره انتظارها به پایان رسید. V20 50 در ایران رونمایی شد!:33:
دوستان عزیز، همون طور که در پست قبلی هم نوشته بودم، من V20 42 رو از بانه و به قیمت 1.240 چند هفته پیش خریده بودم. اما دیروز مطلع شدم که فروشگاهی (البته در کرج و واقع در فلکه اول گوهردشت) سایز 50 این TV رو داره. برای همین هم، امروز از روی کنجکاوی اونجا رفتم تا ببینم چه خبره. بله، خبر صحت داشت و بالاخره چشممون به جمال 50 اینچ V20 هم روشن شد. قیمت رو جویا شدم و فرمودن 3.200 که البته به احتمال زیاد به خاطر تحریم های صورت گرفته، قیمتش رو به زودی شرکت افزایش میده (مثل سینماهای پاناسونیک که 50 الی 60 تومن گرون شدن). در مورد سایز 42 هم گفت که 3 عدد آورده بوده که 2 عدد از اونها آکبند فروش رفته و یک مورد هم که پشت ویترین بوده، به صورت غیر آکبند! در هر صورت، الان سایز 42 نداره ولی قیمتش رو 1.790 اعلام کرد. گارانتی هم 15 ماهه بانیان الکترونیک که 5 ماه اول، تعویض و 10 ماه بعدی تعمیر انجام میشه. کشور سازنده هم سنگاپور بود.
در ضمن، اعلام کرد که تنها فروشگاهی در ایران هست که سایز 50 رو برای فروش گذاشته و هنوز در ایران پخش نشده. اما اگه میخواید بدونید چرا این فروشگاه این سایز رو داره، این طور عنوان کرد که اولا، این فروشگاه به تازگی افتتاح شده و ثانیا، با وارد کننده ی اون وابستگی فامیلی داره و یه جورایی پارتی بازیه!
با این که اون جا همه چیز نمایان بود، تا دلتون هم بخواد ازش تعریف کرد و عنوان کرد که تلویزیون ساله.:thumbsup: البته به غیر از بازارگرمی ها، منکر نمیشم که کلی هم اطلاعات تخصصی داشت. در ضمن، چند تا مشت محکم هم توی تلویزیون هاش کوبید:47: و استحکام پنل های ژاپنیش رو به رخ کشید (میدونستم پنلها محکم هستن ولی دیگه نه اینقدر:18:) خیلی هم روی پخش فیلم از طریق USB اون تأکید داشت. حالا قضیه چیه، نمیدونم.:9:
راستی V10 رو هم کنار V20 گذاشته بود و قیمتش رو هم 2.920 زده بود. به نظر من، کابینتش خیلی قشنگتر از V20 بود ولی کیفیت هاشون واقعا باهم فرق داشت (عمدی یا غیرعمدی بودن رو نمیدونم).
عزیزانی که تصاویر دودی پلاسماها تو ذهنشونه:41:، اگه یه سر بزنن، ضرر نمی کنن:20:. فقط کارتش رو یادم رفت بگیرم تا اگه کسی خواست زنگ بزنه. پوزش می طلبم.
همگی، موفق باشید.:7:
سلام : دوستان جدول مدل وسری تلوزیونهای پانا بر اساس کشورهایی که در انها توزیع میشوندکد:http://www.netgear.com/landing/en-us/wifitv.aspx
از Vt20 خبری نبود؟
دوست عزیز، اونقدر تو نخ V20 50 بودم که دیگه VT20 فراموشم شد. اگر هم داشت، خاموش بوده. چون همین V20 هم اولش خاموش بود.نقل قول:
این پاناسونیک فروشا نمی دونم چرا زورشون میاد تی وی هاشون رو روشن کنن.
آخرین خبر
بانیان به تعدادی از نمایندگی ها قول تحویل V20 را برای هفته آخر مهر داده است ( ضمنا گفته در صورتی که قیمت دلار ثابت بماند )
سلام
امروز به طور رسمی مدل V20 در سایز 42 اینچ در فروشگاه مرکزی غرب تهران پاناسونیک در خیابان ستارخان با قیمت 1.750 به همراه ضمانتنامه بانیان برای فروش عرضه شد . همچنین طی سوالی که از مسئول این نمایندگی پاناسونیک کردم گقتند که مدل VT20 هفته آینده در سایز 50 اینج با قیمت حدود 3.500 تا 3.700 برای فروش عرضه خواهد شد همچنین علت تاخیر در عرضه پنل های 2010 را نوسانات قیمت ارز اعلام کردند که با این حساب ممکن است در قیمت ها در آینده تغییراتی به وجود بیاد!!!
اما بنده تا به امروز مدل V20 را از نزدیک مشاهده نکرده بودم که در این نمایندگی در میان مدلهایی چون G10 و V10 قرار گرفته بود که با اولین برخورد به غیر از طراحی جذاب آن میشد تفاوت در کیفیت را مشاهده کرد! . عمق رنگ مشکی و اشباع رنگ ها و شفافیت این مدل نسبت به مدلهای دیگر کاملا مشهود بود. سورس پخش شده هم تصاویر فول اچ دی از لیگ فوتبال انگلستان به همراه مناظری از طبیعت بود که توسط یک بلوری پاناسونیک با خروجی HDmi به تی وی متصل شده بود. ولی متاسفانه چون وقت کافی برای بررسی کامل نداشتم نشد که در مورد پخش USB و تیونر دیجیتال از فروشنده سوال کنم و یا تست عملی انجام بدم که فکر می کنم این دو مسئله مورد نظر برخی دوستان بود اما سعی می کنم در اولین فرصت با حضور دوباره در آنجا یک بررسی کامل در این مورد برای اطمینان خاطر دوستان انجام بدهم.
با سلام خدمت دوستان عزیز ، من همیشه معتقد بودم که لوازم صوتی و تصویری را باید با گارانتی خرید و پس از مطالعه پست ها متفاوت و تحقیقات و راهنمای دوستان این انجمن ( همین جا از همه آنها تشکر می گردد) قصد داشتم پلاسمای پاناسونیک v20 با گارانتی بخرم و از تیر ماه تاکنون هم منتظر ماندم اما دیگر از امروز و فردا کردن شرکت بانیان خسته شده و هفته قبل چهارشنبه سفارش خرید پلاسمای v20R از بانه را دادم به قیمت 1400 با کرایه حمل ( شمال ) . می خواستم چند مورد را خدمت دوستان عزیز که قصد خرید را دارند عرض نمایم
1 - تصویر شبکه های ایران با ----- خوب و دیگر شبکه ها خارجی خیلی بهتر است ، حتی از سامسونگ LED C620 که یکی از آشنایان هم هفته قبل خریده بهتر بود بطوریکه در LED سریال مختار که دارای کیفت بهتری است حتی از دو متری واضح نبود . در صورتیکه همین سریال در پلاسمای V20 حتی از فاصله یک متری واضح است و مشکلی نداشت .
2 - فیلم ها و کنسرت های HD و FUll HD محشر می باشد و قابل مقایسه با دیگر TV نیست . از نظر کیفت و رنگ و ...
3 - پخش فیلم از طریق USB و دیگر امکانات تست نکردم . چون من یک HD player پاتریوت دارم که کامل است و به این امکانات در TV نیاز ندارم .
4 - مدل V20R تیونر دیجیتال ندارد.
5- گرمای پلاسما با کنتراست 80 خیلی کم و در حد LCD و LED دیگر برندها می باشد اما با کنتراست 100 و در مد دینامیک یک مقدار افزایش می یابد که محسوس نیست و گویا طبیعی است.
در پایان ضمن تشکر از کلیه دوستان دو سئوال داشتم که لطفا جواب بدهید:
1 - نحوه کالیبره کردن و تنظیم پلاسمای V20 را بفرمایید؟
2 - در تصاویر SD وقتی از نزدیک نگاه میکنی ( کمتر از 40 سانتی ) انگار تصویر برفکی است مخصوصا توی رنگهای خاکستری و مشکی آیا این طبیعی است ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه مبارک باشه و دوم اینکه به بهترین انتخابت تبریک میگم :
1-کالیبره کردن به گفته اساتید یه امر سلیقه ایه . تنظیماتش رو بالا پائین کن ببین کدومش بیشتر به دلت میشنه و به قول معروف بیشتر بهت حال میده . من خودم همیشه از مد سینما استفاده میکنم که همون THX هستش . واقعا رنگها توی این مد زیبا ، طبیعی و دلپذیر هستن . کنتراست رو روی 100 میذارم شارپنس روی 80 و مقدار رنگ روی 37 .
2- دوست عزیز ، عزیز دل برادر ، آخه کی از فاصله 40 سانتیمتری به یه تی وی 42 اینچی نگاه میکنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!:24:
سپاس :10:
ضمن تشکر از پاسخگویی سریع ، من نگفتم که از 40 سانتی باید به تی وی 42 اینچی نگاه کرد سئوال اینکه دون دون ریز روی صفحه( اما تصویر واضح ) برعکس lcd و led که بصورت پیکسل و صاف است ولی تصویر واضح نیست طبیعی است یا نه ؟ و جزء خصوصات سیستم پلاسما می باشد ؟نقل قول:
تشکر فراوان :10:
طبیعیه دوست عزیزمنقل قول:
سپاس :10:
به سلامتی.نقل قول:
اگه تونستی یه چند تا عکس از تی وی بزار.
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
سلام، رفیق این فروشگاه کجای ستارخان است؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تهران - ستارخان ، نرسیده به پل ستارخان ( غرب به شرق ) نبش کوچه کوروش پلاک 598 - فروشگاه مرکزی غرب تهران ( نمایندگی رسمی فروش )
این آدرسی هست که بر روی کارتی که از فروشگاه گرفتم قید شده که شماره تلفن و فکس هم دارد اما نمی دونم طبق قوانین انجمن امکان قرار دادن شماره تلفن وجود دارد یا خیر؟
هنور هم وقت نکردم حضوری دوباره آنجا سر بزنم.:20::31:
سلام. اول باید از Alucard به خاطر راهنمایی هاش و شماره تلفن تشکر کنم.
الان دیگه بیشتر نمایندگی های پانا v20 رو با گارانتی دارن.قیمتش هم حدود یک میلیون و هفتصده.
سلامنقل قول:
در مشهد که هنوز هیچ نمایندگی نداره؟؟
راستی بچه های مشهدی آیا به جز فروشگاههای دستمالچی که در خیابانهای مختلف مشهد شعبه زده نمایندگی تلویزیونهای پاناسونیک دیگری را می شناسند؟
اگه بله لطفا آدرس آنرا پ خ کنید
ممنون:10:
با آرزوی توفیق الهی ، قابل توجه دوستانیکه نگران برق مصرفی پلاسما بوده اند . من با دستگاه آمپرسنج برق مصرفی پلاسمای v20 را برای 10 دقیقه در مد دینامیک با کنتراست 100 اندازه گیری کردم میزان آمپر بین 0.3 الی 0.9 متغیر بوده یعنی برق مصرفی حدوا بین 70وات الی 200 وات .التبه برق مصرفی به تصویر بستگی داشته است تصاویر تیره و مشکی حداقل و تصاویر سفید و روشن بالاتر . با تشکر
سلام دوست عزیز؟ این قیمت 42 اینچه؟ در مورد قیمت 50v20 و 50vt20 در نمایندگی ها و ب ا ن ه هم اگر اطلاعی دارید متشکر میشم بفرمایید.
البته اگر سوالم خارج از بحثه معذرت میخام.
سلام : دوستان چند تا عکس از v20 که از سورسهای sd و mode :cinema با تنظیمات default ولی رنگ روی 45 قرار داره . پنل حدود 170 ساعت کار کرده .سایز عکسها کاهش داده شده پس کیفیت هم پایین امده و کیفیت اصلی پنل معلوم نیست. دوربین canon g9 با mode : auto در محیط تاریک گرفته شده .[کد:http://myup.ir/images/18191176374215939366.jpg
کد:http://myup.ir/images/36949533956962260492.jpg
کد:http://myup.ir/images/64087971291693583133.jpg
کد:http://myup.ir/images/62338284534769392802.jpg
اگه کسی سایز 42 میخواد که 3 بعدی باشه بزودی GT42 هم میاد
کد:http://www.panasonic.net/avc/viera/asia2010/product/gt_plasma.html